- Ερώτηση για μεταφυσική εμπειρία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
για αυτο που μου συνεβη στην α λυκειου.
Και το καταλληλο ατομο για να ντοπαρει αυτη τη διαθεση μου
ειναι η Μυθηρα.
Λοιπον,οπως ανεβαινα τις σκαλες και εφτασα στον πανω οροφο οτυ σπιτιου μου ,ξαφνικα ανοιγω το φως και κοιταω προς τα δεξια και βλεπω
μια ασπρη λεπτοφυη γυναικεια παρουσια αιωρουμενη γυρω στα 2.5 μετρα να με κοιταει.Φορουσε ασπρο νυχτικο.
Ημουν μικρος τοτε και σκεφτηκα του μυαλου μου ειναι.
Ελα ομως που υπαρχουν χιλιαδες παρομοιες εμπειριες.
Συνεπως τι ηταν?Στιγμαια επαφη δυο παραλληλων κοσμων σε κοινο σημειο?
Το θεμα ειναι οτι με κοιτουσε στα ματια!!!
Αν μου συνεβαινε αυτο σημερα θα εμενα και δεν θα πηγαινα γρηγορα στο διπλα δωματιο φοβισμενος.
Λοιπον Μυθηρα και αλλους σας ακουω.
quote:Λοιπον,οπως ανεβαινα τις σκαλες και εφτασα στον πανω οροφο οτυ σπιτιου μου ,ξαφνικα ανοιγω το φως και κοιταω προς τα δεξια και βλεπω
μια ασπρη λεπτοφυη γυναικεια παρουσια αιωρουμενη γυρω στα 2.5 μετρα να με κοιταει.Φορουσε ασπρο νυχτικο.
Καταρχήν έμοιαζε με γυναίκα ή ήταν όντως;
Γιατί από διαπίστωση δικιά μου αυτά τα είδη, τα περισσότερα δηλαδή δεν έχουν φύλο, ή μάλλον έχουν και τα δύο φύλα.
quote:Συνεπως τι ηταν?Στιγμαια επαφη δυο παραλληλων κοσμων σε κοινο σημειο?
Και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αυτά που βλέπουμε είναι σαν να σταματάει ο χωροχρόνος και σαν να ανοίγει μία άλλη διάσταση.
Αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.
quote:Το θεμα ειναι οτι με κοιτουσε στα ματια!!!
Επικοινώνησε μαζί σου τηλεπαθητικά ή μόνο σε κοιτούσε;
Μπορίς να θυμηθείς τι άκουσες;
Για παράδειγμα να σου είπε μην φοβάσαι.
quote:Αν μου συνεβαινε αυτο σημερα θα εμενα και δεν θα πηγαινα γρηγορα στο διπλα δωματιο φοβισμενος.
Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ, βέβαια εμένα έφυγε μόνη της η οντότητα (εσωγήινος ή εξωγήινος) που είδα, αλλά λέω γιατί δεν μου δίνετε μία δεύτερη ευκαιρία να της μιλήσω;
Ποιος ξέρει ίσως μετά από πολλά χρόνια μου ξανά δοθεί και να μάθω, γιατί σε εμένα;
Γιατί γίνονται όλα τόσα γρήγορα και οι περισσότεροι δεν έχουν την ευκαιρία;
Και εμένα αιωρούνταν και αυτό με έκανε να σκεφτώ πολλά, όπως το πως τα καταφέρνουν και το κάνουν αυτό;
Τι έχουν ανακαλύψει δηλαδή και μπορούν;
Πιστεύω την απάντηση την ξέρουμε μόνο εμείς, την έχουμε στο υποσυνείδητο μας, δηλαδή τι θέλανε από εμάς και γιατί εμφανίστηκαν.
Πρέπει να ανατρέξουμε στις μνήμες μας, βέβαια αυτό είναι δύσκολο, κανείς δεν μπορεί να μας δώσει την απάντηση, όσο και μεγάλη διαίσθηση αν έχει.
