- Ποιό είναι το ΕΛΑΤΤΩΜΑ μου!!!... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Ετσι δεν σας ρίξαμε με το μήλο? Τόσο αθώα που είσαστε!!! Εμείς φταίμε που μας προκαλείτε με την αθωότητά σας? :p
Χμμμ!
Νάτη η Εύα! ![]()
![]()
![]()
Πλάκα-πλάκα, έχεις δίκιο.
Ο άνδρας γενικά είναι πιο "αθώος" από τη γυναίκα η οποία έχει και μία πονηριά...
Και δεν το λέω με την κακή έννοια αυτό.
Λιλιθάκι, πιστεύω οτι για να μη μπορούμε να εμπιστευτούμε κάποιον πρέπει να συντρέχουν 2 αιτίες:
1) Για προσωπικούς μας λόγους δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους γύρω μας.
Αυτό λειτουργεί ως αυτοάμυνα προκειμένου να μην πληγωνόμαστε, να μη φοβόμαστε οτι θα προδωθούμε κτλ.
Το κακό με αυτό είναι οτι μαζί με τα ξερά παίρνει η μπάλα και τα χλωρά...
2) Το άτομο που δεν εμπιστευόμαστε έχει μας έχει αποδείξει οτι δεν αξίζει της εκτίμησης μας.
Αυτό είναι λίγο αντιφατικό.
Όλοι αξίζουμε μία δεύτερη ευκαιρία αλλά από την άλλη πολλοί άνθρωποι δεν αλλάζουν...

In anticipation of my resurrection...
quote:Μερικοί άντρες έχουν μιά τρυφερή αθωότητα.
Χμμμ!
Ο άνδρας γενικά είναι πιο "αθώος" από τη γυναίκα η οποία έχει και μία πονηριά...
Και δεν το λέω με την κακή έννοια αυτό.
Όλοι αξίζουμε μία δεύτερη ευκαιρία αλλά από την άλλη πολλοί άνθρωποι δεν αλλάζουν...
Είδος προς εξαφάνιση νομίζω.
΄Οσο γιά τη δεύτερη ευκαιρία εγώ δίνω 6. Ε! Μετά... Ουάου...
Το χάος...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
1) Για προσωπικούς μας λόγους δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους γύρω μας.
Αυτό λειτουργεί ως αυτοάμυνα προκειμένου να μην πληγωνόμαστε, να μη φοβόμαστε οτι θα προδωθούμε κτλ.
Το κακό με αυτό είναι οτι μαζί με τα ξερά παίρνει η μπάλα και τα χλωρά...2) Το άτομο που δεν εμπιστευόμαστε έχει μας έχει αποδείξει οτι δεν αξίζει της εκτίμησης μας.
Αυτό είναι λίγο αντιφατικό.
Ακόμα ένα ελάτωμα μου είναι ότι εμπιστεύομαι τους άλλους, τους πιστεύω από την αρχή γιατί νομίζω ότι δεν έχουν λόγο (λόγους) να μου πουν ψέματα ή να κάνουν κάτι που θα με κάνει να μην τους έχω εμπιστοσύνη. Κυρίως δε σε μια σχέση ερωτική, δεν μπορώ να είμαι με κάποιον αν δεν του έχω εμπιστοσύνη.
Αυτό βέβαια τελικά είναι ελάτωμα ![]()
Τώρα, όσον αφορά, τις δεύτερες ευκαιρίες... ε, συμφωνώ με την Αφροδίτη απόλυτα. Νομίζω ότι τα προσωπικά όρια του καθενός είναι διαφορετικά και ο καθένας δίνει ή δεν δίνει δεύτερη, τρίτη... κλπ. ευκαιρίες. Αλλά και το να δίνεις αρκετές, όπως εγώ ας πούμε, αυτό δεν είναι ελάτωμα?
Καλημέρα σε όλους
Nemesi
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
Nemesi μου καλή, είπα μέχρι 6 ευκαιρίες. Ούτε καν το σύνηθες που είναι 3. Μετά μην είδατε τον ΠΑΝΑΓΗ...
Χμμμ!
Αν έλεγες 7 θα σε θεωρούσα Catwoman! ![]()
![]()
Ας σοβαρευτώ λοιπόν!
Εγώ από την φύση μου δεν δίνω πάνω από 2 ευκαιρίες, σπανίως δέ και 3.
Νιώθω οτι είναι κοροϊδία στον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου.
Τότε καταλαβαίνω οτι ο άνθρωπος που του έδωσα τις ευκαιρίες και τις πέταξε δεν αλλάζει πρός το καλύτερο.
Και να σε ρωτήσω κάτι, Αφροδιτάκι.
Σε όσα άτομα έδωσες τόσες πολλές ευκαρίες άλλαξαν?

