- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ετσι λοιπον οταν ειδα το θεμα σκεφτηκα 2 εκδοχες για την ενημερωση σου.1.Να εχεις δουλεψει σε καποιες τετοιες εταιρειες κι εσυ.
2.Να επισκεπτεσε σελιδες haker που γνωστοποιουν στο κοινο αυτές τις πληροφοριες.
(Μια από αυτές είναι και η astalavista)
Πολυ lol, για να ξερεις τα παραπανω πρεπει να πληρεις μια εκ των 2 προυποθεσεων!? Ημαρτον!
quote:
Οσο αφορα την κληση στο 112 ισχυει ακομα κι όταν δεν υπαρχει καθολου σημα ή και αν είναι κλειδωμενη η συσκευη του κινητου.
Οταν δεν υπαρχει σημα απο καμια εταιρια, οσο και να προσπαθεις να καλεσεις το 112 δεν θα πετυχει, εκτος και αν εχεις δορυφορικο τηλεφωνο!

Να εισαι καλα που αλλαξες το αβαταρ σου !!!
Με συγχωρεις που θα στο πω αλλα οποτε επεφτα σε μηνυμα σου,
με επιανε...ναυτια!!!![]()
![]()
![]()
Χιλια ευχαριστω!!!![]()
![]()
![]()

> 1. Αυτό με το τηλέφωνο δε μπορεί ΠΛΕΟΝ να γίνει, σε παλαιότερους συναγερμους ναι γινονταν.
Πως είναι δυνατό κάτι τέτοιο; Θέλει αλλαγές στα RF ολοκληρωμένα, θέλει αλλαγές στο firmware, και κάποιον να βγει έξω και να το διαφημίσει! Είναι δυνατόν να κάνανε τόσες αλλαγές, σε πολλά κινητά, δηλαδή πολλή δουλειά, χωρίς κανένα κέρδος;
Dare To Dream
Φιλτατη angi... παρακαλω... αυτο μαλλον με πρεσβευει περισσοτερο... μιας και ημουν φανατικοτατος της σειρας Thundercats...
Gentleman...εδω κανανε τα κινητα Ψηφιακες Μηχανες και προσφατα Γουοκ-μαν!!! Ουσιαστικα δεν εχουμε τηλεφωνα!!! Τι να λεμε τωρα! Για αυτο και τα ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
![]()
THE ΗΟUSE CAT
...and the Predators will prevail...
Edited by - PREDATOR on 04/11/2006 13:39:02
Και τα διαφημίζουν ως τέτοια μη ξεχνάς. Πληρώνονται για τον κόπο τους.
Αλλά διαφήμιση για την υποτιθέμενη συνεργασία με το συναγερμό του αυτοκινήτου, δεν είδα πουθενά.
Πάει χαμένος ο κόπος, σε τόσα κινητά.
Περί μούφας ο λόγος, μάλλον.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 04/11/2006 13:58:21
![]()
THE ΗΟUSE CAT
Αγαπητε Drillgr,
Για να καταλαβω,σε πειραξε που εγω σκεφτηκα αυτες τις 2περιπτωσεις?
lolein!!!
Οσο για το 112 το εχεις δοκιμασει και το λες?
Οπως και να εχει εγω αυτα ξερω αυτα λεω,δε κταλαβαινω τι πετυχαινεις καντοντας το..
και δεν με ενδιαφερει κι ολας!
Mε εκτιμηση Άντα
![]()
THE ΗΟUSE CAT
quote:
Αγαπητε Drillgr,Για να καταλαβω,σε πειραξε που εγω σκεφτηκα αυτες τις 2περιπτωσεις?
lolein!!!Οσο για το 112 το εχεις δοκιμασει και το λες?
Οπως και να εχει εγω αυτα ξερω αυτα λεω,δε κταλαβαινω τι πετυχαινεις καντοντας το..
και δεν με ενδιαφερει κι ολας!Mε εκτιμηση Άντα
Αμαν βρε Αντα γραφουμε κατι και αμεσως παρεξηγηση! Ποσες φορες θα το πουμε οτι η επικοινωνια μεσω κειμενων δεν θεωρειτε ισαξια με την διαπροσωπικη, μιας και δεν μπορεις να δεις την προδιαθεση του συνομιλητη
Στο θεμα μας, αυτα που ειπωθηκαν πολυ απλα δεν χρειαζεται ουτε χακερ να εισαι ουτε να εισαι ανωτατο στελεχος του NORAD, απλο ανδιαφερον να εχεις και τα βρισκεις παντου!
Οσο για το 112, πολυ απλα λογιζεται σαν απλη κληση. Το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο της ειναι οτι δεν περιοριζετε στο δικτυο οπου εισαι συνδρομητης απλα υπαρχει το ελευθερο σε ολες τις εταιριες μιας και ο σκοπος της ειναι η εκτακτη αναγκη! Και οπως και να το κανουμε χωρις σημα απο καμια εταιρια κληση δεν γινεται, οποτε και το 112 δεν μπορεις να το καλεσεις!
PS: Predator: Προσεχε και συ μην αποσειρω ολα τα nfs carbon απο την γυρω περιοχη![]()
![]()

