ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η λύση στην πείνα ή μια ακόμα ιντερνετική μούφα ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η λύση στην πείνα ή μια ακόμα ιντερνετική μούφα ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

allzzaro8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
26/06/2010, 12:27:34
Κακά τα ψέμματα φίλε τρεχαγύρευε.
Το κρέας για κάποιον που κάνει καθιστική ζωή ή για κάποιον που το έχει ανάγκη είναι μια τροφή αναγκαία.
Για μην τρώει κάποιος κρέας για ηθικούς λόγους και μόνο αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό. Κάποιος που απέχει της κρεατοφαγίας θα πρέπει να είναι πολυ γνώστης της διατροφής και να έχει ενα πολύ πλούσιο διαιτολόγιο.
Οπωσδήποτε το κρέας προέρχεται απο τα ζώα που έχουν ψυχή και για να τα φάμε πρέπει να τα σκοτώσουμε. Οσοι θέλουν να απέχουν απο αυτό πρέπει να έχουν ενα πολύ πλούσιο διαιτολόγιο και ο Θεός βοηθός..
Η αλήθεια είναι οτι η αποχή απο το να τρώει κάποιος κρέας βοηθά σε πολλά..
Η ζάχαρη και το αλάτι για κάποιον που κάνει καθιστική ζωή είναι θάνατυος. Για κάποιον ομως που αθλείται είναι απαραίτητα.
Εγώ να σου δώσω να καταλάβεις οταν βρίσκομαι σε περίοδο αναβολισμού αναγκάζομαι και παίρνω μίγματα υδατάνθρακα που περιέχουν γλυκόζη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες. Ειδικά μετά απο 2 ώρες έντονης κολύμβησης αναγκάζομαι να παίρνω τέτοια μίγματα διαφορετικά κατεβαίνω πολύ απότομα στα κιλά μου και σέρνομαι στην κυριολεξία.
Αυτό βέβαια στιγμιαία και μόνον οταν αδειάζω στην κυριολεξία τις πηγές ενέργειας μου στο 0.
26/06/2010, 12:45:34
Αγαπητέ μου allzzaro, διαφωνούμε....Πιστεύω και βλέπω,οτι έχουμε
ένα όχημα, το σώμα μας, που παράγει ενέργεια και θέλει απλά υποστήριξη απο μας, με συγκεκριμένα πράγματα, που εμείς παραγνωρίζουμε και αντικαθιστούμε..
Η τροφή υποστήριξης, ή καύσιμο, δεν μπορεί να ζορίζει το όχημα,
ούτε να υπερβαίνει σε ποσότητα, αυτή που χρειάζεται ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ...Αλλοιώς, κανεις το όχημα άχρηστο, γι αυό που έγινε να είναι, να αχρηστεύει τη δική του παραγωγική γραμμή καιτ να εκφυλίζεται...
Οπότε, κάποτε φλιπάρει...
26/06/2010, 15:01:29
Συμφωνούμε απόλυτα Βαγγέλη μου.
Οπως τα λές είναι αλλά...
Αυτή η αέναη διαδικασία πάρε βάρος, χάσε βάρος ευνοεί το μεταβολισμό. Αν κάποιος παραμείνει σταθερός χωρίς να παίρνει ποτέ του βάρος δεν θα αναβολιστεί ποτέ του.
Εάν κάποιος δεν αναβολίζεται και παραμένει πάντα στα κιλά του αυτό που θα πετύχει είναι λόγω της γήρανσης να χάνει κάθε χρόνο ενα μικρό ποσοστό απο το μυοσκελετικό του σύμπλεγμα.
Αυτό το μικρό ποσοστό ομως σε μία 20ετία είναι πολύ ορατό και καταστροφικό.
Για να πετύχει κάποιος εναν αναβολισμό θα πρέπει να εχει περίσσια ενέργεια.
Εγώ προσωπικά κάθε χρόνο στα τέλη Αυγούστου ξεκινώ να λαμβάνω κάποιες επιπλέον θερμίδες σε καθημερινή βάση εως και στο τέλος του Φλεβάρη με αποτέλεσμα απο τα 67 κιλά να φθάνω τα 70.
Αρχές Μάρτη ξεκινώ σταδιακά μια καταβολική πορεία μειώνοντας τις θερμίδες μου, αλλάζει ουσιαστικά ολη η διατροφή μου αλλά και οι δράσεις μου φτάνοντας τα 67 κιλά και πάλι.
Αποτέλεσμα είναι η μείωση του σωματικού μου λίπους στο 11% και αυτό σημαίνει λιγότερες τοξικές ουσίες (οι διοξίνες και αλλες τοξικές ουσίες είναι λιποδιάλυτες, λιγότερο λίπος λιγότερες τοξικές ουσίες) μεγαλύτερη ευκινησία και υψηλός μεταβολισμός.
Κάποιος ο οποίος άλογα ξεκινά αν αναβολιστεί με ποτά, με ζάχαρη λίπη και απλό υδατάνθρακα το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να αποθηκεύσει λίπος. Αυτούς υποννοείς λοιπόν που χρησιμοποιούν άλογα την περίσσια ενέργεια και την κρατούν για πάντα.
26/06/2010, 18:09:18
Και τα 5 κιλά αυξομείωσης, που έχω ξαναγράψει,έχουν εδώ τη σημασία τους, φίλε μου allzzaro...Βλέπεις, δεν κρατάς κατι σταθερό, όταν ανα
έτος, αυξομειώνεις το βάρος,χωρίς να είναι αυτό επώδυνο για το σώμα....
Δεν ξέρω ,ρε φίλε, πιστεύω, ότι η ενέργεια που χρειαζόμαστε, είναι λιγότερη απο όση χρησιμοποιούμε...Αν το σώμα δεν υπερφορτίζεται, δεν
τρώει κυτταρα, δεν χάνει αντοχές...
Έχει και η αργή αναπνοή, τα καλά της, με ασκήσεις 5 λεπτών τη μέρα...Το θέμα είναι, μόνο του το σώμα να ξέρει τι θέλει και πόσο....Με καλή διατροφή, πιστεύω φτάνεις στο σημείο, να σου λέει το σώμα σου, τι ακριβώς χρειάζεται ή του λείπει...
Πάντως, με το κρέας, όσα διαβάζω, μέρα με τη μέρα, με κάνουν να πιστεύω, ότι σε αυτό, οφείλεται η φιλασθένεια, η μικρη διάρκεια ζωής...
26/06/2010, 18:40:20
quote:
Και τα 5 κιλά αυξομείωσης, που έχω ξαναγράψει,έχουν εδώ τη σημασία τους, φίλε μου allzzaro...Βλέπεις, δεν κρατάς κατι σταθερό, όταν ανα
έτος, αυξομειώνεις το βάρος,χωρίς να είναι αυτό επώδυνο για το σώμα....

Πολύ σωστή επισήμανση.
Εδώ υπάρχουν αντικρουόμενες αντιλήψεις.
Οι δίαιτες είναι εξουθενωτικές υποστηρίζουν.
Εχουμε μειωμένη λήψη θερμίδων άρα λιγότερες θρεπτικές ουσίες, λιγότερες βιταμίνες, πρωτείνες και είναι αρκετά κουραστικές τόσο σωματικά οσο και ψυχολογικά ομως..
Είναι μια φυσική διαδικασία, ολα τα πλάσματα κάποτε έχουν επάρκεια τροφής κάποτε όχι. Κάποια ζώα μάλιστα αποθηκεύουν τεράστιες ποσότητες αποθεμάτων και δεν τρώνε για αρκετούς μήνες.
Για τον σημερινό άνθρωπο δεν ισχύει αυτό καθώς εχει επάρκεια τροφής και υπερσιτίζεται συνεχώς.
Είναι λοιπόν μια φυσική διαδικασία που θα πρέπει κάθε τόσο να λειτουργεί..
Οπωσδήποτε το να πάρει κανείς βάρος ή να χάσει βάρος με τον τρόπο τον οποίο υποδεικνύω είναι μια εξειδικευμένη δικαδικασία που προυποθέτει να γνωρίζει κάποιος πολύ καλά τι κάνει και να διαθέτει την ανάλογη εμπειρία.

quote:
Δεν ξέρω ,ρε φίλε, πιστεύω, ότι η ενέργεια που χρειαζόμαστε, είναι λιγότερη απο όση χρησιμοποιούμε...Αν το σώμα δεν υπερφορτίζεται, δεν
τρώει κυτταρα, δεν χάνει αντοχές...

Η ενέργεια που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση δεν είναι πάντα ή ίδια και διαφέρει απο άτομο σε άτομο ανάλογα με τις δραστηριότητες του.
Αλλη ενέργεια θα χρειαστεί ενας ηλικιωμένος, αλλη ενας υπάλληλος γραείου, αλλη ενέργεια ενας που είναι όλη μέρα στους δρόμους, αλλη ενας που ασχολείται με το fitness και αλλη ενέργεια ενας νέος που έχει βαριά σωματική δραστηριότητα καθώς και αλλη ενέργεια μια νέα γυναίκα που διαβάζει.
Ολα σε ενα τσουβάλι δεν γίνεται.

quote:
Έχει και η αργή αναπνοή, τα καλά της, με ασκήσεις 5 λεπτών τη μέρα...Το θέμα είναι, μόνο του το σώμα να ξέρει τι θέλει και πόσο....

Αναμβισβήτητα οι αναπνοές παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο τόσο στην άσκηση οσο και γενικώς στη ζωή μας.
Δύο φορές ημερησίως μπορεί κάποιος να αφιερώνει σε κάποιες ασάνες για 10 λεπτά με σωστές αναπνοές. Αριστα αποτελέσματα.

quote:
Με καλή διατροφή, πιστεύω φτάνεις στο σημείο, να σου λέει το σώμα σου, τι ακριβώς χρειάζεται ή του λείπει...

Τι λέει το μυαλό σου και οχι το σώμα σου.
Αυτό πολύ λίγοι το πετυχαίνουμε και πάλι κάνουμε λάθη.
Οι περισσότεροι δεν είναι εγκρατείς.
Εκατοντάδες email λαμβάνω και μου ζητάνε διευκρινήσεις.
Απο οτι τους λέω κάνουν το αντίθετο..δεν ακολουθούν τι λέει η λογική αλλά τους κυβερνά η βουλιμία και μετά μου λένε ``τα σκάτωσα``, ``το ξέχασα`` ή ``το έριξα εξω``..

quote:
Πάντως, με το κρέας, όσα διαβάζω, μέρα με τη μέρα, με κάνουν να πιστεύω, ότι σε αυτό, οφείλεται η φιλασθένεια, η μικρη διάρκεια ζωής...

Εδώ τα πράγματα Βαγγέλη θέλουν πολύ συζήτηση έχω ανοίξει ενα τόπικ ``πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα`` και θέλω να πώ το εξής.
Οποιος θέλει να μην τρώει τα ζώα για ηθικούς λόγους με δική του ευθύνη μπορεί να μην τρώει ούτε κρέας ούτε ψάρι ούτε πουλερικά.
Οποιος θέλει να μην τρώει κρέας για λόγους υγείας μπορεί να τρώει οπως του υποδεικνύει η πυραμίδα διατροφής.

26/06/2010, 20:05:08
Αγαπητέ μου Φώτη, επειδή, 25 χρόνια, ζω με ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής,εκτός της κλεισούρας λόγω δουλειάς και οικογένειας,όλα τα άλλα,
είναι μεθοδευμένα, ώστε, να τρώμε, όσο θέλουμε όποτε θέλουμε, δίχως να παχαίνουμε, οικογενειακώς...
Τα ...πεθερικά μου, παθαίνουν πλάκα, με τις ποσότητες που τρώμε με την γυναίκα μου, ενώ αυτοί, ως υπέρβαροι, τρώνε λιγότερο και απορούν, που δεν παχαίνουμε...Για τα 5 κιλά, το βλέπω να γίνεται, Πάσχα και Χριστούγεννα και ανάλογα, το ..επιτρέπω στον εαυτό μου, ή όχι...Θέμα, απόφασης,καθαρά....Στο λέω, γιατί, όταν λέω, ότι τρώω, ότι θέλει το σώμα, το έγραψα, γιατί, με κήπο δικο μας, στο χωριό και μόνιμη υγιεινή διατροφή,συν κίνηση, χωρίς ιδιαίτερο κόπο,κάνει καλές καύσεις το σώμα, με αποτέλεσμα, η δικη μας ενέγεια να χρησιμοποιείται θετικά, στην υπάρχουσα....
Ειλικρινά, παντως, το σώμα, διαλέγει, όχι η επιθυμία, σε πολλά πράγματα...
26/06/2010, 20:21:31
Πρέπει να κινείσαι υπερβολικά, είναι και το ποδήλατο

Εσείς εκεί έχετε τη δυνατότητα μιας ποιό ποιοτικής ζωής απο εμας εδώ.
Εχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια μονοκατοικία με κήπο εξω απο την πόλη και να καλλιεργείτε δικά σας προιόντα.
Τώρα με την προερχόμενη κρίση θα πάρουν φωτιά οι λαχανόκηποι.
9 ευρώ παρακαλώ τα αμπελοφάσουλα.. 9 ΕΥΡΩΩΩΩΩΩ....
Χρυσά είναι ..

26/06/2010, 21:15:42
Φίλε, με δικό σου κήπο,όπως εμείς, μεσω των πεθερικών μου, τρώμε, ότι μπορείς να φανταστείς,σε αφθονία, γιατί, επειδή έχουν κήπο για μας, όλους, χρόνια τώρα και μεγάλο, έχουν μεγάλη ποικιλία και ποιότητα, σε είδη και βέβαια, μόνο με κοπριά...
Να δεις τα παιδιά μου, θέλω, μονο,να πάθεις πλάκα...
Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος, υποστηρίζω, φιλε Φώτη...
Σκέψου μια ζωή, στυλ..παράδεισο..Όπου γεύεσαι απο επιθυμία, όχι απο ανάγκη...
Τότε, αξιοποιείται ότι τρώς, παράδειγμα....