- Θεάσεις UFO στη Λακωνία. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λεπτομέρειες και φωτογραφίες στην διεύθυνση http://www.apela.gr/28-3.html
Και το ερώτημα που μας μένει είναι...
• Η νομαρχία τι κάνει για την προστασία των Λακώνων από τους εξωγήινους;
• Μήπως ο Νομάρχης μας Κωνσταντίνος Φούρκας τα έχει βρει με τον αρχηγό τους και γι' αυτό δεν κάνει δηλώσεις;

==========================================================
Το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
όπου ανοίχθηκε αρχικά.
quote:
Βέβαια το καλύτερο από όλα είναι τα τελευταία ερωτήματα……
quote:
• Μήπως ο Νομάρχης μας Κωνσταντίνος Φούρκας τα έχει βρει με τον αρχηγό τους και γι' αυτό δεν κάνει δηλώσεις;
Φίλε elo, στην αρχή κι εμένα μου φάνηκαν αυτά τα δύο σημεία ως τα καλύτερα. ![]()
Στην συνέχεια όμως μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ για ποιό λόγο γράφτηκαν και το νόημα που μπορεί να έχουν, μιας κι απευθύνονται και στους ανθρώπους που μένουν στο νομό Λακωνίας...

In anticipation of my resurrection...
Από φίλο παρόντα την περίοδο που αναφέρετα, έμαθα ότι το σίγουρο είναι ότι υπήρξε διακοπή ρεύματος, και δεν είναι ευκολόπιστος. Ισως ήταν σύμπτωση, για ο΄σους πιστεύουν στίς συμπτώσεις.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Φίλε elo, στην αρχή κι εμένα μου φάνηκαν αυτά τα δύο σημεία ως τα καλύτερα.
Στην συνέχεια όμως μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ για ποιό λόγο γράφτηκαν και το νόημα που μπορεί να έχουν, μιας κι απευθύνονται και στους ανθρώπους που μένουν στο νομό Λακωνίας...
Είναι περίεργη αυτή η αναφορα δηλαδή τι θα μπορούσε να κάνει η νομαρχία ?μήπως
Και σε αλλα μέρη που γίνονται θεάσεις παίρνουν τίποτα μετρα ?και τι μετρα να πάρουν?.
quote:[/quote]
Οντως τι μπορει να ενοουσαν με αυτο?
το βασικοτερο, ακουγοντας την συνεντευξη απο διαφορους κατοικους, αναφερθηκε οτι το ατια ηταν πανω απο την πολη για 4 ωρες, κανενας μα κανενας δεν το πηρε με βιντεο η απλη φωτο , εστω και βραδυ! , δηλαδη ενα ολοκληρο χωριο βλεπει ατια και κανενας δεν καταγραφει το γεγονος?
quote:Εχεις απολυτο δικιο,τουλαχιστον ενας δεν θα ειχε ενα κινητο με βιντεο η μια καμερα να καταγραψει το γεγονος,τοσες ωρες ηταν πανω απο το χωριο το ατια,εκτος αν εχουν βγαλει καποιο βιντεακι και δεν το εχουν διξει ακομα.
ειμαι ενθερμος υποστηρικτης στο οτι μας εχουν επισκεφτει αλλα νομιζω οτι η συγκεκριμενη ιστορια χανει σε πολλα σημεια,
το βασικοτερο, ακουγοντας την συνεντευξη απο διαφορους κατοικους, αναφερθηκε οτι το ατια ηταν πανω απο την πολη για 4 ωρες, κανενας μα κανενας δεν το πηρε με βιντεο η απλη φωτο , εστω και βραδυ! , δηλαδη ενα ολοκληρο χωριο βλεπει ατια και κανενας δεν καταγραφει το γεγονος?
Οπως και η μεγάλη προβολή έτσι και η μεγάλη απαξίωση, δεν είναι τόσο αθώα.
Οσο για αποδείξεις, σε μιά επαρχιακή πόλη οπως τό Γύθειο, τό βράδυ εκτός τουριστικής σαιζόν, δέν κυκλοφορούν τόσοι άνθρωποι και δέν έχουν και την κατάρτηση ίσως να ντοκουμεντάρουν τό θέμα.
Αυτά σαν ένα μικρό αντίλογο για να βρεθούμε απέναντι στό θέμα με κάποι σχετικό μέτρο.
Οσο για τις αναφορες στον Νομάρχη, μάλλον απο αντιπολιτευτική σάτιρα γράφτηκαν, Ενώ το όλο θέμα παρουσίασθηκε αστεία, απο φόβο μη γίνουν οι παρουσιαστές του γραφικοί....
Περίεργη η δεν μεταδίδουν καθόλου τέτοιες ειδήσεις η τη γελοιοποιούν βάζοντας
Μουσικουλες παράξενες και σκηνές απ τον ΕΤ.
quote:
ειμαι ενθερμος υποστηρικτης στο οτι μας εχουν επισκεφτει αλλα νομιζω οτι η συγκεκριμενη ιστορια χανει σε πολλα σημεια,
quote:
Οσο για αποδείξεις, σε μιά επαρχιακή πόλη οπως τό Γύθειο, τό βράδυ εκτός τουριστικής σαιζόν, δέν κυκλοφορούν τόσοι άνθρωποι και δέν έχουν και την κατάρτηση ίσως να ντοκουμεντάρουν τό θέμα.
Είναι λογική ερώτηση εξηγείται εν μέρη απ την απάντηση του papadothomakos Βεβαία δεν αποκλείεται κάποιος να το έχει τραβήξει και απλα να μην το
Έχει δώσει σε κάποιο ΜΜΕ ο κάθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του πχ
Αν ποτέ τύχαινα σε παρόμοιο περιστατικό και τραβαγα με την κάμερα μου ένα ΑΤΙΑ
Δεν θα έτρεχα στα κανάλια και στις εφημερίδες θα το κρατούσα στο αρχείο μου.
μακαρι να ηταν οντως ατια και ας μην το μαθουμε ποτε
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ
http://www.apela.gr/26-10.html
Οποτε μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα είναι δύσκολο κάποιος που έχει τραβήξει ένα βίντεο
Να το πάει σε κάποιο ΜΜΕ .
Είναι και αυτό πιθανό!!!
Είναι και αυτό πιθανό!!!