ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ESOTERICA.GR - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ESOTERICA.GR - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Admin27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/05/2004, 05:21:23
Labolas Glasya, πρωτού περάσεις την "γραμμή", αν δεν την έχεις ήδη περάσει, πράγμα το οποίο απεύχομαι αλλά που πιθανολογώ ότι μπορεί και να έχει συμβεί... (οπότε δεν θα με ακούς ήδη)

Θα ήθελα, εκ μέρους του προσωπικού μου "καθήκοντος" και της όποιας καλής Θέλησης έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω μέχρι τώρα, να σε παρακαλέσω και να σε προτρέψω με αγάπη:

- κοίταξε λίγο πιο καλά τα γεγονότα που σε οδήγησαν "μέχρι εδώ"...
- σκέψου το "πόσο" ήσουν πραγματικά παρών σε αυτά και αν η "αντίδραση" είναι πραγματικά "Δική σου" ή της προσωπικότητας και της φωνής της "αίρεσης της χωριστικότητας"...
- συναισθάνσου το ποιους πραγματικά πληγώνεις. Τους άλλους ή τον εαυτό σου; ...
- στοχάσου σχετικά με το ποια "πλευρά" υπηρετείς πλέον, ασυνείδητα ή συνειδητά... μήπως το φως σκοτεινιάζει καθημερινά; ...
- Θυμίσου τον πραγματικό σου εαυτό. Εκεί... παλιά και στην "Ρίζα" των Οραμάτων σου...

Σε παρακαλώ...
Δεν έχεις κάτι να χάσεις... παραπάνω
... για μία τελευταία φορά

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

21/05/2004, 06:09:56

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει αρκεί να το κάνει με σεβασμό!!

Αν κάποιος θέλει να πει την άποψή του και να φύγει, πάλι δικαιωμά του είναι... Δεν γίνεται να εμποδίσει κανείς, κανέναν... αλλά και δεν θα έπρεπε.. γιατί τότε θα χανόταν η ουσία του λόγου!!

Εδώ έσω, πολλά έχουν ειπωθεί.. ίσως και πολλές πατάτες.. κάποιοι, είτε γιατί τις πιστεύουν και άλλοι γιατί θέλουν να προσδώσουν ένα άλλο τόνο, ίσως πιο ελαφρύ, στο φόρουμ, βλέπε το συγκεκριμένο "μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Επίσης να επισημάνω, πριν να βγάλει κάποιος τα συμπεράσματά του, να λαμβάνει υπόψιν του τις εκάστοτε συζητήσεις και το πού γίνονται αυτές...

Το συγκεκριμένο φόρουμ αφορά τον εσωτερισμό όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλοι ασπάζονται τον όρο-νοήμα επακριβώς.. αυτό ομως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει άποψη ή πως δεν υπάρχει θέληση για "γνώση"(όχι με την απόλυτη έννοια) εφόσον ο καθένας μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα πάρει και θα δει αυτό που θέλει και τον ενδιαφέρει ..
Μα πάνω από όλα, είναι ένα φόρουμ και το νόημα αυτού είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών-γνώσεων-απόψεων!! Εκεί αποδίδεται και η (αν το θέλεις) απόκλειση κάποιων συζητήσεων που ίσως κατ' εσέ να φαίνονται πατάτες.. και ίσως όχι μόνον κατ' εσέ!!!

Οι δρόμοι κατ' εμέ τώρα είναι τρεις.. ή κάθεσε και καταθέτεις αυτά που εσύ πιστεύεις ή δεν ασχολείσε καν ή απλά παρακολουθείς χωρίς να συμμετέχεις ενεργά .. είναι άσκοπο να τρως τον χρόνο σου.. αλλά και πάλι δεν είμαι εγώ η αρμόδια να σου πω τί να κάνεις.. αυτο που εγώ σου ζητάω σαν ένα απλό μέλος είναι σεβασμός.. ακόμα και εάν είμαι εγώ αυτή που ζήτησε να της <<βαφτίσουν>> την γάτα.... και πίστεψέ με δεν με υποτίμησε καθόλου η επισήμανσή σου...

