- Η δυναμη της σκεψης - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Επειδη προσφατα ειχα μια εμπειρια που δεν θα ηθελα τωρα να αναφερω θετω μερικες ερωτησεις
Μπορει μια σκεψη να υλοποιηθει απο μονη της και αν ναι γιατι συμβαινει αυτο;
Μπορει να πραγματοποιηθει μια επιθυμια απλα με το να την σκεφτομαστε αν ναι γιατι δεν συμβαινει συνεχεια με καθε μας επιθυμια;
αυτες οι ερωτησεις για αρχη
ναι, μια σκεψη μπορει να υλοποιηθει.
αυτο ομως δε συμβαινει για ολες τις σκεψεις -επιθυμιες, γιαυτο και δεν ισχυει γενικα, εννοω οτι
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ
η δυναμη που κανει αυτες τις σκεψεις να υλοποιουνται αναφερεται κοινως και απο πολλους ως ΘΕΛΗΣΗ.
η θεληση μπορει ν αναπτηχθει και να φτασει σε πολυ υψηλα επιπεδα.
συμβουλη μου ομως ειναι, οτι επειδη αυτη ειναι μια ΔΥΝΑΜΗ και ως δυναμη εμπεριεχει και περιπλοκες και κυνδινους, καλο ειναι το ατομο που την ασκει να ειναι ΗΘΙΚΑ ΑΡΤΙΟ απεναντι στην ΘΕΛΗΣΗ του και να προτιμαει να μην το επιδιωκει συνειδητα συχνα.
τωρα, αν μιλαμε στο πιο κοινο επιπεδο, αυτα ειναι λιγο υπερβολικα...
για να τελειωσω, θα ηθελα να πω οτι η σκεψεις / επιθυμιες που αφορουν εμας και δεν εμπλεκουν αλλους ανθρωπους φαινονται να ειναι πιο αγνες και με λιγοτερες περιπλοκες.
πρεπει ομως παντα ν αναρωτιομαστε
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ?
φιλικα
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΛΙΛΙΘ,ΜΗΠΩΣ Η ΘΕΛΗΣΗ,ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ??ΜΗΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?
Αν ναι , αυτο συμβαινει γιατι αποκτα καποια δυναμη η σκεψη ; και πως γινεται να ελεγχεις αυτη τη δυναμη;
πιστευω οτι υπαρχουν πραγματα που μπορεις να τα αποθησεις με τη σκεψη σου. για ποσο ομως? αν ειναι να γινουν, τοτε, οπως λες, θα γινουν με αλλο τροπο.
αν θες, κοιτα στο θεμα "αορατο, ανεξηγητο και παρεμβλητικο" στο "παραξενο". εκει νομιζω οτι θα βρεις απαντηση σε αυτο που ρωτας!
φιλικα
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΙΓΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΜΗΠΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ) ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...............
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ?????????????????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
Πως μπορω να σιγουρευτω οτι ισχυει ; Πως μπορω να το ελεγξω;
ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ..Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
Το μονο που θα ηθελα να αφησω μετα τα σχολια που διαβασα ειναι μια σκεψη μου :)
Εκτος του γεγονοτος οτι η σκεψη μπορει να γινει βουληση και θεληση, με την σκεψη δεν επηρεαζουμε καταστασεις και γεγονοτα εκπεμπωντας σε αυτα θετικη η αρνητικη ενεργεια?? Εκει παρεμβαινει η μαγεια?
AVATARGR με προβληματισες :) Σ'ευχαριστω!
λοιπόν πράγματι ο ανθρώπινος νους ή ίσως η ανθρώπινη ψυχή καλύτερα έχει δυνατότητες που δεν μπορούμε να εκμεταλευτούμε στο έπακρον . πράγματι μία επιθυμία μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλά αυυτό όταν συμβαίνει συμβαίνει για δύο αιτίες :
α) αυτός που έχει μία επιθυμία , είναι άνθρωπος που έχχει εξασκηθεί πάνω σαυτές τις ικανότητες και στην ενέργειά του και έτσι έχει καταλήξει να είναι σε ένα υψηλο΄ επίπεδο όπου πλέον μπορεί να επηρεάζει την "πραγματικότητα" αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι .
β) ή κάτι πιο συνηθισμένο είναι όταν σε κάποιες στιμγές τρομερής ψυχικής έντασης ( αρνητικής ή θετικής) να γίνεται τόσο ισχυρή η επιθυμία που να πραγματοποιείται . ( αν θυμίσω το παραδειγμα της μάνας που βλέπει το άψυχο κορμί του παιδιού της κάτω από ένα φορτηγό και πάει και το σηκώνει με το ένα χέρι και με το άλλο παίρνει το παιδάκι της .)
....
quote:
ΜΗΠΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ) ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...............
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ?????????????????????
Αvatargr... θα σε μαλώσω . ξέχασες την συζήτηση που είχαμε στο θέμα μαγεία . μαγεία δεν είναι τίποτα άλλο από από τις κοιμισμένες μας δυνατότητες .εμείς είμαστε οι "μάγοι" ( πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε) που τα κάνουμε αυτά να συμβαίνουν
άλωστε το λέει και η υπογραφή μου :
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Πως μπορω να σιγουρευτω οτι ισχυει ; Πως μπορω να το ελεγξω;
δηλαδή δεν είσαι σίγουρος-η ? νομίζεις πως οι δυνατότητες μας περιορίζονται σε αυτά που βλέπεις καθημερινά?
quote:
Επειδη προσφατα ειχα μια εμπειρια που δεν θα ηθελα τωρα να αναφερω θετω μερικες ερωτησεις
η εμπειρία σου αυτή τί εντύπωση σου δημιούργησε ? η τύχη παίζει πολύ μικρότερο΄ ρόλο από τι οι περισότεροι πιστεύουν . τέτοια περιστατικά κατα τη διαρκεια της ζωής μας μας συμβαίνουν συνήθως σε όλους αλλά οι περισότεροι τα προσπερνάμε χωρ΄ς να τα προσέξουμε . μήπως αυτές οι εμπειρίες που αναφέρεις δεν αποτελούν απόδειξη ? 'αλωστε δεν έχεις παρα να ανατρέξεις σε ανθρώπους που πέτυχαν τόσα πολλά με τη σκέψη τους και τη νοοτροπία τους . και δεν είναι λίγοι ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ T-SEEKER ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ???????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ ....
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΟΝΟΜΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ .......
ΙΣΩΣ ΦΙΛΕ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=565
ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΕΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ...
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΓΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Τι είναι η σκέψη άραγε ? Θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι η κίνηση των ιδεών μέσα στον νού του ανθρώπου άρα για να την κατανοήσουμε θα πρέπει να κατανοήσουμε πρώτα τον νού. Ο νούς απο την εμπειρία μας μπορούμε να πούμε οτι χωρίζεται σε δύο μέρη στο υλικό μέρος (εγκέφαλος) και στο άυλο το οποίο δεν έχει υλική υπόσταση (άρα δεν μπορούμε να το περιγράψουμε) μπορούμε όμως να αισθανθούμε την ύπαρξή του.
Ή σκέψη θεωρητικά μπορεί να χωριστεί σε δύο λειτουργικότητες. Η μία είναι αυτή που προκαλείται απο τα ερεθίσματα τα οποία μέσω των νευροδιαβιβαστών φτάνουν στον εγκέφαλο και προκαλούν τις γνωστές σε όλους αντιδράσεις (με σκέψεις και συναισθήματα).Αυτή είναι και η διαδικασία που ασχολείται με την ύλη , φροντίζει δηλαδή τα της υλικής ζωής. Είναι η σκέψη που φροντίζει για την επιβίωση μας π.χ. Το στομάχι μου είναι άδειο και στέλνει σήμα "γουργουρίζοντας" , οι νευροδιαβιβαστές "φέρνουν" το σήμα αυτό στον εγκέφαλο ο οποίος αντιλαμβάνεται και ονομάζει την κατάσταση (πείνα στη συγκεκριμένη περίπτωση) με αποτέλεσμα να αρχίσουν να δημιουργούνται οι σκέψεις για το τι θα φάω, που θα βρώ τροφή, ποιά θα είναι αυτή κλπ
Ο άνθρωπος όμως δεν αποτελείται μόνο απο ύλη ...και γιαυτό υπάρχει και η ανώτερη λειτουργικότητα η οποία έχει να κάνει με τον κόσμο των ιδεών. Είναι τόσο άπειρη αυτή η λειτουργικότητα και γιαυτό και μπορεί να περιγραφεί δύσκολα.
Θα μπορούσαμε να πούμε οτι σε αυτήν την κατάσταση οι σκέψεις δεν γεννιούνται απο την ύλη αλλά απο κάτι ανώτερο.
Δεν είναι ανάγκη πχ η τάση για δημιουργία , δεν είναι ανάγκη η αναζήτηση της αλήθειας , απλά υπάρχουν ... μέσα μας. Δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Δεν υπάρχει κέρδος σε αυτό. Απλά υπάρχουν και μας διαφοροποιούν απο τα υπόλοιπα βασίλεια του πλανήτη ζωικό, ορυκτό, φυτικό και είναι η θεία ουσία που όλοι φέρουμε μέσα μας που κάνει αυτήν την τόσο έντονη διαφορά .
Ο Ανθρωπος όντας θεός (σε πτώση) θέλει να κάνει αυτό που για το οποίο είναι προορισμένος ,να δημιουργήσει, να μάθει , να εξελιχθεί ... Αυτή είναι η φύση του , ο προορισμός του και έτσι συλλαμβάνονται οι ανώτερες ιδέες γιατι στην πραγματικότητα οι ιδέες προυπάρχουν δεν γεννιούνται αλλά συλλαμβάνονται , ο άνθρωπος δεν ανακαλύπτει αλλά "θυμάται"...θυμάται αυτά που είναι καταγεγραμμένα μέσα του και τα οποία η πτώση του σκέπασε με καλύμματα πλάνης ... είπαμε ο άνθρωπος είναι θεός σε παθητικότητα...
Απο που όμως λαμβάνει τις ιδέες ? Απο παντού ... απο μέσα του και απο έξω του .Απο το πνεύμα του και απο την πηγή των πάντων.
Ο νούς τότε δεν είναι απλά ένα όργανο που βοηθά την επιβίωση στην ύλη αλλά ένας τελεστής ιδεών.
Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες που επιδρούν στην λειτουργικότητα αυτή όπως το υποσυνείδητο, τα εντυπώματα, οι έλξεις και οι απώσεις που οφείλονται στις αμέτρητες διαδρομές πάνω στον πλανήτη γή, η παιδεία φυσικά ,το περιβάλλον κλπ. Τα πάντα είναι ενέργειες που μπορούν να επιδράσουν στην σκέψη η οποία και αυτή είναι μια λεπτοφυής ενέργεια.
Χρέος του ανθρώπου που αναζητά την εξέλιξη είναι να καθαρίσει τον νού του και να τον φέρει σε εκείνο το επίπεδο εξέλιξης στο οποίο θα μπορεί να επικοινωνεί με τα πνευματικά πεδία χωρίς τις κάθε είδους παρεμβολές. Δηλαδή θα πρέπει ο νούς να φωτιστεί !!!! να μετουσιωθεί και απο νούς παθητικός να γίνει νούς ενεργός και θεουργός… δηλαδή ...Χριστικός. Αυτός είναι ο αγώνας , αυτή είναι η πορεία της επιστροφής. Αυτή είναι η φώτιση.
Τα όπλα μας ? Πρώτον η προσευχή , ο διαλογισμός, όπως θέλει το λέει ο καθένας...Αυτό που εννοώ είναι η πνευματική επικοινωνία με τον Πατέρα Θεό. Αιτήστε για να σας δωθεί ,αλλιώς δεν γίνεται...Αιτήστε την φώτηση, Αιτήστε την κάθαρση ο Πατέρας αυτό θέλει. Να είστε σίγουροι οτι θα σας δωθεί ...όχι όμως αυτό που ο περιορισμένος νούς μας αντιλαμβάνεται....Είναι πολύ σημαντικό αυτό το σημείο.
Είναι όμως δύσκολος αγώνας ...θέλει πολύ δύναμη, πίστη στον εαυτό μας, προσπάθεια και προπάντων υπομονή. Φανταστείτε οτι έχετε μια αποθήκη κλειστή για αιώνες και ξαφνικά αποφασίζετε να την καθαρίσετε. Ανοίγετε την πόρτα και ανοίγετε και το φώς. Τι θα αντικρίσετε ? Αράχνες , μούχλα, κατσαρίδες ..... αλλά προσοχή μη φοβηθείτε ... μην το βάλετε στα πόδια . Είναι το φώς που φανερώνει τα πάντα , είναι το φώς που θα φανερώσει την πλάνη και τα κατεστημένα που συσσωρεύσαμε στις αμέτρητες μετενσαρκώσεις μας στον πλανήτη. Ποιος όμως δεν θέλει την καθαρότητα και την τάξη ?