.::Greek Motorola Community::.
Edited by - Drillgr on 04/11/2006 18:45:06
![]()
THE ΗΟUSE CAT
Αγαπητε Drillgr,
Ο γραπτος λογος ειναι πιο καλος απο τον προφορικο επειδι μπορεις να σκεφτεις και να κανεις οσο χρονο θες ωστε να εφρασεις αυτα που θες.
Οποτε δεν ιοθετω την περιπτωση του απροσωπου λογου.
Οσο για το 112,επιμενω στην αποψη μου διοτι μου ετυχε και λειτουργουσε κανονικοτατα ευτυχως.
Φιλε PREDATOR,
Σου ζητω συγνωμη που ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα σου.
Mε εκτιμηση Άντα
Αγαπητε Drillgr,
Ο γραπτος λογος ειναι πιο καλος απο τον προφορικο επειδι μπορεις να σκεφτεις και να κανεις οσο χρονο θες ωστε να εφρασεις αυτα που θες.
Οποτε δεν ιοθετω την περιπτωση του απροσωπου λογου.
Οσο για το 112,επιμενω στην αποψη μου διοτι μου ετυχε και λειτουργουσε κανονικοτατα ευτυχως.
Φιλε PREDATOR,
Σου ζητω συγνωμη που ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα σου.
Mε εκτιμηση Άντα
quote:
Φιλε Drill...νομιζω κανεις ενα λαθος... το παρον τοπικ δεν ασχολειται με βιντεοπαιχνιδια... μονο με κινητα... χωρις παρεξηγηση...
[offtopic]
Predator χαιρω πολυ! Αλλα προσεχε μην παραξηγηθω
[/offtopic]Αντε να πουμε και κατι πανω στο θεμα! Ας πω για τις αναφορες των sms μιας και μεις με τα motorola δεινοπαθουμε:
Στην αρχη καθε μηνυματος γραψτε το εξης για να εχετε αναφορα απο την εταιρια, καλυτερη απο της συσκευης(πιο εμπεριστατωμενη
):
Cosmote: *0#
Vodafone: *#
Tim: *NOT#
![]()
THE ΗΟUSE CAT
quote:Αγαπητε Drillgr,
Οποτε δεν ιοθετω την περιπτωση του απροσωπου λογου.Οσο για το 112,επιμενω στην αποψη μου διοτι μου ετυχε και λειτουργουσε κανονικοτατα ευτυχως.
Τεσπα οπως και να χει απο τα γραφομενα δε μπορεις να κρινεις την προθεση του αλλου οποτε και μεγαλο μειον.
Για το 112 απορω γιατι εμενεις στην αποψη σου. Δηλ. πιστευεις οτι αν δεν εχει στην περιοχη σου σημα απο καμια εταιρια παλι μπορεις να καλεσεις το νουμερο? Μηπως ξεχνας το γεγονος οτι το κινητο ειναι πομποδεκτης που επικοινωνει με σταθμους βασης? Οταν δεν περνεις σημα πως θα κανεις κληση 

.::Greek Motorola Community::.
Edited by - Drillgr on 04/11/2006 20:26:50
![]()
THE ΗΟUSE CAT