- Κολλημενα δαχτυλα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Υπαρχουν ατομα που τα δαχτυλα τους (ποδια η χερια)ειναι κολλημενα.
Ειναι θεμα γονιδιου η κατι αλλο;
είναι.(χεχεχε)
Πρωτότυπο θέμα άνοιξες φίλε plane,,,,,(που καλός ήλθες κιόλας )

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Το φαινόμενο που αναφέρεις είναι γνωστό στην Ιατρική και ονομάζεται συνδακτυλία. Μάλιστα είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά και εντάσσεται στις ανωμαλίες διάπλασης των άκρων κατά την εμβρυϊκή περίοδο. Μπορεί να είναι κληρονομικό, αλλά μπορεί και να εμφανίζεται σποραδικά σε μεμονωμένα άτομα. Αν προκαλεί αισθητικό ή λειτουργικό πρόβλημα είναι δυνατόν να αποκατασταθεί χειρουργικά αρκετά εύκολα. Ελπίζω να βοήθησα...
Η πλακα ειναι οτι μονο τα δυο (δευτερο και τριτο) δακτυλα ειναι κολλημενα.Το προβλημα ειναι εντονο σ'αυτους που το εχουν στα χερια.
Ειχα δει και μια εκπομπη πριν λιγο καιρο που ηταν και ο Φουρακης με καποιους αλλους και λεγαν διαφορα.Το πιο τρελο που ακουσα ηταν οτι κανανε καποια πειραματα νομιζω στην Γερμανια γι'αυτο και ειναι ετσι!!!! και ενα αλλο οτι αυτα εγιναν απο τα αρχαια χρονια με συνευρεσεις Θεων με ανθρωπων.
Λετε ο παππους μου να ειναι ο....Κενταυρος.χεχεχε
mercy ρε συς mercy.
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.cjb.net
Πέρα απο την πλάκα όμως αυτός ο άνθρωπος αιματοκύλησε την μισή Ευρώπη.
Οχι γιατί είναι όμορφη και ψηλή.οοοοοοοοχι.
Καθαρά για θέμα συνδακτυλίας.
Μα λέγονται αυτά:είναι ψηλή, ξανθιά, πανέμορφη...
Eνώ εάν έλεγες: είναι κοντή, χοντρή και με καμπούρα, θα σου έλεγε κανείς τίποτα;
Αυτό που κάνεις, να το πιστεύεις....
Ζήσε όλες τις στιγμές....
Καλές ή και κακές (και αυτές χρειάζονται...)
Έτσι και αλλιώς όλα κάποια στιγμή θα χαθούν σαν δάκρυα στη βροχή....
Στο θεμα μας τωρα, πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα γεννετικης ανωμαλιας οπως και τοσα αλλα πολυ πιο παραξενα απο αυτο.
Εαν παντως καπου γινονταν ή γινονται καποια πειραματα , αυτες οι ανωμαλιες θα πρεπει να ειναι φαινομενο των τελευταιων δεκαετιων εαν δεχτουμε αυτα που ειπε ο Φουρακης.
Γενικοτερα παντως, εγω πιστευω οτι πειραματα πανω σε ανθρωπους γινονται αλλα αυτο ειναι μια εικασια μονο απο την πλευρα μου.
Αν καποιος γνωριζει κατι ας το γραψει.
![]()
...open minds are better minds!
Πχ στο νερό που πίνουμε η το κρέας πού τρώμε η στην τηλεόραση όταν βλέπουμε ένα έργο αν καί αυτό δέν επιδρά στο σώμα αλλά στόν εγκέφαλο.
Η πλάκα είναι ότι αυτά δέν τα λέω εγώ αλλά αυτοί που τα κάνουν.Οπως το πείραμα που έκαναν σε ένα σινεμά στήν Αμερική που μετά όλοι τρέχαν να πάρουν coca cola.Δέν ξέρω άν το έδειξαν εδώ αλλά εγώ το είδα αυτό σε ντοκιμαντέρ στο Τορόντο.
Ανάμεσα στήν ταινία που παίζοταν χωρίς να γίνει αντιληπτό απο το μάτι μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου σου δείχναν και μια μάρκα απο αναψυκτικό σε ένα "τσάφ" τις εικόνας αλλά πολλές φορές.Στό διάλειμμα ενα ποσοστό περίπου 80% με 90% αγόραζε από το μπάρ τήν μάρκα που δείχναν κατα τήν διάρκεια τις ταινίας αφού όμως δέν το βλέπαν, αλλά το υποσυνείδητο είχε λάβει το σήμα.
Γι'αυτο σου λεω :-Kαι ποιός μου λέει εμένα ότι δέν κάνουν πειράματα επάνω μας χωρίς να το ξέρουμε-![]()