- Σαρδάμ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
http://www.geocities.com/dimsot/fotodiktio.html
(ειναι η σελιδα που τις ανεβασα και μετα πατησεις δεξι κλιλ πανω στην φωτο που δεν φαινεται στο παραπανω ποστ μου και επιλεξεις το show photo την εμφανιζει

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
quote:
1)Έχετε υπ' όψη σας την ονομασία των αναμενόμενων Windows και το σήμα κατατεθέν που θα τα συνοδεύει Windows Longhorn...και το περίγραμμα της φατσούλας ευκρινέστατο!
Γιατί όμως κολλάτε στον ..."διάβολο" ρε παιδιά ;...
...3)Στο εκπληκτικό βιβλίο του Arthur Clarcke ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (The Childhoods End)...θυμάστε ποιά ήταν η μορφή των Επικυριάρχων ;...Θυμάστε ποιά ήταν η αιτία που παρέμειναν αφανείς επί μία ολόκληρη πεντηκονταετία μέχρι να εμφανιστούν ;...
1) Βγήκε κιόλας "βρώμα" στην αγορά?Από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω (μη ρωτήσετε πώς!) αυτό το Longhorn ήταν ακόμα σε ...πρώιμο στάδιο!!
2) Πες μου και μένα σε παρακαλώ γιατί δε γνωρίζω...ειλικρινά μιλάω!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Μην απορρίπτεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
quote:
1)Έχετε υπ' όψη σας την ονομασία των αναμενόμενων Windows και το σήμα κατατεθέν που θα τα συνοδεύει Windows Longhorn...και το περίγραμμα της φατσούλας ευκρινέστατο!
Γιατί όμως κολλάτε στον ..."διάβολο" ρε παιδιά ;...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ CHICAGO BULLS ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ...![]()
quote:
1) Βγήκε κιόλας "βρώμα" στην αγορά?Από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω (μη ρωτήσετε πώς!) αυτό το Longhorn ήταν ακόμα σε ...πρώιμο στάδιο!!
Τι πρώιμο στάδιο ... Απο τον Ιούλιο του 2001 το ετοιμάζουν οι άνθρωποι. Και θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο.

Άργησα να παρακολουθήσω το topic και ξέχασα την απάντηση που σας οφείλω.
Λοιπόν…
«…την ημέρα που οι Επικυρίαρχοι είχαν ορίσει ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους, όλα τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα ήταν συντονισμένα στο Cape Canaveral.
Δύο μικρά παιδιά, ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι με ανθοδέσμες στα χέρια περίμεναν ν’ ανοίξει η πόρτα και να προσφέρουν τα άνθη τους, στον εκπρόσωπο αυτών που επί πενήντα χρόνια βρίσκονταν με τα τεράστια σκάφη τους πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.
Κι όταν η πόρτα άνοιξε, εμφανίστηκε εκείνη η μορφή που είχε διατρέξει τους μύθους όλων των φυλών του κόσμου, σαν μια προγραμματισμένη και φυτεμένη στο ανθρώπινο κύτταρο…ανάμνηση από το μέλλον !
Ναι…ήταν η μορφή με το σκουρόχρωμο, φολιδωτό δέρμα, τα δύο μικρά κέρατα στο κεφάλι, τα κόκκινα μάτια και την ουρά !...
Έπρεπε όμως να περάσουν δύο γενιές σχεδόν, να μεγαλώσουν και να τεκνοποιήσουν τα παιδιά εκείνων που είχαν πρωτοδεχτεί τα τεράστια σκάφη των Επικυρίαρχων πάνω από τον ουρανό τους, να έχει σβήσει έντεχνα ή όχι, οποιαδήποτε αρνητική αναφορά σχετισμένη με τη μορφή αυτή, ώστε να μπορέσουν να πλησιάσουν τα μικρά παιδιά τον εκπρόσωπο αυτών των υπάρξεων και να μπορέσουν χωρίς τον παραμικρό φόβο να ανεβούν στην αγκαλιά του !...»
Αξίζει να πάρετε και να διαβάσετε το βιβλίο, το οποίο, σημειωτέον, δεν έχει και τόσο…Happy End.
ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ – ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ)
Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)
quote:quote:
1) Βγήκε κιόλας "βρώμα" στην αγορά?Από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω (μη ρωτήσετε πώς!) αυτό το Longhorn ήταν ακόμα σε ...πρώιμο στάδιο!!Τι πρώιμο στάδιο ... Απο τον Ιούλιο του 2001 το ετοιμάζουν οι άνθρωποι. Και θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο.
Η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της πρώτης beta version των Windows Longhorn είναι αυτό το καλοκαίρι. Η τελική έκδοση θα τεθεί σε εμπορική κυκλοφορία προς το τέλος του 2005.
Πάντως, το σήμα των καινούριων Windows δεν μοιάζει και ιδιαίτερα με τη μορφή που παρουσιάζεται στο οπτικό ποντίκι. Πιο πολύ με το Napster μοιάζει...
Longorn den einai to onoma tous (ta exw kiolas) alla legontai Windows: Codename Longhorn. h microsoft exei ayth thn tash na deinei perierga onomata sta windows prin bgoune kanonika sthn agora. To official tous onoma otan bgoune 8a einai Power Windows an 8ymamai kala. gia paradeigma ta Windows XP legotan Windows Codename Whistler kai ta 2003 an den apatame Windows Codename Timeport (mporei na exw kai adiko gia to onoma twn windows 2003) ayta ta lew apla gia na mhn blepoume daimones mesa sta windows mas (h panes h diaolia!)
Sorry gia tous latinikous xarakthres
Kalhmera apo Agglia
Satyros
ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ 2 ΕΙΚΟΝΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