- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου ή άλλαξέ τη, γιατί δεν κολλάει με τη δήλωση "δε δήλωσα εσωτεριστής".

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ? ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΚΥΛΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΣΠΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ Zadok ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ.
ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΒΟΡΑ ΜΟΥ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΥΠΟΔΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ. ΤΙΣ ΥΠΟΔΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
Edited by - ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ on 05/09/2004 20:18:23
Επίσης, ουδέποτε σε απείλησα.
Σ' ευχαριστώ που αποκαλύπτεσαι κι εσύ με τη σειρά σου.
Συνέχισε...
quote:
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ?
Γιατί είσαι εδώ;
Αν δε σου κάνουμε ως εσωτεριστές, βρες καλύτερους...
Να μη σε κρατάμε.
Γιατί αν εδώ δε θέλεις υποδείξεις, θα πρέπει να κρίνεις πρώτα τον εαυτό σου.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 05/09/2004 22:20:01
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ.<ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΑΥΤΟ>

quote:
ΤΟ ESOTERICA.gr ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Με τιμά που μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό, αλλά δε με γνωρίζεις, για να ξέρεις τί εκπροσωπώ και τί όχι.
Το esoterica.gr στα Forums είμαστε εμείς (όχι πληθυντικός ευγενείας, αλλά όλοι).
Καλά θα κάνεις να το καταλάβεις και να στοχαστείς πάνω σ' αυτό λίγο...
quote:
ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
Δε με αφορά τί θέλεις και τί δε θέλεις. Είναι δικό σου πρόβλημα.
quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου;
quote:
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΤΙΑ ΕΑΝ ΕΡΙΧΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕΣ.
Στον εαυτό σου πέστα και φρόντισε να μην βρωμίζεις το χώρο, αφού εσύ δεν ανήκεις σ' αυτούς κατά δική σου ομολογία.
quote:
ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΩΜΑΙ ΛΑΣΠΗ ? ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.
Διαβάζω εδώ μέσα πολύ πριν υπάρξεις και έχω βρει πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Δεν κάθομαι να μεμψιμοιρώ όπου με "παίρνει", όπως εσύ.
Αναλογίσου πόσο μίζερο είναι. Σε ικανοποιεί;
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ.<ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΑΥΤΟ>
Καλοσύνη σου για τη διευκρίνηση.
Εγώ μπορώ να ξεπλύνω τα μάτια μου και να δω κάποια στιγμή, να λυπάσαι όσους έχουν καταρράκτη...

Παρά την προειδοποίηση που δέχτηκε στην προηγούμενη σελίδα του παρόντος θέματος:
quote:
Επίσης, μία επισήμανση στην ΑΤΜΑ:
Το γεγονός των πάνω από 5.000 μηνυμάτων σου στα forums, η πλειοψηφία των οποίων προσμαρτυρεί μία δημιουργική συμμετοχή, δεν δίνει και το άλλοθι για τα εμπρηστικά και μερικές φορές προσβλητικά μηνύματα που απευθύνονται σε μέλη, κάποια εκ των οποίων έχουν αποχωρήσει!
Αντίθετα, θα έπρεπε αυτή η μέχρι τώρα δημιουργική σου συμμετοχή, να σου γεννά την εσωτερική υποχρέωση, να σταθείς στο ύψος των γραφόμενων, τα οποία εκπορεύονται από τον αληθινό σου Εαυτό!Προσπάθησε λοιπόν να συγκρατήσεις την "πένα" σου σε κόσμια επίπεδα μέσα στα forums.
Αυτό αποτελεί και για σένα μία προειδοποίηση...
εξακολούθησε να γράφει με τρόπο εμπρηστικό και προσβλητικό.
Ελπίζουμε στο χρονικό αυτό διάστημα να της δοθεί η ευκαιρία να αντιληφθεί, πως η διαιώνιση ενός κλίματος που τρέφεται με προσωπικές διαμάχες και εκφράζεται με τρόπο εριστικό, δεν οφελεί ούτε την ίδια, ούτε και τους σκοπούς των forums, αλλά και δεν έχει την αποδοχή της συντακτικής ομάδας του ESOTERICA.
Επίσης, απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός "Kronos22" - που επίσης δέχτηκε προειδοποίηση - για τους λόγους οι οποίοι αναφέρονται στο μήνυμά μου στο θέμα "Ευχαριστώ.... !!!!!"
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΔΕΙΧΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΒΡΩΜΙΖΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ? ΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ?
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ? ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΩ ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ <ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ> ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΝ ΜΙΣΕΡΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ <ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ> ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ. ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ.

ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ!!!!!!!!
Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!
Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ....!!!!! ΚΡΙΜΑ......
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ.
Άμα το γνωρίζεις, χαίρομαι που συμφωνούμε.
quote:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΔΕΙΧΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΒΡΩΜΙΖΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ? ΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ?
Ίσως να ντρέπομαι, που δεν κατάλαβες.
Όταν λέω "εδώ", δεν εννοώ το παρόν θέμα. Τί θα ΄λεγες να ξεκολλήσεις για λίγο και να δεις και παραπάνω τί γίνεται; Ν' ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέραν του βούρκου που εσύ επικαλείσαι;
Αυτό γράφω επανειλημμένα και εσύ εκεί: "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου"!
Ε, σου επαναλαμβάνω: αν δείχνεις ότι σ' αρέσει τελικά ο βούρκος, παρ' οτι τον κατακρίνεις, τί συμπέρασμα θέλεις να βγάλω;
quote:
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ? ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.
Δε διαχώρισα έως τώρα κανέναν σε ημέτερο ή μη. Αν προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι άλλοι/ες το 'χουν κάνει αυτό και μάλιστα τοποθετούν ταμπελίτσες κατά το δοκούν.
Δε με αφορά όμως και όπου χρειάζεται, διαχωρίζω τη θέση μου.
quote:
ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΩ ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ <ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ> ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΝ ΜΙΣΕΡΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.
Όταν δεν κάνεις τίποτε άλλο στο esoterica, παρά να γκρινιάζεις και μάλιστα όταν δε σε αφορά, μεμψιμοιρείς φυσικά.
Δεν παραπονιέμαι εγώ, που όπως λες μου πετούν λάσπη και διαμαρτύρεσαι εσύ;
Κάνε κάτι καλύτερο. Δεν μπορείς να βρεις;
Αν νομίζεις, ότι περιφέρομαι μόνο στο "Απόψεις, Προτάσεις", είναι ίσως γιατί δεν έχεις διαβάσει τίποτε άλλο στο esoterica.
Επίσης, αν δεν μπορείς να διακρίνεις τη συζήτηση από την κριτική ή τα παίρνεις όλα προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω κάτι ειλικρινά, παρ' ότι θα το ήθελα, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα.
Η τελευταία σου πρόταση είναι λίγο ασύντακτη (συγγνώμη για τη διαπίστωση).
Ξεκινάς με ενικό και καταλήγεις με πληθυντικό. Δεν εννοώ, τί εννοείς.
quote:
ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ <ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ> ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ. ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ.
Αν ξαναδιαβάσεις τί έγραψα, θα δεις ότι ΔΕΝ έγραψα ότι εσύ έχεις καταρράκτη.
Όποιος έχει τη μύγα λοιπόν...
Θα σε παρακαλούσα, όταν αποφασίσεις να μου ξανα-απαντήσεις, να μην το κάνεις εν θερμώ, ώστε να μην καταλήγουμε σε ασυναρτησίες.

Edited by - Zadok on 06/09/2004 04:10:51
Ο νεόπλουτος ένοικος του ρετιρέ, εκεί στον καθαρό αέρα, κοντά στον ουρανό και το "Θείο", όπου αναπτύσσει τις βαθυστόχαστες σκέψεις του, τις εσωτερικές του αναζητήσεις, ανταλλάσσει σοφά λόγια με τους άλλους "αναζητητές", καθ όλα αξιοπρεπής, διακριτικός, αξιότιμος και εξυψωτής της ανθρώπινης ύπαρξης (ιδιαίτερα της δικής του), ο οποίος αφού χορτάσει "εξύψωση" κατεβαίνει στο υπόγειο για να βγάλει τα κρυφά του(και πολλές φορές ολοφάνερα) απωθημένα, τα κόμπλεξ και την κουτσομπολίστικη διάθεσή του...
(Τελικά, αυτοκριτική κάνει κανείς εδώ μέσα;)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τρελάθηκες Ostria; Ξέρεις πόσο χρονοβόρο είναι να μελετάς τα διάφορα "εσωτεριστικά"; Ούτε το παράθυρο δεν προλαβαίνεις ν'ανοίξεις/να σε χτυπήσει λίγο φρέσκος αέρας///πόσο μάλλον να βρεθεί χρόνος για αυτοκριτική...![]()
ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΟΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ Valnta ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ **ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ** ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤHΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΓΕΙΟ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???????
EAN ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ KAI ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΟΠΙΚΣ.
ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ...
ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.... (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ).
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤE ΠΕΡΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ......
ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ....
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΧΙ....
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Προσωπικά έχω πρόβλημα με συγκεκριμένες συμπεριφορές που προέρχονται από συγκεκριμένα άτομα κ που δημιουργούν ένα απαράδεκτο κλίμα πηγαίνοντας από topic σε topic κ παπαγαλίζοντας τις ίδιες μονίμως εμμονές τους.....
Βαρετό + άθλιο...
quote:
ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΟΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ Valnta ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ **ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ** ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤHΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΓΕΙΟ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???????
EAN ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ KAI ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΟΠΙΚΣ.ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ...
ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.... (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ).
Αγαπητέ Avatar εγώ μίλησα για "υπόγειο" ορμώμενη από τον παραπάνω διάλογο της Zadok με τον Αμαρτοβόρο. Σαν απάντηση στο περίπου διατυπωθέν "γιατί αναλώνεσαι εδώ μέσα (στην λάσπη και τον βούρκο), ενώ σε άλλα θέματα (παραπάνω) γράφουμε τόσο όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα;".
Ελπίζω να υπήρξα και γω σαφής με την σειρά μου, μετά την Valta, ότι δεν έχω τίποτα εναντίον του "απόψεις-προτάσεις" αντιθέτως μάλιστα.
Εξ άλλου ας μην το ξεχνάμε, δεν υπάρχει μόνο η βιτρίνα, υπάρχει και το υπόγειο...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΕΓΩΩΩ ΑΡΧΙΣΑ? ΕΓΩΩΩΩ? ΕΓΩ ΑΜΥΝΘΗΚΑ, ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕΣ ΛΑΘΟΣ.... ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΟΤΙ... ΟΤΙ...
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Κ μιας κ το πήγαμε στα κύτταρα...πέρα από την κανονική ροή σε έναν φυσιολογικό οργανισμό--γέννηση καινούργιων κυττάρων κ καταστροφή των παλιών//μη ξεχνάμε κ τους "ιούς" που προσβάλλουν τα υγιή κύτταρα κ επισπεύδουν την διαδικασία του θανάτου....
quote:
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΕΣ ΟΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΝΤΑ & ΑΓΑΠΗΤΕ ΑVATARGR.ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ:
ΕΓΩΩΩ ΑΡΧΙΣΑ? ΕΓΩΩΩΩ? ΕΓΩ ΑΜΥΝΘΗΚΑ, ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕΣ ΛΑΘΟΣ.... ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΟΤΙ... ΟΤΙ...
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.
Καλά, έγραψες! 
-Arthur C. Clarke-
quote:
Κ τα εγκεφαλικά αναλώσιμα είναι//μόνο που δεν ξαναδημιουργούνται...Κ μιας κ το πήγαμε στα κύτταρα...πέρα από την κανονική ροή σε έναν φυσιολογικό οργανισμό--γέννηση καινούργιων κυττάρων κ καταστροφή των παλιών//μη ξεχνάμε κ τους "ιούς" που προσβάλλουν τα υγιή κύτταρα κ επισπεύδουν την διαδικασία του θανάτου....
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΒΑΛΝΤΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ "ΑΝΑΡΧΑ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ -ΔΗΛ. Ο ΟΓΚΟΣ-.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ίσως αυτα τα τόπικς να λειτουργούν ως μεγενθυντικός φακος και συγκεντρώνοντας αυτην την ενέργεια να την καθιστουν καταστροφική.
Απ' την άλλη, ίσως μια καταστροφή να ΄ναι ότι χρειάζεται το φορουμ για μια σωστή επαναδημιουργία.
Ίσως...
Δεν ξέρω...
Τι να πω;...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
Παρατηρώντας "έξω" και "έσω", μου ήρθε μία εικόνα στο μυαλό...Ο νεόπλουτος ένοικος του ρετιρέ, εκεί στον καθαρό αέρα, κοντά στον ουρανό και το "Θείο", όπου αναπτύσσει τις βαθυστόχαστες σκέψεις του, τις εσωτερικές του αναζητήσεις, ανταλλάσσει σοφά λόγια με τους άλλους "αναζητητές", καθ όλα αξιοπρεπής, διακριτικός, αξιότιμος και εξυψωτής της ανθρώπινης ύπαρξης (ιδιαίτερα της δικής του), ο οποίος αφού χορτάσει "εξύψωση" κατεβαίνει στο υπόγειο για να βγάλει τα κρυφά του(και πολλές φορές ολοφάνερα) απωθημένα, τα κόμπλεξ και την κουτσομπολίστικη διάθεσή του...
-Arthur C. Clarke-
...
quote:
Αγαπητέ Avatar εγώ μίλησα για "υπόγειο" ορμώμενη από τον παραπάνω διάλογο της Zadok με τον Αμαρτοβόρο. Σαν απάντηση στο περίπου διατυπωθέν "γιατί αναλώνεσαι εδώ μέσα (στην λάσπη και τον βούρκο), ενώ σε άλλα θέματα (παραπάνω) γράφουμε τόσο όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα;".
...
quote:
Αυτό ακριβώς ήθελα να αναρωτηθώ και ευχαριστώ που με εννόησες πλήρως στα όσα ανέφερα.

Edited by - Zadok on 06/09/2004 18:40:21