ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (NEW AGE) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (NEW AGE) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Zadok62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
14/04/2004, 14:12:38
quote:
Με ξενέρωσες valnta και φαίνεσαι και κυριλέ γυναίκα.
Πατσά και γίδα?????
Δεν ταιριάζει με τη γυναικεία φύση!!!!!!!!
Σε ξενέρωσα που δεν τρώω πατσά κ γίδα;
Kυριλέ γυναίκα δεν είμαι//αλλά κ κυριλέ να ήμουν πάλι δεν θα τα'τρωγα!!!!!!

*χμ...τώρα που το ξαναδιαβάζω/δεν καταλαβαίνω...
μήπως κατάλαβες ότι μ'αρέσουν;;;; Άστο, μπερδεύτηκα πάλι κ εκνευρίζομαι...

Συμπλήρωμα κ πάλι....
Λες να μην έχω αίσθηση του χιούμορ sonap;;; Γιατί βρε; Eπειδή μ'αρέσει να κάνω
επίδειξη γνώσεων; ------(τις παύλες τις βάζω επίτηδες τώρα---για να στη σπάσω )
**για την υπογραφή..δίκιο έχεις//ξεχάστηκα...

Edited by - Valnta on 14/04/2004 14:17:16

14/04/2004, 14:15:29
Κάθε πρωί στις 6 .. 300 γρ γιαούρτι με 0 λιπαρά μαζί με αλεσμένη βρώμη και σίκαλη.

Μετά απο 4 ώρες μισό κιλό γάλα με 4 ασπράδια αυγών χτυπημένα ... οχι κουνημένα.

Μετά απο 3 ώρες ενα βαθύ πιάτο με ρεβύθια νερόβραστα μαζί με ψιλοκομμένο ανιθο και μαιντανό.

Καλή αρχή... θέλετε και αλλο

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 14:38:49

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

Ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό φαγητό, βαρύ όμως γι’ αυτό δεν χρειάζεται να έχει πολλά συνοδευτικά παρά μόνον μία σαλάτα και λίγο τυρί.

YΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κιλό μελιτζάνες κομμένες σε κομμάτια πάχους 4 εκατοστών
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανος ψιλοκομμένος
1 κ.σ. πάστα τομάτας
2 κ.σ. λάδι
αλάτι, πιπέρι
1 φλυτζάνι κρασί κόκκινο ξηρό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις τηγανίζουμε ελαφρά σε λάδι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν αλλά να μην λιώσουν.

Σε μία χύτρα βάζουμε το κρέας να ροδοκοκκινήσει και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το λάδι.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την πάστα και τον μαϊντανό.

Μαγειρεύουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας.

Στο τελος προσθέτουμε τις μελιτζάνες και μαγειρεύουμε για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και οι μελιτζάνες.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Το πιάτο αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό φαγητό, εορταστικό, όμως τρώγεται επειδή είναι πολύ νόστιμο όποτε σας έρθει η διάθεση για να το γευθείτε.

YΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό χωρίς λίπος κομμένο σε κομματάκια
3 πιπεριές (αν μπορείτε πάρτε ξεχωριστά χρώματα πιπεριάς, κόκκινη, κίτρινη, πράσινη)
1 κιλό πατάτες
200 γραμμάρια μουστάρδα αρκετά καυτερή
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
αλάτι πιπέρι
λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το χοιρινό καλά μέσα στο λάδι σε ένα βαθύ σκεύος. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200. Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις πιπεριές σε κομματάκια. Βάζουμε σε βαθύ ταψί ή γάστρα το χοιρινό, το λάδι, τις πατάτες και ένα ποτήρι νερό. Αλατίζουμε, ρίχνουμε το πιπέρι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε ώστε να διαλυθούν όλα τα υλικά της σάλτσας. Οταν ψηθει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε το φαγητό για άλλα 5-10 λεπτά στο φούρνο με την θερμοκρασία που έχει ήδη.

ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ

Ενα παραδοσιακό φαγητό των Επτανήσων, νόστιμο, ελαφρύ και θρεπτικό.

YΛΙΚΑ
4 μεγάλα ψάρια με ασπρο κρέας (μπακαλιάρο κλπ)
2 μεγάλα λεμόνια
2 κ.σ. λάδι
1 κιλό πατάτες
2 καρότα
100 γραμμάρια αρακά
1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ψάρι σε μία ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το λάδι, μία κούπα νερό και το χυμό από τα δύο λεμόνια. Κλείνουμε την κατσαρόλα και το σιγοβράζουμε.

