ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
18/10/2002, 15:49:38
Η γεωγραφική θέση της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ήταν στο κέντρο της Σημερινής Μεσογείου. Ήταν σε απόσταση 1,215 (χίλια διακόσια δέκα πέντε) ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ (σημερινά) από την Ανατολικήν πλευρά της θαλάσσης της σημερινής ΧΑΒΑΗΣ. Η νήσος ΧΑΒΑΗ σήμερα,είναι ένα ονειρεμένο παραδεισένιο μέρος. Όμως, επί εποχή της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ήταν τα νησιά "ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ". Ήταν πολύ μικρά και το ένα από το άλλο είχεν ελάχιστην απόσταση. Όμως, με την καταστροφή και την βύθιση της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, μετά από αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις, προσηρτίσθησαν και ενώθηκαν μεταξύ τους και έγιναν ένα. Σήμερα η "ΑΤΛΑΝΤΙΣ" βρίσκεται κάτω από την ΧΑΒΑΗ σε βάθος 10,315 (δέκα χιλιάδες τριακόσια δέκα πέντε) μέτρα. Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ λόγω των ψυχικών και πνευματικών δυνάμεων που είχαν αναπτύξει οι κάτοικοι, είχε γίνει από μόνο του το πεδίο ηλεκτρομαγνητικό. Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ πριν από την τελειωτικήν καταστροφήν της, εδέχτηκε αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις κλίμακας ΡΙΧΤΕΡ. Αυτό είχε αποτέλεσμα στον εσωτερικό φλοιό της γης να ανοίξη τις ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ μερικά χιλιοστά. Με την πτώση του Μετεωρίτη που ερχόταν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στο ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, γι΄αυτό και πήρε τεράστια λάμψη πριν την πτώση του πάνω στο σημείο όπου ήταν ακριβώς η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Αμέσως καταπόντισε την χώρα. Στη θέση της ήρθαν πολλά νερά, πλήμμυρες, που διήρκησαν εβδομήντα δύο χρόνια με το σημερινόν ημερολόγιο. Τις πλήμμυρες τις διαδέκτηκε μεγάλος καύσωνας που διήρκησεν τριάντα έξη χρόνια σημερινού ημερολογίου. Μετά τον καύσωνα, ήρθαν μέρες ψύξεως με πολλούς και τρομακτικούς παγετώνες που διήρκησαν σαράντα χρόνια με το σημερινόν ημερολόγιο. Αμέσως μετά, άρχισαν να φαίνονται και ολίγες αίθριες ημέρες. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΙΩΑΝΝΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ"

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

23/10/2002, 13:59:21
Δeν κάνω χαμηλές πτήσεις Τhoth. To forum με την καθοδήγηση που έχετε το έχετε κάνει ένα πολύ επικίνδυνο ηλεκτομαγνητικό πεδίο. Έχει μαζέψει πολλές ηλεκτροφόρες ενέργειες, τις συγκεντρώσατε χωρίς να τις απαλύνετε. Έχει γίνει συμπαγής μάζα. Άσε τον κόσμο που ενεργοποιείται στο forum να έχη βοήθεια. Έχει καταστή επικίνδυνο. Πρέπει να απαλύνουν οι ενέργειες τάχιστα. Διαφορετικά θα έχετε τραγωδίες. Μην προκαλείτε τις ενέργειες του Σύμπαντος. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Darkangel_78Μέλος
23/10/2002, 22:22:30
quote:

Έχει γίνει συμπαγής μάζα. Άσε τον κόσμο που ενεργοποιείται στο forum να έχη βοήθεια.Μην προκαλείτε τις ενέργειες του Σύμπαντος.

