- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
τελικά, ό,τι νομίζει κανείς καλό είναι...
![]()
![]()
![]()
άιντε στην υγειά μας και την ατέλειωτη ομορφιά μας...! ώπα!
G.

Δ
Ε Κ
Βγαίνει ο καθένας και λέει τα ενδόμυχα του και τα ενδόμυχα του άλλου λές κι είστε γεμάτοι με μίσος?
Αυτό είστε?
Μπορείτε να μιλήσετε για εσωτερισμό, για αξίες, για αγάπη, για έρωτα, για τον Θεό όταν βγάζετε τόσο μίσος ο ένας για τον άλλον?
Βγαίνει κάποιος και λέει για τον σύντροφο του, τον πρώην σύντροφο του, το νύν κτλ?
Τι κατρακύλα είναι αυτή?
Έχετε συνειδητοποιήσει οτι είναι ένα δημόσιο forum και δεν αφορά κανένα τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή?
Τι ενδιαφέρει τον καθένα που διαβάζει εδώ μέσα να μάθει για την προσωπική σας ζωή και το κρεβάτι σας?
Θεωρώ επαίσχυντη αυτή την στάση και με λυπεί που βλέπω οτι το κάνετε εσκεμμένα κι ηθελημένα.
Κι απαιτείτε σεβασμό ως παλιά μέλη από τους νεότερους όταν φτύνετε κατάμουτρα σε ένα χώρο με αυτόν τον τρόπο?

In anticipation of my resurrection...
Κι υστερα απορησες με το δικο μου
ξεσπασμα....
Τι να περιμενω απο δω μεσα πια;
Να με αποκαλεσουν πορνη κι εγω ν΄απαντησω
με την τρελλα που με δερνει, οσο πιο
ευγενικα μπορω;
Δεν πατε καλα γενικα!
Το καταλαβατε οτι δεν εκπεμπετε πια
κανεναν σεβασμο;
Διαγραφη ολοι, χρειαζεστε.
Αραγε μ΄αυτη την νοοτροπια, προχωρατε στη
ζωη σας;
Ετσι ταιζετε τα παιδια σας;
Με ποιηματακια και ατελειωτες ωρες στο
εσωτερικα;
Σαν δεν ντρεπομαστε, λεω εγω....
Εσωτερικακιδες της πλακας....
quote:
Καλά, δεν υπάρχει λίγη αξιοπρέπεια?
Βγαίνει ο καθένας και λέει τα ενδόμυχα του και τα ενδόμυχα του άλλου λές κι είστε γεμάτοι με μίσος?
Αυτό είστε?
Μπορείτε να μιλήσετε για εσωτερισμό, για αξίες, για αγάπη, για έρωτα, για τον Θεό όταν βγάζετε τόσο μίσος ο ένας για τον άλλον?
Βγαίνει κάποιος και λέει για τον σύντροφο του, τον πρώην σύντροφο του, το νύν κτλ?
Τι κατρακύλα είναι αυτή?
Έχετε συνειδητοποιήσει οτι είναι ένα δημόσιο forum και δεν αφορά κανένα τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή?
Τι ενδιαφέρει τον καθένα που διαβάζει εδώ μέσα να μάθει για την προσωπική σας ζωή και το κρεβάτι σας?
Θεωρώ επαίσχυντη αυτή την στάση και με λυπεί που βλέπω οτι το κάνετε εσκεμμένα κι ηθελημένα.
Κι απαιτείτε σεβασμό ως παλιά μέλη από τους νεότερους όταν φτύνετε κατάμουτρα σε ένα χώρο με αυτόν τον τρόπο?
Έχεις δίκιο(και να σε συγχαρώ για την στάση σου για μία ακόμα φορά).
