- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ.
ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ.
50 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ REDBULL.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΤΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.
Η επιθυμία γιά ένα σπάνιο καρπό
είναι πιό γλυκιά από τον ίδιο τον καρπό.
Δεν θα ρίξω κανέναν.
Εμπιστευθείτε με...
Σκούρες θα είναι οι σακκούλες; Γερές; Πάμε γιά γερή ... μπάζα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
...και όταν θα βγείτε από την στενή θα είστε γέροι και όχι γεροί...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
Πάμε γιά γερή ... μπάζα.
αφροδιτη... τι εκανες στο καλο κοrιτσι που εγραφε στιχακια;! δε σε αναγνωριζω!
πλακα κανω...
λοιπον, ντεγκαρ νομιζω οτι τα καλυψα με ολα, εκτος απο ημερομηνια και τροπο εισοδου... ιδεες;;
Edited by - crucifire on 18/09/2005 19:09:22
quote:
Πάμε γιά γερή ... μπάζα.
αφροδιτη... τι εκανες στο καλο κοrιτσι που εγραφε στιχακια;! δε σε αναγνωριζω!
πλακα κανω...
λοιπον, ντεγκαρ νομιζω οτι τα καλυψα με ολα, εκτος απο ημερομηνια και τροπο εισοδου... ιδεες;;
[/quote]Το καλό κορίτσι θα γίνει κακό. Τα υπόλοιπα στιχάκια τα γράφω πίσω στα χαρτονομίσματα. Κάτι θα μου μείνει κι εμένα.
Προτείνω να κάνουμε...παιχνίδι με πανσέληνο.
΄Εχω ρέντα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
μαλιστα εκατσα να δω την εκφραση της κοπελιας οταν καταλαβε οτι το ακριβω κινητο της δωρο του πατερα εξαφανιστηκε.
το επαιξε κουλατη και χαλαρη αλλα εγω ειδα την απωλεια να ζωγραφιζει τον τρομο στο προσωπο της.....
εμενα μου αρεσουν τα...."κακα" κοριτσια,ελπιζω μονο να μην κανουν καμια στραβη και μας παρουν τα λεφτα.
quote:
Προτείνω να κάνουμε...παιχνίδι με πανσέληνο.
΄Εχω ρέντα.
ακουω ωρα και μερα,μονο αυτο.ωρα και μερα....![]()
ελπιζω να μην μου μουτρωσε η galadriel επειδη επεμενα να μου απαντηση σε μια ερωτηση.
την καλω και αυτη να ερθει αν θελει.και την mantis φυσικα και ολους.

santaclaws is coming tonight
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Σύντομα αρχές Οκτώβρη. Να κάνουμε μιά μίνι σύσκεψη;
Ε!όχι και μίνι σύσκεψη.
Αυτό θα είναι συνάντηση κορυφής.![]()
Λες να δημιουργηθούν προβληματάκια;
Τη μερίδα του Λέοντα ποιός θα την πάρει εκτός από μένα;
υ.γ. Μυστικές συμφωνίες απαγορεύονται.
΄Ολα καθαρά θα συζητηθούν.
Καλησπέρα nst.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ανακοινωση:οποιος θελει να παρει μερος στην αποστολη "ληστεια η οτι αλλο κανουμε" μπορει να στηλει mail σε εμενα η στην Αφροδιτη.μπορει επισης να επικοινωνησει μαζι μας,μεσω αυτου του topic!
quote:
Και θα έχει και αποτελέσματα.
Λες να δημιουργηθούν προβληματάκια;
Τη μερίδα του Λέοντα ποιός θα την πάρει εκτός από μένα;υ.γ. Μυστικές συμφωνίες απαγορεύονται.
΄Ολα καθαρά θα συζητηθούν.
Καλησπέρα nst.
εγω θα την παρω αφου ειμαι ο συγγραφεας του θεματος.
προβληματα θα διμιουργηθουν αν δεν καταφερουμε να επικοινωνησουμε σωστα...πραγμα που δεν νμιζω να γινει
φυσικα και ολα καθαρα.λοιπον,θα ξαναμιλησουμε για να κανονισουμε

ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAIL ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝ... ... ! ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΩ.
ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ...ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ
Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΤΣ! ΤΣ! ΤΣ! ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.
Εδώ κατοικούν μεγάλα μυαλά.
Με τόσο χρήμα που θα αποκτήσουμε νομίζω ότι δεν θα μας λείπει τίποτα μετά. Βέβαια αν μας κλείσουν στη στενή, -γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια ως γνωστόν- πάλι δεν πειράζει. Μπουζουκάκι έχουμε στιχάκια θα γράφουμε.Ερμήνευτές δόξα τον θεούλη, όλο και κάποιος σιγομουρμουρίζει ντελμπερντέρικα. Ξέρετε βρε τι αριστουργήματα θα γράψουμε μες τα σίδερα;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Μπουζουκάκι έχουμε στιχάκια θα γράφουμε.Ερμήνευτές δόξα τον θεούλη, όλο και κάποιος σιγομουρμουρίζει ντελμπερντέρικα.
αμαν, δεν εχει μεινει τοπικ για τοπικ που να μην το εχουν κυριευσει οι τρενταδες!
δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα η μοδα στις φυλακες εχει αλαξει απο τοτε που αποφυλακιστηκατε...
παμε ολοι μαζι ενα saint anger απο metallica να κανουμε κεφαλι!!!
πολυ σωστα μιλαει η θεα του ερωτα.
αν και Αφροδιτη....θα μας βαλλουν σε διαφορετικες φυλακες..εσυ θα πας στις γυναικιες.
δεν πειραζει ομως,θα εχεις παρεα την galadriel και την mantis και θα ερχομαστε να σε βλεπουμε συχνα.εκτος και αν αποδρασετε πριν απο εμας
pixeldream...στην τηλεοραση με εχεις δει εμενα σιγουρα...
βγαινω καθε απογευμα στο star...εχω μεγαλα μπρατσα και μακρυ ξανθο μαλλι....ειμαι ο Ηρακλης!
τωρα που μαθατε την αληθινη μου ταυτοτητα μην αρχισετε να με ρωτατε πως εκανα το ενα,και πως το αλλο...
ξερετε,εχω ανθρωπους να βοηθησω

η συνολική μου απάντηση στο θέμα σου deghar adhark είναι και ο τίτλος του θέματος σου...
άμα θες σωστή δουλειά κάντην μόνος σου
Galadriel

in God we trust
και μαλλον θα μου την κανει και η mantis...
καμια φορα ανησυχω μηπως φυγουν ολοι απο κοντα μου,και μεινουν μονοι τους.{στειο}
παντως σοβαρα,για μια φορα χαιρομαι που σε βλεπω να απαντας χωρις περιεργα πραγματα.
λοιπον φιλοι μου,μπορει να χασαμε τους καλους αλλα εχουμε ακομα
nst
D.I
crucifire
και φυσικα..την θεα του Ερωτα!

quote:
αμαν, δεν εχει μεινει τοπικ για τοπικ που να μην το εχουν κυριευσει οι τρενταδες!
πεστα ρε crucifire, πεστα

quote:
λοιπον φιλοι μου,μπορει να χασαμε τους καλους αλλα εχουμε ακομα nst D.I crucifire και φυσικα..την θεα του Ερωτα!
Εδώ είμαι αρχηγέ.
Θα κάνω οτι μπορώ. Αν βοηθήσει και η Αφροδίτη θα παραπλανήσουμε τούς πάντες......
Μην ανησυχείς καθόλου...
Πάντως εγώ φυλακή δεν πάω....
quote:Oυάου! Γιατί να το κρύψω άλλωστε. Εκτός από θεά του έρωτα, μπορεί να είμαι μιά καλή τρυφερή μάγισσα. Κάτι θα σκεφθώ. Πρώτα θα απελευθερώσω το γυναικείο πληθυσμό.Βάζοντας μπροστά υπερφυσικές δυνάμεις.
πολυ σωστα μιλαει η θεα του ερωτα.
αν και Αφροδιτη....θα μας βαλλουν σε διαφορετικες φυλακες..εσυ θα πας στις γυναικιες.
δεν πειραζει ομως,θα εχεις παρεα την galadriel και την mantis και θα ερχομαστε να σε βλεπουμε συχνα.εκτος και αν αποδρασετε πριν απο εμας
pixeldream...στην τηλεοραση με εχεις δει εμενα σιγουρα...
Θα γίνω, και θα τις κάνω ΄Ανιμαν.
Θα έχουμε βρε κουτά, την ικανότητα να γινόμαστε ελάχιστοι και να εισχωρούμε μέσα στο κάθε τι ακόμα και σε ένα μόριο ύλης. Κρατάω μυστικά ανομολόγητα. ΕΓΙΝΑ ΑΘΑΝΑΤΗ.
Ξέρω μαγικά. Εμπιστευθείτε με. Και στην αρπαγή θα μας χρησιμεύσουν, και στην απελευθέρωση -αν μιάς πιάσουν-.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
αυτο ειναι πολυ καλο.και εγω ξερω μερικα αλλα δεν πιανουν παντα.
μπορεις να κανεις ενα μαγικο σε εμανα,αν σου δωσω μια φωτογραφια μου ?