quote:
Nemesi μου καλή, είπα μέχρι 6 ευκαιρίες. Ούτε καν το σύνηθες που είναι 3. Μετά μην είδατε τον ΠΑΝΑΓΗ...[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Αφροδιτούλα μου, απλά είπα ότι ο καθένας έχει τα δικά του όρια, δεν βάζω αριθμούς σ' αυτά ![]()
Αλλά μια και βάζουμε εγώ (ως εγωίστρια) δίνω μόνο μια ευκαιρία, γιατί θεωρώ ότι η πρώτη ήταν η αρχή της σχέσης που είναι μια ευκαιρία και για τους δύο. Ε, η δεύτερη είναι η ευκαιρία που δίνω εγώ. Μετά τέλος. Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν αν δεν το θέλει ο ίδιος και να το θέλει μάλιστα πραγματικά. Αρα, δεν δίνω άλλη ευκαιρία, γιατί αν θέλει πραγματικά, θα το κάνει με τη μια και μοναδική ευκαιρία ![]()
Καλή σας μέρα και πάλι
Nemesi
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Εμείς Nemesi μου ξεχωρίζουμε και άλλοι εκατοντάδες θέλω να πιστεύω, γιατί μάθαμε να εκτιμάμε τα καλά του άλλου, και να δεχόμαστε και τα κακά. Κοινώς άσχημα, ή αρνητικά στοιχεία.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Η καρδιά δυστυχώς όσα χρόνια κι αν περάσουν τις ίδιες ευαισθησίες ή αναισθησίες θα κρατά εντός της.[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Πολύ σοφά τα λόγια σου Αφροδίτη μου ![]()
Nemesi
quote:Nemesi μου, έρχονται στιγμές που πρέπει να φάω στραπάτσα γιά να συνέλθω, αλλά όσο ζεις μαθαίνεις και δυστυχώς παθαίνεις.
Πολύ σοφά τα λόγια σου Αφροδίτη μουNemesi
΄Οσο ζεις μαθαίνεις
χάνεις υπομένεις
γεύεσαι αρνείσαι
πάντα ίδιος είσαι...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:quote:Nemesi μου, έρχονται στιγμές που πρέπει να φάω στραπάτσα γιά να συνέλθω, αλλά όσο ζεις μαθαίνεις και δυστυχώς παθαίνεις.
Πολύ σοφά τα λόγια σου Αφροδίτη μουNemesi
΄Οσο ζεις μαθαίνεις
χάνεις υπομένεις
γεύεσαι αρνείσαι
πάντα ίδιος είσαι...[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Μην μαυρίζεις την ψυχούλα σου Αφροδίτη μου, βάλε λίγο χρώμα, λίγο γέλιο, δες τα με λίγο χιούμορ τα πράγματα, ίσως σου φανούν... διαφορετικά ![]()
Αντε, γιατί αλλιώς θα παρακαλέσω τον καλό μου Dying_Incubus να ... ρίξει το κινητό του στην τουαλέτα και ν' αναγκαστείς να του πάρεις... καινούργιο μετά χιχιχιχιχι
Ολα θα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα ![]()
Nemesi
΄Εχω τη φήμη της ανοιχτοχέρας.
Θα του πάρω άλλο,αλλά θα τον καρφώσω στην καλή του. Να κι εγώ!!!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Μην ανησυχείς όμορφο φιλαράκι μου εσύ!!!
΄Εχω τη φήμη της ανοιχτοχέρας.
Θα του πάρω άλλο,αλλά θα τον καρφώσω στην καλή του. Να κι εγώ!!![ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Οχι και βέβαια όχι δεν θα τον καρφώσεις στην καλή του
Μην τον κάψουμε κι όλας, φιλαράκι είναι κι αυτός και απ' ότι γράφει, μπορεί και να διαφέρει
Εξάλλου δεν θα πέσουμε σε τέτοια επίπεδα ![]()
Nemesi
quote:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ μου!!!...26/09/2005
Μισό...μετράω
quote:
Μισό...μετράω
ΑΚΟΜΑ?!!!!!!!![]()
![]()
G.

in God we trust
quote:
ΑΚΟΜΑ?!!!!!!!
γμτ με διέκοψες...πού είχα μείνει;
...αντε πάλι απ' την αρχη...
των εικόνων. Θάλασσα τα έκανα.[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Θα του πάρω άλλο,αλλά θα τον καρφώσω στην καλή του. Να κι εγώ!!!
quote:
Οχι και βέβαια όχι δεν θα τον καρφώσεις στην καλή του Μην τον κάψουμε κι όλας, φιλαράκι είναι κι αυτός και απ' ότι γράφει, μπορεί και να διαφέρει Εξάλλου δεν θα πέσουμε σε τέτοια επίπεδα
Καλή είχα, δεν έχω πλέον!
Κι αυτό τον καιρό προτιμώ αυτή την κατάσταση. ![]()
Αφροδίτη μου, δεν το βρίσκω ελάττωμα αυτό που είπες, πως οτι μεγάλο φτιάχνεις χαλάει.
Δείχνει οτι προσπαθείς για διάφορα και μην ξεχνάμε οτι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε και λάθη.
Όσο για τις φωτογραφίες, μια χαρά είσαι κι έχεις βάλει κι ωραίες photos.
Υ.Γ. Την τελευταία μάλιστα την έχω και στον υπολογιστή μου... ![]()

Συμφωνώ μαζί σου, κάνουμε λάθη, αλλά... γιατί δεν μαθαίνουμε και να μην τα ξανακάνουμε? Γιατί όταν κάτι σε πληγώνει, προσπαθείς και ξαναπροσπαθείς και ξαναπροσπαθείς? Τι να πω... ακόμα ένα ελάτωμά μου ![]()
Nemesi
Αυτό το είπα στην Αφροδίτη για να μην απελπίζεται με τις εικόνες.
Για πιο σοβαρά θέματα σαφώς και τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα.
Άσχετα αν για πολλούς από εμάς δε συμβαίνει αυτό...

quote:
Συμφωνώ, καλή μου!
Αυτό το είπα στην Αφροδίτη για να μην απελπίζεται με τις εικόνες.
Για πιο σοβαρά θέματα σαφώς και τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα.
Άσχετα αν για πολλούς από εμάς δε συμβαίνει αυτό...
Ουπς, δεν είχα καταλάβει ότι η Αφροδίτη αναφερόταν στις εικόνες ![]()
Nemesi