Το αστείο ξέρεις πιο είναι? Ότι για αυτό δεν θα γίνει κάτι. Πέρα από τους κανόνες του esoterica που καταπατόνται(περί δημοσίευσης προσωπικών στοιχείων) εδώ τίθονται και νομικά ζητήματα περί συκοφαντικής δυσφήμησης. Γιατί εδώ δεν υπάρχει επέμβαση συντονιστή? Μήπως γιατί παίζουν ονόματα με..ιστορία εδω μέσα?
Διαφορετικά μέτρα και σταθμά?
Ε! εσείς!Πάρτε το χαμπάρι το σκοτεινό παρασκήνιό σας δεν ενδιαφέρει κανέναν. Η Στεφανίδου έχει πιο πολλά να πει απο εσάς.
Και κάτι ακόμα,που απ'όλα τα τραγελαφικά εδώ, αυτό για εμένα είναι το πιο έκδηλο. Το να κάνεις βούκινο μία γυναίκα σίγουρα δεν συνάδει με τα περί "αντρός με όσχεο".
Αυτά κι όποιος κατάλαβε.
Δε νομίζω πως αυτή η κατάσταση είναι ανεκτή κι οτι περνάει έτσι.
Εγώ πιστεύω πως οι Διαχειριστές/Συντονιστές έχουν και προσωπική ζωή.
Δε δύνανται να παρακολουθούν το forum επί 24ώρου βάσεως κι είναι απόλυτα λογικό αυτό.
Όταν όμως γίνεται επέμβαση, βλέπω ως μέλος να γίνεται δυναμικά.
Πολλά από τα μηνύματα που έχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο μεταφέρονται στο Μουσείο.
Και πιστεύω πως αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο, ιδιαίτερα αν έχει επικρατήσει πανικός κι έχουν ειπωθεί τέτοια πράγματα.
Και τι άλλο να γίνει, φίλε μου?
Πέρα από παραινέσεις, διαγραφές στην χειρότερη των περιπτώσεων, μεταφορά μηνυμάτων τι άλλο μπορεί να γίνει?
Είμαστε όλοι ενήλικες και πιστεύω πως πρέπει να καταλαβαίνουμε τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε.

In anticipation of my resurrection...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ.
Dying_Incubus
quote:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ...ΧΑΣΑΤΕ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΔΕ;
ΟΧΙ!!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΡΦΙ;...ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΑΝΑΒΩ ΦΩΤΙΕΣ...ΦΕΡΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΠΙΛΙΕΣ.
what do you do to make ends meet?
teach
make them mad
make them sad
make them add two and two
make them me make them you
make them do what you want them to
make them laugh
make them cry
make them lie down and die.
ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΑΝ ΣΠΙΘΑ...ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Αυτό που ξέρω (έκτός του ότι κάποια πράγματα δεν αφορούν όλους...) είναι ότι δεν πρέπει να κάνουμε δεύτερη φορά τα ίδια λάθη... (το δις εξαμαρτήν ουκ ανδρός σοφού...)όμως εδώ έχουμε την τάση να πέφτουμε όλοι μας σε ένα φαύλο κύκλο.
Αναρωτιέμαι γιατί[?}
quote:
Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την Αφροδίτη για να σου θυμίσω πως είσαι άντρας.
Οταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί έναν άλλο τι μπορεί να πει κανείς?
Τι θα έλεγες λοιπόν κακόμοιρε Deva να σε χρησιμοποιήσουμε και μεις λίγο?
Στον καρσιλαμά καλά τα πας... δε ρίχνεις όμως και μια ζεϊμπεκιά να δούμε πως τα πας? Αλλωστε εκεί φαίνονται οι άντρες...![]()
Υ.Γ. Μην ανησυχείς για το image μου... Το έχω τσαλακώσει καιρό πριν...![]()

"Ο δάσκαλος παύει να είναι δάσκαλος όταν αρχίζει να νιώθει δάσκαλος!!!!"
