ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Masvidal30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
MasvidalΜέλος
03/12/2004, 11:18:51
" IN THE SECRET DOCTRINE I HAVE READ,
FROM THE CREATION AND ITS MANIFOLDNESS HAS SPRUNG
AND THAT THE HOARD OF EVIL IS NOT DEAD
AND THAT ARMAGEDDON HAS BEGUN.
ABOUT FORGOTTEN PLACES I HAVE READ,
AND SECRET PATHS TO HEAVEN AND HELL.
NAMES OF ANGELS,LIFE AND DEATH
ALL THAT IS MENTIONED CLEAR AND WELL,
IN THE SECRET DOCTRINE OF HEAVEN...AN HELL.

05/12/2004, 15:50:24
Γιατί με σταυρώνετε; Τόσο απίθανο είναι... ή μήπως σας φαίνεται παράξενο πως ένα τόσο γαλήνιο και μελωδικό τραγούδι σαν το "my immortal" μπορεί να είναι ύμνος στον σατανά...; Και τα τραγούδια των γουίκα είναι σχεδόν πάντα γαλήνια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η γουίκα αποτελεί το πιο αθώο πράρτημα της εκκλησίας του σατανά.

Και δεν είπα πως πιστεύω και πολύ σε αυτό μου είπαν... σχετικά με αυτό τον ήχο.

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 16:15:35
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΟΤΗ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΒΘΕΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΔΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ....
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟ "ΑΛΛΟΥΣ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΕΙ ΚΡΙΩΣ ΣΤΟ ΜΥ IMMORTAL (ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΟ ΨΩΝΑΚΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

05/12/2004, 16:48:41
Αγαπητέ Cybermaster με τιμά αφάνταστα που αντιλήφθηκες την απουσία μου και προσέχεις το απρόσμενο "ξαναχτύπημα" μου. (Είχε τελειώσει η σύνδεση μου και τώρα έπρεπε να ξαναβάλω για κάτι εργασίες...)
Υποθέτω πως αυτός ο ήχος θα μπαίνει από τα ίδια τα συγκροτήματα γιατί εάν το έκανε κάποιος άλλος θα έκανε μπαμ νομίζω αυτός ο ήχος...

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 18:28:13
quote:
Αγαπητέ Cybermaster με τιμά αφάνταστα που αντιλήφθηκες την απουσία μου και προσέχεις το απρόσμενο "ξαναχτύπημα" μου.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΩ ΕΥΚΟΛΑ??? ΙΔΙΩΑ ΑΜΑ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΧΙ....

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ EVANESCENCES KODIKOPOIHMENO SYNUHMA OMVS AKOMA KAI AN KATI TETOIO SYMBAINEI ΤΟΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Η ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΗΧΟΥ???

ΥΓ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

------------------------

05/12/2004, 18:57:01
quote:
Γιατί με σταυρώνετε;

Παράξενη αντίληψη για το "σταύρωμα" έχεις!!!!!!

quote:
Τόσο απίθανο είναι... ή μήπως σας φαίνεται παράξενο πως ένα τόσο γαλήνιο και μελωδικό τραγούδι σαν το "my immortal" μπορεί να είναι ύμνος στον σατανά...;

ΜΠΟΡΕΙ;;; Πώς μπορεί και πώς ξέρεις εσύ ποιός είναι ο "ύμνος στο σατανά" για να βγάλεις ένα τέτοιο συμπέρασμα

quote:
Και τα τραγούδια των γουίκα είναι σχεδόν πάντα γαλήνια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η γουίκα αποτελεί το πιο αθώο πράρτημα της εκκλησίας του σατανά.

Και παραμένει αθώο εντελώς, παρ' ότι διάφοροι αρρωστημένοι επιδιώκουν το αντίθετο ακόμα και στη φαντασία τους!!

quote:
Και δεν είπα πως πιστεύω και πολύ σε αυτό μου είπαν... σχετικά με αυτό τον ήχο.

Δεν το είπες, αλλά παρακάτω επιμένεις:

quote:
Υποθέτω πως αυτός ο ήχος θα μπαίνει από τα ίδια τα συγκροτήματα γιατί εάν το έκανε κάποιος άλλος θα έκανε μπαμ νομίζω αυτός ο ήχος...

Πέρα από το ακατανόητο συντακτικό, διακρίνω και μία εμμονή;

Υ -Γ. Μίκρυνε πια αυτή τη φωτογραφία της ψηφιακής σου υπογραφής...
Δεν το βλέπεις ότι είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα;;;
Μετά φταίει ο σατανισμός;;

quote:
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΒΘΕΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΔΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ....
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟ "ΑΛΛΟΥΣ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΕΙ ΚΡΙΩΣ ΣΤΟ ΜΥ IMMORTAL (ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΟ ΨΩΝΑΚΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ)

Άλλος "κολλημένος" με instant!!!!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 23:48:11
Ε ΖΑDOK ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΝΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

------------------------

06/12/2004, 03:02:40
CYBERMASTER, έχεις μία φοβία μή σε δείρουνε ή ιδέα μου είναι;

Τί σχέση έχει το πόσο καιρό κάνει να μπει κάποιος με την εικόνα;

Επίσης, επέτρεψέ μου φιλικά () να σου θυμίσω κάτι απ' το λεξικό, με το οποίο συνήθως δεν τα πας καλά:

Άποψη = γνώμη = κρίση.