Αγαπητή Ιωάννα,ευτυχώς που δε μας θεωρείς και κούφιους δηλαδή!!!Πάντως σατανοκρατούμενους μας έχεις πει.Βοήθεια έχουμε ο ένας του άλλου και έχουμε το θάρρος και να την εκτιμούμε και να τη ζητάμε.Εκτός αν κωδικοποιημένα εννοείς ιατρική βοήθεια.Τώρα το ποιος προκαλεί ποιον είναι θέμα που χωρά πολλή συζήτηση.Όπως έχω πει και σε άλλο μέλος του forum,η συμμετοχή είναι προαιρετική.Μην αναγκάζεσαι να συμμετέχεις προς διαφώτιση των υπολοίπων.Όποιος την αναζητά τη διαφώτιση θα τη βρει,πίστεψέ με.Τα είπαμε και άλλη φορά!!

Α! Αν μπεις στον κόπο να απαντήσεις στο μήνυμα αυτό,σου λέω εκ των προτέρων ότι δε πρόκειται να απαντήσω ξανά και μη το θεωρήσεις φυγομαχία.Απλά δε θέλω να γίνει το forum πεδίο λεξομαχιών (πάλι) ούτε να κλειδωθούν θέματα (πάλι)...
Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
24/10/2002, 20:16:49
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 1 ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ 2 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

25/10/2002, 19:33:30
Καλησπέρα σε παλιούς φίλους και φίλες
Παρότι η απουσία μου ήταν μεγάλη,παρατηρώ ότι μερικοί ακόμα ζούν τον μύθο σου φίλε Σίσιφε!!Κρίμα....

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
26/10/2002, 12:41:14
ΦΙΛΕ ΥΑΚΙΝΘΕ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ) ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΩ. ΠΕΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

10/11/2002, 21:27:03
Μετά από καιρό καλησπέρα Ιωάννα και ο Θεός μαζί σου. Τον έχεις ανάγκη.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

WHITE_WOLFΝέο Μέλος
14/11/2002, 19:16:25
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η Λ.Κ. ΝΟΜΙΖΩ Η ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΛΕΜΟΥΡΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η Λ.Κ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Η ΑΥΤΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ
ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ.
.ΥΓ. ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

WHITE_WOLFΝέο Μέλος
14/11/2002, 19:20:37
ΣΟΡΡΥ.ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΒΑΗ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.ΓΡΑΦΤΕ ΛΑΘΟΣ.

14/11/2002, 21:25:24
Γειά σε όλους και όλες .
Αγαπητέ WHITE_WOLF, μάλλον άδικα θα περιμένεις την συμπαθέστατη Ιωάννα να παραθέσει επιχειρήματα και όχι να κάνει μονόλογο. Όσες φορές κι αν της ζητήθηκε αυτό, το αποτέλεσμα ήταν 0 .

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

nitro912grΜέλος
17/05/2003, 16:41:04
πως επιδρουν τα φαρμακα αυτα στην ψυχη?
ειναι δυνατον κατι υλικο να επιρεαζει κατι εθαιριο?

I Stand Alone

dimindyΜέλος
18/05/2003, 00:43:41
file i onomasia ayti einai paranoisi...........to lene giati ta farmaka ayta ta dinoun se anthrwpous me "psixika" provlimata...............asxeta an ayta ta provlimata den exoun na kanoun me ti psixi,alla me pio "aptes" aities ........................ta megalytera provlimata arxizoun meta ti lipsi synithws...........kai logiko einai...an skefteis oti kyries yles gia tetoioy eidous "farmaka" einai fyta,pou (kapote) mono samanoi katalanwnan,meta apo poly sigekrimenes diadikasies,gia poly sygekrimenous logous...................diladi tis ousies pou katanalwnan oi pio sofoi kai dynatoi tis fylis,emeis tis dynoume stous pleon adynamous kai mperdemenous............

notis_29Μέλος
18/05/2003, 01:17:51
Η ψυχή επηρεάζετε από τον εγκέφαλο και ο εγκέφαλος από τα ψυχοφάρμακα.
Άρα και τα ψυχοφάρμακα επηρεάζουν την ψυχή, αν υπάρχει.