Μόνο έτσι θα έρθει η πραγματική δύναμη της σκέψης. Εκεί βρίσκεται η δύναμή της ,στο ότι μπορεί να γίνει το μέσον της κατανόησης της θεότητας μας.
Φωτιζόμενη η σκέψη γίνεται ενέργεια θεία , γίνεται αυτό που οι Χριστιανοί αποκαλούν «ευλογία» , μπορεί να εισέρχεται παντού και να ενεργεί . Να θεραπεύει ,να ελεεί, να δίνει αγάπη, να δίνει φώτηση, ενέργεια , να αναγεννά , να θωπεύει .
Φυσικά υπάρχουν πάντα αυτοί που πιστεύουν ότι δύναμη είναι να κουνάς ένα ποτήρι από απόσταση με τη σκέψη ….θα τους στεναχωρήσω ….αυτό είναι απλός μαγνητισμός υπερφορτισμένων και γειωμένων μυαλών που ποιος ξέρει από πού φορτίστηκαν ……….
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ .
Αυτά τα ολίγα. Σίγουρα έχω παραλήψεις στα γραφόμενα (δεν μπορώ να πώ «μού» γιατι δεν τα έχω σκεφτεί εγώ…είπαμε όλα τα αντλούμε…) και θα παρακαλούσα όποιος θέλει ας συμπληρώσει και ας διορθώσει. Πλάτιασα λίγο το ξέρω αλλά επειδή βρίσκω το θέμα πολύ σημαντικό θέλησα να το «πάρω» από την αρχή .
Στη συνέχεια θα προσπαθήσω να δώσω απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα του φίλου onoma
Η σκέψη κατ'αρχήν είναι ενέργεια που δονεί τον χωρόχρονο όπως και κάθε άλλο είδος ενέργειας. Ως γνωστόν τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν έτσι και αυτή η ενέργεια της σκέψης παραμένει συνήθως γύρω μας και πολλές φορές αποτυπώνεται στην αύρα μας.
Σαν ενέργεια που είναι κρούει τους νόμους (τους συμπαντικούς φυσικά) και τους έλκει ήτε προς επίτευξη ήτε προς συμμόρφωση.Αυτή άλλωστε είναι και η διαδικασία της προσευχής.
Το θέμα που παίζει τον καθοριστικό ρόλο πάντα είναι τα κίνητρα και η υπόσταση του ατόμου.Τι αναζητεί και απο που έλκει και ανακυκλώνει ενέργεια.
Υπάρχουν άτομα χωρίς πνευματική εξέλιξη τρομερά δεμένα με την ύλη απο την οποία και έλκουν ενέργεια. Τα άτομα αυτά δύναται να έχουν δυνατή σκέψη μόνο όμως στο περιορισμένο πεδίο της ύλης στο οποίο μπορούν να παρέμβουν όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Π.χ. Είναι ακοτόρθωτο να κάνει κάποιος "μαγκανία" σε άτομο με δυνατή και ελεγχομενη αύρα είναι όμως εφικτό να επηρεάσει με τη σκέψη ένα άτομο το οποίο έχει αδύναμη αύρα - αιθερικό , αυτό που λέμε "ραγισμένη" αύρα. Προσοχή όμως . Τα άτομα αυτά δεν γνωρίζουν συνήθως τον παγκόσμιο νόμο της "ανταπόδοσης" (οτι σπέρνεις θερίζεις) και έλκουν την ενέργεια που αποστέλλουν με διπλό δυναμικό για να κατανοήσουν το λάθος τους. Γιαυτό μακριά απο κακές και πονηρές σκέψεις. Επίσης τα άτομα αυτά έλκουν και τροφοδοτούνται απο υποστάσεις χαμηλών κραδασμικών πεδίων , απο τα οποία μπορεί να υποστούν μέχρι και "κατάληψη" του σκηνώματος τους.