Αφού βράσει το καθαρίζουμε από την πέτσα και τα κόκαλα και το τοποθετούμε σε μία πιατέλα με τη σάλτσα του.

Την ίδια ώρα που βράζουμε το ψάρι, σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους και τα καρότα κομμένα σε ροδέλες.

Τα τοποθετούμε στα πλάγια της πιατέλας και τους προσθέτουμε αν θέλουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο και λίγο λάδι με λεμόνι.

Σερβίρεται με λευκό κρασί και σαλάτα εποχής.

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!

YΛΙΚΑ
1 κιλό γαύρο
1/2 κιλό πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
το χυμό από 2 λεμόνια
1 φλ. λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε το γαύρο από τα εντόσθια και τα κεφάλια. Τον απλώνουμε σε ένα ταψί. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τις βάζουμε στο ταψί. Ρίχνουμε από επάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε και 2 φλιτζάνια νερό και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν οι πατάτες.
Εναλλακτικά αν δεν θέλουμε να βάλουμε λεμόνι, βάζουμε τομάτα τριμμένη.

Καλή όρεξη!

Φτιαξτα Βαλαντακι,θα σου αρεσουν!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

Edited by - -sonap- on 14/04/2004 15:12:16

14/04/2004, 14:39:28
quote:
Εγω,ειμαι λατρης του φαγητου και τη λεξη διαιτα δεν τη γνωριζω!

Κάποτε λοιπόν στη ζωή σου .... θα την γνωρίσεις...

Μου θυμίζεις οποιον καβαλά .. μηχανή και λέει εγώ.... δεν πέφτω ποτέ....

Ετσι λοιπόν κάποτε μετά τα 45
οταν δεν χρειάζεσαι πλέον σωσίβιο γιατί θα εχεις ενα μονίμως επάνω σου.... θα κάνεις δίαιτα... και τότε σου το εγγυώμαι θα ξεκινήσουν ... ολα τα προβλήματα...

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 14:44:33
Ειναι σωστο αυτο που λες allzzaro καμια αντιριση!Χαριτολογωντας το ειπα,δεν εννοουσα οτι δεν με αγγιζουν τετοια πραγματα..Σωσιβιο υπαρχει και τωρα αλλα ευτυχως σε εμβρυικη κατασταση ακομα!Υπαρχει και η αποψη βεβαια πως αν δεν χαρουμε τωρα που μπορουμε,ποτε θα το κανουμε,οταν φοραμε μασελες?Αρκει να κραταμε το μετρο!Δε συμφωνεις?

φιλικά!!!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

14/04/2004, 14:45:48
Λοιπόν sonap πρέπει να βρείς μια φωτο .. κινούμενη με τον Ηλία το Μαμαλάκη και να προσυπογράφεις με αυτήν....

Δεν είμαι λάτρης αυτού του είδους των φαγητών αυτών...

Τρώω για να ζήσω... δεν ζώ για να τρώω.

Δοκιμασέτο...
Τα μαγειρευμένα φαγητά αυτά που έχουν ζάχαρη, κανέλλα, μπαχαρικά, αλάτια, πιπέρια .... σκοτώνουν τις γεύσεις.

Απομάκρυνέτα και θα νοιώσεις ... ξαφνικά ..τι γεύση έχει το ψωμί...
δεν θα το πιστεύεις.

14/04/2004, 14:49:02
Για τους πεινασμένους...

http://www.hungry.gr/

14/04/2004, 14:51:43
quote:
Σωσιβιο υπαρχει και τωρα αλλα ευτυχως σε εμβρυικη κατασταση ακομα!

Πάντα υπάρχει μία αρχή... οσο πιο νωρίς το καταπολεμήσεις τόσο το καλύτερο για σένα...

quote:
Υπαρχει και η αποψη βεβαια πως αν δεν χαρουμε τωρα που μπορουμε,ποτε θα το κανουμε,οταν φοραμε μασελες?Αρκει να κραταμε το μετρο!Δε συμφωνεις?

Δεν συμφωνώ... Συμπάθαμε.
Τι να χαρώ... το φαγητό??? Μά δεν το χορταίνεις ποτέ. Οσο τρώς τόσο θές να τρώς.. είναι μία άσχημη συνήθεια οπου ζείς για να τρώς...
Καλό το μέτρο ... εκεί συμφωνώ ... αλλά δυστυχώς το μέτρο δεν έχει μέτρο....

