- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Σιγά βρε παιδιά, με το μαλακό, μη το ταρακουνάτε έτσι τον άγιο, θα του φύγει το καπελάκι του.Αχ αυτή η νεολαία σήμερα, παίζει με τους αγίους στα φόρουμ.
many questions, tiring answers
Είστε ζώα και κάφροι και οι μέν και οι δέν ![]()
Τι να πώ,ντρέπομαι ![]()

Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω, για να μην έχουμε παρεξήγησεις, οτι αν και με πολλούς συμφωνώ σε πολλά (έως πάρα πολλά), γενικά,
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Αντικομφορμιστής είσαι φίλε μου; ![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:Τώρα που το ξεκαθαρίσουμε αυτό, ας συνεχίσουμε
Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω, για να μην έχουμε παρεξήγησεις, οτι αν και με πολλούς συμφωνώ σε πολλά (έως πάρα πολλά), γενικά,
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!
quote:Και να σου πω και κάτι άλλο; Έχεις δει κάνέναν άθεο που να είναι φανατικός;
Craven
Για το συγκεκριμένο κάθε φανατικός Χριστιανός δίνει την δική του εκδοχή..
Δεν νομίζω... Δηλαδή πρέπει να είσαι τουλάχιστον παρανοϊκός για να πιστεύεις οτι υπάρχουν άθεοι, φανατικοί, με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
quote:Όχι δεν μ'αρέσουν, εγώ συνηθίζω να πηγαίνω με το ρεύμα
Αντικομφορμιστής είσαι φίλε μου;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/09/2012 20:48:30
Πρέπει να καταλάβεις πως το αν είναι κάποιος άθεος ή άθρησκος ή οτιδήποτε παρόμοιο, δεν είναι κάποιου είδους θρησκεία ώστε να έχουν μαζευτεί μεταξύ τους με κοινούς κανόνες και σχέδια, οπότε το να πιάνεις έναν άθεο ή άθρησκο και να προσπαθήσεις να του αποδείξεις ότι υπάρχει ένας άλλος άθεος ή άθρησκος που είναι κακός ή περίεργος εκεί έξω είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ηλίθιο, ανούσιο και αδιάφορο.
Τα έχετε κάνει μερικοί όλα αχταρμά μέσα στο μυαλό σας..
Επίσης επιμένεις όλη μέρα να με ρωτάς διάφορα ενώ βλέπεις ότι δεν σου απαντάω καν, καθώς με τον καπετάνιο μπορεί να παίζω εφόσον είναι απλό troll, αλλά σε χαζοπαιχνίδια δήθεν παλιών που μια θα μου μιλήσουν άκυρα για Μιχαλολιάκους μια για Παπαρήγες και Στάλιν και μια για άτομα που ούτε τα γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει καν τι έχουν πει και ούτε έχω υποχρέωση να απολογηθώ γιαυτά, δεν έχω όρεξη να μπω :) καλό σου βράδυ.
Edited by - Craven on 02/09/2012 23:19:43
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Εγώ θα ήμουν πιο ρεαλιστής, θα ρωτούσα << Γιατι ΝΙΚΟΜΑΧΕ, Craven, Sesostris και οι λοιποί, κάνετε τόσες μαλακίες,τόσους αιώνες?>>
Καθαρά θέμα ομοιοπαθητικής Dr . Στις μαλακίες απαντάς με μαλακίες . Εσύ σαν Dr έπρεπε να γνωρίζης απ' αυτά .
*
quote:Βρε, παραμιλάς; Ποιος μίλησε για "θρησκείες", "κοινούς κανόνες" και "σχέδια";
Craven
DJMH είσαι το λιγότερο άκυρος.
Πρέπει να καταλάβεις πως το αν είναι κάποιος άθεος ή άθρησκος ή οτιδήποτε παρόμοιο, δεν είναι κάποιου είδους θρησκεία ώστε να έχουν μαζευτεί μεταξύ τους με κοινούς κανόνες και σχέδια,
quote:Ε αφού είναι ανούσιο και αδιάφορο για σένα, θα το κάνω πιο συχνά.
οπότε το να πιάνεις έναν άθεο ή άθρησκο και να προσπαθήσεις να του αποδείξεις ότι υπάρχει ένας άλλος άθεος ή άθρησκος που είναι κακός ή περίεργος εκεί έξω είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ηλίθιο, ανούσιο και αδιάφορο.
quote:Ε πώς τα έχουμε κάνει αχταρμά; Όλοι οι χριστιανοί, καθολικοί, ορθόδοξοι, προτεστάντες, παλιοί, νέοι, σε ένα τσουβάλοι δε μπαίνουνε; Άρα το ίδιο και οι άθεοι.
Τα έχετε κάνει μερικοί όλα αχταρμά μέσα στο μυαλό σας..
quote:Delusions of grandeur φίλε μου. Μια ερώτηση έκανα & αυτη ρητορική.