Η ζωή συνεχίζεται όπως είπες, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε πίσω το πεπρωμένος μας.
Edited by - maria3 on 21/11/2013 12:20:13
..εγω με την σειρα μου να δηλωσω εντελως αναρμοδια να εξηγω μεταφυσικες εμπειριες ατομων πουδεν γνωριζω τιποτε για την προσωπικη τους ζωη ....
,,,και αυτη η προωσποποιηση της ερωτηση σου βρε φιλε μου με κανει να νιωθω καπως αβολα κι αμηχανα ...διορθωσε σε παρακαλω αν ειναι δυνατον το τιτλο του θεματος σου και βαλε << Ερωτηση προς ολους για μεταφυσικη εμπειρια >>...για ολοι ισως εχουν κατι να πουν για την εμπειρια ενος αγνωστου ...και σιγουρα περισσοτερα απο μενα ..χμμμ!!!
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/11/2013 13:09:36
quote:
ΜΥΘΗΡΑσχολιο 1
..εγω με την σειρα μου να δηλωσω εντελως αναρμοδια να εξηγω μεταφυσικες εμπειριες ατομων πουδεν γνωριζω τιποτε για την προσωπικη τους ζωη ....
Να που μια φορά συμφωνώ μαζί σου!
(καλά, δεν θα είναι και η μόνη, αλλά δεν έτυχε άλλη φορά σε συζήτηση).
Επίσης θεωρούμε σωστή την πρόταση να αλλάξει ο τίτλος του θέματος. Άλλωστε, η ΜΥΘΗΡΑ το "πήρε το μήνυμα" και πέρασε από το θέμα.
Ο τίτλος του θέματος αλλάζει από:
Ερώτηση προς Μύθηρα για μεταφυσική εμπειρια.
σε:
Ερώτηση για μεταφυσική εμπειρία

quote:Δεν θα ασχοληθώ με τις λεπτομέρειες που δεν επιτρέπουν τίποτα πέρα από υποθέσεις, αλλά το τελικό "συμπέρασμά" σου ("Αν μου συνεβαινε αυτο σημερα θα εμενα και δεν θα πηγαινα γρηγορα στο διπλα δωματιο φοβισμενος") είναι πράγματι ένας καλός οδηγός για τέτοιες εμπειρίες. Ότι και να είναι αυτό που "βλέπουμε" ακόμα κι αν είναι ιδέα μας δημιουργεί μέσα μας κάποιες συνθήκες και προϋποθέσεις μοναδικές για εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα που το βιώνουμε και μια επιλογή είναι να "μείνουμε" σ'αυτό να το παρατηρούμε (όπως και "αυτό" σε παρατηρούσε) μέχρι να πάψει ή μέχρι να έχουμε κάτι από την υπόθεση. Η αυτόματη σχεδόν τάση να το αποφύγουμε διακόπτει την εμπειρία και αν πχ (όπως είπες) είναι κάτι σαν "στιγμαια επαφη δυο παραλληλων κοσμων σε κοινο σημειο" το να φύγουμε φοβησμένοι διακόπτει την επαφή και μαζί κάθε πιθανότητα κατανόησης - ενώ μένοντας δίνουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε ίσως σημεία κλειδιά.
....βλεπω
μια ασπρη λεπτοφυη γυναικεια παρουσια αιωρουμενη γυρω στα 2.5 μετρα να με κοιταει....
...Συνεπως τι ηταν?Στιγμαια επαφη δυο παραλληλων κοσμων σε κοινο σημειο?...Αν μου συνεβαινε αυτο σημερα θα εμενα και δεν θα πηγαινα γρηγορα στο διπλα δωματιο φοβισμενος.....
