- ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πρέπει να είναι η Αγία Σοφία.
Δεν είναι το μπλέ τζαμί (Blue Mosque) γιατί οι μιναρέδες του έχουν 3 "μπαλκόνια"
Δεν είναι το Γενι Τζαμί (Yeni Cami) για τον ίδιο λόγο
Επιπλέον το Yeni Cami έχει , νομίζω, μόνο δύο μιναρέδες
Από την άλλη μερία η Αγία Σοφία έχει πορτοκοκαλί-κόκκινη επίχρωση στους τοίχους , ενώ στην φωτό μοιάζει σαν ώχρα-κίτρινη...
Μάλλον Αγία Σοφία... Μήπως ο Snoopy μπορεί να μας πεί την πηγή??
πληροφορήθηκα ότι ο συν-forum-ίτης ANTIXRISTOS άλλαξε
το nick του σε ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ. Επειδή λοιπόν είχα κάνει αναφορά
στο nick του στο προηγούμενο post, σκέφτηκα να το αλλάξω
(Εκ των υστέρων έμαθα ότι αλλαγές στα post δεν γίνονται,
άμα της παρόδου τριών ωρών)
Όποιοι θυμούνται τα post μου, θα ξέρουν ότι είμαι ιδιαίτερα
σκληρός προς την Χριστιανική Θρησκεία.
Η παραπάνω λοιπόν δήλωση να μην ληφθεί σαν όψιμη ομολογία
πίστης... Απλά, θεωρώ ότι το ANTIXRISTOS ήταν άκομψο,
ακαλαίσθητο και πρόσβαλε τον πυρήνα της Χριστιανικής θρησκείας
χωρίς επιχείρημα.
Αν έλεγε ΑΝΤΙΒΟΥΔΑΣ πχ δεν θα ήταν το ίδιο.
Τούτο διότι η λέξη έχει φορτιστεί με ιδιότητες Ατόφιας Κακίας
και Αντιανθρωπισμού. Κατί τέτοιο δεν νομίζω να εκφράζει κανέναν
μας. Καλοσωρίζω λοιπόν και εγώ τον νεοφώτιστο ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ!!!
(Με την ευκαιρία παιδιά, μιας και έγινε refresh το thread...
Κανένα νέο για την φωτογραφία της Αγιας Σοφίας?)
Edited by - xchamp on 11/06/2005 03:37:33
quote:
Μάλλον Αγία Σοφία... Μήπως ο Snoopy μπορεί να μας πεί την πηγή??
Δείχνει οτι είναι η Αγία Σοφία. Το πήρα απο το http://www.cmkon.org/sofia3.jpg μετά απο αναζήτηση στα Yahoo.
Δείτε και αυτές τις φωτογραφίες εδώ
http://www.ecclesia.com.br/patriarcado_ecumenico/aghia_sophia_texto.htm
Και εδώ που είναι ελληνικό site και έχει και τα σχέδια
http://users.ach.sch.gr/pchaloul/protoxr-texni/Ag-Sofia.htm
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 11/06/2005 13:40:08
**** off
Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ. ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ «ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΚΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ «ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ».
------>ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΑΡΑ + ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
**** off
εγώ δεν έχω πάει ποτέ μου...
Πάντως σε ότι φωτογραφία έχω βρεί στο Web και στην Βιβλιοθήκη μου,
παρατηρώ ότι το Γενί Τζαμί έχει τρία μπαλκόνια στους "μιναρέδες" του
Αφού όμως μας το διαβεβαιώνεις, η φωτό απαλλάσεται ώς Γενί Τζαμι , λόγω αμφιβολιών
444
82
ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ
θρεψαμένη δε και ανξήσασα προς ήβην άρχοντας και διδαΰχκλους αντών θέους έπηγάγετο · ων τα μεν ονόματα, πρέπει εν τω τοιώδε εάν ία μεν γαρ· οϊ τον βίον ημών χατεαχεύκααν προςτετην χα&' ήμέραν δίαιταν, τέχνας πρώτους παιδενσάμενοι, χαϊ προς την υπέρ της χώρας φνλακήν οπλών χτήσίν τε κα! χρήαιν διδαξάμενοι.
VIII. Γεννηθέντες δε και παιδιν&ε'ντες ούτως οί τώνδε πρόγονοι ωχονν πολιτείαν κατασκενασάμενοι, ης
Ο ορ&ώς έχει δια βραχέων έπιμνησ&ήναι. πολιτεία γαρ τρο-φή ανθρώπων ϊστί, κα,λή μεν.άγα&ών, ή δε εναντία κα-χών, ως ονν εν καΛ»; πολιτεία έτράφησαν οί πρόσ&εν •ημών, άναγκαΐον δηλώσαι, δι' ην δη ΚάΚεΐνοι άγα9οϊ ΓαΡ οί νυν είΣίν. ων οϊδε τνγχάνονβιν οντες οί τετελεντηχό-τες. η γαρ κντή πολιτεία και τότε ην και νυν, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, εν Η νυν τ ε πολιτενόμε&α και τον Αει χρόνον εξ εκείνον ως τα πολλά, καλεί δΕ Ό μεν αυτήν δημοχρατίαν, ό ίλ
Ο άλλο, ω αν χαίρΗ· εΣτι δε τη άλη&εία μετ' ευδοξίας πλή-9ονς αριστοκρατία, βασιλείς μεν γαρ άει ήμίν είσίν · ούτοι δΙ τότε μεν έχ γένονς, τότε δε αιρετοί" εγκρατές Οι τή{ πόλεοος τα πολλά το πλή&ος, τάς δε αρχάς δίδωαι χ«1 κρα'τος το?5 άει δόξαβιν άρϊοτοις είναι......
ΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
**** off
quote:
ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ:
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ. ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ «ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΚΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ «ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ».
------>ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΑΡΑ + ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ??
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? Η ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ ΚΟΥΦΟΥΣ,ΛΕΠΡΟΥΣ,ΤΥΦΛΟΥ,ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.
WWW.REVMARDUK.COM/DELFI
PAGANISTIKOS/WICCAN NAOS EPISIMOS APO HPA TORA STIN ELLADA
Τώρα, το link δεν βγάζει πουθενά, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω και τη χρησιμότητα του θέματος.
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet και απενεργοποιείται.
Όταν με το καλό ετοιμαστεί το site και υπάρχει κάποιος λόγος για να ανοιχτεί σχετική συζήτηση, μπορείς να ξεκινήσεις ένα θέμα (στα ελληνικά κι όχι στα greeklish κατά προτίμηση!).
Με κάποια περισσότερα στοιχεία απ'όσα έθεσες στο παρόν βέβαια. Ο χαρακτηρισμός "νέο site" δεν μου λέει τίποτε. Επίσης, το "PAGANISTIKOS/WICCAN NAOS EPISIMOS APO HPA TORA STIN ELLADA" είναι πολύ γενικό, ιδιαίτερα όταν το link που αναφέρεις, δεν βοηθάει στην κατανόησή μας.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!