Θέλει λίγο διαλογισμό το πράμα, αλλά στα πρώτα δέκατα του δευτερολέπτου (του διαλογισμού)... το πιάνς το νόημα!! :)
Και όχι δεν είναι άσχετο με το 'θέμα' σας... ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΜΑΣ
Τα είπες όλα...

Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
Έχω ένα παράπονο με τα συνεργεία του ΟΤΕ, από την Παρασκευή το απόγευμα είμαι χωρίς τηλέφωνο γιατί τα συνεργεία δεν δουλεύουν Σαββατοκύριακο!!! Άκουσον, άκουσον, γιατί ρε παιδιά? δεν σας πληρώνουμε αδρά? γιατί δεν βάζετε μιά ρημαδοβάρδια να μπορούμε και εμείς να κάνουμε την δουλειά μας?
Ένα mail ήθελα η κακομοίρα να στείλω το Σάββατο το πρωϊ και πήρα το laptop ανά χείρας και βγήκα στη γύρα. Ευτυχώς κατάφερα να το στείλω.
Pagwna όταν θα πάρει κανέναν δάσκαλο το μάτι σου, σφύρα κλέφτικα να καταφθάσω μπας και δω κι εγώ τι σόϊ είναι αυτός ο δάσκαλος. ![]()
Τι στο καλό όλο πίσω είμαι στις εξελίξεις... θέλω να μιλάω βαρύγδουπα και κανένας να μην με καταλαβαίνει, θέλω να λέω κουλά και όλοι να με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα και να σκέφτονται "βρε τι είναι αυτή, κατέχει την Γνώση στα σίγουρα", μετά όμως θέλω και να γυρνάω πλευρό και εάν είναι δυνατόν να πέφτω και από το κρεβάτι μπας και ξυπνήσω και καταλάβω ότι πιό ασφαλές και τίμιο προς τον εαυτό μου, θα είναι να μου δανείσει ο γιός μου το κουβαδάκι του με τα φτυαράκια και να ξαναρχίζω να φτιάχνω πυργάκια στην άμμο, γιατί μάλλον θα είναι η μοναδική Γνώση που θα έχω κατακτήσει. ![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον Dying, ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο.
quote:
θέλω να μιλάω βαρύγδουπα και κανένας να μην με καταλαβαίνει, θέλω να λέω κουλά και όλοι να με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα και να σκέφτονται "βρε τι είναι αυτή, κατέχει την Γνώση στα σίγουρα",
![]()
Οποιος εντυπωσιάζεται από κάτι τέτοια καλά να πάθει! ![]()
quote:
ΩΡΑΙΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ.
Ε και; Ας τα πάρει όλα το ποτάμι μπάς και καθαρίσει λίγο ο τόπος!
quote:
Ας μην τις βγάζουν μόνοι τους στην φόρα αν και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο "φτιάχνονται". Θεωρούν ότι με το να μας δηλώνουν τις προσωπικές τους επιτυχίες κάτι κερδίζουν. Ισως και να κερδίζουν το επόμενο π...
Ολα αυτά μου θυμίζουν το γνωστό τραγουδάκι του Λουκιανού Κηλαϊδόνη.
Έφαγε η Μαρούλα τον Μανώλη από τη Ρούλα
που του άρεσε και η Μίνα που του γνώρισε η Γωγώ
που τα είχε με τον Άρη πριν τα φτιάξει με την Μάρη
και που ίσως να την πήδηξα κι εγώ
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩ.
Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΩ...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΟΥΤΕ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΙΑ.
ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ.
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ...
ΜΕ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ.
ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:
Να πεταχτώ κι εγώ λίγο, να πώ μία 'σοφία' και να φύγω;
"Ο δάσκαλος παύει να είναι δάσκαλος όταν αρχίζει να νιώθει δάσκαλος!!!!"Θέλει λίγο διαλογισμό το πράμα, αλλά στα πρώτα δέκατα του δευτερολέπτου (του διαλογισμού)... το πιάνς το νόημα!! :)
Και όχι δεν είναι άσχετο με το 'θέμα' σας... ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΜΑΣ
Το κακό Πεγκυ μου είναι ότι μερικοί δεν αισθάνονται απλά Δάσκαλοι έχουν αρχίσει να νιώθουν ΑΒΑΤΑΡ.