Θα χαρώ όμως να σε διαβάσω...

Τώρα φίλε και συντονιστή-δημιουργέ ADMIN η αλήθεια είναι πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου, όχι γιατί δεν ήθελα να σου πάω κόντρα ή να σου πάω (εξαιτίας της ιδιότητάς σου) μα γιατί δεν είχα λόγο να το κάνω... όμως σήμερα.. αν και δεν γνωρίζω, ίσως, όλους τους κανόνες αυτού του "παιχνιδιου" θα ήθελα να σε ρωτήσω κάνοντάς σου μία παρατήρηση, με επιφύλαξη: Γιατί κλείδωσες το αξιοπρεπέστατο "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ"? Νομίζω πως και πολλά ενδιαφέροντα 8α μπορούσαν αν ειπω8ούν εκεί αλλά και το ύφος ήταν το προσδοκούμενο... Ποιό το νόημα αυτής της ενέργειας?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

katarakthsΝέο Μέλος
21/05/2004, 09:27:23
Νομιζω πως ο στοχος τοθ λαμπολας ηταν να γελιοποιησει τους συμετεχοντες στη συζητηση.

ηταν σαν να ανοιγε καποιος μια συζητηση για το τι σχεση υπαρχει αναμεσα στο ορος Ταιγετο, στο ται-τσι, επειδη εχουν κοινο το <<ται>>

junk95Μέλος
21/05/2004, 14:11:51
Καλά, μη νομίζεις ότι μας λείπουν τέτοιες συζητήσεις εδώ που τα λέμε...

junk95Μέλος
21/05/2004, 14:27:24
"Συμφωνώ ότι το SNR είναι πολύ μικρό, αλλά ενίοτε το Signal είναι τρομερά καλής ποιότητας."

SNR = Signal to Noise Ratio = Λόγος Σήματος προς Θόρυβο

Είναι τηλεπικοινωνιακός όρος. Όσο καλύτερο είναι ένα κανάλι ή μία μέθοδος επικοινωνίας, τόσο μεγαλύτερο SNR έχει. Με την έννοια "σήμα" εννοούμε την ωφέλιμη πληροφορία που μεταδίδεται, με την έννοια "θόρυβος" εννοούμε οτιδήποτε άλλο (κυρίως φυσικές/τεχνητές παρεμβολές αλλά και απώλειες πληροφορίας που οφείλονται σε εγγενείς αδυναμίες του μέσου). Για παράδειγμα, ένα σήμα FM έχει πολύ μεγαλύτερο SNR από ένα (οποιοδήποτε) σήμα AM, αν υποθέσουμε ότι και τα δύο δεν έχουν άλλες παρεμβολές.

Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης μεταφορικά σε newsgroups και fora. Σε ένα forum με χαμηλό SNR θα διαβάσεις άπειρες κοτσάνες, βρισιές, συζητήσεις εκτός θέματος κλπ. Σε ένα forum με υψηλό SNR η συζήτηση είναι πολύ υψηλού επιπέδου, εντός θέματος και γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες.

Για παράδειγμα, από τα ενεργά τόπικ αυτή τη στιγμή το "πραγματικό 666" (ΓΝΩΣΗ) έχει υψηλότατο SNR, ενώ το "ΕΛ" (Μύθος και Θρησκεία) τουλάχιστον στο ξεκίνημά του είχε SNR=0 (όπως και τα περισσότερα "εθνικόφρονα" τόπικ), γεγονός που με έκανε να αποφασίσω να μην ξαναδιαβάσω "ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ"...

