- Η συνάντηση για την Πεντέλη... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εχτές το βράδυ ήμουν παρών σε ένα κάλεσμα που έκαναν δυο αγαπητοί φίλοι του φόρουμ ο Πέτρος και ο Νταβέλης 666 και είχε θέμα του το σπήλαιο της Πεντέλης. Θα ήθελα μέσα απο το φόρουμ να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς γιατί παρουσίασαν μια δουλειά εμπεριστατωμένη και πολύ καλή που χρειάστηκε κόπο, χρόνο και χρήματα για να γίνει. Θέλω να πω στα παιδιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και όπως είπα και του Νταβέλη ο οποίος απο ότι κατάλαβα διαπνέεται απο έναν έρωτα για την Πεντέλη να ασχοληθεί και με άλλα βουνά της περιοχής μας τα οποία βριθουν μυστηρίων και παράξενων φαινομένων. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η συμμετοχή και λόγω του καύσωνα αλλά και λόγω της εποχής και της ημέρας δεν ήταν αυτή που θα τους άξιζε αν και ήταν αρκετά ικανοποιητική. Θα ήθελα λοιπόν να προτείνω στους αγαπητούς φίλους να επαναλάβουν την συνάντηση αυτή το φθινόπωρο και αν είναι δυνατόν σε μέρα Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα ώστε να έχει την δυνατότητα να έρθει περισσότερος κόσμος.
Παιδιά να είστε καλά και να μας δείξετε περισσότερα...
Φιλικά Απέριττος...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Αποκόμησα πάρα πολλές πληροφορίες και πολλά από τα τραβηγμένα και δήθεν παράδοξα, ήρθαν ξανά στη ... σωστή τους θέση.
Αφού το σύμπαν μου πάλλει ξανά στους φυσιολογικούς ρυθμούς του, ευχαριστώ τους Πέτρο και Νταβέλη για την τεκμηριωμένη εργασία τους.
Vril
Αποκόμησα πάρα πολλές πληροφορίες και πολλά από τα τραβηγμένα και δήθεν παράδοξα, ήρθαν ξανά στη ... σωστή τους θέση.
Αφού το σύμπαν μου πάλλει ξανά στους φυσιολογικούς ρυθμούς του, ευχαριστώ τους Πέτρο και Νταβέλη για την τεκμηριωμένη εργασία τους.
Vril
Ευχαριστούμε θερμότατα ΚΑΙ ΕΣΑΣ και ΟΛΟΥΣ εκείνους τους φίλους,γνω-
στούς και αγνώστους,που παρεβρέθηκαν στην όντως επιτυχημένη μας συγ-
κέντρωση.Ομολογουμένως έμεινα έκπληκτος από τον αριθμό των ενδιαφερο-
μένων που πλαισίωσαν αυτήν την σεμνή μας εκδήλωση.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Απέριττο για τους φίλους που
έφερε μαζί του και οι οποίοι με τις ερωτήσεις τους και το ενδιαφέρον
τους συμμετείχαν ενεργά στην ελευθέρα συζήτηση, η οποία εξελισσόταν,
τόσο κατά την διάρκεια των διαφόρων εισηγήσεων όσο και κατά την διάρκεια της προβολής και ηχητικών ακουσμάτων διαφόρων ντοκουμέντων,
που τόσο Νταβέλης όσο και άλλοι "συνοδοιπόροι" είχαν ευγενώς προσφέ-
ρει για την εν λόγω συνάντηση.
Ευχαριστώ προσωπικά επίσης τον Απέριττο για την πρόταση επανάληψης
της εν λόγω εκδήλωσης κατά την νέα σεζόν.Είναι κάτι που θα θέλαμε
να κάνουμε μια και έχουμε και άλλο οπτικό υλικό από τις πειραματικές
μας μετρήσεις στον χώρο του Βουνού.
Βέβαια η δική μου ιδέα είναι εάν θα ήταν δυνατόν οι συγκεντρώσεις
αυτού του είδους να μην έχουν¨"μονοπωλειακό" χαρακτήρα ώστε να μην
γίνονται ανιαρές.θα επιθυμούσα και άλλοι φίλοι με άλλου είδους θέμα-
τα να μετέχουν ενεργά στην δημιουργία τέτοιων συγκεντρώσεων σαν ειση-
γητές.
Πάντως το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουλίου,αποχωρήσαμε από τον φιλόξενο
χώρο,έχοντας ΟΛΟΙ μας τις καλλίτερες εντυπώσεις...τουλάχιστον γνωρί-
ζοντας νέους φίλους που απλά τους ξέραμε πίσω από ένα ψευδώνυμο.
Ας σημειωθεί ότι είχαμε συμμετοχές συμπαθεστάτων ατόμων και από άλλα
forums.(Αξειοσημείωτο!!!).Συγκινητική ήταν επίσης η παρουσία της κας
Γκιόλβα και της παρέας της που τίμησαν οπωσδήποτε τον φίλο μου Νταβέ-
λη.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,για άλλη μία φορά,ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση πάλι το Φθινόπωρο με ακό-
μα μεγαλύτερο δυναμισμό και ενεργή συμμετοχή στο προσφιλέστατο και
φιλόξενο forum ΜΑΣ!!!!!!!!
Φιλικότατα
Πέτρος
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Καλοί μου φίλοι Πέτρο και Ntavelis666 σας χαιρετώ.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την τόσο καταπληκτική παρουσιά (από ΕΣΑΣ τους δυό) των "παράξενων" γεγονότων της Πανίερης Πεντέλης.
Προσωπικά σας ευχαριστώ για την εκδήλωση που διωργανώσατε με αγάπη και ήθος προς το Ιερό βουνό της Αττικής γης.
Δεν μπόρεσα να είμαι εκεί, αλλά η σκέψη μου σας συντρόφευε με πάρα πολύ αγάπη.
Καλοί φίλοι, πιστεύω να επαναληφθεί και πάλι η διοργάνωση για το θέμα ετούτο μια και πάρα πολλοί φίλοι σας (από τα μέλη του esoterica) δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε κοντά σας.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και την θετική σου σκέψη.
Πάντως ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.
Με πολύ φιλία και εκτίμηση
Πέτρος
η ανθρωπινη επαφη ειναι ανωτερη απο την επικοινωνια μεσω δικτυου
οπως ειπε ο Πετρος, "τουλάχιστον γνωρίζοντας νέους φίλους που απλά τους ξέραμε πίσω από ένα ψευδώνυμο"
χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδια, οπως χαρηκα την επικοινωνιακη ατμοσφαιρα που επικρατουσε
και που ξερετε... μια τετοια συναντηση μπορει να εξελιχθει στο μελλον σε ομαδα ερευνας ανεξηγητων φαινομενων, και αλλων θεματων εκτος της Πεντελης
και υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα στην Ελλαδα
θα χαρω να ξαναβρεθουμε, και ισως ακομα περισσοτεροι την αλλη φορα
θα προτεινω ομως να γινεται μια αναγγελια της συναντησης και οποιος μπορει και θελει να συνεισφερει και οικονομικα
ενιωσα αβολα που επωμιστικαν το οικονομικο βαρος μονο οι διοργανωτες
μη με παρεξηγησετε παρακαλω, αλλα η ισχυς εν τη ενωσει, ή κρατα με να σε κρατω να ανεβουμε το βουνο, που λεει η παροιμια
επισης θα ηταν ενδιαφερον να επισκεφθουμε παρεα καποιο σημαντικο τοπο, οπως οι πυραμιδες του Ελληνικου χωρου πχ, ή εκεινο το εκκλησακι στην πελοπονησσο που στην στεγη του φυτρωσαν καμια δεκαρια μεγαλα δεντρα
ναστε καλα ολοι σας, και μπραβο στον Νταβελη και τον Πετρο για την δουλεια που παρουσιασαν
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του Πέτρου
"θα επιθυμούσα και άλλοι φίλοι με άλλου είδους θέματα να μετέχουν
ενεργά στην δημιουργία τέτοιων συγκεντρώσεων σαν εισηγητές."
Οπως και με την πρόταση του jonnie
"θα προτεινω ομως να γινεται μια αναγγελια της συναντησης και οποιος μπορει και θελει να συνεισφερει και οικονομικα"
Η ιδέα είναι ότι ο καθένας που ενδιαφέρεται να μαζέψει υλικό για ένα συγκεκριμένο θέμα και να το παρουσιάσει στους υπόλοιπους, μπορεί να το δηλώσει στο ίδιο το θέμα (εφ όσον πρέπει να υπάρχει ήδη σε κάποιο φόρουμ) και να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους υπόλοιπους φίλους. Ετσι μπορεί να σχηματιστεί μία μικρή ομάδα ανθρώπων που θέλουν να γίνουν είτε εισηγητές, είτε διοργανωτές της συγκεκριμένης βραδιάς.
Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξουμε, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι το εξής:
Να οργανωθούν βραδιές Διαλογικών Συζητήσεων και όχι διαλέξεων.
Που σημαίνει ότι
1. Εισηγητής πρέπει να είναι κάποιος που έχει συμμετοχή στα φόρα και όχι κάποιος άσχετος. Δεν είμαι εναντίον της πρόσκλησης γνωστών ερευνητών κλπ. για να μιλήσουν, αλλά να μην φτάσουν αυτές οι βραδιές να γίνουν "Η διάλεξη του κυρίου Τάδε". Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας.
2. Ο χρόνος των "εισηγητών" να είναι περιορισμένος, έτσι ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο να εκφράσουμε τις απόψεις μας, τις απορίες μας, τις αντιρρήσεις μας, να υπάρξει μία ουσιαστική συζήτηση με την ελάχιστη επέμβαση του εισηγητή ή του συντονιστή της συζήτησης.
Οσο για τις εκδρομές που λέει ο jonnie, αν και είναι πολύ πιό δύσκολο να οργανωθεί κάτι τέτοιο, νομίζω ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη για ένα συγκεκριμένο μέρος όλα μπορούν να γίνουν!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 13/07/2004 12:34:12
Καλή μου Αδελφή Zezmperg, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και ελπίζω σε επόμενη συνάντηση να'σαι και'σύ εκεί.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ χρωστάω φυσικά στην "παλιοσειρά", τον φίλο μας ΠΕΤΡΟ, διότι χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της συγκέντρωσης.
OSTRIA και JONNIEBEGOOD, οι ιδέες σας είναι φοβερές! Είμαι μέσα σε αυτό που προτείνετε.
Φίλε Πέτρο,να σου πώ την αλήθεια, ούτε και'γώ περίμενα (παρά την πρόσκληση μου) την κ.Γκιόλβα και την παρέα της. Η γλυκιά παρουσία της όμως ήταν κάτι παραπάνω απο συγκινητική.
Να'στε όλοι καλά και σας ευχαριστώ και πάλι.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Εκτιμώ ιδιαίτερα τις προτάσεις ΟΛΩΝ σας.Οπωσδήποτε δε η πρόταση τόσο
του συμπαθέστατου φίλου JONNIEBEGOOD,όσο και της αγαπητής μας φίλης
OSTRIA,είναι απολύτως σωστές και "υπό σκέψην".
Χαίρομαι όλως ιδιαιτέρως τουλάχιστον για την καλή και σωστή αρχή που
κάναμε !!!(Διότι στην ουσία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάναμε ότι κάναμε).
Φίλε Νταβέλη,κόψε κάτι-κόψε κάτι (χεχεχε)!!!!Η βραδυά ήταν δική σου!!!
Τέλος πάντων ας είμαστε όλοι καλά και από την νέα εποχή (THE DAY AFTER
OLYMPICS),σκεφτόμαστε πάλι από κοινού και αποφασίζουμε.
Φιλικότατα
Πέτρος
Καλοί μου φίλοι Πέτρο και Ntavelis666 χαίρετε.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και τα καλά σας λόγια.
Πιστεύω την επόμενη φορά να είμαι μαζί σας.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.