Να την χρησιμοποιούμε λοιπόν, την κρίση μας πριν εκφέρουμε άποψη, έτσι;
Όχι, κάμω ντου κι όποιον πάρει ο Χάρος, που λέει ο λόγος...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

CYBERMASTERΜέλος
06/12/2004, 22:25:27
quote:
CYBERMASTER, έχεις μία φοβία μή σε δείρουνε ή ιδέα μου είναι;

ΜΠΑ ΔΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ....

quote:
Τί σχέση έχει το πόσο καιρό κάνει να μπει κάποιος με την εικόνα;

ΚΑΜΙΑ ΜΩΡΑ ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ....

quote:
να σου θυμίσω κάτι απ' το λεξικό, με το οποίο συνήθως
]
ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΥΣΧΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΥ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΩ ΑΜΑΛΙΑ...)

------------------------

06/12/2004, 23:02:59
Είσαι πολύ καλός, CYBERMASTER! Εύγε!

3 Άλφα

skepticΜέλος
07/12/2004, 03:05:46
quote:

Γιατί με σταυρώνετε; Τόσο απίθανο είναι... ή μήπως σας φαίνεται παράξενο πως ένα τόσο γαλήνιο και μελωδικό τραγούδι σαν το "my immortal" μπορεί να είναι ύμνος στον σατανά...; Και τα τραγούδια των γουίκα είναι σχεδόν πάντα γαλήνια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η γουίκα αποτελεί το πιο αθώο πράρτημα της εκκλησίας του σατανά.

Τα ήρεμα να “φοβάστε”! Άλλο ένα ήρεμο τραγούδι (με πολύ ωραία ροκ μελωδία κατά τα’ άλλα, καμία αντίρρηση) αλλά με αμιγώς σατανικό μήνυμα είναι το Stairway to Heaven των Led Zeppelin…

Βέβαια όποιος έχει το πραγματικό "ΓΝΩΘΙΣ ΕΑΥΤΟΝ".
δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτά… απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική και γελάει με νόημα με όλα αυτά τα φαινόμενα των καιρών....

Το σοβαρό ζήτημα είναι ότι αυτοί οι τύποι στοχεύουν στην νεολαία. Εκεί είναι τα εύκολα θύματα… Το "target group" για να μιλήσω και μαρκετίστικα…

[/quote]

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

07/12/2004, 03:17:23
Led Zeppelin
Stairway To Heaven

There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven.

There's a sign on the wall but she wants to be sure
'Cause you know sometimes words have two meanings.
In a tree by the brook, there's a songbird who sings,
Sometimes all of our thoughts are misgiven.
Ooh, it makes me wonder,
Ooh, it makes me wonder.

There's a feeling I get when I look to the west,
And my spirit is crying for leaving.
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees,
And the voices of those who standing looking.
Ooh, it makes me wonder,
Ooh, it really makes me wonder.

And it's whispered that soon if we all call the tune
Then the piper will lead us to reason.
And a new day will dawn for those who stand long
And the forests will echo with laughter.

If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen.
Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder.

Your head is humming and it won't go, in case you don't know,
The piper's calling you to join him,
Dear lady, can you hear the wind blow, and did you know
Your stairway lies on the whispering wind.

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.

And she's buying a stairway to heaven.

Για δείξε μας το "αμιγώς σατανιστικό μήνυμα"...

3 Άλφα

skepticΜέλος
07/12/2004, 03:50:28
Θες το ανάποδο ή το ίσιο (όπως και αν το δεις το ίδιο δηλητήριο σερβίρουν) , την απλή ή τη σοφιστικέ έκδοση;

666999
Gοd and my right? Right?

07/12/2004, 03:59:18
Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής.

Αναμένω μία εξίσου σαφή απάντηση, εάν και εφόσον μπορείς να τη δώσεις.

Αν πάλι θέλεις να σε εκφράζουν φτηνά λογοπαίγνια και ανόητα ευφυολογήματα, ελέυθερος είσαι να ρεζιλεύεσαι...

3 Άλφα

StickmasterΜέλος
07/12/2004, 09:00:41
Νομίζω ότι το παρακάνετε!!!To Led Zeppelin είναι κομματάρα με ιστορία.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα,σας παρακαλώ πολύ.Σε αυτό το τραγούδι το μόνο παράξενο είναι η έμπνευση αυτόν των ανθρώπων…:-)
Πάντα φιλικά.

skepticΜέλος
07/12/2004, 11:18:58
Θα την έχεις την θέση μου, μη «φοβάσαι» αγαπητή. Εγώ τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης μου.

quote:

... το μόνο παράξενο είναι η έμπνευση αυτών των ανθρώπων…:-)
Πάντα φιλικά.