Αυτό που είπα με λίγα λόγια είναι ότι σε πολλές συζητήσεις εδώ μέσα αυτά που διαβάζουμε συνήθως είναι στην πλειοψηφία τους κοτσάνες, εκτός θέματος, ανορθόγραφα, βασιζόμενα σε urban legends, βρισιές κλπ (δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου). Όμως όπου υπάρχει πληροφορία, είναι συνήθως πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και αξιόλογη και ειλικρινά πιστεύω ότι αναιρεί το θόρυβο. Εγώ τουλάχιστον έχω μάθει απίστευτα πράγματα από συνομιλητές μου και κυρίως έχω μάθει πόσο βαθύτατα ίδιοι -κι όμως τόσο διαφορετικοί- είμαστε όλοι μας.

Εξάλλου ο θόρυβος έχει και λίγη πλάκα, εδώ που τα λέμε .

21/05/2004, 16:05:49
quote:
Τώρα φίλε και συντονιστή-δημιουργέ ADMIN η αλήθεια είναι πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου, όχι γιατί δεν ήθελα να σου πάω κόντρα ή να σου πάω (εξαιτίας της ιδιότητάς σου) μα γιατί δεν είχα λόγο να το κάνω... όμως σήμερα.. αν και δεν γνωρίζω, ίσως, όλους τους κανόνες αυτού του "παιχνιδιου" θα ήθελα να σε ρωτήσω κάνοντάς σου μία παρατήρηση, με επιφύλαξη: Γιατί κλείδωσες το αξιοπρεπέστατο "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ"? Νομίζω πως και πολλά ενδιαφέροντα 8α μπορούσαν αν ειπω8ούν εκεί αλλά και το ύφος ήταν το προσδοκούμενο... Ποιό το νόημα αυτής της ενέργειας

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ... οτι δεν έπρεπε να κλειδωθεί...
Οι λόγοι που επικαλείται ο admin φυσικά ... περί προστασίας του Labolas Glasya ... δεν ευσταθούν και μάλλον έχουν μεταφορική εννοια.... τώρα αν ο Labolas Glasya βρίζει ... δηλαδή μας αποκαλεί βλαχοεσωτεριστές.... και τα υπόλοιπα καλό θα κάνει ο admin να τον πετάξει εξω ... μία εξ αρχής...
Και νομίζω οτι κάτι τέτοιο έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται..
Κάθε τόσο βρίσκει ενα nicname κάποιος μπαίνει .. και αρχίζει τις μαγκιές.. κάτι alexevie .. κάτι φρούτα... εποχής... μας φλομώνουν στις Μ.....ς και μετά εξαφανίζονται....

Αν το δούμε ομως και απο την αλλη άποψη ... μπορεί να είμαστε χρόνια στα forum αλλά κανείς μας δεν άνοιξε τόπικ για τον δικέφαλο αετό...
Κάτι πρόσφερε λοιπόν ο Labolas Glasya ο οποίος μάλλον ``εξατμίστηκε`` σε λίγο καιρό θα έχει νέο nicname ..
Πάντως εχει ``μέλι`` εδώ μέσα...

quote:
Εξάλλου ο θόρυβος έχει και λίγη πλάκα, εδώ που τα λέμε

Μέχρι ενα ορισμένο σημείο... junk 95.. μαγκιές... απειλές..κακίες...
εκεί αρχίζει να γίνεται ανυπόφορο...τώρα για ορισμένους οπως οι διαχειριστές ή τον admin είναι πραγματικά πονοκέφαλος ...

Edited by - allzzaro on 21/05/2004 16:16:16

21/05/2004, 16:39:27

Ό,τι ψάχνει κάποιος... βρίσκει!

Αγαπητέ Admin, δεν ξέρω τί προθέσεις έχει ο καθένας (όρα: δημιουργός τόπικ) και δε με αφορά. Υποθέτω ότι, για να φτάσεις να λάβεις αυτά τα κάπως ακραία μέτρα, είχες τους λόγους σου. Πάντως το κλειδωμένο πλέον τόπικ ίσως... θα ήταν ένας ενδιαφέρον τόπος "ανατροπών".

