- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν έχω χαθεί, μα ένα σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτρονική επικοινωνία μόνο με το esoterica.gr δεν με αφήνει να σας συναντώ διαδικτυακά!
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, μα το προβλημά με το p.c. μου και το internet εστιάζετε μόνο με το site του esoterica.gr.
Εχθές το βράδυ ήρθε εδώ (στο σπίτι μου) τεχνικός για να εξετάσει το p.c., το internetet και το modem. Μετά από δυό ώρες έρευνας, μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τίποτα από τα τρία p.c., internet, modem.
Έστειλα και σχετικό μήνυμα στο esoterica.gr και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την μεριά τους.
Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να πω, πως κάποιος θέλει να με φιμώσει!
Και τούτο σας καταγγέλλω!!!
Εάν λοιπόν δεν με ξαναδείτε να ξέρετε τι συμβαίνει.
Σας χαιρετώ.
Zezmperg δεν νομίζω. Απλώς είχες μια δυσκολία στη σύνδεση

Θα τα ξαναπούμε στις αρχές του νέου έτους.

Λάτρεις της φύσης, της μαγικής Πάρνηθας σας χαιρετώ.
Από σήμερα το πρωί ανακάλυψα ότι όλα πάνε καλά με το site του esoterica και το p.c. μου.
Μετά μεγάλης λύπης μου, είδα πως ο δημιουργός του topic Oannes, ζητά να κλειδωθεί. Ως φαίνεται θα έχει κάποιους λόγους.
Από την δική μου μεριά σας εύχομαι, καλές και όμορφες αναβάσεις, πολλές βόλτες στην φύση, αφού θα έχετε τον χρόνο τώρα με τις γιορτές.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,
Σας χαιρετώ φιλικά.
'Εχω χαθεί από το esoterica λόγω λιγότερου ελεύθερου χρόνου και τότε που ήμουν τακτική, ομολογώ πως έδινα προτεραιότητα σε topics πιο "άμεσα μεταφυσικά". Σίγουρα παντως το παρόν topic ανήκει στα λίγα που διαβάζω. Κρίμα που πάει για κλείδωμα.
Αυτό το φθινόπωρο έκανα πεζοπορίες στην ευρύτερη περιοχή των κτημάτων του "τέως" και σε ένα δάσος μετά τα Δερβενοχώρια. Ομολογώ πως αν μη τι άλλο τα φθινοπωρινά χρώματα μας άφησαν άναυδους. Ενθουσιάστηκα απίστευτα. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ποτέ το φαινόμενο να έχετε μια τάση για νευρικό γέλιο σε ορισμένα σημεία του δάσους;
Τέλος θα ήθελα, αν μπορείτε, να μου πείτε πώς μπορώ να φτάσω στο teleferic. Δηλαδή ερχόμενη από Πειραιά σε ποια έξοδο της εθνικής οδού πρέπει να στρίψω; Και την διαδρομή μετά την στροφή αυτή.
'Εχω χρόνια να επισκευτώ την "κλασσική" Πάρνηθα.
Ευχαριστώ :-)

Πιο κοντά στο φως υπάρχει ένα χαμόγελο
που πληρώνει τη φλόγα
Φίλε Οannes είναι σίγουρα δικαίωμά σου να κλείσεις το τόπικ αφού εσύ ο ίδιος το άνοιξες αλλά έχεις νομίζω και καθήκον τόσο σαν άνθρωπος ώριμος όσο και σαν εσωτεριστής να δικαιολογήσεις την πράξη σου αυτή...τουλάχιστον σε όλους εμάς που συμμετείχαμε "ενεργά" στο τόπικ αυτό...
Και από τη άλλη...προς τι αυτή η "πρεμούρα" για άμεσο κλείδωμα?
"Παίζει" τίποτα που έχω χάσει![]()

Φίλοι μου ,είδα ότι ζητήθηκε να κλείσει το topic αυτό. Αναρωτιέμαι. Είναι φανερό ότι πηγαίνει πάρα πολύ καλά .Μήπως αυτός είναι ο λόγος ???
Πιστεύω ότι θα είναι μεγάλο λάθος να κλείσει και προπαντός τώρα στίς γιορτές που οι φίλοι της φύσης και της Πάρνηθας (ίσως και νέοι φίλοι που θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις χαρές μιάς κάποιας διαδρομής )ίσως βρουν περισότερο χρόνο να κάνουν πιό πολλές επισκέψεις στην Πάρνηθα και να χρειαστούν το topic αυτό γιά οδηγό και βοηθό.Ίσως να χρειαστούν να γράψουν κάποιες εμπειρίες τους νωπές ακόμα.
Φίλε Oannes ,ξέρω ότι εσύ άνοιξες το topic ,αλλά ΔΕΝ γράφεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ σ αυτό .
Εγώ πιστεύω ότι ( ηθικά ) δεν έχεις το δικαίωμα να το κλείσεις.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να μετέχεις αυτές τις ημέρες στο topic μπορείς απλά να μας το πεις και όχι νατο κλείσεις .
Προσωπικά θα ήθελα να μάθω τους ΛΟΓΟΥΣ που θελεις να το κλείσεις .
Πιστεύω οτι θα ειναι μεγάλο λάθος αν κλείσει.
Χρόνια Πολλά ,και όλες μου οι ευχές μαζί σας.
quote:
Δηλαδή ερχόμενη από Πειραιά σε ποια έξοδο της εθνικής οδού πρέπει να στρίψω; Και την διαδρομή μετά την στροφή αυτή.
στην γεφυρα της μεταμορφωσης και ολο ευθεια μετα απο 3 φαναρια φτανεις στα ταβερνια (αυτη ειναι η λεωφορος καραμανλη)
συνεχιζεις ευθεια και φτανεις στο τελεφερικ (δεν γινεται να το προσπερασεις χωρις να το αντιληφθεις)
δηλαδη απο την γεφυρα μεχρι το τελεφερικ ειναι μια ευθεια αν και νομιζω οτι σε καποια σημεια κανουν εργα στην καραμανλη

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it