Πολύ δύσκολο θέμα φίλε nitro912gr

Θεέ μου συχώρεσε με, τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

il410Νέο Μέλος
18/05/2003, 03:07:17

τα ψυχοφαρμακα δεν επιδρουν στην ψυχη.Αυτο θα σημαινε πως με την χρηση φαρμακων θα μπορουσαμε να αλλαξουμε την ανθρωπινη υποσταση.Τα φαρμακα αυτα εχουν σκοπο να εξομαλυνουν την συμπεριφορα και τις συνεπειες καποιων χημικων διαταραχων στον εγκεφαλο,και να τις προσαρμοσουν στις κοινωνικες νορμες καθε εποχης.
Ονομαζονται μερικα απο αυτα ψυχοφαρμακα,π.χ αυτα της καταθλιψης,γιατι εχουν την δυνατοτητα να επιδρουν στην διαθεση και το θυμικο του ατομου,να προκαλλουν ευχαριστα συναισθηματα και να αλλαζουν την οπτικη γωνια που βλεπει καποιος τα πραγματα.

notis_29Μέλος
18/05/2003, 15:40:12
Τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τη ψυχή φίλε il410;

18/05/2003, 15:57:56
Θα συμφωνήσω με τον dimindy στο ότι ο όρος "ψυχή" που χρησιμοποιείται τόσο όταν μιλούμε για ψυχοφάρμακα όσο και για ψυχιατρική χρησιμοποιείται κατά κάποιο τρόπο λανθασμένα διότι δεν υποδηλώνει κάτι μεταφυσικό αλλά κάτι πολύ απτό, δηλαδή τον εγκέφαλο και τις λειτουργίες του. Για πολλά χρόνια η επιστήμη της ψυχιατρικής ήταν αποκομμένη από την υπόλοιπη Ιατρική διότι το αντικείμενό της θεωρούνταν ότι έχει να κάνει και με τη μεταφυσική. Με την πρόοδο όμως της επιστήμης και την αποσαφήνιση πολλών εκ των λειτουργιών του εγκεφάλου, η ψυχιατρική ξανακέρδισε τη θέση της, μια θέση πολύ σημαντική αν σκεφτεί κανείς τη συχνότητα των λεγόμενων "ψυχικών ασθενειών". Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι ήταν λάθος του ιατρικού κόσμου που διαχώρισε την ψυχιατρική, ως ειδικότητα, από τη νευρολογία και πως οι δύο ειδικότητες θα πρέπει να ξαναενωθούν σε μία κοινή επιστήμη μελέτης του εγκεφάλου, η οποία φυσικά και μοιραία θα αποκτήσει ένα τεράστιο γνωστικό αντικείμενο. Θα ήθελα επίσης στο σημείο αυτό να παρατηρήσω ότι γίνεται μια παρεξήγηση κι από πολλούς θεωρείται η λήψη ψυχοφαρμάκων αρνητική. Φυσικά και η λήψη όχι μόνο ψυχοφαρμάκων αλλά και οποιουδήποτε φαρμάκου δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως κάποιες φορές αυτό επιβάλλεται. Η ψυχοφαρμακολογία έχει κάνει τεράστιες προόδους και έχει βοηθήσει πολλούς ασθενείς να ανακουφιστούν από σοβαρές παθήσεις. Η ψυχιατρική ασθένεια δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον κόσμο ως "κάτι διαφορετικό" αλλά να τη βλέπουμε ως μία ακόμη ασθένεια, όπως πχ η γρίππη, για την οποία ισχύουν οι ίδιες περίπου στρατηγικές για την αντιμετώπισή της, μία από τις οποίες είναι και τα φάρμακα. Η χρήση λοιπόν των ψυχοφαρμάκων από τους γιατρούς δεν πρέπει να είναι καταδικαστέα. Καταδικαστέα θα πρέπει να είναι η κατάχρηση αυτών των ουσιών, η οποία δυστυχώς έχει πάρει παγκοσμίως μεγάλες διαστάσεις. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο το κοινό όσο κι ο ιατρικός κόσμος δεν έχει κατανοήσει ότι τα ψυχοφάρμακα δεν παύουν να είναι ΦΑΡΜΑΚΑ που σημαίνει ότι έχουν συγκεκριμένες ενδείξεις αλλά και παρενέργειες. Έτσι ούτε αλόγιστη χρήση θα πρέπει να γίνεται ούτε να θεωρούνται ως "χάπια ευτυχίας" και να χορηγούνται χωρίς σύνεση. Εκεί πιστεύω ότι εντοπίζεται το πρόβλημα με τα ψυχοφάρμακα.

