- Η ΔΙΤΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Το εν προηγουμενη σελιδα προιον ειναι τουλαχιστον φρεσκο η πας να μας πασσαρεις καμμια μπαγιατελα
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
quote:
γιαπετΔεν βγάζεις στην επιφάνεια το θέμα της μη τεκμηριωμένης γνώσης?
Ισως η ΜΥΘΗΡΑ βρεί κάποια σχέση με τα γαλαξιακά τρυπάνια, των γαλαξιακών δονητών.
Ισως θελήσει να προσθέσει και κάτι...δικό της, στο φλέγον αυτο θέμα!
Έχετε ανοίξει, ήδη, το δεύτερο, όσο έλειπα. Πολύ ευχαρίστως α έχουμε τη μυθηρα εκεί.
Μέχρι ένα σημείο είχαμε το μηχανολόγο που καθάριζε το... σουσάμι του Χαΐτογλου...
Βουρ... άμα γουστάρετε.![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Ο Αμεινίας ως γνωστόν, είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νικόμαχο, και αβαντάρουν εμένα, που κατά βάθος είμαι ο Admin. Γνωστά πράγματα...
Εγώ είμαι ΚΑΙ η... μυθηρα!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν θυμάμαι που είναι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9231
Και αυτό το δεύτερο:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11512&whichpage=1&ARCHIVE=
που μου έκανε την τιμή να ανοίξει ο DSM![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Η ταχύτητα του φωτός για να φτάσει σε μας δεν διαπερνάει το οξυγόνο; (Όπου αποτελείται από κυανοβακτήρια, άλγη και φυτά με τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης, όπου δεν είναι ορατό στα μάτια μας) και ξέρουμε από τι αποτελείται δηλαδή σε ένα δάσος με περισσότερο οξυγόνο θα είναι το ίδιο;
Δεν παίζει ρόλο και η υγρασία που έχει κάθε τόπος;
Δεν αποτελείται και από στερεά σωματίδια;
Η Τριβή είναι δύναμη αντίστασης που εκδηλώνεται ενάντια σε οποιαδήποτε μετακίνηση μερών του αυτού σώματος ή στην σχετική κίνηση δύο σωμάτων που οι επιφάνειές τους εφάπτονται. Στη πρώτη περίπτωση εκδηλώνεται εσωτερική τριβή, στη δε δεύτερη (μεταξύ σωμάτων) εξωτερική τριβή. Η φορά της εκδηλούμενης τριβής είναι πάντα αντίθετη προς την φορά της κίνησης. Η δύναμη τριβής διακρίνεται σε,στατική τριβή όταν τα σώματα ισορροπούν και σε τριβή ολίσθησης όταν το σώματα κινούνται μεταξύ τους. Η δύναμη της τριβής οφείλεται σε ηλεκτροστατικές δυνάμεις ανάμεσα στα μόρια των δύο επιφανειών.
Όποτε λέμε και το μπαλάκι έχει υποστεί και τριβή γιατί ο αιθέρας δεν άυλος οπότε έχουμε και Τ, η βαρύτητα για να συνεχίσω το σκεπτικό μου έχει άμεση σχέση με την τριβή που υπέστη ένα σώμα, βλέπε αιθέρα και από τι αποτελείτε, φαντάσου το δηλαδή σαν να έχει μία σκάλα, οπότε όταν θα πέφτει το μπαλάκι μας, δεν θα έχει την ίδια βαρυτική δύναμη από την ώρα που θα το πετάξουμε δηλαδή μέχρι την ώρα που θα πέσει κάτω.
Αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που δεν μπορούμε να νικήσουμε την βαρύτητα, δεν έχουμε αρχίσει να κάνουμε μετρήσεις (η φυσική δηλαδή, όχι οι χημικοί) στα στρώματα, (στα σκαλοπάτια)του αιθέρα.
Και συνεχίζω παρακάτω με την αρχή της ισοδυναμίας, που για μένα είναι τελείως λανθάνουσα, γιατί δεν έχει μέσα την τριβή, τα συμπεράσματα δικά σου.
Η βαρύτητα είναι παγκόσμια. Όλα τα σώματα επηρεάζονται από αυτήν. Σε αντίθεση, τα ηλεκτρικά πεδία δεν επηρεάζουν σώματα που είναι ηλεκτρικά ουδέτερα. Επίσης, όλα τα σώματα πέφτουν με τον ίδιο τρόπο μέσα σε ένα βαρυτικό πεδίο. Αυτό το γεγονός, γνωστό ως αρχή της ισοδυναμίας, εκφράζεται στη Νευτώνεια θεωρία από την πρόταση ότι η βαρυτική δύναμη σε ένα σώμα είναι ανάλογη της μάζας του, οπότε η επιτάχυνση που υφίσταται είναι ανεξάρτητη της μάζας του. H αρχή της ισοδυναμίας ουσιαστικά οφείλεται στον Γαλιλαίο με το διάσημο πείραμα του να ρίξει δύο σώματα διαφορετικού βάρους από τον πύργο της Πίζας.