Πολύ σωστά φίλε μου, η έμπνευση, αλλά και η ιδεολογία – κοσμοθεωρία και ΙΣΤΟΡΙΑ του συνθέτη θα πρόσθετα καθώς και το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει, στη νεολαία κυρίως.....

Καμία ιδιαίτερη αντίρρηση για το «κομματάρα»... Ήμουν και εγώ φανατικός «ροκάς» στα νιάτα μου, και ακόμα ακούω...

07/12/2004, 12:28:46
quote:
Νομίζω ότι το παρακάνετε!!!

Έέέλαααα... Τί 'ν' αυτά που λες;;;

Ο επίτιμος καθηγητής στην έδρα της συνωμοσιο-μπουρδο-λαγνείας στη Λιμνούπολη κ. Σκεπτόμενος () δεν το παρακάνει ποτέ!

quote:
Θα την έχεις την θέση μου, μη «φοβάσαι» αγαπητή. Εγώ τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης μου.

Το μόνο το οποίο με κάνει να "τρέμω" από το φόβο μου, είναι ότι:

Οι άνθρωποι ενοχλούνται όχι τόσο απ' αυτά που συμβαίνουν, όσο από τη γνώμη τους γι' αυτά που συμβαίνουν.
Επίκτητος

Για να δούμε πόσο θα περιμένουμε, λοιπόν, για μία επίδειξη θάρρους...

3 Άλφα

07/12/2004, 16:16:52
quote:
Αγαπητέ Cybermaster με τιμά αφάνταστα που αντιλήφθηκες την απουσία μου και προσέχεις το απρόσμενο "ξαναχτύπημα" μου.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΩ ΕΥΚΟΛΑ??? ΙΔΙΩΑ ΑΜΑ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΧΙ....

ΥΓ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

Και εγώ ελπίζω οι συγκυρίες να είναι πιο ευνοϊκές αυτή τη φορά ουτωσώστε η συμβολή μου στο forum να είναι μακρόχρονη και το αποτέλεσμα πολύ εποικοδομητικό! Όσο για τα αισθήματα αλληλοεκτίμησης πίστεψε με είναι αμοιβαία...

quote:
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ EVANESCENCES KODIKOPOIHMENO SYNUHMA OMVS AKOMA KAI AN KATI TETOIO SYMBAINEI ΤΟΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Η ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΗΧΟΥ???
[/quote]

Βασικά ο ήχος αυτός μπορεί ενσυνείδητα να μην έχει κάποιες φανερές συνέπειες αλλά ενδόμυχα να προκαλεί υποσυνείδητες ψυχολογικές αναταραχές... (μάλλον παρατραβηγμένο)! Φαντάζομαι πως ένας τόσο καλά κρυμμένος ήχος θα μπορούσε να αναγνωριστεί μόνο από "εξειδικευμένα άτομα"...
Αλλά εφόσον απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα αυτός ο ήχος γιατί να μπαίνουν στον κόπο αυτοί οι κύριοι να φτιάξουν τραγούδια "αθώα" επιφανειακά που όμως σε βαθύτερη ανάλυση υμνούν τον σατανά; Θα μπορούσαν κάλλιστα να φτιάξουν ένα cd για σατανιστές (που εδώ που τα λέμε δεν κυκλοφορούν και λίγα) τα οποία θα ήταν πιο "κατανοητά" σε αυτούς χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να αποκωδικοποιούν ήχους. Είμαστε σε μία εποχή πλέον που τίποτα σχεδόν δεν είναι κατακριτέο και μη αποδεκτό όπως ο σατανισμός και ιδιαίτερα στις ξένες χώρες.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσαν να φτιάξουν τέτοια μουσικά κομμάτια (με κρυμμένους ήχους) θα ήταν να έχουν πολύ περισσότερες πωλήσεις όταν το ευρύτερο ακροαματικό κοινό δεν γνώριζε τι τρέχει με αυτά... Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ή θα δημιουργήσουμε ένα καλό ύμνο για τον διάβολο ή θα γεμίσουμε τις τσέπες μας φτιάχνοντας φυσιολογικά (επιφανειακώς) τραγούδια...
Πολλές σκέψεις μου τριβελίζουν το μυαλό αυτή τη στιγμή αλλά εν ολίγοις νομίζω ότι αυτές είναι οι πιο ουσιώδης... επαναλαμβάνω πως δεν πιστεύω και πολύ σε αυτή τη φήμη.

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

07/12/2004, 16:20:57
Μπερδεύτηκα με τα quote... ΤΕΣΠΑ ελπίζω να βγάλετε άκρη...

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

CYBERMASTERΜέλος
07/12/2004, 18:14:37
ΠΡΩΤΟΝ ΖΑΝΤΟΚ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...????(ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΩ???)

quote:
Και εγώ ελπίζω οι συγκυρίες να είναι πιο ευνοϊκές αυτή τη φορά ουτωσώστε η συμβολή μου στο forum να είναι μακρόχρονη και το αποτέλεσμα πολύ εποικοδομητικό! Όσο για τα αισθήματα αλληλοεκτίμησης πίστεψε με είναι αμοιβαία...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΙΣΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ QUOTE ΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ....

------------------------