- ΝΕΟ ΚΑΡΑΒΙ -SOS- - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Εσυ σαν μέλος αυτης της Κοινότητας,που λέει κι ο Admin,δεν έχεις λόγο στην προστασία της?
Έχω ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, δεν είπα εγώ ότι δεν έχω. Έχω και τον είπα. Ε, πόσες φορές δηλ. πρέπει να το πω ; Έγραψα στον -agelos-, αν το είδες, παλιότερα σε άλλο θέμα :
quote:
zip στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=4&TOPIC_ID=11313Δεν λες απολύτως τίποτε! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ όμως, με την απόλυτη και κυριολεκτική σημασία της φράσης.
[...]
Συνεπώς, φίλε ... για να τελειώνουμε. Προσωπικά νομίζω πως βρίσκεσαι στον κόσμο σου. Κανένα πρόβλημα από μένα. Δεν έχεις διάθεση ούτε διάλογο να κάνεις, ούτε να κουβεντιάσεις, ούτε τίποτε. Θέλεις απλώς να πεις, αυτά που θες να πεις. Να κάνεις κήρυγμα. Τίποτ' άλλο. Ούτε διαβάζεις αυτά που σου γράφουν κάποιοι άλλοι, ούτε απαντάς συγκεκριμένα ... σου είπα, είσαι στον κόσμο σου. Σου επαναλαμβάνω : Κανένα απολύτως πρόβλημα από μένα. Συνέχισε ...
Ε, τι άλλο να του πω ; Του το είπα μια φορά. Θα συνεχίσω εγώ να ασχολούμαι μαζί του ; Όχι ρε φίλε μου ... όχι. Στο ξαναλέω NIKOMAXE, αν θες δηλ. να έχεις ήσυχο το κεφαλάκι σου : μην ασχολείσαι. Ασχολήσου με κάποιο άλλο θέμα, γράψε εκεί τις απόψεις σου κι όλα καλά ... ![]()
quote:
Kάποιος πρέπει να πατήσει λίγο το...φρένο,δεν νομίζεις?
Συμφωνώ, αλλά υπάρχουν οι συντονιστές γι' αυτό. Εφ' όσον του το λες μία, δεν καταλαβαίνει, του το λες δύο, δεν καταλαβαίνει, του το λες τρεις, τα ίδια ... ε, ασ' τον τον έρμο ... νομίζει πως κάνει κάτι. Ασ' τον ... μπορεί αυτός να νιώθει καλά που γράφει όπως γράφει και λέει όσα λέει. Ε, άσ' τον, μην του χαλάς την ... "φτιάξη", που λέμε ... ![]()
![]()
alex22,
quote:
Πάντως εμένα ο agelos,μου θυμίζει μια παλιά ψυχή του φόρουμ,τον alfa omega,έ zip,τι λές και εσύ?
Δεν νομίζω να είναι αυτός ... δεν ξέρω κιόλας, τι να πω ... ;
Edited by - zip on 30/01/2012 14:23:34
δεν πιστεύεις, ωραία..
Εκείνος όμως με μένα,... είμαστε φιλαράκια.. άκουσον μεν..πάταξον..δε..
έρχεται την αυλή,.. μαθαίνω πράματα,.. καινουργια κουλούρια φρέσκα μου λέει θα τους δίνεις,
..μα τα φτύνουν του λέω..δεν φτύνουν εσένα μου λέει,
... εμένα φτύνουν..μαζί μου, τα βάζουν...
πόσες φορές είπα να φύγω,
να ξερες..όλο με σπρώχνει .. εκεί να γράφω,.. Αυτός γράφει δηλαδή, αυτόματη γραφή κσέρεις εσύ..
όλο χαζά γραφεί δηλ. .. μη φοβάσαι για μένα τάχω τετρακόσια..
μη λέτε λοιποί να μην αγαθοποιούμε τον πλησίον.. γιατί είναι Σάββατο..(ε, Δευτέρα) πως έλεγαν οι Φαρισαίοι..
..έτσι λέτε χάσαμε το θέμα,.. εδώ χάσαμε τ' αυγά και τα πασχαλια το θέμα μας νιάζει ε, αγόρι μου ζιπ..
τέλος πάντων
Πες του Μεγάλου που στα λέει αυτά , να τα κάνει ποιο λιανά για να τον καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί αλλιώς μόνος του θα μείνει ,
και θα κρατάει και ομπρέλα ....
Ας εισακουστεί (η ορθή) προτροπή του zip ,
και ας αποχωρήσουμε δια παντός
(οι διαφωνούντες, για την ύπαρξη του θέματος)
μια και η κοινότης... μας εγκάλεσε εις την τάξιν ΝΙΚ

Edited by - AitheroVamon on 30/01/2012 15:15:03
Άλεξ
Προφανώς τα γραπτά του θέλουν μια κάποια σκέψη για να τα καταλάβει κάποιος.Η απάντηση του στην ερώτηση σου,απο την πρώτη όψη δέν βγάζει νόημα.Η δική μου εξήγηση είναι οτι σου δείχνει, οτι για να καταλάβεις κάτι τέτοιο(Γιατί ολόκληρη αμμουδιά , για να τελεστεί αυτό το θαύμα στον έναν και μόνο κόκκο άμμου ?) θα πρέπει να εισχωρήσεις στο μονοπάτι της αυτογνωσίας.Βέβαια,αυτό θα έστεκε περισσότερο αν αντί για "άρχισες",έγραφε "άρχισε".Εν πάση περιπτώση,αυτή είναι η δική μου φιλότιμη προσπάθεια να τον αποκρυπτογραφήσω,δεν ξέρω τι πραγματικά εννοεί,μόνο ο ίδιος το ξέρει.Δεν είμαι σίγουρος δηλαδή.Για αυτό όμως που είμαι σίγουρος,είναι η ειλικρινή του πρόθεση και η καθαρή του συμπεριφορά.