Η κατάσταση έχει γίνει απαράδεκτη. Τα ίδια άτομα αναμοχλεύουν επίτηδες προσωπικά τους μίση και πάθη
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ.
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Φίλε μου DAGON, επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε μερικά σημεία σε όσα λές.
Δε νομίζω πως αυτή η κατάσταση είναι ανεκτή κι οτι περνάει έτσι.
Εγώ πιστεύω πως οι Διαχειριστές/Συντονιστές έχουν και προσωπική ζωή.
Δε δύνανται να παρακολουθούν το forum επί 24ώρου βάσεως κι είναι απόλυτα λογικό αυτό.
Όταν όμως γίνεται επέμβαση, βλέπω ως μέλος να γίνεται δυναμικά.
Πολλά από τα μηνύματα που έχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο μεταφέρονται στο Μουσείο.
Και πιστεύω πως αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο, ιδιαίτερα αν έχει επικρατήσει πανικός κι έχουν ειπωθεί τέτοια πράγματα.
Και τι άλλο να γίνει, φίλε μου?
Πέρα από παραινέσεις, διαγραφές στην χειρότερη των περιπτώσεων, μεταφορά μηνυμάτων τι άλλο μπορεί να γίνει?
Είμαστε όλοι ενήλικες και πιστεύω πως πρέπει να καταλαβαίνουμε τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε.
Θες την γνώμη μου φίλε Dying?
Θα σου απαντήσω στο "και τι άλλο να γίνει?". Πιστεύω ότι είναι θέμα πολιτικής. Σε κάποιο άλλο φόρουμ, καινούργιο σχετικά, με παρόμοια θεματολογία ως ένα σημείο, δεν θα επιτρέπονταν ούτε το 1/10 από αυτά. Και όπως φάνηκε και στο παρελθόν όντως δεν επέτρεψαν τέτοιες συμπεριφορές. Δεν με ενδιαφέρει ιδαίτερα η θεματολογία του φόρουμ αυτού(του καινούργιου) και μάλιστα κάποιες απόψεις των υπευθύνων του με βρίσκουν αντιδιαμετρικά αντίθετο(μπορώ να πω ότι έχουμε και προηγούμενα) οπότε μην θεωρήσει κανείς ότι αποτελεί διαφήμηση. Ίσα ίσα! Απλά το αναφέρω εδώ γιατί θέλω να δείξω πόσο σημαντική και καθοριστική είναι η αντιμετώπιση των υπευθύνων ενός χώρου που φιλοξενεί κάποιους συνομιλητές. Δεν έχω πρόβλημα με την Αμαλία, την Γκρέτελ ή τον Άβαταρ, ούτε με τους υπόλοιπους συντονιστές. Η γενικότερη νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί είναι το πρόβλημα.
Λες "Είμαστε όλοι ενήλικες και πιστεύω πως πρέπει να καταλαβαίνουμε τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε"
Ούτε είμαστε όλοι ενήλικες φίλε μου ούτε όλοι καταλαβαίνουμε ποιά είναι τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε. Απόδειξη τα προηγούμενα.
quote:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ...ΧΑΣΑΤΕ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΔΕ;
ΟΧΙ!!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΡΦΙ;...ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε αυτό. Αν και φαντάζει λίγο ουτοπικό. Συνήθως το/α μέλος/η που είναι αποδέκτες τέτοιων συμπεριφορών μένουν μάλλον ουδέτεροι είτε για λόγους image είτε γιατί δεν θέλουν να ανοίγουν νέα μέτωπα είτε γιατί δεν τους ενδιαφέρει.
