- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:"ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ" ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ;
("Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ" ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ...//ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ "ΗΡΩΙΔΑ!"
"ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ" ΜΕ "ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ";
ΘΑ ΦΕΡΩ + ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΟΥ...:Ρ//
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ
ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ...;)
----..ΣΤΑΣΗ..ΙΠΠ*ΚΡ*Τ**0...ΕΙΠΕΣ;ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ "ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ"...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..-
Καλα τα σεξουαλικα σου υπονοουμενα ΑΤΜΑ ,ομως
εγω,δεν θελω Σαρκικο σεξ μαζι σου,
γιατι δεν ξερω αν θα το αντεξεις,
θελω πνευματικο...
που ισως το αντεξεις...
Γενικα ηρεμησε,δεν σου επιτιθεμαι,
ουτε συμμετεχω σε συνομωσιες,κλικες,
ουτε,ουτε,ουτε...ταπαμε.
Απλα ηρεμησε,και συνεχισε...
Edited by - Helios on 06/09/2004 19:07:49
Edited by - Helios on 06/09/2004 19:58:34
quote:
Αυτη ας ειναι μια απο τις προσφορες μου,
στην επιχειρηση σου.Ωωωω... καλά που μου το θύμισες. Πέρνα αύριο από το ταμείο να σε... πληρώσω.
Κατά τα άλλα... δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. "Δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο από την Αλήθεια" όπως έλεγε και η Δασκάλα μας.
Θωθουλιξ,αν παρατηρησες,
δουλευω αφιλοκερδως για την επιχειρηση σου.
Ετσι,τα...οφειλομενα,
τα χαριζω στον ψευτοκελσο,
το κολληταρι σου.
Για μενα,η καλυτερη πληρωμη ειναι,
οτι τον αμολησες παλι ,
και με διασκεδαζει...
Ετσι για ευχαριστια-τροπον τινα,
σου στελνω και την φωτογραφιουλα του,
το χρυσο μου,κυττα τι γλυκουλι που ειναι?
http://www.connollyco.com/discography/uriah_heep/abominog.html
Edited by - Helios on 06/09/2004 20:13:18
Και όχι μόνο εδώ,έκανα μια βόλτα και είδα ότι υπάρχουν παντού παρόμοια θέματα.Γιατί ρε γαμώτο?Η κόπρος πρέπει αμέσως να καθαρίζεται,με το πού πέφτει η πρώτη μπηχτή,το πρώτο υποννοούμενο να κλειδώνεται το θέμα και ο υπαίτιος να "τρώει" προειδοποίηση.
Από την άλλη βέβαια είναι και καθρέφτες του ποιοί πραγματικά είμαστε.
Τυχαία έκανα μιά ανακάλυψη. Νομίζω ότι σας ενδιαφέρει όλους. Διβάστε τις τελευταίες συνδρομές στο << ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ >> στο Αποψεις και Προτάσεις.
Φιλικότατα.
Ισως να μην υπεπεσαν στην αντιληψη σου αυτες οι δυο ανακοινωσεις ...και για τουτο το μηνυμα σου απευθυνεται στην ΑΤΜΑ.
Σ'αυτην την περιπτωση, σου το γνωστοποιω, ωστε να μην υπαρξουν παρεξηγησεις.
quote:
ΑΤΜΑ Η ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ:)
Aγαπητή Ατμα δεν ξέρω αν είσαι ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ αλλά ΑΤΙΜΗ ή ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!
1ον) Γιατί όσες μέρες η Αvallon ήταν ακόμη κοντά μας δεν τολμούσες να μπεις εδώ και να τα πεις αυτά ενώ τώρα που είναι απούσα μπήκες κι έριξες ως συνήθως τη λάσπη σου ξέροντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Για την ακρίβεια όπως και εσύ η ίδια είπες το πήρες μονότερμα με στόχο να ρίξεις το επίπεδο της συζήτησης και να κλειδωθεί το τόπικ (γνωστή τακτική σου)
2ον) Γιατί για μια ακόμη φορά ψεύδεσαι λέγοντας ότι έδινε σημασία στον αριθμό μηνυμάτων. Εχω διαβάσει 2 τόπικ που έλεγε ότι έπρεπε να καταργηθεί ο αριθμός μηνυμάτων και ο διαχωρισμός των μελών σε βαθμίδες.
