ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κολλημενα δαχτυλα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κολλημενα δαχτυλα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

plane27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/05/2003, 17:46:31
Πολύ Fight Club μου θύμισε αυτό, όπου ο Tyler έβαζε τα frames από τις τσόντες μέσα στις παιδικές ταινίες και τα παιδάκια ξαφνικά αρχίζανε να κλαίνε χωρίς λόγο!

Τι να πω, πολλά γίνονται σήμερα! Άλλωστε η διαφήμιση είναι ολόκληρη επιστήμη. Πάντως θα μου επιτρέψεις, ως γνήσιο παιδί της λογικής, να είμαι λίγο περισσότερο επιφυλακτικός...Αλλά και πάλι, ίσως αλλάξω γνώμη!

planeΜέλος
02/05/2003, 20:34:45
Πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιά όλα τα θέματα που αφορούν εμάς ή κάποιους άλλους.
Το Fight Club πάντως δέν το έχω δεί.

nolipseΝέο Μέλος
18/05/2003, 03:22:37
Παίδες και εγώ μία από τα ίδια...
Το δεύτερο και τρίτο δάχτυλο στα πόδια μου είναι ενωμένα μέχρι εκεί που αρχίζει το νύχι (λεπτομέρεια ε? :P)…
Η μόνη ενόχληση που μου προκαλούσε το φαινόμενο είναι ότι πολλοί καρφώνονταν και κοιτούσαν τα πόδια μου λές και ήταν κανα αξιοθέατο…. (Μήπως έπρεπε να κόβω και εισητήρια; :P)…. Βέβαια με την πάροδο του χρόνου το συνήθισα και πλέον τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου….

Πάντως με μια μικρή «ποδαρική» έρευνα που έκανα… ρωτώντας θείους, θείες γιαγιάδες παππούδες κ.τ.λ.π. ανακάλυψα πως κανένας από τους δικούς μου για 4 γενιές τουλάχιστον δεν είχαν συνδακτυλία….
Όποιος βρεί κάτι ας μας το πει να μας λύσει και τις απορίες… ;)

Φιλικά

planeΜέλος
18/05/2003, 18:02:05
Xαιρετώ τον συνασθενή nolipse.Ομολογώ οτι αυτό με τα εισητήρια δέν το είχα σκεφτεί.Σε μένα τα πράγματα ήταν λίγο πιο άγρια.Οταν κάποιος με κοιτούσε στο πόδι μου (για τα δάχτυλα) κατέληγε το πόδι μου στο κεφάλι του.
Ούτε και σε μένα η έρευνά μου σε συγγενείς έφερε καρπούς.(κάτι φυστίκια μόνο)

planeΜέλος
18/05/2003, 18:09:22
ΟΥΠΣ !!! Τώρα το είδα.Νolipse νέο μέλος.Καλώς ήρθες στο esoterica φίλε μου.

EL85Νέο Μέλος
03/06/2008, 17:16:38
quote:

Παίδες και εγώ μία από τα ίδια...
Το δεύτερο και τρίτο δάχτυλο στα πόδια μου είναι ενωμένα μέχρι εκεί που αρχίζει το νύχι (λεπτομέρεια ε? :P)…
Η μόνη ενόχληση που μου προκαλούσε το φαινόμενο είναι ότι πολλοί καρφώνονταν και κοιτούσαν τα πόδια μου λές και ήταν κανα αξιοθέατο…. (Μήπως έπρεπε να κόβω και εισητήρια; :P)…. Βέβαια με την πάροδο του χρόνου το συνήθισα και πλέον τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου….

Πάντως με μια μικρή «ποδαρική» έρευνα που έκανα… ρωτώντας θείους, θείες γιαγιάδες παππούδες κ.τ.λ.π. ανακάλυψα πως κανένας από τους δικούς μου για 4 γενιές τουλάχιστον δεν είχαν συνδακτυλία….
Όποιος βρεί κάτι ας μας το πει να μας λύσει και τις απορίες… ;)

Φιλικά

papadothomakosΜέλος
04/06/2008, 14:58:40
Το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο. Εμένα το είχε η μάνα μου και τό έχει και η πεθερά μου. Τί να πεί κανείς?
Καμία σχέση με Γερμανία, η μάνα μου ειδικά γεννήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Edited by - papadothomakos on 04/06/2008 15:00:34