Ειναι βέβαια και αυτό ένα τρόπος αντίδρασης αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι ο σωστός.
Προσωπικά μπούχτησα να κάνω κλικ σε τόπικ και να εμφανίζονται μπροστά μου τα ίδια πρόσωπα, με μία βεβαιότητα και ένα πρεστιζ(sic) λες και είναι ο πάπας, να πετάνε σπόντες και υπονοούμενα. Αυτή είναι η συνεισφορά σας εδώ φίλοι μου?
Δεν εχω να πω τίποτα άλλο.
Γυρνάω στο σκοτάδι μου/τέτοιο φως δεν μου κάνει-sorry
Edited by - DAGON on 28/11/2005 17:35:45
quote:
Πάρτε λοιπόν τα σκοτάδια σας ανά χείρας (σόρρυ τα κουβαδάκια σας εννοώ) και πάμε παραλία μεριά όπου το ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΧΝΗΤΟ" μπας και χαλαρώσουμε λιγάκι.)
Ηταν πολύ ωραία μέρα σήμερα, συμφωνώ και με τον DAGON oπότε δεν υπάρχει τίποτα να με χαλάσει.![]()
Ενα τέτοιο καζάνι που βράζει δεν μπορεί παρά να έχει και τη βαλβίδα ασφαλείας του... Αφιερωμένο εξαιρετικά http://www.riversongs.com/Fla/signals.html με ελπίδα για λιγότερα παραπονάκια και γκρίνιες από αύριο (ή τουλάχιστον από τη 14η σελίδα)![]()
![]()

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Πάρτε λοιπόν τα σκοτάδια σας ανά χείρας (σόρρυ τα κουβαδάκια σας εννοώ) και πάμε παραλία μεριά όπου το ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΧΝΗΤΟ" μπας και χαλαρώσουμε λιγάκι.)Ηταν πολύ ωραία μέρα σήμερα, συμφωνώ και με τον DAGON oπότε δεν υπάρχει τίποτα να με χαλάσει.
Ενα τέτοιο καζάνι που βράζει δεν μπορεί παρά να έχει και τη βαλβίδα ασφαλείας του... Αφιερωμένο εξαιρετικά http://www.riversongs.com/Fla/signals.html με ελπίδα για λιγότερα παραπονάκια και γκρίνιες από αύριο (ή τουλάχιστον από τη 14η σελίδα)
Φύγαμε!![]()
![]()
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑ,
ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Η ΝΙΚΗ,
ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 28/11/2005 18:54:47
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 28/11/2005 18:55:10
α, και καλησπέρα καταρχήν![]()
παραπονιέστε όλοι για μια κατάσταση στην οποία, όχι μόνο επιτρέπετε να υπάρχει, αλλά στην ουσία ψιλοευχαριστιέστε να βγαίνετε και να παίζετε εκ των υστέρων τους καλούς και ειρηνοποιούς...
αν κάποιος θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αγανακτήσει με όλη αυτή την "μαγκιά" που πωλείται δεξιά και αριστερά του φόρουμ, αντί για συζήτηση, επιχειρήματα, απόψεις αυτός θα έπρεπε να ήμουν εγώ...
αντ' αυτού όμως, άλλες φορές αδιαφόρησα, άλλες απάντησα πάνω στην γενικότερη ιδέα μίας "μπηχτής" και χρησιμοποιώντας την σαν δημιουργικό ερέθισμα, άλλες φορές απάντησα με χιούμορ... τελικά θα πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει απ' το πρωί μέχρι το βράδυ ένα μάτσο "τρελλούς", που άλλη δουλειά δεν έχουν κατασκευάζουν εντυπώσεις, κάποια στιγμή θα απαντήσω κι εγώ... και πάλι ακόμα και όταν το κάνω αυτό, δεν απαντάω ούτε το ένα εκατοστό απ' όσα θα μπορούσα ή θα είχα την διάθεση να κάνω...