il410Νέο Μέλος
25/05/2003, 00:50:52

εξαρταται τι εννοουμε με τον ορο ''επηρρεαζω'' και πως αντιλαμβανεται κανεις την επιρροη.Θα ηθελα να μου κανεις λιγο πιο συγκεκριμενο το ερωτημα σου.
ΙL 410

notis_29Μέλος
25/05/2003, 18:41:12
Το ερώτημα μου είναι πάρα πολύ απλό και δεν νομίζω να χρειάζεται επεξήγηση.
Καταλαβαίνω την δυσκολία που συναντάς στο να απαντήσεις, διότι δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι η ψυχή, όπως όλοι μας φυσικά.
Την ερώτηση, σου την έκανα διότι απάντησες με βεβαιότητα ότι η ψυχή δεν επηρεάζετε από ψυχοφάρμακα.
Και πάλι σε ξανά ρωτώ. Τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τη ψυχή φίλε il410; Tίποτα;
Απάντησε μου έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ.

Edited by - notis_29 on 25/05/2003 18:42:06

il410Νέο Μέλος
26/05/2003, 02:48:55

Κατ'αρχην θα συμφωνησω με το οτι δεν γνωριζω τα ''περι ψυχης''(αριστοτελης),οσον αφορα την εδρα της και τη δομη της.

Αυτο που ηθελα να μου διευκρινησεις ηταν το πως αντιλαμβανεσαι τον επηρρεασμο της ψυχης.Επηρρεαζω μπορει να σημαινει αλλαζω την δομη χωρις σκοπο,ή προσπαθω να καλυτερεψω κατι ή προσπαθω να αλλαξω την εκφραση του διατηρωντας την αρχικη κατασταση.

Οσον αφορα το θεμα μας,απο τις γνωσεις που εχω παρει απο τις σπουδες μου πανω στα φαρμακα και συνδυαζοντας τις με ο,τι εχω διαβασει εκτος πανεπιστημιου ,θα σου απαντησω πως τα ψυχοφαρμακα δεν επηρρεαζουν ουτε την δομη της ψυχης ,ουτε την καλυτερευουν απλα προσπαθουν να εξομαλυνουν και σε μερικες περιπτωσεις να θεραπευσουν(μονο η νοσος της σχιζοφρενεις θεωρειται θεραπευσιμη) τα ''ψυχο-λογικα'' προβληματα.Τετοιου ειδους προβληματα μπορει να εχουν ως γεννεσιουργο αιτια τον συναισθηματικο κοσμο του ατομου(πραγοντας υποκειμενικος ο οποιος μπορει να δεχθει επιρροες απο εξωγενεις αιτιες),απο χημικες ανωμαλιες που πιθανον να συμβουν στον εγκεφαλο(παραγοντας επισης μεταβαλλομενος απο γενετικες αιτιες ή ακομα και απο την χρηση ουσιων π.χ φαρμακα,ναρκωτικα κ.τ.λ).

Νομιζω πως η ψυχη δεν εχει να κανει με ολα αυτα.Αποτελει την βαση της ανθρωπινης υποστασης και καθοριζει την ποιοτητα του καθενος,ανεξαρτητα απο την εποχη που ζουμε και απο τον τροπο που πραττουμε.Ας μην επεκταθω ομως καλυτερα αλλο...και ας ελπισουμε πως δεν θα βρεθει,απο την επιστημη ,τιποτα που να μπορει να επηρρεασει την ψυχη.

IL410