quote:
ΜΟΝΟ ΕΣΎ καταλαβαίνεις τον Μεγάλο Άλεξ..έγραψα: "ΑιθαιροΒάμον άρχισες αυτογνωσία" γιατί μας μιλά από τον Κουμφούκιο που έχει πολύ βάθος!
ΌΜΩς ΑιθαιροΒάμον έχεις δίκιο τόσο καιρό άφηνα τον Μεγάλο να με εκθέτει τώρα θα μιλάω μόνο Εγώ να δεις τι τράβηξα, που να σου τα λέω...
ούτε την λέξη "εγώ' δεν μ' άφηνε να γράψω .. παράξενος, ακατανόητος, απρόβλεπτος, θα σας πω τι τράβηξε κι εκείνος ο ταλαίπωρος ο Αιβανχώφ στα χέρια Του θα σας τα πω όλα, (βρε ,ο Αερινούλης τα είχε καταλαβει όλα, καλά έλεγε, τι να μας πει κι ο Χαιβάνωφ,
Αέρινε
μου έλα, θα ακούσεις πολλά τώρα, μου λύθηκε η γλώσσα, κι αυτό το χρωστάω σε σένα ΑιθαιροΒάμον.. Ε,δεν μιλούσες τόσο καιρό!...
quote:
Άλλος απο 'κει ...gianipseftis,
quote:
Άγγελε ρίξε και καμιά άγκυρα κάπου, γιατί θα χάσω και τα λιγοστά (μαύρα) μαλλιά μου με τέτοιες .... “επιστημονικές” προσεγγίσεις που μας μεταφέρεις.Απορία!!!!
Καταλαβαίνεις ο ίδιος τι λές?
Και τώρα εσύ, περιμένεις απάντηση ; Ειλικρινά δηλ. περιμένεις απάντηση ;
ΔΕΝ σε γνωρίζω πολύ Γιάννη, μόνο ότι δούλεψες κάποια κομμάτια, με τους αρχαίους φιλοσόφους, από αυτογνωσία πως πάμε, για να με καταλάβεις δεν θέλει μόνο τρόπο θέλει και κόπο..
( απαντάω λοιπόν, για να μην ανοίγουν άλλα στόματα ,όχι τίποτα, πως θα σας θρέψει μετά ο Μεγάλος, στρατός θα γίνετε... )
quote:quote:quote:
ΝτοκτορΈλα τώρα βρε Άλεξ, ψιλά γράμματα είνα αυτά, τι σημασία έχει ποιον κοροϊδεύεις άμα περνάς καλά; Δεν βλέπεις πόσο καλά περνάμε με τον Νικόμαχο και τον Γιάννη; Θα θελες να σταματήσουμε; Βρε οοουστ
Ντοκτορ, αυτά τα λες σαν .... Βούδας ή σαν Κούδας?
Βρε κάτσε ακίνητος σε ένα σημείο!
Ντοκτορ
Βλέπω έχεις ακόμα πρόβλημα με τις μύγες ν εεε?
Δεν ξεκολλάνε οι μαγκούφες απτο σκατό ..
Σε συμμερίζομαι!!!
Αλλά κάνε και εσύ κάτι .
Μετακινήσου λιγάκι
quote:
Ορίστε ...το παιδί απάντησε με ... τραγούδι. Τώρα, πως συνδέεται αυτό με το θέμα, αυτό είναι άλλο ... θέμα.
Καλό μεσημέρι.
[*-agelos-, βάζε αγόρι μου και κα'να link στο youtube να τ' ακούμε κιόλας τα τραγουδάκια σου ... ]
Να ρωτήσω τώρα το ζιπ να δω πως θα μου απαντήσει: "ζιπ, όταν κατεβαίνεις στο βυθό σου τι βλέπεις; γιατί κάποιος Ουσπένσκι αν θυμάμαι καλά έλεγε, ότι, είμαστε όλοι σαν το ταψί του μπακλαβά τΌοοοοοσα πολλά κομματάκια είναι τα εγώ μας, εσύ τι γνώμη έχεις;"
Eπίσης Γιάννη, γιατί η κόντρα με το Tζέκυλ;..
Tζέκυλ για τι η κόντρα με το Γιάννη με τον Άλεξ
ακόμα και με το ζιπ;
Aυτό που έχει ειπωθεί από όλους τους αναχωρητές ότι δηλ:
"Είτε σε βρίζουν, είτε σε επαινούν, ΕΣΕΝΑ ας μην ιδρώνει τ' αυτί σου το δέχεστε ή όχι;