Απο την άλλη υπάρχουν οι άνθρωποι που καλλιεργούν τις αρετές, των οποίων η σκέψη έχει διαφορετικό δυναμικό. Δύναται να κρούσει νόμους στα πνευματικά πεδία,να έλξει αγάπη,έλεος,πνευματικούς διδασκάλους, έμπνευση ακόμα και να θεουργήσει. Αντιθέτα απο τους προηγούμενους οι άνθρωποι αυτοί έλκουν δίπλα τους αγαθά πνεύματα και έχουν μια φωτεινότατη και δυνατή αύρα. Η ενέργεια που αποστέλλουν επιστρέφει διπλή και τους καλύπτει.
Απο τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα οτι υπάρχουν δύο ειδών δυνάμεις στην σκέψη.Θετική και αρνητική.Και οι δύο έχουν το ανάλογο δυναμικό τους , το θέμα είναι τι επιλέγει ο καθένας μας...
Προσοχή όμως . Πάντα χρειάζεται διάκριση και συνείδηση στο τι ζητάμε και τι σκεφτόμαστε. Μπορεί να υπάρχουν εξιδανικευμένες εικόνες στο νού μας για κάτι που ζητάμε με αποτέλεσμα όταν αυτό πραγματωθεί να μη μας αρέσει καθόλου (κοινώς προσέχετε τι ευχεσθε γιατι μπορεί να σας συμβεί...)
Υπάρχει και κάτι άλλο όμως. Στο θέμα πραγματοποίηση μια σκέψης η επιθυμίας μεγάλο ρόλο παίζει η συνολική εξέλιξη του ατόμου , μέσα απο τις ενσαρκώσεις του στη γή, και τα μαθήματα που πρέπει να πάρει. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποίησε δυνάμεις χωρίς έλεγχο σε μια προηγούμενη ζωή να μην έχει καθόλου δυνατή σκέψη και δυνατότητα πραγμάτωση της. Επίσης πολλές φορές μια συγκεκριμένη σκέψη ή επιθυμία να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα για την υπόσταση μας και για τον λόγο αυτό (προστασία) να μην πραγματοποιήται.
Σχετικά με την υλοποίηση ...ακούγεται οτι η "άλλη" πλευρά έχει φτάσει σε σημείο να υλοποιεί υποστάσεις (χωρίς πνεύμα και ψυχή φυσικά) μέσω των αρνητικών σκέψεων, για να εκπληρώσει σχέδια της.
και κλείνω με κάτι που διάβασα και μου άρεσε πολύ ..."Μια σκέψη αγάπης είσαι Ανθρωπε..."
Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι οι σκεψομορφές το οποίο θα το αναλύσουμε άλλη φορά.
Mageia, Alximia, epistimes.. to idio pragma , tropoi gia na ekserevnithi to fisiko h ipefisiko , enas tropos gia na doume sto agnosto!
kai..
Thelisi, enas krikos metaksi psixis kai simpan
Me to na skeftis oti thes kati, energi aftomata i thelisi, polla atoma mporoun na kanoun kati mono me tin skepsi tous, ego prosopika me diafores texnikes arxisa na eksasko tin thelisi kai skepsi. kai exo kataferi arketa
Angels with you
KaTaPeLoS
ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΠΟΥ "ΟΤΙ ΣΚΕΤΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΝΟΤΑΝ" ! ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ "ΞΑΝΑΡΘΕΙ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ, ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ "ΞΑΝΑΡΘΕ" ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ, ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ-ΑΠΕΒΑΛΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ, ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΜΑ !!
ΗΤΑΝ ΜΑΤΙΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ?
ΦΙΛΕ TOS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ....
ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ....................
ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ .............................
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΕΝΑΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Μόνο που χρειάζεται η κατάλληλη επιδεξιότητα, που αποκτιέται με την μακροχρόνια πειθαρχημένη εκπείδευση. Εκτός από αυτό απαιτείται και η δαπάνη φυσικής ενέργειας. Δεν αρκεί μόνο η γνώση. Οι κόσμοι, πνευματικός, ψυχολογικός και υλικός, επικοινωνούν μεταξύ τους με συγκεκριμένα "πρωτόκολα". Δεν αρκεί μόνο η σκέψη για την παραγωγή έργου. Κι όταν αυτό συμβαίνει είναι επειδή μια νοητική εικόνα συλλαμβάνεται και υλοποιείται από άλλους ανθρώπους χωρίς να συνειδητοποιούν πως δεν είναι δική τους. (π.χ. προπαγάνδα!!!)