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 21/05/2004 16:44:13

Edited by - Zadok on 21/05/2004 16:48:21

ΣανενακΜέλος
21/05/2004, 19:05:36
Ρε Labola τι σου εκαναν τα παληκαρια και οι κοπελιες του εσωτερικα και θες να τα κανεις λαμπογιαλο βρε αδερφε;
Το ψωμι σου τρωνε μωρε;
Πες αυτα που θες , δε λεω, αλλα γιατι τους απειλης;
Και εγω ρε συ δεν τους παω, μιλαμε μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι, ειδικα αυτος ο Αντμιν, μεγαλος σπασικλας, σε διαγραφει με την μια,
αλλα δε θελω να τους γιαουρτωσω κιολας!Το γιαουρτι ξερεις που εχει παει αδερφε;Αλλοι το σκεφτονται για να το παρουνε και εσυ το πετας;
Απαραδεκτος.Δωστο σε ΚΑΝΕΝΑΝ φτωχο βρε αγορι!
Ειρηνη αδερφια μου! Μπινελικοθειτε , αλλα με μετρο!!

Φιλικα....Κανενας

Edited by - Σανενακ on 21/05/2004 19:07:16

Labolas GlasyaΜέλος
21/05/2004, 21:59:34
Για το κλειδωμα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ παραπεμπω στο 3ο λογο που είπα στο 1ο ποστ. Φοβούμαι πως επεσα εντΟς.*

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

21/05/2004, 23:05:56
quote:
Πάντως το κλειδωμένο πλέον τόπικ ίσως... θα ήταν ένας ενδιαφέρον τόπος "ανατροπών".

Γιατί όχι?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

21/05/2004, 23:45:57
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Πάντως το κλειδωμένο πλέον τόπικ ίσως... θα ήταν ένας ενδιαφέρον τόπος "ανατροπών".

--------------------------------------------------------------------------------

Γιατί όχι?

Αγαπητή simori,

κι εγώ αυτό διερωτάμαι. Ελπίζω να λάβουμε απάντηση...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
22/05/2004, 12:44:40
Με συγχωρεις φιλε labolas g. αλλα αν κοιταξεις καλητερα, θα βρεις αξιολογες οντοτητες που εχουν να δωσουν γνωση.
Ο καθενας βλεπει αυτο που ο ιδιος διαθετει.
το κοσμο, τον αντιμετοπιζουμε και τον διακρινουμε συμφωνα με τον εσωτερικο μας κοσμο.
Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια ακομα. ισως αλλαξεις γνωμη.
Ευχομαι φιλε μου, να καταλαβεις τι εννοω.
Ισως και εμεις δεν δινουμε το χωρο και το εναυσμα να ανοιχτουν και να απλωσουν τις γνωσεις τους καποιοι. Κατα καποιο τροπο, παιρνουμε αυτο που ζηταμε.
Θα σε παρακαλουσα, να ριξεις μια ματια ακομα. Και μετα θα ηθελα να σε ξανακουσω φιλε!
Δες με σκεψη και εμπιστοσυνη και θα καταλαβεις.

ΝΕΜΕΣΙΣ

24/05/2004, 22:59:36
Φίλε Labolas Glasya μμμ...το όνομά σου θυμίζει...λαμπόγυαλο...
ναι βρε! Αυτό που ήθελες να καταφέρεις εδώ μέσα... μπαίνοντας ως μενόμενος ταύρος σε γυαλοπωλείο...

Μερικοί άνθρωποι με γεμίζουν θλίψη...

"Τάδε έφη Avallon"
25/05/2004, 15:49:45

ΑΒΑΛΛΟΝ ΕΓΡΑΨΕΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
29/05/2004, 00:56:14
Labolas Glasya γράφεις:

quote:

αναρωτιεμαι πόσοι και ποιοι απο δω μέσα εχουν μυρουδια απο εσωτερισμο. Παρα πολυ λιγοι. Θα συμφωνησω και θα προσυπογραψω την έκφραση του ΑΙΟΝ ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ. Αυτο είναι το 95 τοις εκατό οσων συναγελάζονται διαδικτυακά εδω μέσα. Ποτηράκια, τραπεζάκια, κορίτσια με γιαλινα ματια, Εψιλονιστες και λοιποι μ@λ@κες δεν εχουν καμμια σχεση με τον εσωτερισμο που σημαινει σε απλουστατα ελληνικα γνωριζω τον εαυτο μου πρωτα και μετα παλευω για τον υπολοιπο κοσμο.

και κάπου αλλού...

Ξερεις καλε μου αβαταρ-τζι.αρ., στον εσωτερισμο πρεπει κανεις να θητευσει επι μακρον στην μαθητεια πριν ανοιξει το στομα του. Αλλα τι λεω τωρα. Ψιλα γραμματα

Διαβάζω το μήνυμα της συντακτικής ομάδας του Esoterica:
Καλωσήλθατε στο ESOTERICA.gr, την Πύλη στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση. Τα Μυστήρια του κόσμου που μας περιβάλλει και τα Μυστήρια του εσωτερικού μας κόσμου αποτελούν τα αντικείμενα μελέτης του ESOTERICA.gr.

όταν κάποιος ερευνά και αναζητά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει. είναι σαφώς πιό σημαντικό να υπάρχει αρχικά ο σπόρος της αναζήτησης και η συνειδητοποίηση ότι υπάρχει κάτι το άγνωστο, παρά η πεποίθηση ότι γνωρίζουμε τα πάντα. Αν γνωρίζαμε τα πάντα, δε θα χρειαζόταν ούτε να αναζητάμε, ούτε καλά καλά να κάνουμε ο,τιδήποτε, μόνο ο Θεός γνωρίζει τα πάντα, και κάτω από αυτόν σε πολλές διαφορετικές βαθμίδες βρίσκονται οι οντότητες, που από τη μία προπαθούν να γνωρίσουν περισσότερα, από την άλλη προσπαθούν να μεταδώσουν τη γνώση, που έχουν ήδη αποκτήσει σε οντότητες κατώτερων επιπέδων.
Η φιλοσοφία είναι ένας δρόμος προς τη σοφία. Δεν είναι η ποσότητα ή η ποιότητα αυτών που κάποιος γνωρίζει το κριτήριο γιά να ονομάσουμε κάποιον φιλόσοφο, αλλά η προσπάθειά του να αναζητά τη γνώση, τη σοφία. Δηλαδή, αν κάποιος δε γνωρίζει τα πάντα, αλλά σε αυτά που ήδη γνωρίζει δε θέλει να προσθέσει κάτι καινούργιο, αν δε δέχεται ότι μπροστά του υπάρχει άπειρη γνώση, τη οποία ακόμη δεν έχει κατακτήσει, τότε αυτός ο κάποιος σίγουρα δεν είναι φιλόσοφος.

Ο φιλόσοφος ξεκινά από τα χαμηλά γιά να φτάσει στα υψηλά:
οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι μας κληροδώτησαν τη γνώση ότι ακόμη και αν η αρχική πρόταση μιάς φιλοσοφικής αναζήτησης είναι λανθασμένη, αν η διαλεκτική καταλήξει σε κοινώς αποδεκτό συμπέρασμα, τότε ακόμη και αυτή, η λανθασμένη -αρχικά- πρόταση ισχύει.

και πάλι η αναζήτηση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία, η μέθοδος.
αλλά και η εξεύρεση της απόλυτα σωστής μεθόδου είναι και αυτή από μόνη της μιά διαδικασία δυναμική, ο φιλόσοφος και ο αναζητητής δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέχει την τέλεια μέθοδο.

δε θα μου προκαλούσε καμμία έκπληξη, αν μετά από καιρό έβλεπα κάποιους από αυτούς, που σήμερα ασχολούνται με τα ποτηράκια και τα γυάλινα μάτια, όπως γράφεις, να προχωρούν δυναμικά στο δρόμο προς τη γνώση, ξεπερνώντας κάποιους, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και κοιτούν χλευαστικά προς τα χαμηλά.

ο μύθος του λαγού και της χελώνας τα λέει όλα νομίζω...

τα φόρουμς του Esoterica είναι ένας τόπος διαλόγου -διαλεκτικής.
είναι ένας τόπος, που δέχεται όλους όσους αναζητούν και δε διευκρινίζει πουθενά ότι χρειάζεται κάποια "εσωτερική προυπηρεσία" γιά να έχει κάποιος το δικαίωμα να γράψει.
το κέρδος, γιά το είδος μας, του να φτάσει κάποιος από το ποτηράκι, σε ανώτερα επίπεδα γνώσης θα είναι συνολικά μεγαλύτερο από την παράθεση γνώσεων ενός "προχωρημένου εσωτεριστή".
η ύπαρξη είναι κίνηση, είναι δράση. στη ζυγαριά τελικά αυτό μετρά και αν δεν προχωράς, παρά κοιτάς πίσω σου χλευάζοντας τους καθηστερημένους, τελικά θα τερματίσεις τελευταίος.

όλοι λίγο ή περισσότερο από κάποιο ποτηράκι κάποτε ξεκινήσαμε...
"ανοίξαμε το στόμα μας" μέσα στην τρομερή μας πλάνη και εκφράσαμε την απορία μας -(μας πώς κινείται;) και αποκτήσαμε συντρόφους. σιγά -σιγά φτιάξαμε αυτόν τον τόπο, ή άλλους τόπους αναζήτησης και προχωρήσαμε μαζί, ανταλάξαμε γνώσεις, δεκτήκαμε και του σοφού τη συμβουλή και του μικρού και τρελού την αλήθεια, και έτσι κάπου φτάσαμε και ακόμη προχωράμε...

Labolas GlasyaΜέλος
29/05/2004, 13:42:20
Πρεπει να σου πώ οτι βαριέμαι τα κατεβατά ιδιαίτερα οταν γράφονται μετά από υπαγόρευση. Παντως ευχαριστη εκπληξη πως οι σκεψεις σου έχουν μια λογική. Για προχώρα και θα δούμε. *

Labolas GlasyaΜέλος
17/06/2004, 01:22:23
Λ-ΗΛΙΘ(Ι)ΟΥΛΙΝΙ τι κάνεις έρμο πλασματακι μου? Πότε θα μου ριξεις ξανα κανα κατεβατό? Περιμενεις να στο υπαγορέψουν? *

17/06/2004, 02:28:49
Η επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι υβριστικό ή υποτιμητικό για κάποιο Μέλος των Forums του ESOTERICA(έστω και με συγκεκαλυμένο τρόπο) θα είναι και η τελευταία που θα αποστείλεις μήνυμα από τον συγκεκριμένο Λογαριασμό, Labolas Glasya.

... δεν επιθυμώ καθόλου να είμαι και αιθεροβάμων γι'αυτό και η τελική διευκρίνηση.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Labolas GlasyaΜέλος
17/06/2004, 21:01:05
@ντ-μιν-ακο μου είσαι μεγαλη ψυχαρα. Ευχαριστω για τη μη διαγραφη μου. Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι κατα βάθος με συμπαθεις οπως και γω. Για το υβριστικο παντος που ειπες το ε-μαιλ της λιλιθ ειναι lilithians@hotmail.com και απο κει ωρμομενος εγραψα αυτο που ειδες.
Κι εγω στη θεση σου δεν θα με διεγραφα γιατί πως να το κανουμε ανεβαζω τους δηκτες της τηλεθεασης εεε αναγνωσης στο πεσμένο εδω και καιρο φορουμ. *

OannesΜέλος
19/06/2004, 13:16:13
quote:
Κι εγω στη θεση σου δεν θα με διεγραφα γιατί πως να το κανουμε ανεβαζω τους δηκτες της τηλεθεασης εεε αναγνωσης στο πεσμένο εδω και καιρο φορουμ. *

Εκτός από αγενής έχεις και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME