- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
PREDATORγιατι, υπαρχει περιπτωση να ειναι "διαφορετικος" ? δηλαδη, χρησιμοποιωντας το nick "αλλαζει" και ο τροπος γραφης-εκφρασης?
Ένα πράγμα θα σου πω PREDATOR. Δεν είναι αστείο και μην το κοροϊδέψεις, είναι εξαιρετικά σοβαρό : Υπήρχαν άνθρωποι που με έπερναν τηλ. και ζητούσαν να μιλήσουν με τον Deva. Όταν τους έλεγα "Ρε παιδιά, δεν με λένε Deva", μου το έκλειναν. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όταν τους έλεγα "Ναι, ο ίδιος", μου μιλούσαν !!! Πως το εξηγείς εσύ αυτό φίλε ; Γιατί εγώ το εξηγώ ως "αρρώστια". Δεν ξέρω τι αρρώστια, πάντως ... αρρώστια.
Εστω ομως και ενα δικο σου ''μερος'' να δειχνεις, δεν παυει να εισαι εσυ και οχι κατι τελειως διαφορετικο απο εσενα. Αντιθετα, αρρωστημενο (οπως θελεις να το χαρακτηρισουμε) θα ηταν να παρουσιαζες ενα εντελως αντιθετο-διαφορετικο, εστω και κατα το 1/10, απο αυτο που ''εσυ'' (το καθε μελος γενικα) πρεσβευεις, μονο και μονο για να δειξεις κατι, δηλ. ή να γινεις αρεστος στο υπολοιπο συνολο, ή να τους ''τη σπασεις'' επειδη ετσι θελεις...
οπως ειπα, δεν απευθυνομαι σε σενα, αλλα γενικοτερα...

quote:
PRETADORΑντιθετα, αρρωστημενο (οπως θελεις να το χαρακτηρισουμε) θα ηταν να παρουσιαζες ενα εντελως αντιθετο-διαφορετικο, εστω και κατα το 1/10, απο αυτο που ''εσυ'' (το καθε μελος γενικα) πρεσβευεις, μονο και μονο για να δειξεις κατι, δηλ. ή να γινεις αρεστος στο υπολοιπο συνολο, ή να τους ''τη σπασεις'' επειδη ετσι θελεις...
Φίλε μου, γνωρίζω μέλη του esoterica.gr που όταν έκαναν log in στο esoterica.gr γινόντουσαν όπως η Κατίνα Παξινού στην "Εκάβη". Κι όταν λέω, "γνωρίζω", εννοώ τους έχω δει με τα μάτια μου. Άλλαζαν τα πάντα πάνω τους : την έκφρασή τους, τον τρόπο που μιλούσαν, τον τρόπο που έτρωγαν, που έπιναν, που συμπεριφερόταν. Υπήρχαν (δεν ξέρω βέβαια αν εξακολουθούν να υπάρχουν, πάντως αν υπάρχουν είναι κρίμα) άνθρωποι που 'θέλαν μέσω του esoterica.gr να βιώσουν - όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό - να βιώσουν μια άλλη κατάσταση από αυτή που βίωναν καθημερινά στην πραγματικότητά τους. Έχω δει γυναίκα μέλος του esoterica.gr να αφήνει την οθόνη του υπολογιστή της για να πάει στην κουζίνα να φάει δυο μπουκιές και να περπατάει σαν άντρας γιατί αυτό ήθελε να περάσει στο φόρουμ! Απο 'κει κι έπειτα ... τι να λέμε ... ;;;
quote:
Εγώ δηλαδή δεν μπορώ απο αυτό το μικρό ποσοστό που παρουσιάζεται εδώ μέσα να βγάλω ενα συμπέρασμα για το συνολικο εγώ αυτού που γράφει? [ Πολύ δύσκολα και μόνο αν είσαι εκπαιδευμένος να μπορείς να το κάνεις σωστά. Είσαι εκπαιδευμένος ; ]
Eγώ?
Μοιάζω με αυτά που λέω ή κάνω να δείχνω εκπαιδευμένος?
quote:
Παρεπιπτόντως, ποιος νομίζεις πως ήταν ο λόγος διαγραφής του Deva ;
Δεν θυμάμαι ακριβώς.
Αυτό που θυμάμαι τότε είναι οτι είχα μείνει με ανοικτό το στόμα οταν σε είχα δεί ξαφνικά με τόσους λογαριασμούς.
Ειδικά με αυτόν του Πυθαγόρα ``υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος και ο δικός μου τρόπος``.
Εκεί φίλε σε φοβήθηκε το μάτι μου καλυπτόσουν τέλεια.
Αλήθεια είναι κάτι έμφυτο ή το διδάχτηκες?
quote:
Δεν μου λέει απολύτως τίποτα. [ E, ok, άμα δεν σου λέει, ok ] Γιατί λοιπόν? [ E, δεν ξέρω, πάντως κάτι δείχνει ]
Τώρα σε πίστεψα.
quote:
Φίλε μου, γνωρίζω μέλη του esoterica.gr που όταν έκαναν log in στο esoterica.gr γινόντουσαν όπως η Κατίνα Παξινού στην "Εκάβη". Κι όταν λέω, "γνωρίζω", εννοώ τους έχω δει με τα μάτια μου. Άλλαζαν τα πάντα πάνω τους : την έκφρασή τους, τον τρόπο που μιλούσαν, τον τρόπο που έτρωγαν, που έπιναν, που συμπεριφερόταν. Υπήρχαν (δεν ξέρω βέβαια αν εξακολουθούν να υπάρχουν, πάντως αν υπάρχουν είναι κρίμα) άνθρωποι που 'θέλαν μέσω του esoterica.gr να βιώσουν - όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό - να βιώσουν μια άλλη κατάσταση από αυτή που βίωναν καθημερινά στην πραγματικότητά τους. Έχω δει γυναίκα μέλος του esoterica.gr να αφήνει την οθόνη του υπολογιστή της για να πάει στην κουζίνα να φάει δυο μπουκιές και να περπατάει σαν άντρας γιατί αυτό ήθελε να περάσει στο φόρουμ! Απο 'κει κι έπειτα ... τι να λέμε ... ;;;
Tι λές βρε zip ![]()
Kαι ποιά ήταν αυτή?![]()
Πάντως για την ερώτηση που έκανες για την διαγραφή του ντεβα, νομίζω πως υσχειει αυτο που υσχειει απο πάντα.
Αν το σύστημα δεν μπορει να (ελέγξει) η γινεται επικυνδυνο, η δεν του ειναι χρησημο, το τελειώνει.
Και αυτο ισχύει τόσο για ενα σοκρατη η ένα Χριστό,
Όσο και για κάτι αχρειαστο.
(Π.χ στα 60 το πουλι σου μοσολειτουργει, π.χ μόνο για πιπι....νασου ο προστάτης, καρκίνος, κλπ κλπ.)
Δηλαδή σε πέντε χρόνια δεν θα δουλεύει?
quote:
Πάντως για την ερώτηση που έκανες για την διαγραφή του ντεβα, νομίζω πως υσχειει αυτο που υσχειει απο πάντα.Αν το σύστημα δεν μπορει να (ελέγξει) η γινεται επικυνδυνο, η δεν του ειναι χρησημο, το τελειώνει.
μμ.. δηλαδή ο τρεχαγύρευε ήταν επικίνδυνος? ή δεν ήταν χρήσιμος?
Αν αυτό οπως λές ίσχυε για τον deva τότε γιατί τον αφήνουν και γράφει ως zip.
Edited by - allzzaro on 16/12/2010 22:17:14
Τηλεφωνο.
quote:
allzzaroΔεν θυμάμαι ακριβώς.
Αυτό που θυμάμαι τότε είναι οτι είχα μείνει με ανοικτό το στόμα οταν σε είχα δεί ξαφνικά με τόσους λογαριασμούς.
Αυτό ήταν μια αντίδραση. Είχαν προηγηθεί κάποια άλλα πράγματα.
Γι' αυτό σου είπα πως έχουν σημασία οι 3 προσωρινές διαγραφές του trexagireve.
O λογαριασμός Deva Parinito απενεργοποιήθηκε γι' αυτό το θέμα : http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7228
Το τι επακολούθησε, ήταν απλώς μια σειρά από αντιδράσεις.
Καλησπέρα κυριοι και κυριες. Ειμαι απο τα νεα μελη απο Κυπρο και θα ηθελα να ακούσω τις αποψεις και γνωμες σας γυρω απο το πολυσυζυτημενο θεμα του Τριγωνου των Βερμουδων
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Όπως σου έγραψε και ο CYBERMASTER, μπορείς πριν ανοίξεις ένα θέμα, να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία "Αναζήτηση", ώστε να βρεις εάν το θέμα που σε ενδιαφέρει υπάρχει ήδη ενεργό.
Σχετικά με το τρίγωνο των Βερμούδων, γίνονται αναφορές σε πολλές συζητήσεις - κυρίως της θεματικής κατηγορίας .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Υπάρχει εξάλλου και μία συζήτηση, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα αυτό:
επίσης, πολλές πληροφορίες μπορείς να βρεις και στην συζήτηση:
Μπορείς λοιπόν να διαβάσεις και να συμμετέχεις στις παραπάνω συζητήσεις.
Το θέμα αυτό που άνοιξες, δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!