- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "περίφημα" 3 Μ... η γνώμη σας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
τα 3 Μ. Γιά τους θρησκευτικούς ανθρώπους επινόησε τους ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, γιά τους πτωχούς τον ΜΑΡΞΙΣΜΟ, και γιά την ελίτ της οικονομίας και τους κουλτουριάριδες επινόησε τη ΜΑΣΩΝΙΑ"
...
το παραπάνω ειπώθηκε πρόσφατα στην Ελληνική τηλεόραση.
Θα ήθελα να το σχολιάσουμε, γιατί μου φάνηκε κάπως εξτρεμιστικό σαν άποψη...
![]()
![]()
![]()
Ε, λοιπόν, μια και είμαστε στο "τυράχλαδο"...θα το πω, δεν αντέχω...:
Υπάρχει και μια άλλη λέξη από Μ (και, ω, τί σύμπτωση, το δεύτερο γράμμα της είναι κι αυτής Α)...Και νομίζω ότι εκφράζει απόλυτα κάποια κολλημένα "χριστιανικά" μυαλά...![]()
Μα Μείνετε Μόνο Μακριά Μας,
Μάρτυρες , Μαρξιστές , Μασόνοι.
Μην μας μειώνεται
Μη Μανουριάζεται Μαζί Μας.
Μόνο Μαζί Με Μας,
Μπορείτε Μεγαλουργίες.
Μόνο Με Μας.
Μόνο 'μεις
Μπορούμε.
Μάλιστα.
Με Μυαλό Μεταφράστε ,
Μερικές Μεγάλες,
Μυθικές Μπαρούφες .
Μεταστοιχείωση , Μετάλλαξη
Μετά Μιλήστε Μαζί Μας.
Μαζί Με ΜΑς Μπορείτε.
Μαζί Μας.
Μετανοήστε.
Μιλάτε Με Μεγάλη Μαεστρία,
Μα Μείνετε Μόνο Μακριά Μας,
Μάρτυρες , Μαρξιστές , Μασόνοι.
Μοναχός Μιχαήλ.
Edited by - Anounakis on 22/12/2003 05:12:52

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
οι απορίες που είχα τη στιγμή που άκουγα γιά το 3Μ ήταν:
- άραγε τα 3Μ είναι γενικότερα "περίφημα" ή τα ανακάλυψε αυτός που είπε και τη φράση στην εκπομπή;
- το σκεφτότανε πολύ αυτός που τα ανέφερε (στον επίλογο γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής) και αποφάσισε ότι ταιριάζουν "γάντι" στην περίπτωση, ή του ήρθε έτσι ξαφνικά επιφώτιση;
γιά να το σοβαρέψουμε λιγουλάκι...
είχα πολύ πολύ καιρό να δω τηλεόραση (ουσιαστικά χρόνια...), και χθες βράδυ είδα αυτήν την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Σαββάτου γιά το Χριστιανισμό και τη Μασωνία, σε σοβαρό κανάλι, με σοβαρό θέμα κλπ. κλπ.
το επίπεδο κάποιων επιχειρημάτων που παρουσιάστηκαν με σόκαρε, ως μεσαιωνικό... και βγάλε!
από τη μία πλευρά κάθεται ο εκπρόσωπος μίας τεκτονικής στοάς γιά να υπερασπισθεί την αδελφότητα, και μία ψυχολόγος.
η αναλογία των προσκεκλημένων, 2 / 5 αλλά ουσιαστικά 1 / 5 γιατί η ψυχολόγος δήλωνε ανεξάρτητη.
από την άλλη: ο πατήρ Μεταλλινός, κάποιος δάσκαλος θρησκευτικών, ονόματι Σωτηρόπουλος (ο κύριος με τα 3Μ), ένας παππούλης από το παλιό, νομίζω κάπου ανάμεσα και ένας τέταρτος, που ελάχιστα μίλησε και γιαυτό δε θυμάμαι, και τέλος, μία κυρία -άσχετη με τους υπόλοιπους- εξ Αμερικής- η οποία ήρθε με την τρανή απόδειξη στα χέρια της, ένα βιβλίο, που κάποιος Αμερικάνος στον τεκτονισμό έγραψε και αποκάλυπτε, ότι όντως, ναι! ο τεκτονισμός είναι σατανισμός. ο παππούλης, γιά να στηρίξει τη θέση, την περί σατανισμού έφερε και κάποιες φωτοτυπίες, δε γνωρίζω από που, με εικόνες διαβόλων και είπε χαραστηριστικά, ότι αφού σε βιβλία τεκτονικά αναφέρεται η ύπαρξη στους ναούς τους "αγαθοδαιμόνων", αυτό είναι λοιπόν τρανή απόδειξη ότι υπάρχουν δαιμόνια, άρα σατανάδες.
αυτή τη φορά στο στόχαστρο ήταν ο τεκτονισμός.
αύριο θα είναι κάποια άλλη εσωτερική οργάνωση -εκτός αν είναι τόοοσο ασήμαντη, που η εκκλησία δε θα μπεί κάν στον κόπο να στοχεύσει...
η πλευρά των χριστιανών -εκ δεξιών- στην εκπομπή ΦΥΣΙΚΑ!!! είπε εμέσως πλην σαφώς, ότι όποιος δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος, είναι αμαρτωλός, μακάρι να μετανοήσει, ώστε να σωθεί η ψυχή του!
κάποια δυσεκατομύρια ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη, που τυχαίνει να μην είναι χριστιανοί ορθόδοξοι αγνοήθηκαν...
στο τέλος άκουσα και το εξής ανατριχιαστικό:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
επίσης, γιά να λέγεται κάποιος χριστιανός ορθόδοξος, πρέπει να συμφωνεί 100% στα του δόγματος του χριστιανισμού και να μην είναι τίποτε άλλο -(συμπεριλαμβάνεται και η Μασωνία στα ΟΧΙ), άρα, όλοι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με την εκκλησία τι ακριβώς είμαστε;;;
quote:
όλοι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με την εκκλησία τι ακριβώς είμαστε;;;
Σατανιστές λίλιθάκι!
Σατανιστές!![]()
![]()

quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
Γιατί αγαπητή μου , όπως κατ’ επανάληψη έχω πει..
21ος αιώνας και βιώνουμε Θρησκευτική Χούντα.
Ενώ το σύνταγμά μας επιτρέπει την ανεξιθρησκία
και η επίσημη θρησκεία μας είναι η θρησκεία της αγάπης...
παρόλα αυτά
υπάρχουν επιτροπές αιρέσεων
και γίνονται συνέδρια για
την αντιμετώπιση του φαινομένου της αναβίωσης
της αρχαίας ελληνικής θρησκείας - 12θεου -
και των παγανιστικών θρησκειών γενικότερα.
Ας μην αναλύσουμε το πόσο παγανιστική θρησκεία
είναι ο Χριστιανισμός...
Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να μυνήσω τους δικούς μου
που με βάπτισαν χωρίς να με ρωτήσουν...
Υ.Γ. Τον όρο Θρησκευτική Χούντα σας αφήνω να τον χρησιμοποιείτε
αλλά μην ξεχνάτε ότι τα δικαιώματα της έκφρασης μου ανήκουν![]()
![]()
![]()
![]()

ουυυυ...
λιλιθ στον καταλογο ξεχασες το ποιο συμαντικο
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
εχει κολασμενη γευση
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Για να σοβαρευτούμε,το μόνο που έχω να πω είναι ότι για μια ακόμη φορά,απεδείχθη περίτρανα ότι ο φανατισμός και η στενομυαλιά (συγχωρέστε μου τη λέξη!) δεν οδηγούν πουθενά.Ούτε συμπέρασμα βγήκε,ούτε υπερίσχυσε κανείς.Αναρωτιέμαι γιατί έγινε εκπομπή!Χώρια που αναγκάστηκα να αλλάξω κανάλι πολλές φορές, ενοχλημένη από τις τσιρίδες ορισμένων!
Και μάλλον θα προκύψει κι άλλη εκπομπή,οπότε μείνετε συντονισμένοι μπας και καταλάβουμε τίποτα.
Ας μην αρχίσουμε συζήτηση περί ιερατείου,είναι χιλιοειπωμένα πράγματα.Νομίζω ότι το τελευταίο εκπροσωπήθηκε επάξια ![]()
![]()
![]()
!
quote:
λιλιθ στον καταλογο ξεχασες το ποιο συμαντικο
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
εχει κολασμενη γευση
Σωστόόόόόςςςςς!
(Αλλά θα πρότεινα τη ΜΑστίχα για να είμαστε εντός θέματος!!!)
Καλή σας νύχτα ή καλή σας μέρα!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 23/12/2003 02:23:16
quote:
κάποιος δάσκαλος θρησκευτικών, ονόματι Σωτηρόπουλος (ο κύριος με τα 3Μ)
Τώρα μάλιστα!!! Είναι ο ίδιος που πριν λίγο καιρό και ως προσκεκλημένος άλλης εκπομπής φώναζε, κραδαίνοντας την Αγία Γραφή : "Όλα τα άλλα βιβλία είναι άχρηστα! Πετάξτε τα! Ό,τι χρειάζεται ο άνθρωπος είναι γραμμένο εδώ μέσα!!!". Από τέτοια άτομα περιμένω πλέον ν' ακούσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
quote:
Τώρα μάλιστα!!! Είναι ο ίδιος που πριν λίγο καιρό και ως προσκεκλημένος άλλης εκπομπής φώναζε, κραδαίνοντας την Αγία Γραφή : "Όλα τα άλλα βιβλία είναι άχρηστα! Πετάξτε τα! Ό,τι χρειάζεται ο άνθρωπος είναι γραμμένο εδώ μέσα!!!". Από τέτοια άτομα περιμένω πλέον ν' ακούσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ναι, ναι! ο ίδιος που... και την άλλη φορά που... και τότε που...