Μην σε φοβίζουν οι μασέλες... λάβε τα μέτρα σου απο τώρα να μην τις φορέσεις ποτέ.... μην σκύβεις το κεφάλι μπροστά στα γηρατειά ...
αν και οι μεγαλύτεροι κοιλιόδουλοι είναι οι γέροι

Edited by - allzzaro on 14/04/2004 14:53:12

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 15:00:03
Και παλι θα συμφωνισω μαζι σου!

Δεν εχω καταφερει ακομα να ζησω χωρις να υπολογιζω το φαγητο,την περιοδο που διανυουμε μου ειναι απαραιτητο οσο τιποτα αλλο.Οχι γιατι περναω κατι συναισθηματικο,αλλα γιατι δεν εχω καμια διαθεση να ελεγξω τον εαυτο μου κατι που με εμαθαν να κανω απο παιδι.Νιωθω να θελω να χαρω οτι στερηθικα για χαρη της σιλουετας και της προσοχης απεναντι σε χοληστερινη και αλλα σχετικα.Ειναι μονο για λιγο και μετα θα επανελθω...ελπιζω!Ειμαι 85 κιλα και περσυ ημουν 67!!!Αλλα ευτυχως σταματησα εδω και μου παει και πολυ περισσοτερο στο σωμα!Το ψωμι ειναι απαραιτητο στοιχειο στη διατροφη μου και ειδικα αν ειναι ζεστο μπορω να φαω ολη τη φρατζολα!Τωρα βεβαια τρωμε σπιτικο χειροποιητο απο τη γιαγια!!!

14/04/2004, 15:05:30
O γαύρος γιατί δεν έχει τίτλο;;; E!! Mέσα σε ένα χρόνο πήρες 18 κιλά;;;
χμ... εντάξει, μια χαρά τα πάω τότε....

Va(l)nta
> hungry//hungry

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 15:10:22
Ο γαυρος ηταν ατακτος και μου επεσε στο δρομο!!!Ναι πηρα ολα αυτα τα κιλα,ειναι τρομερο!Αλλα δεν κανει μπαμ πανω μου,ισα ισα που εγινα ανθρωπος,πριν ημουν οδοντογλυφιδα

14/04/2004, 15:10:46
quote:
Ειμαι 85 κιλα και περσυ ημουν 67

Αυτό είναι αδύνατον. Είναι φύσιν αδύνατον.. κοντά 20 κιλά σε ενα χρόνο.... τότε πρέπει να είσαι λιπόσαρκος...

Μάλιστα... καταλαβαίνω γιατί άνοιξες αυτό το τόπικ...
Φίλε μου σε καταλαβαίνω... μην βρίσκεις ομως διέξοδο στο φαγητό.. είναι λάθος...
Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να είναι τροφοσυλέκτης.
Κατά την διάρκεια της συλλογής της τροφής του κάνει ημιαερόβιες καθώς και αερόβιες κινήσεις. Πολλές φορές αναγκάζεται να κάνει και εναερόβιες κινήσεις. Αυτό κατά την διάρκεια ολης της ημέρας.
Σήμερα αυτό εχει χαθεί απο καθημερινό του πρόγραμμα.Οι κινήσεις του δεν φτάνουν ούτε στο κατώφλι της ημιαερόβιας δραστηριόιτητας ήτοι 68-85 το πολύ σφυγμούς.
Απο οτι καταλαβαίνεις λοιπόν η σαμπρέλλα στους ανδρες και οι περιφέρειες στις γυναίκες είναι αναπόφευκτες.
Τώρα αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό... μπορεί να τρώει οτι θέλει και οπως θέλει...

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 15:19:05
Ξερεις τι γινεται...απο περσυ το Σεπτεμβρη λογω οικονομικης ανθισης και ανεξαρτητοποιησης,αποφασισα κακος βεβαια να ευχαριστηθω οτι μου ειχε ληψει σχετικα με το φαι.Ετσι λοιπον αρχισα να τρωω μεγαλες ποσοτητες και φυσικα παντα γλυκο για επιδορπιο.Βαλε και σοκολατες,αναψυκτικα κλπ ε,ετσι κατεληξα με 18 κιλα παραπανω σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα!Ειναι πολυ κακο για την υγεια το ξερω γι αυτο και εχω αρχισει να βρισκω τροπους να καιω πιο πολυ...καταλαβαινεις,περπατημα,τρεξιμο,ποδηλατο γενικα λιγο παραπανω ασκηση..Ελπιζω να πληρωσω το αισθημα της πεινας μου συντομα και να μπορεσω να ξαναβαλω ολα τα ρουχα που εχω αφησει στην ντουλαπα,κλαψ!Ξερω οτι δεν θα σταματησω να μου αρεσει το φαι αλλα επισης ξερω οτι μπορω αν θελω να χαλιναγωγησω τον εαυτο μου!

