- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το σπίτι έχει πηγάδι ; Τα υλικά του σπιτιού που χτίσατε ήταν όλα καινούργια ; (Πολλές φορές οι εργολάβοι χρησιμοποιούν και υλικά από κατεδαφισμένα σπίτια, για να κερδίσουν χρήματα, φυσικά. Αλλά ξέρουμε από που προέρχονται αυτά τα υλικά ; Και τι μπορεί να είχε συμβεί σε αυτά τα σπίτια ;).
Υπήρχε εκεί άλλο σπίτι το οποίο γκρεμίσατε ; Μήπως ο εργολάβος χρησιμοποίησε υλικά από αυτό ;
Φιλικά
Απλώς, σταματήστε να ακούτε Metal, Gothic, Industrial και όλες αυτές τις σατανιστικές αηδίες, και αρχίστε να ακούτε σκυλάδικα που δεν ταράζουν τα πνεύματα και είναι και δερματολογικά ελεγμένα.
Άλλωστε η παραλιακή είναι το μόνο σημείο της Αθήνας που δεν έχουν θεαθεί φαντάσματα. Τα κρατά μακρυά το... μπουζούκι.
Πλάκα πλάκα πάντως είναι πολύ πιο εύκολο να νομίσεις ότι είδες φάντασμα αν κάθεσαι μόνος σου σπίτι και ακούς Sopor Aeternus, παρά αν έχεις βάλει στη διαπασών την Τσικουλάτα.
Συνεπώς poltergeist, ένα CD του Φλωρινιώτη νομίζω θα λύσει το πρόβλημα σου...
In the shadows I shall be lost again...
quote:
Dying_Incubus: Brie Boy, μη με απογοητεύεις κι εσύ, καλή μου
Μα γιατί φίλε μου? Με το gothic θα φύγουν τα φαντάσματα? Το πολύ πολύ να πλακώσει και κανάς Rozz Williams και να χαρούμε και ημείς οι ChristianDeathικοί... ![]()
Ενώ με τον Φλωρινιώτη θα λακίσουν σίγουρα... Άλλωστε το είπε με μια φράση και η Poltergeist:
quote:
Δεν εχει σχεση μονο η μουσικη αλλα ισως και αυτος που τραγουδαει.
Χμμ....νομιζω οτι προτιμο τον Κασπερ το φαντασματακι παρα το τσικουλατα.!!!Ελεος!!
Το οικόπεδο είχε πηγάδι ;
Χρησιμοποιούσε κανείς, για κάποιο λόγο, αυτό το οικόπεδο ;
Τα ρωτάω όλα αυτά για να βγάλουμε κάποια άκρη, βήμα - βήμα.
Φιλικά
Νεκροταφιο οχι,πηγαδι ναι αλλα σε τι μας βοηθαει αυτο??Παντως thanx για το ενδιαφερον.
Ευχαριστώ και εγώ !
Μη ψάχνεις μακριά. Στο πηγάδι βρίσκεται η λύση ! Μία φίλη μου είχε μεγαλώσει σε σπίτι με πηγάδι. Έ, λοιπόν, το σπίτι της είχε καταντήσει κέντρο "διερχομένων" ! "Τους" βλέπανε όλοι. Η μαμά της, ο μπαμπάς της, η αδελφή της. Ανοίγανε πόρτες από μόνες τους, ακούγονταν κλειδιά να ξεκλειδώνουν την εξώπορτα, μέσα στο μπάνιο κουνούσαν το χαρτί της τουαλέτας και άλλα τρελά !
Μία φίλη από τη παρέα, που είχε γνώσεις επάνω σε αυτά τα ζητήματα (μάθαινε γιόγκα, ρέικι κ.λ.π.) μας είπε ότι το πηγάδι είναι ΠΥΛΗ !
Αφού η οικογένεια αυτή δοκίμασε τα πάντα (παπάδες, διαβάσματα κ.λ.π.) με παρότρυνση αυτής της φίλης το κλείσανε το πηγάδι και ησυχάσανε !
Τώρα στο σπίτι τους υπάρχει ηρεμία !
Υ.Γ. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι "αυτά" έχουν τη δύναμη να αρρωστήσουν έναν άνθρωπο, μιλάω για την οικιακή βοηθό. Όσο για τα ζώα, σίγουρα τα βλέπουν γιατί διαθέτουν την "έκτη αίσθηση" (η γάτα της φίλης μου κοίταζε συνέχεια το ταβάνι...). Τώρα, από που έρχονται "αυτά" πραγματικά δεν ξέρω. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι και ότι το καλύτερο !!!
Φιλικά
ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ.
Η ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ
ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ,ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ" ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
Rozz Williams και ξερό ψωμί!
In the shadows I shall be lost again...
Εσύ γράφεις ότι υπάρχει μία «αρνητική ενέργεια» στο σπίτι. Αυτό που πρέπει να ανακαλύψουμε είναι το από που πηγάζει αυτή η ενέργεια.
Μπορείς να μου πεις με περισσότερες λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι ;
Φιλικά
quote:
oso gia tin istoria tou spitiou edo mallon dolofonithike ena plousio zeugari kai thaftike edo...
quote:
Το σπιτι ειναι καινουργιο.Βασικα το εχτισε η οικογενια μου.
quote:
Παντως οσο για το θαψιμο και το ξεθαψιμο θα ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο γιατι αφενως μετα απο τοσα χρονια θα εχουν λιωσει(μιλαμε για καιρο γερμανικης κατοχης που τους σκοτωσαν) και αφετερου ειναι θαμμενοι κατω απο τονους μπετον του σπιτιου μου.
quote:
Το σπιτι χτιστηκε απο καινουργια υλικα(ειμαι σιγουρη γιατι το χτισιμο το ανελαβε ο παππους μου).Δεν γκρεμισαμε τιποτα για να χτισουμε το καινουριο σπιτι αλλα το περιεργο ηταν οτι αν και το οικοπεδο ηταν κοντα στο κεντρο του Χαλανδριου η τιμη του ηταν εξευτελιστικη.
quote:
Θεωρητικα το πηγαδι ειναι εδω και χρονια κλειστο και μπαζομενο αφου συμφωνα με τους γηραιοτερους γειτονες εκει θαφτηκε το ζευγαρι.
Από τα γραφόμενα σου συμπεραίνω τα εξής:
Α. Δολοφονήθηκε ένα ζευγάρι και θάφτηκε εκεί.
Β. Δεν υπήρχε κανένα σπίτι - αφού δεν γκρεμίσατε τίποτε...
Γ. Βάλατε τα καλύτερα υλικά.
Δ. Δεν τους πέταξαν μόνο, αλλά και τους ΕΘΑΨΑΝ στο πηγάδι.
Ε. Εάν δεν τους έθαψαν στο πηγάδι, τους έθαψαν σε πολύ μεγαλύτερο βάθος από τα δύο μέτρα, αφού τα θεμέλια ενός σπιτιού, σίγουρα φτάνουν πολύ πιο κάτω.
Στ. Παραείναι πολλές οι αντιφάσεις.
Ζ. Ετοιμάζεσαι να γράψεις άρθρο δημιουργώντας ένα νέο αστικό μύθο
Η. Μάλλον μας δουλεύεις.
Θ. Εάν δεν μας δουλεύεις χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια από ένα ειδικό όχι με μαύρα αλλά με άσπρα ρούχα.
Ι. Συγγνώμη εάν σου χάλασα την ωραία πλάκα... αλλά κάποιοι εδώ πέρα τα πιστεύουν κιόλας
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
για 1 (ένα) ολόκληρο ευρώ!
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky