ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

phhjvuf27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
andreas_Μέλος
07/06/2005, 15:41:42
quote:

Πριν μας δει όλους η οργή του Θεού ας κοιτάξει πρώτα τους αντιπροσώπους του στη γη, βλέπε Άγιο Όρος.
Εάν είναι να πιστεύω αυτούς.... άσε καλύτερα, εάν πάω στην κόλαση προτιμώ το δύσκολο δρόμο, δεν χρειάζομαι κανέναν να μου δείξει το μονοπάτι.

Ρε φίλε γιατί κρίνεις τον Χριστιανισμό από κξάποιους κακούς μοναχούς;Αυτούς όπως όλους θα τους κρίνει ο Θεός.Δεν σημαίνει επειδή κάποιος είναι μοναχός ή παπάς αυτομάτως πάει παράδεισο.Εσύ να παίρνεις παράδειγμα από σπουδαίουσ Αγιορίτες όπως τους μακαριστούς Πορφύριο,Παίσιο,Σωφρώνιο...

07/06/2005, 16:11:02
Δεν κρίνω τον Χριστιανισμό όπως δεν κρίνω και καμμία άλλη θρησκεία.
Δεν ξέρω τους Αγιορίτες που αναφέρεις αλλά και να τους μάθω δεν θα με διευκολύνει σε τίποτα.

Εσύ όμως κρίνεις τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μαχαίρια, αξίνες, δρεπάνια, κ.τ.λ. εάν σέβονται αυτά που ο Θεός χάρισε απλόχερα εμένα μου κάνουν.

Όλοι στον ίδιο Θεό πιστεύουμε έστω και αν τον ονομάζουμε διαφορετικά και για μένα δεν υπάρχει μέρα της κρίσης συγκεκριμένη, κρινόμαστε όλοι κάθε μέρα, κάθε λεπτό, εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος.
Εμείς τα δημιουργούμε με τις πράξεις μας και τις σκέψεις μας.

andreas_Μέλος
11/06/2005, 03:12:12
Άλλο να χρησιμοπειής το μαχαίρι για να κόψεις το ψωμί,και άλλο να κρίνεις τη τύχη σου από αυτό και να το βάλεις κάτω από το κρεβάτι σου,για να μην έρθει η Μόρα.
MakyuraΝέο Μέλος
20/06/2005, 08:31:48
Παιδια ακουστε.Οταν απο ολα τα συμπτωματα τηςε μορας εχουμε μονο παραλυση ομως καταφερνεις να κουνησεις τα χερια και το ενα ποδι και το κεφαλι,εχουμε μορα η κατι ξεκαρφωτο?
myronasΝέο Μέλος
07/08/2011, 22:47:30
i mitera m leei oti exw xarisma. polloi filoi m den me pisteuoun ektos apo mia fili m pou exei t idio..
exw loipon to eksis xarisma:niwthw pneumata i mallon niwthw opoiodipote on einai dipla m oles tis wres tis meres kai mporw na ta kalesw me ena ksorki-frasi.
to xeirotero einai otan epixeirw na dw ta 'proswpa'twn pneumatwn ka9ws den mporw na to mplokarw... opoiosdipote mporei na boi9isei me sumboules i kati parapanw as m to pei.. sas euxaristw

08/08/2011, 00:18:10
Φίλε myronas καλωσόρισες στο forum.

Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish για την ευκολότερη ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Ευχαριστώ.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

starstruckΜέλος
12/08/2011, 22:04:31
Πιστεύω ότι ο άνθρωπος μόνος του δεν έχει την τόση δύναμη για να υπερνικά το καθετί. Κάποια πράγματα χρειάζεται πίστη για να τα νικήσεις.