- Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ESOTERICA.GR - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
geraki10Νέο Μέλος
quote:
Εκτός από αγενής έχεις και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.
Καπου εδω μεσα διαβασα, πως δεν πρεπει να κρινουμε.
Να το λεει αληθεια ο ποιητης;
geraki10Νέο Μέλος
quote:
Να μια ωραια εικονα που δειχνει το θεριο που λυμαινετε το εσωτερικα.τζαρ. Σε λιγο θα μας δειξουν και τα nich αργοτερα τα πραγματικα προσωπα τους...
Μια μαζα απο σαρκα με πολλα κεφαλακια που θυμιζει την Λερναια...
Ant-miΜέλος
quote:
@ντ-μιν-ακο μου είσαι μεγαλη ψυχαρα. Ευχαριστω για τη μη διαγραφη μου. Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι κατα βάθος με συμπαθεις οπως και γω. Για το υβριστικο παντος που ειπες το ε-μαιλ της λιλιθ ειναι lilithians@hotmail.com και απο κει ωρμομενος εγραψα αυτο που ειδες.
Κι εγω στη θεση σου δεν θα με διεγραφα γιατί πως να το κανουμε ανεβαζω τους δηκτες της τηλεθεασης εεε αναγνωσης στο πεσμένο εδω και καιρο φορουμ. *
Ουάου, τελικά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς να σπαταλήσουν το χρόνο τους! Πρέπει να έχεις μέγάλο κόμπλεξ φίλε μου, μην ανησυχείς, όλοι σε αγαπάμε αν αυτό σε ικανοποιεί. Θα σου πρότεινα να αφιερώνεις λίγο παραπάνω χρόνο στους φίλους σου αλλά αν κρίνω από το χαρακτήρα σου το πιθανότερο είναι να σε έχουν εγκαταλείψει όλοι. Με λίγα λόγια φρόντισε να συμμορφωθείς γιατί αν σε διαγράψουν κι από δω θα μείνεις μόνος στον κόσμο...
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Edited by - Ant-mi on 22/06/2004 01:57:07
Labolas GlasyaΜέλος
"Εκτός από αγενής έχεις και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου."
"αν κρίνω από το χαρακτήρα σου το πιθανότερο είναι να σε έχουν εγκαταλείψει όλοι."
Για κοιτατε ωρε κατι εσωτεριστες που κρινουν χωρις να γνωριζουν.
Οσο για σενα γερακι καλυτερα να μπεις με το πραγματικο σου νικ γιατι δεν ειμαστε και λαλακες. Εχουμε καταλαβει ΠΟΙΑ εισαι. *
Labolas GlasyaΜέλος
Στο χωριο μου στα Καλαβρυτα ξερετε τι λενε σε περιπτωσεις οπως τουτη εδω?
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. *
ΣανενακΜέλος
Ρε χωριατοπαιδο στο δικο μου ξερεις τι λενε;;;
Ξυς τ αρχ...α με κασμα γιατι η τσουγκρανα αφηνει κενα......
Παρε κανα κασμα αγορινα μου γιατι στο χωριο σου μου φενεται δεν ξυνοσαστε καλα.....
Ξυς τ αρχ...α με κασμα γιατι η τσουγκρανα αφηνει κενα......
Παρε κανα κασμα αγορινα μου γιατι στο χωριο σου μου φενεται δεν ξυνοσαστε καλα.....
Κανενας
Edited by - Σανενακ on 27/06/2004 21:24:28