ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΗΡΙΙ, ΔΕΝ ΙΜΕ ΖΙΤΙΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΙΜΕ ΕΠΕΤΙΣ, ΔΕΝ ΙΜΕ SPAM MEIL... - Περιοδικά - Βιβλία

- ΚΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΗΡΙΙ, ΔΕΝ ΙΜΕ ΖΙΤΙΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΙΜΕ ΕΠΕΤΙΣ, ΔΕΝ ΙΜΕ SPAM MEIL... - Περιοδικά - Βιβλία

jonniebegood31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΒρίλΜέλος
12/07/2006, 23:54:17
Εγώ θα το έπαιρνα το βιβλίο σου άθθρωπέ μου, αλλα έμαθα από έγκυρες πηγές οτι δεν εχει τους Δρακονιανούς μεσα. Ούτε λέει για τίποτις υπόγειες στοές, που πήγαινε το παληκάρ ο Νταβέλις να βολέψει τη γιαγιά-Ντουκέσα στο καραγιαπί της Ροδοδάφνης...

Οπότε, γιατί να το πάρω άθθρωπέ μου ?

Αυτά που λέει το βιβλίο σου κάνουν κακό. Ναι, κάνουν κακό. Το βιβλίο σου δείχνει, κακά και λάθος πράγματα, όπως π.χ. ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε βλέποντας κάτι, όπως π.χ. αυτή η ρημάδα η σπηλιά που την έχουν κατραστρέψει και γεμίσει μπάζα να χρησιμοποιήσει το μυαλό του και να κάτσει να σκεφτεί. Μακριά από προμασημένες τροφές για κοπάδια προβάτων.

(Τι ήταν αυτό που βρήκα σήμερα στα επίμαχα οστεοφυλάκια, κομάτι μπαζων: πλακάκι από καμπινέ ! Σε διατηρητέο έργο πρώϊμης βυζαντινής αρχαιότητας. Το ξαναλέω. Κομάτι από πλακάκι από καμπινέ !!! Καθήστε και σκεφτείτε, τι δουλειά έχει σε υωόμετρο 800 μέτρων, μέσα στο οστεοφυλάκιο)

Έχω την εντύπωση, ότι κάποτε θα βρεθεί κάποιος, που θα με πεί και γλύφτη, ότι σου είπα κούφια και κενά "συγχαρητήρια", μη γνωρίζοντας και αγνοώντας, τι πραγματικά είπα σε σένα και τον Τάσο "Νταβέλη" στις αμέτρητες φορές που έχουμε συναντηθεί και γνωρίσει από κοντά τον τόπο. Για μένα προσωπικά ισχύει το "πόντο-πόντο". Αλλά που να τα ξέρουν αυτά...

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

13/07/2006, 00:05:57

quote:

Βρίλ

(Τι ήταν αυτό που βρήκα σήμερα στα επίμαχα οστεοφυλάκια, κομάτι μπαζων: πλακάκι από καμπινέ ! Σε διατηρητέο έργο πρώϊμης βυζαντινής αρχαιότητας. Το ξαναλέω. Κομάτι από πλακάκι από καμπινέ !!! Καθήστε και σκεφτείτε, τι δουλειά έχει σε υωόμετρο 800 μέτρων, μέσα στο οστεοφυλάκιο)

εγω θα μιλησω για το τι δουλεια εχουν τα σκουπιδια εκει (και αλλού) στο δευτερο μερος του βιβλιου

σκεφθειτε απλα ποιος προβληματιστηκε με το πλακακι - ο κακος αμφισβητιας βριλ...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

ΒρίλΜέλος
13/07/2006, 00:21:59
Επαναλαμβάνω. "Κακό" με είπαν κάποιοι, επειδή έλεγα πράγματα που δεν ήθελαν να ακούσουν. Που είναι αυτοί σήμερα και που έιναι αυτά που έλεγαν...

Υ.Γ. Αν ποτέ βρεθεί συνέχεια στη σπηλιά ή μια λογική εξήγηση για το τί συνέβη εκεί ή έστω μια ένδειξη που να επαληθεύει τους θρύλους - έστω και μέρος αυτών- θα γίνει με τον τρόπο που είδες σήμερα και μόνο έτσι. Και όχι με τίποτα τελετές και ... απ τ΄άλλα

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

Edited by - Βρίλ on 13/07/2006 00:23:34

18/07/2006, 19:18:02

αϊντε να κανουμε μια σοβαρη βιβλιοπαρουσιαση, αλλά οπως την θελουμε οι συγγραφεις

τον Σεπτεμβρη (περιπου και Θεου θελοντος) αποφασισαμε να κανουμε κοινη βιβλιοπαρουσιαση με τον Νταβελη, που αλλού, στο βουνο!