Επίσης επιμένεις όλη μέρα να με ρωτάς διάφορα ενώ βλέπεις ότι δεν σου απαντάω καν,
quote:Don't feed the trolls!
καθώς με τον καπετάνιο μπορεί να παίζω εφόσον είναι απλό troll,
quote:Kisses
αλλά σε χαζοπαιχνίδια δήθεν παλιών που μια θα μου μιλήσουν άκυρα για Μιχαλολιάκους μια για Παπαρήγες και Στάλιν και μια για άτομα που ούτε τα γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει καν τι έχουν πει και ούτε έχω υποχρέωση να απολογηθώ γιαυτά, δεν έχω όρεξη να μπω :) καλό σου βράδυ.
quote:
ΚΑΠΕΤΑΝ_ΦΕΥΓΑΣ
Ὁ βλάσφημος πῆγε μὲ τὴν παράταξη τοῦ διαβόλου, γιατὶ αὐτοῦ τὰ ἔργα ἀγάπησε καὶ στρατιώτης αὐτοῦ ἔγινε.Ὁ βλάσφημος ἀγωνίζεται μὲ τὴ βοήθεια τῶν δαιμόνων ἐναντίον τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ.
Οφείλω να ομολογήσω ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ μου ότι σαν μέλος της τοπικής δαιμόνων Βοιωτίας , τις προάλλες μαζί με τους συντρόφους βελζεβούληδες κάναμε αφισοκόλληση εναντίον του σαυρο-Θεού Γιαχβέ .
quote:
ΚΑΠΕΤΑΝ_ΦΕΥΓΑΣ
Ὁ βλάσφημος ἀρνεῖται τὸ βάπτισμά του, ἀρνεῖται τὸν ἴδιο τὸν Χριστό.
Να ρωτήσω κάτι ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ μου ? Δηλαδή ο αβάφτιστος βουδιστής είναι βλάσφημος ??
quote:
ΚΑΠΕΤΑΝ_ΦΕΥΓΑΣ
Ὁ βλάσφημος εἶναι ἐπικίνδυνος στὴν κοινωνία, γιατὶ πορώθηκε ἡ καρδιά του, ἡ δὲ πορωμένη καρδιὰ ἔχασε τὴν εὐαισθησία τῆς συνειδήσεως, αὐτὸς δὲ ποὺ ἔχασε αὐτὴ τὴν εὐαισθησία εἶναι ἱκανὸς νὰ πράξει κάθε κακούργημα.Τοὺς βλάσφημους ἡ κοινωνία πρέπει νὰ τοὺς τιμωρεῖ γιὰ τὸ δικό της συμφέρον, διότι εἶναι μέλη σάπια καὶ ἀπειλοῦν νὰ μολύνουν ὁλόκληρη τὴν κοινωνία.
Τοὺς βλάσφημους ὀφείλει ἡ κοινωνία νὰ τιμωρεῖ , γιὰ νὰ μὴν ἐπισύρει τὴν ὀργὴ τοῦ Θεοῦ ἐναντίον της.
Δυστυχώς για σένα ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ μου , η εποχή της "Ιεράς εξέτασης" και του κολαστηρίου της Σκυθόπολης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εδώ και κάτι αιώνες , γι αυτό μη κάνεις όνειρα .
quote:
ΚΑΠΕΤΑΝ_ΦΕΥΓΑΣ
Ὁ βλάσφημος εἶναι κακὸς γιός. Ὡς ἀχάριστος πρὸς τὸ Θεὸ πῶς μπορεῖ νὰ εἶναι εὐγνώμων πρὸς τοὺς γονεῖς του; Τοῦς βλάσφημους γιοὺς οἱ γονεῖς ὀφείλουν νὰ τοὺς διώχνουν ἀπὸ τὰ σπίτια τους γιὰ νὰ μὴν ἔλθει ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ πάνω τους.
Κι αν σου πω ότι γνωρίζω μια χριστιανική οικογένεια μ' αυτά τα χαρακτηριστικά , και μάλιστα ο πατέρας είναι ιερέας ?

*
quote:
Sesostris
Δυστυχώς για σένα ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ μου , η εποχή της "Ιεράς εξέτασης" και του κολαστηρίου της Σκυθόπολης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εδώ και κάτι αιώνες , γι αυτό μη κάνεις όνειρα .
Μην το λες... τώρα θα έχουμε νέα ιερα εξέταση. Ο Σαμαράς θα περνά και θα μας εξετάζει αν έχουμε λεφτά και άλλα κρυμμένα περιουσιακά στοιχεία, και αφού πάρει ο,τι βρει διαθέσιμο, θα περνάει ο Χρυσαυγίτης και θα μας εξετάζει αν έχουμε ελληνικές ταυτότητες και γονίδια.
Και άντε μετά εσύ να τον πείσεις οτι είσαι ομογενής από την Αίγυπτο!.. ..Στον Καιάδα θα βρεθείς!!
κι εμείς να τσιμπάμε .....