ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι αλαφροΐσκιωτοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Οι αλαφροΐσκιωτοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lydia_cat49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
09/08/2016, 09:14:39
Εγώ θα προσπαθήσω να θέσω το θέμα αυτό στη σωστή του βάση, η οποία θα πω εξ' αρχής ότι είναι η "ενός ατόπου δοθέντος μύρια έπονται", Σοφοκλής (;)

Το δημοσίευμα ξεκινάει με μια πρόταση που έχει όλη τη βλακεία που κυκλοφορεί στο χώρο του τσαρλατανισμού, συγκεντρωμένη:

"Τα βουντού ανήκουν στην μαύρη μαγεία, ως γνωστών και μη εξαιρετέων!"

Δεν υπάρχει "τα βουντού", είναι το βουντού και με κανένα τρόπο δεν προκύπτει από τα γραφόμενα, ότι υπήρχε στην ιστορία κάποιος ο οποίος εξασκούσε βουντού. Το "γνωστών και μη εξαιρετέων" το αφήνω σχεδόν ασχολίαστο, πλην του ότι δείχνει το μορφωτικό επίπεδο του συγγραφέα.

Φυσικά, αμέσως μετά ακολούθησε το "ξεκατίνιασμα της Τατιάνας", που υποψιάζομαι ότι αυτός ήταν κι ο αρχικός στόχος, να γραφτεί μια μπούρδα και μισή για να τραβήξει την προσοχή ομοίων, με σκοπό να χαζολογήσουν παρέα. Τώρα έρχεται ο χρήστης "ΓΥΠΑΣ", 12 χρόνια μετά και συνεχίζει την κουβέντα με την Τατιάνα... ε σορι... την Αμαζόνα ήθελα να πω, σαν να θεωρεί ότι ο/η συγκεκριμένος κυκλοφορεί ακόμα εδώ. ΟΚ παιδιά, τι άλλο να πω, μερικά σχόλια προς ναυτιλλόμενους μόνο, μιας και ο Craven βλέπω να έκανε το ίδιο.

«Όλα τέλειωσαν όταν η αδελφή της θείας μου κάλεσε έναν παπά,που αυτός στο εξοχικό τιτλοφορείται ως άγιος και μένει σε ένα εκκλησάκι σε ένα λόφο.Μόλις πληροφορήθηκε την όλη κατάσταση, ζήτησε να του φέρουν μια γυάλα και νερό και αφού την κοίταξε είπε¨:Πηγαίντε στο σπίτι τώρα και σκάψτε την τρίτη γλάστρα μπροστά από την εξώπορτα"Δεν τον πίστεψα και πήγα εγώ η ίδια κι έσκαψα. Ε,λοιπόν βρήκα αρκετά βαθιά έναν ακανόνιστο σταυρό,καμμωμένο από μαλλί που μέσα μύριζε θυμίαμα από τα νεκροταφείο κάτι σαν λεβάντα.»

Φαντάζομαι πως αν μάθει κάποιος που βρίσκεται το εν λόγω "εξοχικό", μπορεί να πάει να διαβάζει τον "τίτλο" που αναφέρεται, αν έχει παραμείνει ακόμα εκεί φυσικά. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει κάποιο αυτοκόλλητο, του τύπου κλειδαρά ή βοθρατζή σε κάποιον τοίχο ή γραμματοκιβώτιο, στο οποίο ο παπάς θα έχει γράψει επίσης διεύθυνση, τηλέφωνο και όλα τα σχετικά στη λεζάντα. Συν κάποιο τίτλο "παπα-Κώστας ο άγιος" ας πούμε, μαζί με το "βούντου-χούντου αντίμετρα" . Αν συνδυάσεις επίσης το «παπάς» και το «βουντού», θα καταλάβεις ότι μάλλον δεν πρόκειται για παπά της ορθόδοξης εκκλησίας, αλλά πιθανόν για κάποιον papa doc, θαυμαστή του Duvalier, πρώην δικτάτορα της Αιτής.

Κατά τα άλλα, «Σε αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα λένε ότι η μόνη σωτηρία είναι η πίστη και ο εξαγνισμός!» για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, αφού παίζουμε το σχετικό σταυρουδάκι-μπαγλαμαδάκι, όποτε περνάμε εμπρός από κάποιον ιερό ναό, στον οποίο πάμε τουλάχιστον κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα για κουτσομπολιό, και φροντίζουμε να χυμάμε σαν λυσσασμένοι σε αυτούς που λένε κακά πράγματα για την θρησκεία μας.

--Αν αναστηθεί κάποια «Αμαζόνα» και ακολουθήσουν σχόλια του στιλ «Αχ ρε παιδιά, κι εγώ δεν ξέρω πως κρατιέμαι ακόμα», ή «έτσι και είχα αυτόν τον heretic μπροστά μου θα του ‘λεγα εγώ » κτλ, στείλτε τα μου σε π.μ και μην γεμίζετε τις σελίδες του φόρουμ άδικα.
Ευχαριστώ.

Abyssus Abyssum Invocat

09/08/2016, 09:22:14
quote:
ΑΜΑΖΟΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕςΡΕΙ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
ΑΧ

για όποιον ενδιαφέρεται για τον παπά (τι παπά, κοτζάμ Αρχιμανδρίτη!)
που κάνει γιατρειές, γιατροσόφια, και λύνει όλων των ειδών τα μάγια:

http://www.espressonews.gr/cover-story/2016/06/149387/kolasi-me-maimoy-despoti

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

CravenΜέλος
10/08/2016, 02:59:03
quote:

Τώρα έρχεται ο χρήστης "ΓΥΠΑΣ", 12 χρόνια μετά και συνεχίζει την κουβέντα

Αυτό είναι το κακό όταν ξεθάβει κάποιος post... τώρα που το έγραψες πρόσεξα και εγώ ότι είναι θέμα του 2004 το οποίο κάποιο trol το ξέθαψε, αλλιώς ούτε στον Γύπα δεν θα απαντούσα καν.
15/7/2004... τότε το πιθανότερο ήταν να πανηγύριζα ακόμα για το euro 2004

10/08/2016, 09:39:35
quote:
τώρα που το έγραψες πρόσεξα και εγώ ότι είναι θέμα του 2004 το οποίο κάποιο trol το ξέθαψε, αλλιώς ούτε στον Γύπα δεν θα απαντούσα καν.

o Γύπας το ξέθαψε το θέμα....

Υποννοείς ότι μπορεί να είναι τρόλ???

(θα πέσουμε απ'τα σύννεφα πάλι....)

.
.
.

10/08/2016, 11:05:06
quote:

quote:

Τώρα έρχεται ο χρήστης "ΓΥΠΑΣ", 12 χρόνια μετά και συνεχίζει την κουβέντα

Αυτό είναι το κακό όταν ξεθάβει κάποιος post... τώρα που το έγραψες πρόσεξα και εγώ ότι είναι θέμα του 2004 το οποίο κάποιο trol το ξέθαψε, αλλιώς ούτε στον Γύπα δεν θα απαντούσα καν.
15/7/2004... τότε το πιθανότερο ήταν να πανηγύριζα ακόμα για το euro 2004

Μα καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ πέρα; Ο τύπος συνεχίζει τη συζήτηση 14 χρόνια μετά σαν να ήταν χθες. Έχουμε παγιδευτεί σε κάποιο twilight zone, δεν υπάρχει αμφιβολία!

Abyssus Abyssum Invocat

11/08/2016, 07:44:47
quote:
Μα καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ πέρα; Ο τύπος συνεχίζει τη συζήτηση 14 χρόνια μετά σαν να ήταν χθες. Έχουμε παγιδευτεί σε κάποιο twilight zone, δεν υπάρχει αμφιβολία!

Απόδειξη ότι τα ταξίδια στο χρόνο είναι εφικτά!

.
.
.

CravenΜέλος
11/08/2016, 13:04:44
Επίσης πέρα απ το Euro... τώρα που το σκέφτομαι, δεν είχα παντρευτεί ακόμα τότε. Τι ωραίες εποχές :P
14/08/2016, 08:25:22

14/08/2016, 23:09:42
quote:

ΟΥΣΤ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ 2016

Ας ξεκινήσουμε απ'το φόρουμ πρώτα,
και μετά βλέπουμε και για την...Ευρώπη...

Αντε πάρε δρόμο λοιπόν 'ιππότη' της ...Τρολικής τραπέζης....

.
.
.