ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρεία φυλή...μύθος ή αλήθεια; Νέα Ακρόπολή.... - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Αρεία φυλή...μύθος ή αλήθεια; Νέα Ακρόπολή.... - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Σκορπιός Νότης14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/04/2004, 23:22:52
Αλλάζω λοιπόν το θέμα και από τους Ολυμπιακούς το κάνω λίγο πιο καυτό! Έχετε ακούσει για την Νέα Ακρόπολη που προσπαθεί να αναστήσει τους απομείναντες της Αρείας Φυλής; Λένε ότι είμαστε εμείς οι Έλληνες (η Αρεία φυλή) και ότι η γλώσσα μας είναι τόσο πολύπλοκη και τόσο τέλεια που αποκλείεται να δημιουργήθηκε στη γη. Λέτε να είμαστε απόγονοι της Αρείας φυλής που πήρε την μορφή ανθρώπων και ήρθε στην γη; (Εννοείται πως δεν το πιστεύω) Μήπως όλα αυτά είναι εθνικισμός; Τι έχετε ακούσει για την ιστορία της φυλής αυτής και την Νέα Ακρόπολη...;

Edited by - Σκορπιός Νότης on 06/04/2004 11:55:40

04/04/2004, 23:34:18
Σκορπιε Νοτη,χωρις να θελω να φανω "κακος",εχεις 8 post και ολα ειναι καινουρια topic."ηρεμα" ακομα δεν εγινες μελος.
Δεν θελω να σε προσβαλω με αυτο το post μου αλλα δεν θα σου χρησιμευσει η αποστολη ολων αυτων των post,καθως τα περισσοτερα απο αυτα ειναι ηδη ενεργα,ειδικα με το θεμα των ολυμπιακων εχει 2 η 3 ακομα...

Φιλικα,ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ

DiSaStErΝέο Μέλος
05/04/2004, 13:07:51
ΦΙΛΤΑΤΕ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΚΟΨΕ ΚΑΝΑ TOPIC! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ?!?!?! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ?ΗΜΑΡΤΟΝ! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛ ΚΑ'Ι'ΝΤΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.... PLEASE ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤHΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

When I became the sun I shone Light Into the mans Heart

pappous_manowarΝέο Μέλος
05/04/2004, 13:13:01
Αυτοί οι εξωγήινοι τελικα ειναι πολυ κακοι ολο καταστροφές φέρνουν δεν έχουν αφησει τίποτα όρθιο.Και τωρα θα μας χαλάσουν και τους ολυμπιακούς.Η Γίαννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη λέτε να διαπραγματέυετε με τους εξωγήινους αυτή την στιγμή;

+

Ε.μ.ΑΜέλος
05/04/2004, 14:31:50
ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ?
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΛΕΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΕΣ ΒΑΖΩ ΣΤΙΧΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΠΧ :
ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ...
ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΡΑΛΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ)ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ
ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙ ΜΑΣΚΟΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α.

oneiric1Μέλος
05/04/2004, 16:04:07
Φυσικά και θα γίνουν.

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

astral-projectΜέλος
05/04/2004, 17:50:58
εμενα πολυ μου αρεσει, που το θεμα ολυμπιακοι μπηκε στο εσωτερικα και μαλιστα στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ (ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ), γιατι αν πετυχουν (χωρις να γινουμε ρομπες διεθνως) και παραξενο θα ειναι και υπερφυσικο....

------------------------
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.

VIKINGΜέλος
05/04/2004, 18:42:27

Μα,τι λετε οι ολυμπιακοι θα γινουν.

Το 2008 στην Κινα

VIKINGΜέλος
05/04/2004, 18:45:00
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΠΧ :
ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ...

Ε,καλα μην φοβασαι.Το πολυ πολυ θα γινουν τον Αυγουστο οι αγωνες του στιβου,τον οκτωβριο η κολυμβηση και το 2005 οι υπολοιποι αγωνες.

Ε.μ.ΑΜέλος
05/04/2004, 19:38:38
ΧΙ ΧΙ ΧΙΚΑΛΟ...

astral-projectΜέλος
05/04/2004, 20:06:43
ως φυσικο μεντιουμ που ειμαι, περα απο τον αυγουστο του 2004, προβλεψη δεν μπορω να κανω για τον ελλαδικο χωρο....

------------------------
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.

06/04/2004, 12:55:54
Εσείς εκεί πέρα από την Αθήνα σίγουρα θα ξέρετε περισσότερα για την Νέα Ακρόπολη...μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς συμβαίνει;

06/04/2004, 13:39:01
ΦΙΛΕ ΣΚΟΡΠΙΕ ΝΟΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ 11 ΣΕΛΙΔΕΣ.

07/04/2004, 01:22:15
Ένα από τα "κλασικά εκθέματα" του Μουσείου Απολιθωμένων Θεμάτων νομίζω!!

Όχι βέβαια εξαιτίας της "συνεισφοράς" των ανθρώπων που αποφάσισαν να απαντήσουν στο αρχικό ερώτημα της Συζήτησης και να συνδιαλαγούν με τον Συγγραφέα/Συντονιστή της Συζήτησης και μεταξύ τους, αλλά καθαρά λόγω της στάσης του ίδιου του αρχικού Συγγραφέα...

Σκορπιέ Νότη, όχι μόνον άρχισες να ανοίγεις πολλαπλά θέματα εν ριπή οφθαλμού, χωρίς να συμβουλευτείς - το πιθανότερο - τις σελίδες με τους τίτλους των θεμάτων σε κάθε Forum αλλά και την λειτουργία Αναζήτησης(Πάνω δεξιά, στις βασικές επιλογές...), αλλά και άλλαξες εντελώς και το αρχικό σου μήνυμα(επανεκινώντας βασικά διαφορετική συζήτηση) και τον τίτλο του Θέματος!!

Όσοι Συζητητές είσαν "άτυχοι" και απάντησαν στην "πρώτη έκδοση" του Θέματος, πλέον φαντάζουν τουλάχιστον ως παρανοϊκοί στα μάτια ενός τυχαίου αναγνώστη...

Ήταν μία πρωτότυπη προσέγγιση αναμφίβολα! Απ'ότι θυμάμαι σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο τρόπο δεν έχει υπάρξει ξανά τροποποίηση θέματος... αλλά, σε παρακαλώ Σκορπιέ Νότη, μη μας κάνεις άλλα τέτοια "χουνέρια"!!

Εκτός αυτού, σαν για να συμπληρωθεί η όλη κωμικοτραγική πλοκή(!!) ακόμη και η 2η έκδοση του θέματος έχει έντονη συνάφεια με ήδη υπάρχον θέμα σε άλλο Forum(Νεα Ακροπολη...), όπως πολύ σωστά επισημαίνει και η gretel!

Καλωσήλθες λοιπόν()... αλλά σε παρακαλώ πρόσεξε περισσότερο από δω και πέρα και... χαλααάρωσε! Δεν υπάρχει λόγος για τόσο βεβιασμένες κινησεις στον χώρο της Αναζήτησης...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------