απ' ό,τι έμαθα αυτός ο κύριος, βγαίνει συχνά τελευταία στα μίντια λανσάροντας στυλάκι "θα τα πώ βρε χύμα όλα κι ας είμαι και βλάχος!" και εμφανίζεται αδεσιμολογιότερος του αδεσιμολογιότατου ![]()
και το παίζει κάτι σαν ο σωτήρας του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας!
εντωμεταξύ, μου φαίνεται ότι πολύ σημαντικό τμήμα του "παιχνιδιού" είναι να δημιουργηθούν -στο τηλεοπτικό κοινό- εντυπώσεις. χρησιμοποιώντας δυνατές φωνές λοιπόν, και κατάλληλη δονητική -τρομάρα τους- διακόπτουν εσκεμμένα τον αντίπαλο ομιλητή έτσι ώστε να βγεί προς τα έξω το μήνυμα:
ΟΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ! ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΣΩΘΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!.
σε τέτοιες συζητήσεις, φοβάμαι ότι πλέον ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, γιά το σκοπό που γίνονται, παρά ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ!!!
'Οσο για τα 3Μ... χεχ...θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!και να προσθέσω στον κατάλογο τα μακαρόνια!!!σατανικότατο φαγητό και από τα αγαπημένα μου!!!!
Ταξιδιώτη
Δρόμος δεν υπάρχει
Το δρόμο
τον φτιάχνεις
Προχωρώντας
(Αντονιο Μακαντο)
Αρέδελ

Το ποιο διαβολικό πλάσμα στον πλανήτη! Τρώγετε συνήθως με την συνοδεία ούζου σε κάποιο λιμανάκι το καλοκαίρι. Με συνέπεια την μέθη και την ανάρμοστη συμπεριφορά.
Προσβλητική και κτηνώδεις! (τι μπορεί να σου κάνει ένα ψάρι….)

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 24/12/2003 10:34:00
Μαγειρική, σατανική τέχνη που σκοπό έχει να σταματήσει την "θεόσταλτη" νηστεία....
Μαγιό, δαιμονικό καλοκαιρινό αξεσουάρ. Έρχεται ενάντια στις στυλιστικές και ενδυματολογικές προσταγές της Γενέσεως... στους πιστούς είναι επιτρεπόμενο μόνο το φύλλο συκής....
Μαγιονέζα, σατανικό αλχιμιστικό παρασκέυασμα. Συναντάται κυρίως στην τέχνη της Μαγειρικής και χρησιμοποιείται στην κατασκευή κολασμένων και κατακριταίων σάντουϊτς....
Μάης, μήνας του χρόνου όπου δρούν δαιμονικά στοιχεία, προκαλόντας άνθιση και αναβρασμό στην Φύση, επίσης αυτό τον μήνα οι άνθρωποι νίωθουν ερωτευμένοι και ευτυχείς λόγω της έλευσης της Ανοίξεως... μάλλον Διονυσιακός δάχτυλος....
Μαθηματικά, σατανική επιστήμη που δημιουργήθηκε από τους Έλληνες Εθνικούς και άλλαξε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει κατακτήσει τα σύμπαν, αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν όταν θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία....
Mantis: δαιμονικό κουνούπι που σκοπό έχει να καταστρέψει την παγκόσμια κυριαρχία των δογμάτων, όπου απαντηθεί να καεί στην ΠΥΡΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - Mantis on 24/12/2003 20:00:48