- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ο Πατροκοσμας μας λεει οτι οι τουρκοι θα φτασουν μεχρι τα Εξαμιλια..δηλαδη ενα χωριο εξω απο την κορινθο.Του απαντησα οτι ναι ο Αγιος Κοσμας το λεει αυτο αλλα ο Πατηρ Παισιος λεει οτι εξαμιλια εννοει τα 6 ναυτικα μιλια της Ηφαλοκρηπιδας..
Αγαπητέ Μορφέα διάβασα ένα βιβλίο με προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού στο οποίο θεωρείται ότι η προφητεία με τους Τούρκους να φτάνουν στα Εξαμίλια έχει ήδη βγει στην επανάσταση .....
χαλαρώστε και κάντε τα μπανάκια σας
παντι λογο , λογος ισως αντικειται
θλ
να γράψει βιβλία που αναφέρονται σε "προφητείες" .
και κάποια βιβλία έγραψαν μερικοί που έτυχε να ανταλάξουν κάποιες κουβέντες με τον γέροντα.
παντι λογο , λογος ισως αντικειται
ή άλλως, η "προφητεία" του ότι όλα θα γίνουν 10 χρόνια
από το θάνατο του, δλδ το 2004( αφού πέθανε το 1994 βγήκε
ψεύτικη.. Δεν θέλω να προσβάλω την μνήμη του, αλλά
φτάνουν, νομίζω, οι προφητείες του Πατροκοσμά κι άλλων
αγίων... Θέλουν μελέτη και να βλέπουμε, όχι να λέμε ότι
θέλουμε εμείς προσωπικά. Να μπορούμε να δούμε τι
λένε. Γι' αυτό έγιναν για να διαβαστούν και γίνουν
κατανοητές...
Όπως του Πατροκοσμά που λέει ότι αν μας χτυπήσουν από κάτω,
μικρό θα είναι το κακό που θα πάθουμε... Να γίνει έτσι, γιατί
με το παλιό ο Αλωνάρης (Ιούλιος) δεν πέρασε...
quote:
«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417
θλ
Συμφωνω και εγω με αυτο.
quote:
Αγαπητέ Πτολεμαίε, συμφωνώ μαζί σου, ούτως
ή άλλως, η "προφητεία" του ότι όλα θα γίνουν 10 χρόνια
από το θάνατο του, δλδ το 2004( αφού πέθανε το 1994 βγήκε
ψεύτικη.. Δεν θέλω να προσβάλω την μνήμη του, αλλά
φτάνουν, νομίζω, οι προφητείες του Πατροκοσμά κι άλλων
αγίων... Θέλουν μελέτη και να βλέπουμε, όχι να λέμε ότι
θέλουμε εμείς προσωπικά. Να μπορούμε να δούμε τι
λένε. Γι' αυτό έγιναν για να διαβαστούν και γίνουν
κατανοητές...
Όπως του Πατροκοσμά που λέει ότι αν μας χτυπήσουν από κάτω,
μικρό θα είναι το κακό που θα πάθουμε... Να γίνει έτσι, γιατί
με το παλιό ο Αλωνάρης (Ιούλιος) δεν πέρασε...
Μάλλον δεν αναγνωρίζεις τον γέροντα Παίσιο αλλα δικαίωμα σου.Η προφητεία αυτή επαληθευτικε στο επακρον.
Η προφητεία ήταν
«θα ήθελα να ζήσω δέκα χρόνια ακόμη για να δω τη δόξα της Ελλάδος». Και ότι :
«Μετά από λίγο η Ελλάδα θα γίνει το κέντρο του κόσμου».
Δέκα χρόνια μετά έγιναν οι Ολυμπιακοί και πήραμε το Ευρωπαικό!!Για σένα δεν δοξάστηκε η Ελλάδα??
δλδ μέχρι 13 Αυγούστου περιμένεις να κάνουν την επίθεση οι τούρκοι?
Τώρα για τον Παΐσιο, ο άνθρωπος δεν άφησε κάτι γραπτό......και από ράδιο αρβύλα..........ου!!!!!!!!!!!! ότι θέλεις θα μπορούσε να είχε πει!!!!!!!!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
quote:
μια και διακονούμε την αλήθεια νομίζω εδω μέσα , καλό είναι να θυμίσω στους φίλους οτι ο γέροντας Παίσιος δεν έγραψε ποτέ τίποτα ..........
Ενημερωτικά και μόνο,
Αν ψάξεις λίγο στο youtube θα ακούσεις τον ίδιο το Γέροντα να μιλά, τα οποία και περάστηκαν μετά σε χαρτί.
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια σειρά τριών βιβλίων με "διδαχές" του Γπέροντα. Εγώ έχω τα δύο από αυτά.

θλ