ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

dottore23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/07/2004, 02:07:41
Καλησπέρα σας καταρχάς...

quote:

kelso σε παρακαλώ θα ήθελες να μου αναλύσεις τη φράση
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Απο "συνήθεια" σπεύδω (βραδέως;;) να απαντώ σε ερωτήσεις που μου τίθονται...

Αγαπητό μέλος Φάλιρο, νομίζω πώς δεν ήμουν ΤΟΣΟ απόλυτος σε αυτό που είπα, όσο με δείχνει το μήνυμά σου...
Παραθέτω λοιπόν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την απάντησή μου και πάνω σε αυτήν να εξηγήσω τι εννοώ...

quote:
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ....
Η ΨΥΧΗ δεν νοσεί.
Η ασθένεια είναι ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, απο λάθος ίσως χειρισμούς στον αστρικό κόσμο, ΑΛΛΑ η ψυχή δεν νοσεί.
Η λέξεις, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ κατ'εμε είναι ΟΛΟΤΕΛΑ λανθασμένες.
Το αποτέλεσμα που προσπαθούν να μελετήσουν ΔΕΝ έχει να κάνει με την ψυχή, ΑΛΛΑ με τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Ας μη τα μπερδεύουμε όλα μαζί στο ίδιο καζάνι που το ονομάζω απλά ΣΥΝΧΗΣΗ...

Κέλσος

Οπως λοιπόν βλέπεις και εσυ αγαπητέ, ΔΙΑΦΩΝΩ με την άποψη ότι η ΨΥΧΗ μπορεί να νοσή...
Και αυτό γιατί η ΨΥΧΗ είναι ένα απο τα επτά οχήματα - φορέματα - ενδύματα - ΣΩΜΑΤΑ του ανθρωπίνου όντος και ΔΕΝ είναι ΥΛΙΚΗΣ ΥΦΗΣ.

Τόσο η ΑΣΘΕΝΕΙΑ, όσο και οι ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, έχουν να κάνουν με το ΦΥΣΙΚΟΫΛΙΚΟ ΦΟΡΕΑ - ΣΩΜΑ - ΟΧΗΜΑ - ΕΝΔΥΜΑ του ανθρωπίνου όντος.
Αναφέρω πώς ΙΣΩΣ στον Αστρικό Φορέα - όχημα κλπ ΜΠΟΡΕΙ να έχει προκληθεί μια "ανωμαλία", ΑΛΛΑ αυτό έχει να κάνει με το σώμα και την ύλη και όχι με τη Ψυχή και το πνέυμα...

Τώρα το ΠΟΙΑ μπορεί να είναι αυτή η ανωμαλία καθώς και το πολύ πιό ενδιαφέρον για περεταιρω έρευνα ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ που γίνεται αυτή η "ανωμαλία", είναι ένα τεράστιο θέμα που έτσι για να μην σε κρατώ σε "αγωνία", αναφέρω ΑΠΛΑ ότι παίζουν ΑΜΕΣΟ ΡΟΛΟ οι προηγούμενες ενσαρκώσει του όντος εκείνου, δηλαδή οι ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ καθώς και το ΚΑΡΜΑ που δημιούργησε σε όλους τους περασμένους βίους του πάνω απο αυτόν τον γκριζόμαυρο πλανήτη, τη Γή μας...

Ελπίζω να έριξα λίγο φώς παραπάνω σε ότι λακωνικά είχα αναφέρει...

Και μιας και πολύς λόγος γίνεται για την λέξη ΕΠΙΘΥΜΙΑ, να θυμίσω την ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ που αναφέρει την ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΑΔΕΝΑ...
Χμμμμ ΕΠΙ - ΘΥΜΩ...

Αλήθεια, ποιό Τσάκρας αντιστοιχεί στον Θύμο αδένα και τι λειτουργίες ΕΛΕΓΧΕΙ ο αδένας αυτός;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

25/07/2004, 23:43:42
...Dis-moi une chose a laquelle tu ne puisses pas resister...

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
Odysseus_nemoΜέλος
26/07/2004, 19:47:32
ΕΠΙ-ΘΥΜΙΑ(ΕΠΙΘΥΜΩ) + ΑΝΑ-ΣΤΟΛΗ(ΑΝΑΣΤΕΛΛΩ)= Η-ΔΟΝΗ(ΣΗ).

ΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΩ "ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ"!

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΟΤΙ Η ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ : ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ (ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ (ΣΤΗΝ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ).

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo