- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Ξέρω λίγα και καλά. ΄Εχω μιά ικανότητα μιά σιδηρά θέληση που εκπληρώνει όλες τις υλικές επιθυμίες.
ξερεις μαγικα ?
αυτο ειναι πολυ καλο.και εγω ξερω μερικα αλλα δεν πιανουν παντα.
μπορεις να κανεις ενα μαγικο σε εμανα,αν σου δωσω μια φωτογραφια μου.
Να την πω;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

santaclaws is coming tonight
αφροδιτη, για πες!
quote:Η οποία παραμένει ακλόνητη. Δεν εγκαταλείπει εύκολα. Αποδεδειγμένο.λοιπον φιλοι μου,μπορει να χασαμε τους καλους αλλα εχουμε ακομα
nst
D.I
crucifire
και φυσικα..την θεα του Ερωτα![/i]
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
δεν θελω να σε πιεσω,αλλα μας ειπες οτι μπορει να την πεις ?

quote:Kαλύτερα να την αφήσω γιά το τέλος. Το καλό σας σκέφτομα και σιωπώ. Αποτελώ γρίφο το ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.Εμπιστευτείτε με βρε...
θεα του ερωτα,την ιδιοτητα δεν μας ειπες ακομα.
δεν θελω να σε πιεσω,αλλα μας ειπες οτι μπορει να την πεις ?
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Kαλύτερα να την αφήσω γιά το τέλος
καλυτερα να την ξερουμε απο πριν..αν θες και εσυ φυσικα
quote:
Το καλό σας σκέφτομα και σιωπώ
περιεργο αυτο.
δηλαδη εννοεις οτι αν μιλουσες θα ηταν κακο για εμας ?
τι εννοεις ?
quote:
Αποτελώ γρίφο το ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
δεν ξερω ακομα τι αποτελεις
quote:
Εμπιστευτείτε με βρε...
ενταξει.τι θελεις ?

Θα γίνει μεγάλη δουλειά.
Μέσα τα κεφάλια.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ελα λιγο στην θεση μου.ας πουμε οτι καποιος σου απανταει οπως μου απαντας εσυ.δεν θα μπερδευοσουν.
δεν σε καταλαβαινω καλα,και δυσκολευομαι να κανω δουλεια με μυστικοπαθεις.
τι μυστικα κρατας ?
αν μπορεις γινε λιγο πιο σαφης

Δικαιοσύνη, πάνω απ΄όλα. Δεν ρίχνω καλούς συνεργάτες.
Κι αν μας χώσουν στην στενή
θα σας βγάλω με τη μία,
θαν΄η φυλακή κενή
κι όλοι εμείς σ΄άλλα ... πεδία.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.