14/04/2004, 15:25:36
Σε διαβεβαιώ οτι ... το χειρότερο πράγμα για εναν οργανισμό .. είναι η δίαιτα με ελλειψη θερμίδων.

Να στο αναλύσω... Μία τυρόπιτα εχει 700 θερμίδες.
Για να κάψεις 700 θερμίδες θέλεις 2 ώρες αερόβιας γυμναστικής.

Τι προτιμάς μία τυρόπιτα ή 2 ώρες τρέξιμο ..??

Τώρα σε μία περίοδο δίαιτας θα χάσεις 3 κιλά μυικού ιστού και ίσως καθόλου λίπος ... εξαρταται τι τρώς και τι δραστηριότητες εχεις.

Τώρα οταν σταματήσεις την δαίτα θα πάρεις παλι τα 3 κιλά του μυικού ιστού αλλά και αλλά 2-4 με λίπος... Οπότε ... δεν κάνεις τίποτε..

Τώρα αν εχεις πάρει κιλά .. περιττά και θέλεις να τα χάσεις ... οχι μόνο εσύ αλλά και κάποιος αλλος... μπορώ να σας πω με απόλυτη ακρίβεια τι να κάνεις....

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 15:31:28
Θα με ενδιεφερε να μαθω τον τροπο που προτεινεις!

14/04/2004, 16:02:39
Εγώ είμαι της άποψης .. να μην γίνεται δίαιτα... δηλαδή οχι στην μειωμένη έλλειψη θερμίδων.
Δυστυχώς είναι η πιο αποδοτική ...
Δηλαδή μείωση των θερμίδων (σε υδατάνθρακες και λιπαρά) και αύξηση των καύσεων... (με αερόβιο τύπο) οπότε μείωση του λίπους -μυικού ιστού κατά 20-80%.
Οταν έχουμε να κάνουμε με 3-κιλά γίνεται... μετά ομως τα πράγματα σκουραίνουν.
Το μεγάλο πρόβλημα ομως είναι το βάρος που θα χάσουμε θα εχει αυτή την αναλογία 20-80 γιατί συνήθως πετυχαίνει κανείς το ανάποδο.

Τώρα για να διατηρήσει κάποιος το βάρος του σε τέλειες αναλογίες είναι ολόκληρη επιστήμη. Είναι δύσκολο..
Οχι ακατόρθωτο ομως. Τώρα αν θέλεται να το σχολιάσουμε ευχαρίστως.
Αλλά θα πώ πολλά .... θα σας κουράσω... δεν ξέρω αν είναι συνετό να ανοιξω τέτοιο θέμα.
Ενα θα σας πώ μόνο. Μετά τα 40 χάνουμε 200 γραμμ. μυικού ιστού ετησίως και τα παίρνουμε στις λιποαποθηκες μας σαν λίπος.
Εκεί ο αγώνας που δίνει ο καθένας είναι δύσκολος και αν σε πάρει απο κάτω .... τελείωσες.

14/04/2004, 16:23:21
Πάμε λοιπόν sonap.... Oσοι έχεται ``ψωμάρες`` ...

Τα μεγάλα μυστικά για να διώξετε το λίπος είναι.....

1. Κομμένα , ζάχαρη, πίτσες, σουβλάκια με πίττα, σφολιάτες, τυρόπιτες, μπουγάτσες , τυριά ολων των ειδών, κρέμες γάλακτος, σαντιγύ, γλυκά.Ολα αυτά κομμένα τελείως.

2. Διατήρηση των θερμίδων σας εκεί που ορίζει το σωματικό σας βάρος.
Απο 1.800 εως 2400 αναλόγως τον τύπο.
Αυξηση των πρωτεινικών θερμίδων σε 1 γρ ανα κιλό σωματικού βάρους.
Λίγους υδατάνθρακες πολύ λίγο λιπαρά 10%.

3. Πολλά γεύματα . Ανα 3ωρο αν είναι δυνατόν. Με υδατανθρακούχα σκευάσματα τα πρωινά και περισσότερο πρωτεινούχα το απόγευμα.
Τα συχνά γεύματα αυξάνουν τον μεταβολισμό εως 80%.

4. Καύση λίπους. Μετρήσατε το σφυγμό σας. Θα είναι αναμεσα στο 68 εως 75. Κάντε γρήγορο περπάτημα εως οι σφυγμοί σας να φτάσουν απο 120-εως 130 για τους 20άρηδες και 115 εως 120 για τους 40ρηδες. Αυτό ονομάζεται ημιαερόβια γυμναστική και συμβάλλει στην καύση αποκλειστικώς του λίπους.
Τώρα εδώ θέλει συζήτηση για το πόσο πρέπει κάποιος να αυξήσει τους σφυγμούς και να μπεί στην αεροβική οπου θα κάψει μαζί με το λίπος και υδατάνθρακες. Υπάρχουν πολλά προγράμματα...

5. Κόψτε το αλάτι.. ΤΕΛΕΙΩΣ...θα το παίρνεται μόνο απο το νερό ... και φυσικώς μόνο... απο αυτά που τρώτε...
Ο πουρές απο ρεβύθια, φασόλια, φακές, έχουν λιποδιαλυτικές ιδιότητες μιας και βοηθούν το λίπος να μεταβεί στα μιτοχόνδια ως καυσιμος ύλη.
Οι λεκινθίνες , καρνιτίνες σε σκευάσματα βοηθούν πάρα πολύ.
Βρείτε κάποιον τρόπο να εξασφαλίσετε τις πρωτείνες σας σε μεγάλο βαθμό.
Γάλα, γιαούρτι, αυγά (μόνο το ασπράδι) , οσπρια, φιλέτα απο πέρκα, μπακαλιάρο, συναγρίδα, κοτόπουλο, και λιγότερο κρέας.

Σημείωση.
Οσο πιο ανεπτυγμένο μυικό ιστό έχει κανείς τόσο αυξάνεται ο μεταβολισμός, οσο πιο λιπόσαρκος είναι κανείς τόσο μειώνεται.
Οπότε κύριως στόχος είναι να αυξήσετε το μυικό σας ιστό και οχι να τον χάσετε. Η εναερόβια άσκηση με βάρη είναι πολύ καλή ειδικά η διαλλειματική άσκηση με βάρη bodybuilding.

Edited by - allzzaro on 14/04/2004 17:50:48

14/04/2004, 18:31:03
http://www.gma-nitsa.gr/gma/

Και μπαινοντας να δω τι ακριβως ειναι αυτο το τοπικ..νομισα οτι μπηκα σε σελιδα της Βεφας η του Μαμαλακη..!
Δινω και εγω μια σελιδα λοιπον ακολουθωντας το παραδειγμα του ανθρωπου των 2 αιωνων.

υ.γ.ωχ! αντε να την κρατησει κανεις την Βαλντα τωρα που ειδε οτι εχει περιθωρια στο να τρωει...!
Την βλεπω να μην μπαινει για κανα μηνα..-απουσια λογω διατροφης..

14/04/2004, 18:42:12
Πάλι με θάβει η νονά
Περίμενε τουλάχιστον να βγω από το δίκτυο γλυκιά μου!!!
Eεε.. εγώ φταίω που θέλω να γεύομαι τις μικρές απολαύσεις της ζωής;;;
χμ..το πολύ πολύ να.. σκάσω! K να ησυχάσεις....

Va(l)nta
>against anorexia nervosa

Edited by - Valnta on 14/04/2004 18:43:43

14/04/2004, 18:58:20
quote:

Πάλι με θάβει η νονά
Περίμενε τουλάχιστον να βγω από το δίκτυο γλυκιά μου!!!
Eεε.. εγώ φταίω που θέλω να γεύομαι τις μικρές απολαύσεις της ζωής;;;
χμ..το πολύ πολύ να.. σκάσω! K να ησυχάσεις....

Va(l)nta
>against anorexia nervosa

Χμ,μα το ξωτικο -η νονα σου -εγω δλδ-σε αγαπαει καλε..γιατι να σε θαβω το κακομοιρο?
Και εγω λεω οτι λεω για το τι τρως..για σενα (+για τους υπολοιπους μαζι...),για να παραμεινεις οπως εισαι καλη μου!
Εχω μια μικρη-τοση δα- εικονα του τι τρως...και προσπαθω να σε κανω να μην σου ανοιξει την ορεξη το παρον τοπικ..