Αν τώρα εννοούμε διαφορετικής (και όχι παράλληλης) υπόστασης οντότητες? ίσως, αν και δεν θα μπορούσα να εξηγήσω γιατί θα εμφανιζόντουσαν ακόμα και στην δική σου μορφή με κόκκινα μάτια για να σε τρομάξουν ή γιατί θα σε έκαναν να δεις ότι μπορείς να φανταστείς πιο πριν.. αυτό θα έπρεπε να σημαίνει πως πρέπει να πιστέψεις σε τρομακτικές, κακές οντότητες που παίζουν μαζί σου. Δεν είναι στα πιστεύω μου αυτά αλλά έτσι κιαλλιώς είμαι παντελώς αδιάφορος όπως άλλωστε και προς τους θεούς και τις θρησκείες. Κάτι λοιπόν που δεν σε ενδιαφέρει αν υπάρχει λίγο δύσκολο να ασχοληθεί καν μαζί σου..
Τι μένει λοιπόν? ίσως παιχνίδι του μυαλού? εδώ θα μπει πάλι ο λογικός Στάθης και θα πω πως μέχρι να βρεθεί κάποια πιο πειστική εξήγηση για τέτοιου είδους θεάσεις, αυτή θα είναι ίσως η πιο πειστική απάντηση.
...λοιπον ας διερευνησουμε ολες τις πιθανοτητες ερμηνειας ...μιας και εχουμε να κανουμε με την εμεπειρια ενος ατομου που μας ειναι εντελως αγνωστος ως προς τη προσωπικη του ζωη τη ψυχοσυναισθηματικονοητικη κοινωνικη κτλ...
.....τι μπορει να σκεφτει ενα αντικειμενικος λογικος ακροατης η αναγνωστης μιας τετοιας αφηγησης ..
α) μπορει ο αφηγητης απλα να ψευδεται και να θελει να εντυπωσιασει με την αφηγηση του ...χμμ..
β) μπορει η εμπειρια οντως να βιωθηκε ως αποτελεσμα των παραισθησεων ψευδαισθησεων που μπορει να δημιουργει ο εγκεφαλος μας σε διαφορες καταστασεις στρεσογονες η ψυχοτροπες ,,,νομιζοντας οτι αυτες εχουν εξωτερικη αντικειμενικη υπαρξη ..
γ) μπορει η εμπειρια να ηταν αποτελεσμα υλοποιησης σκεπτομορφης που προβληθηκε προς τα εξω και εγινε αντιληπτη εντος του φασματος μας του οπτικου η εξω απο αυτο ...
δ) μπορει να ειχαμε επιρροη αποτελεσμα εικονοπλασιας και προβολης προς τα εξω μεσω ψυχοτρονικης τεχνολογιας....
ε) μπορει να ειχαμε μια ολογραφικη απεικονιση αρα παρεμβαση παλι τεχνολογιας ..
στ) μπορει να ειχαμε πραγματικα μια εμπειρια επικοινωνιας και θεασης μιας εξωφασμαστικης οντοτητας ( οντοτητας εξω απο το οπτικο μας φασμα ) που απλα εμφανιστηκε επειδη εμεις εκεινη την ωρα ειμασταν κατασταση διευρυμενης αντιληψης ηθελημενα λογω διαλογισμου η αθελητα κι αυθορμητα λογω ειδικων ψυχολογικων συνθηκων η λογω ψυχτροπων ουσιων ..
ζ) μπορει η οντοτητα να εκδηλωθηκε μεσα στο ορατο μας φασμα περιστασιακα και για διαφορους λογους σηματοδοτησης μιας επικοινωνιας πχ απλης επαφης, προστασιας, απειλης κτλ
η) μπορει να ειχαμε να κανουμε με απεικασμα του βιωματικου αρχειου οχι οντοτητα αλλα βιωματικο αποτυπωμα μιας οντοτητας που εζησε σε ενα ορισμενο τοπο,,, το "φαντασμα" της δηλαδη ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............