για σκεφτείτε το λίγο... για χάρη κάποιων που το επίπεδο της νοημοσύνης τους και της ηθικής τους πλησιάζει το απόλυτο μηδέν (για όσους δεν ξέρουν αυτό αντιστοιχεί με το -273), η άποψη που κυκλοφορεί για μένα θα ήταν ανεπιθύμητη ακόμα και σαν υποψία για τους περισσότερους από σας... κι εγώ επειδή ακριβώς δεν προσδιορίζομαι από τους άλλους μπορώ και κάνω υπομονή και κρατάω την ψυχραιμία μου...
κι όχι μόνο αυτό, αλλά όλα αυτά λέγονται από άτομα που δεν με γνώρισαν ποτέ τους και δεν είχαν ποτέ στα χέρια τους αποδείξεις γι'αυτά που με κατηγορούν... όταν κάποτε τις ζήτησα, εισέπραξα την σιωπή...
μέχρι και τις τελευταίες μέρες, βγήκα και εξήγησα σε όλους σας (παρακάμπτοντας το τσουνάμι "επιθέσεων") ότι κάποιοι εδώ μέσα παίζουν με το μυαλό σας και διαμορφώνουν εντυπώσεις με δήθεν μαιλ και μηνυματάκια.. θέλετε να το καταλάβετε καλώς, δεν θέλετε τόσο το χειρότερο για σας... να μπω πάντως στην διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας μάλλον απίθανο το βρίσκω...
ψάξτε λίγο στον εαυτό σας και δείτε πως θα απαντούσατε σε ένα ποστ που το υπογράφει το μέλος Galadriel, έχοντας εντυπωμένα όλα αυτά που εντέχνως σας έχουν παρουσιάσει... μάλλον όχι και τόσο θετικά ε? αυτό λοιπόν είναι πρόβλημα του Φόρουμ και όχι προσωπικό μας... προσπαθώ να σας το εξηγήσω καιρό τώρα αλλά "άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τ'αυτιά μου"...
αυτοί που χτυπιούνται καλά κάνουν και χτυπιούνται, εσείς όμως που διαμαρτύρεστε για την κατάσταση, το κάνετε έξω απ' τον "χορό", ασφαλείς πίσω από τα νικ σας και με την ψυχολογία σας άθικτη...
εκτός από έναν
την Avallon
στην αρχή αυτού του τόπικ, βγήκα και της ζήτησα συγνώμη. Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί αναγνώρισα πως κάποτε, ήμουν υπερβολική στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισα και θεώρησα ότι όπως δημόσια εξέφρασα αυτή την υπερβολή, έτσι και δημόσια έπρεπε να ζητήσω συγνώμη...
ξεχνάς όμως Avallon, διαβάζοντας αυτά που γράφεις τώρα, πως πέρυσι όταν ήσουν της "μόδας" κι εσύ στους "πολέμους", κάποια στιγή στην "έδωσε", άνοιξες εκείνο το περίφημο "Αντίο αγαπημένο και άδικο εσωτερικα" και ξεκίνησες έτσι μια νέα σειρά "αντιπαραθέσεων".... σου προτείνω λοιπόν, πριν κρίνεις μία κατάσταση να φέρνεις στο μυαλό σου την αντίστοιχη που έζησες...
ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν μ'αρέσει να διαβάζω και αυτά που διαβάζω για μένα. Ειδικά όταν παρουσιάζονται ψέμματα ως αλήθειες ...
τέσπα...
κάντε ό,τι νομίζετε
Galadriel

Δ
Ε Κ
άρχισαν οι Χαιρετισμοί?
μπα? κι εμένα πως μου φαίνεται ότι έρχεται και ο Ακάθιστος Υμνος?
εντάξει, εντάξει αγαπητέ Admin... χούμορ κάνουμε...![]()
G.

Δ
Ε Κ