η παρουσιαση θα γινει με ολους τους κανονες της ληστοσυμμοριτικης αντιληψης, που σημαινει κοψιδια και αφθονο ρακοκρασο

www.johnniebegood.gr

19/07/2006, 00:41:38
Γιάννη εύχομαι καλές και πολλές αναγνώσεις στο βιβλίο σου…

Για τα υπόλοιπα δες το mail σου…

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
πάνειοςΜέλος
05/09/2006, 11:58:49
Αγαπητέ φίλε Γιάννη
Διάβασα το βιβλίο σου και ομολογώ οτι μου αρεσε πάρα πολύ....!
Θέλω και μέσα απο εδώ να σου δώσω συγχαρητήρια....
Περιμένω με εξισου μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσω και το δεύτερο που θα ετοιμάσεις....
Να εχεις πάντα ΥΓΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ και ΟΡΕΞΗ για να συνεχίζεις οπως κάνεις μέχρι τωρα, να αναζητάς, να εχεις ερωτηματικά, να αμφισβητείς, να ανακαλύπτεις, να προβληματίζεσαι, να αισθάνεσαι και να προσπαθείς, οπως ηδη κάνεις, να δείς τα ¨πράγματα¨ που δεν ειναι ¨ορατά¨ με την απλή ματιά...
Αν πάψουμε να αισθανόμαστε ετσι, μάλλον ειμαστε ¨νεκροί¨....και δεν το εχουμε καταλάβει....
Ο ΚΟΣΜΟΣ που ζουμε κρυβει ενα απο τα μεγαλύτερα ΜΥΣΤΗΡΙΑ.... ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ....
Εχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη....
Θανάσης

Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..

05/09/2006, 13:41:01

φιλε μου Θαναση σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

μετρανε κατι παραπανω γιατι τα ειπες εσυ!

στο δευτερο βιβλιο (Θεου θελοντος) ειχα σκοπο να τσιταρω ενα μικρο αποσπασμα απο το βιβλιο σου, αν μου το επιτρεψεις

"ανεφερα παραπανω την εκφραση "αγαπημενο σας βουνο" - αυτο ισως ακουγεται καπως κοινοτοπο, αλλά αν το σκεφθειτε λιγο περισσοτερο, θα δειτε οτι για καποιον πιο εσωτερικο λογο πολλες φορες νιωθουμε οτι ενα βουνο μας "ταιριαζει" καλυτερα και αισθανομαστε πολυ ομορφα οταν ειμαστε σε αυτο.
ο λογος δεν ειναι απαραιτητα το φυσικο καλλος του.
ειναι κατι βαθυτερο, που εχει να κανει με τη δικη μας ψυχοσυνθεση και τον "χαρακτηρα" του βουνου."

νασαι παντα καλα!!!

www.johnniebegood.gr

πάνειοςΜέλος
08/09/2006, 11:18:19
quote:

φιλε μου Θαναση σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

μετρανε κατι παραπανω γιατι τα ειπες εσυ!

στο δευτερο βιβλιο (Θεου θελοντος) ειχα σκοπο να τσιταρω ενα μικρο αποσπασμα απο το βιβλιο σου, αν μου το επιτρεψεις

"ανεφερα παραπανω την εκφραση "αγαπημενο σας βουνο" - αυτο ισως ακουγεται καπως κοινοτοπο, αλλά αν το σκεφθειτε λιγο περισσοτερο, θα δειτε οτι για καποιον πιο εσωτερικο λογο πολλες φορες νιωθουμε οτι ενα βουνο μας "ταιριαζει" καλυτερα και αισθανομαστε πολυ ομορφα οταν ειμαστε σε αυτο.
ο λογος δεν ειναι απαραιτητα το φυσικο καλλος του.
ειναι κατι βαθυτερο, που εχει να κανει με τη δικη μας ψυχοσυνθεση και τον "χαρακτηρα" του βουνου."

νασαι παντα καλα!!!

www.johnniebegood.gr

Καλημέρα σε ολους σας
Αγαπητέ φίλε Γιάννη βεβαίως και να χρησιμοποιήσεις οποιο απόσπασμα θέλεις...
Περιμένω - ουμε το δεύτερο βίβλιο σου...
Θανάσης
Πάνειος

Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..

09/09/2006, 10:22:22

φιλε Θαναση ευχαριστω!

ελπιζω να κατορθωσεις ναρθεις στην ληστοσυμμοριτικη βιβλιοπαρουσιαση

www.johnniebegood.gr

Brie BoyΜέλος
10/09/2006, 00:13:11
Αμάν. Mystic Union. 8 Οκτώβρη; Κυριακή. Θα'μαι Αθήνα. Ως τότε θα'χω προλάβει να διαβάσω και το βιβλίο του Τάσου. Θα έχω και απορίες. Να'ρθω;;; Χρωστάω και κάτι μπύρες στον Βρίλ από πρόπερσι.
11/09/2006, 00:41:35
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ!
8 Οκτώβρη!
8 Οκτώβρη!
8 Οκτώβρη!

KAΠΕΤΑΝΑΙΟΙ,
μου δίνετε το δικαίωμα να το κάνω...βούκινο?

Βάλτε το και σε κανα άλλο topic γιατί εδώ μέσα μπορεί να μην το δούνε κάποιοι ενδιαφερόμενοι,
κι εγώ κατά λάθος το είδα...

Εγώ και η Brie Boy τι κερδίζουμε που απαντήσαμε πρώτοι?
Εξτρα κοψίδια και κρασί
ή μια ζεϊμπεκιά πριβέ-πίστα "Μες της Πεντέλης τα βουνά" ?

(Εγώ θελω και τα 2 παρεμπιπτόντως... αλλά αυτή τη φορά θα έρθω με αυτοκίνητο γιατί έχω κακή εμπειρία όταν τραγουδάω το συγκεκριμένο τραγούδι οδηγώντας δίτροχο όχημα στην Πεντέλη...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "