- Κολλημενα δαχτυλα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τι να πω, πολλά γίνονται σήμερα! Άλλωστε η διαφήμιση είναι ολόκληρη επιστήμη. Πάντως θα μου επιτρέψεις, ως γνήσιο παιδί της λογικής, να είμαι λίγο περισσότερο επιφυλακτικός...Αλλά και πάλι, ίσως αλλάξω γνώμη! ![]()
Το Fight Club πάντως δέν το έχω δεί.
Το δεύτερο και τρίτο δάχτυλο στα πόδια μου είναι ενωμένα μέχρι εκεί που αρχίζει το νύχι (λεπτομέρεια ε? :P)…
Η μόνη ενόχληση που μου προκαλούσε το φαινόμενο είναι ότι πολλοί καρφώνονταν και κοιτούσαν τα πόδια μου λές και ήταν κανα αξιοθέατο…. (Μήπως έπρεπε να κόβω και εισητήρια; :P)…. Βέβαια με την πάροδο του χρόνου το συνήθισα και πλέον τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου….
Πάντως με μια μικρή «ποδαρική» έρευνα που έκανα… ρωτώντας θείους, θείες γιαγιάδες παππούδες κ.τ.λ.π. ανακάλυψα πως κανένας από τους δικούς μου για 4 γενιές τουλάχιστον δεν είχαν συνδακτυλία….
Όποιος βρεί κάτι ας μας το πει να μας λύσει και τις απορίες… ;)
Φιλικά
Ούτε και σε μένα η έρευνά μου σε συγγενείς έφερε καρπούς.(κάτι φυστίκια μόνο)

quote:
Παίδες και εγώ μία από τα ίδια...
Το δεύτερο και τρίτο δάχτυλο στα πόδια μου είναι ενωμένα μέχρι εκεί που αρχίζει το νύχι (λεπτομέρεια ε? :P)…
Η μόνη ενόχληση που μου προκαλούσε το φαινόμενο είναι ότι πολλοί καρφώνονταν και κοιτούσαν τα πόδια μου λές και ήταν κανα αξιοθέατο…. (Μήπως έπρεπε να κόβω και εισητήρια; :P)…. Βέβαια με την πάροδο του χρόνου το συνήθισα και πλέον τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου….Πάντως με μια μικρή «ποδαρική» έρευνα που έκανα… ρωτώντας θείους, θείες γιαγιάδες παππούδες κ.τ.λ.π. ανακάλυψα πως κανένας από τους δικούς μου για 4 γενιές τουλάχιστον δεν είχαν συνδακτυλία….
Όποιος βρεί κάτι ας μας το πει να μας λύσει και τις απορίες… ;)Φιλικά
Καμία σχέση με Γερμανία, η μάνα μου ειδικά γεννήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Edited by - papadothomakos on 04/06/2008 15:00:34