Πριν γίνω μέλος παρακολουθούσα το φόρουμ για περίπου 4 μήνες και τις βρισιές και προσβολλές που έχεις ρίξει εσύ δεν της είδα ποτέ από την Αvallon.Λες ότι σου είναι αδιάφορη ότι ούτε καν την αντιπαθείς αλλά τα μηνύματά σου όχι μόνο δείχνουν αντιπάθεια αλλά και ένα άσβεστο ΜΙΣΟΣ!!
Ποτέ σε κανένα άλλο μέλος δε συνάντησα την εγωκεντρικότητά σου. Εφτασες δε σε τέτοιο ξεπεσμό να ανοίξεις ολόκληρο τόπικ στα γενέθλιά σου ειδικά για σένα ενώ υπάρχει ήδη τέτοιο τόπικ που όλοι χρησιμοποιούσαν για αυτή την περίσταση. Δε σου έκανε βλέπεις ήθελες να ανοίξεις δικό σου και να μας θυμίσεις τα τόπικ που είχες ανοίξει κιόλας!! Πόσο εγωπαθής μπορεί να'ναι κανείς για να ανοίξει τόπικ για το έργο και τη συνεισφορά του εδώ μέσα?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!
και μετά κατηγορείς την Avallon για κατινιά!
Μάλλον άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη!
Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι η Avallon δεν έφυγε όπως εσύ λες νύχτα αλλά μέρα και με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια!
Το τόπικ αυτό άλλωστε το άνοιξε γιατί αισθάνθηκε ότι όφειλε μια εξήγηση σε όλους αυτούς που την αγαπούσαν και την αγκάλιασαν και όχι για να μετρήσει οπαδούς και να τραβήσει την προσοχή όπως πολύ "φτηνά" ανέφερε ο ryche.
Oσο για το αν επανέλθει με άλλη ταυτότητα εμένα προσωπικά που της έστειλα μήνυμα μου το απέκλεισε γιατί ξέρει πολύ καλά ότι τόσο ο admin όσο και άλλοι έχουν την ικανότητα με διάφορους τρόπους να εντοπίζουν τους διπλούς κωδικούς και δε θα ήθελε να ριψοκινδυνέψει την ακεραιότητά της.
Και ξέρεις κάτι? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
Και αυτό γιατί αν και ήξερε ότι έφευγε έστειλε αυτά τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα ενώ θα μπορούσε να στείλει αποχαιρετηστήρια μπινελίκια.
Γιατί να μην το κάνει?
Τι θα την ένοιαζε άλλωστε?
Αντίθετα θα συμφωνήσω για μια ακόμη φορά με τον alzzaro με αυτή της τη στάση μας επέδειξε τγια μια ακόμη φορά τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
quote:"ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ" ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ;
("Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ" ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ...//ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ "ΗΡΩΙΔΑ!"
"ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ" ΜΕ "ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ";
ΘΑ ΦΕΡΩ + ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΟΥ...:Ρ//
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ
ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ...;)
----..ΣΤΑΣΗ..ΙΠΠ*ΚΡ*Τ**0...ΕΙΠΕΣ;ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ "ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ"...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..-
Γειά φίλοι μου.
Φίλτατη ΑΤΜΑ δεν μπορώ να ξέρω εάν είσαι ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ, αλλά (Α)ΤΙΜΗ) η ανέντιμη είσαι σίγουρα.
1ον) Γιά όσες μέρες ήταν η Avallon εδώ ακόμη κοντά μας δεν τολμούσες να μπεις και να τα πεις αυτά, ενώ τώρα που ΞΕΡΕΙΣ πως είναι απόυσα μπήκες και έριξες ως συνήθως την λάσπη σου! Για την ακρίβεια όπως εσύ η ίδια μας το είπες, με στόχο να ρίξεις το επίπεδο της συζήτησης για να κλειδωθεί το topic. (Γνωστή αγαπητή, πάλι η τακτική σου).
2ον) Για μία ακόμα φορά ψεύδεσαι λέγοντας πως έδινε σημασία στον αριθμό μηνυμάτων. (τουλάχιστών δύο topic υπάρχουν πού έλεγε πως πρέπει να καταργηθεί ο αριθμός μηνυμάτων!
3ον) Σε κανένα άλλο μέλος δεν συνάντησα την εγωκεντρικότητά σου.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι η Avallon δεν έφυγε όπως εσύ λες νύχτα αλλά ημέρα και με το κεφάλι ψηλά, με αξιοπρέπεια.
Kάτι που δεν θέλεις να παραδεχτείς, και σαν πνευματικό ον να καταλάβεις.
Εδώ θα συμφωνήσω με τον αγαπητό alzzaro για τον ακέραιο και αδαμέντινο χαρακτήρα της.
Γειά φίλοι μου.
τα χαμηλωμενα φωτα κανουν σκιες στα προσωπα μας και τα παραμορφωνουν.
Δια τούτο μόνο φως.
Ελατε στο φως, ξεχαστε τις σκιες.
quote:
Το θέμα αυτό, θα παραμίνει ενεργό για δύο ημέρες ακόμα.
Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, αν επιθυμούν να αποχαιρετήσουν την Avallon, να το κάνουν με τρόπο που να την τιμά, και να μην εκμεταλεύονται την αποχώρησή της για προσωπικές σκοπιμότητες.
Ας κρατήσουν πλέον οι αναγνώστες του θέματος αυτού, τη γνώμη για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, για τον εαυτό τους. Κι ας είναι η διαλεκτική αυτή περιπέτεια ένα δίδαγμα για όλους μας, γιατί κι ας μην είμαστε από τους άμεσα εμπλεκόμενους, όλοι ωστόσο βλέπουμε μέσα στους πρωταγωνιστές του δράματος αυτού, ένα κομμάτι της δικής μας προσωπικότητας, που παλέυει με τα δικά της τέρατα: Εύχομαι να κερδίσει τη μάχη ο ανώτερός μας Εαυτός.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία από αυτήν, που εμείς μπορούμε να επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Η μοναδική αλήθεια είναι αυτή που κρύβεται βαθιά μέσα μας και δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Ολες οι άλλες, όπως όλες οι μορφές της προσωρινής μας ύπαρξης, είναι καταδικασμένες να υποστούν τη διαδικασία της τριβής με το εφήμερο, μέχρις ότου αυτή η τριβή κάψει το εξωτερικό κέλυφος, για να αποκαλυφθεί ο εσωτερικός πυρήνας του πραγματικού Εαυτού, η άσβεστη φλόγα που διατηρούμε όλοι μέσα μας.
To θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ενσταση:Το φαινομενο δεν λεγεται Coriolis
αλλα Cariolis!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Βιομηχανικε
Ενσταση:Το φαινομενο δεν λεγεται Coriolisαλλα Cariolis!!!
Αστείο 3ης λυκείου...Όλο τέτοια λέγαμε τότε... Δεν είσαι ο πρώτος που κάνει το συνειρμό. Tον κακομοίρη τον Gaspard-Gustave de Coriolis, που να ήξερε τι χαβαλέ θα κάνανε οι Έλληνες μαθητές με το επίθετό του.
quote:
φαινόμενα όπως την κίνηση των ποταμών, των νεφών κτλ. γιατί δημιουργεί μια ακόμα συνιστώσα στο διάνυσμα της ταχύτητας των σωμάτων. Το φαινόμενο αυτό λέγεται φαινόμενο Coriolis.
http://en.wikipedia.org/wiki/Coriolis_effect
Συγκεκριμένα στη wiki λέει για τα όπλα:http://en.wikipedia.org/wiki/External_ballistics#Coriolis_drift
For small arms, the Coriolis effect is generally insignificant, but for ballistic projectiles with long flight times, such as extreme long-range rifle projectiles, artillery and intercontinental ballistic missiles, it is a significant factor in calculating the trajectory.
Βέβαια αυτά τα λένε οι χριστιανομάχοι όπως εγώ που λένε για σφαιρική γη και για ηλιοκεντρικό.Ασφαλώς και μπορεί να εξηγηθεί με την ύπαρξη μαγνητών στο Βόρειο πόλο της...επίπεδης γης του άθεου. Εξάλλου έτσι εξηγούνται και οι πυξίδες
![]()
![]()
![]()
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!!!!
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ Η' ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ 'ΜΩΡΙΑΣ ΕΓΚΟΜΙΟΝ'.
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΤΟΠΟΥ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΦΕΡΕΙΣ
ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΙΟΥ ΣΕΛΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΥΧΤΑ???
Κ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙ 23ΩΡΕΣ 59ΛΕΠΤΑ Κ 55ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ???
quote:
anastoleas1
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΘΕΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ Κ ΜΕΛΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!!!!
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ Η' ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ 'ΜΩΡΙΑΣ ΕΓΚΟΜΙΟΝ'.
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΤΟΠΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΦΕΡΕΙΣ
ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΙΟΥ ΣΕΛΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΥΧΤΑ???
Κ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙ 23ΩΡΕΣ 59ΛΕΠΤΑ Κ 55ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ???
θα σου απαντήσω με την μέγιστη σοφία, όπως έχει χαρακτηριστεί από αρκετά άτομα εδω μέσα του craven
quote:
Έχεις δίκιο... πάμε πάλι επανάληψη γιατί η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.. έχουμε και λέμε για δεύτερη φορά, είσαι στο παράξενο (δεν κουράστηκες να σου λένε τα ίδια ειλικρινά?) έχεις θέματα με φαντάσματα, αστροπύλες, μώρα, ουιτζα, δαίμονες και δεν ξέρω γω τι άλλο.. ειλικρινά τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου όταν σε ένα τέτοιο forum μπαίνεις σε ένα θέμα και λες "αυτό που συζητάτε θέλω να το δω ή θέλω αποδείξεις" θες δηλαδή να σου φέρουν τον κάσπερ το φαντασματάκι? να πιάσει κάποιος την μώρα με απόχη να στην φέρει? να κόψει ένα κέρατο απ τον βελζεβούλη να στο δείξει? να σου στείλει με courrier μια αστροπύλη σε 2 εργάσιμες? δηλαδή ειλικρινά φαντάζομαι ένας οποιοσδήποτε με στοιχειώδη λογική δεν θα ρώταγε σε ένα τέτοιο forum μια τόσο .. δεν θα χαρακτηρίσω.. ερώτηση.. και αν πίστευε πως ένα τέτοιο forum αντιβαίνει με την λογική του ή του προσβάλει την νοημοσύνη του, απλά δεν θα έμπαινε καν (εκτός αν για κάποιο αδιανόητο λόγο σας κάνει να νοιώθετε σημαντικοί αυτό).. ειλικρινά πόσο πιο απλά μπορεί να στο πεί κανείς? Βέβαια είμαι σίγουρος πως πάλι δεν κατάλαβες αλλά δεν πειράζει σε δουλειά να βρισκόμαστε αφού μεταξύ μας αυτό γουστάρεις την κοντρίτσα και την μανούρα να πιστεύεις πως τσιγκλίζεται ο απέναντι κτλ (έλα μεταξύ μας τώρα) :) γιατί να σου χαλάσω χατήρι κρίμα είναι (αν και φτάνει τώρα .. τρίτη επανάληψη είναι υπερβολή ακόμα και για εμένα) :) πάμε παρακάτω :)
αλλά για να μην νομίζεις ότι δεν έχω απαντήσεις θα σου πω το εξής το βόρειο σέλας δημιουργείται από ένα πρόβλημα που έχει ο τεράστιος μαγνήτης στην περιοχή και ο ήλιος περνάει κάθε 23 ώρες 59 λεπτά και 59 δεύτερα γιατι όταν τον τοποθετούσαν υπολόγισαν λάθος κατά ένα δεύτερο την ταχύτητα του όσο για το ότι έχουμε 6 μήνες σκοτάδι στον βόρειο πόλο έχουμε και 6 μήνες σκοτάδι στον νότιο, αυτό έχει να κάνει με το ότι ο ήλιος μετακινείται λίγο ποιο βόρεια ή λίγο ποιο νότια ανά 6 μήνες γιατί δεν φτάνει να φωτίσει όλη την περιοχή (αυτή την περιορισμένη που ονομάζουμε πλανήτη γη που μας έχουν βάλει φυλακή)
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ?
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΥΞΙΔΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΑ Κ ΤΟΝ ΝΟΤΟ.ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ Κ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΑΡΧΗ...??
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ Κ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ Κ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ CRAVEN.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ Κ ΥΠΟΣΟΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...
Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η' ΟΧΙ.
ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ???
ΔΚΗ ΜΟΥ ΛΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ...
Υ.Γ
Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ...
ενδιαφερον το πειραμα σου!
βλεπω οτι οχι μονο δεν απεριφθη καθετα
αλλα εχει διεγειρει και συζητησεις!
Βιλχελμ Ραιχ: Η ψυχολογια των μαζων
Αυτο το βιβλιο μου θυμιζει η συνεχιζομενη
συζητηση.Αν μαλιστα προτεινεις,οτι στην
Ανταρκτικη υπαρχει κρυφο μονοπατι που
οδηγει στην σεληνη,σιγουρα θα αποτελεσει
θεμα συζητησης,αν οχι εδω,σε αλλο φορουμ
που θα μεταφερθει,ως πληροφορια.
Ειναι απιστευτο!
Καταλαβαινεις τι θελω να πω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ Κ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΙΟ ΠΟΛΟ???
όχι κάτι μαγικό μην λεμέ ανοησίες, τηλεμεταφορείς, για να σου δώσω να καταλάβεις οι δεσμοφύλακες μας έχουν οριοθετήσει μια περιοχή πάνω στην απέραντη γη την έχουν περιφράξει με τηλεμεταφορείς και εμείς νομίζουμε ότι κατοικούμε σε έναν σφαιρικό πλανήτη
quote:
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ CRAVEN.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ Κ ΥΠΟΣΟΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...
Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η' ΟΧΙ.
μην το λες αυτό, όχι και υποβαθμίζει..., είναι το ποιο σοφό πράγμα που έχει λεχθεί "έτσι είναι γιατί έτσι γουστάρω" απλά πράγματα
quote:
ενδιαφερον το πειραμα σου!
βλεπω οτι οχι μονο δεν απεριφθη καθετα
αλλα εχει διεγειρει και συζητησεις!
Βιλχελμ Ραιχ: Η ψυχολογια των μαζωνΑυτο το βιβλιο μου θυμιζει η συνεχιζομενη
συζητηση.Αν μαλιστα προτεινεις,οτι στην
Ανταρκτικη υπαρχει κρυφο μονοπατι που
οδηγει στην σεληνη,σιγουρα θα αποτελεσει
θεμα συζητησης,αν οχι εδω,σε αλλο φορουμ
που θα μεταφερθει,ως πληροφορια.Ειναι απιστευτο!
Καταλαβαινεις τι θελω να πω.
και που είσαι ακόμη πρόσεξε το παρακάτω
όσο για την σελήνη θα σου πω ότι είναι το κενό που υπάρχει μεταξύ 2 φυλακών γιατί πρέπει να ξέρεις ότι πάνω σε αυτή την απέραντη γη υπάρχουν αμέτρητες φύλακες με διαφορετικούς κόσμους αλλά
πρέπει να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των κόσμων αυτών που είναι αφιλόξενη στην εκάστοτε ζωή , έτσι αν καμιά μορφή ζωής καταφέρει να δραπετεύσει θα πρέπει και να μπορεί να διανύσει αυτή την αφιλόξενη απόσταση και να έχει τους κωδικούς για να μπει στην άλλη φυλακή
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 18/02/2011 17:11:53
Μια αλλη θεωρια λεει οτι η Σεληνη
ειναι η κλειδαρια ολης της γηινης
φυλακης.
Και αυτο αποδεικνυεται,απο το γεγονος
οτι τα τελευταια 50 χρονια,δεν μπορεσε
επανδρωμενη πτηση να παει πιο μακρυα.
Στα παλαιοτερα χρονια,βεβαια,πηγαιναν ευκολα.
Ειχαμε αποικιες στον Αρη.
Αλλα κατι κακο καναμε και οι Αρχαιοι τσαντιστηκαν
μας κλειδωσαν και εφυγαν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
η τεκμηρίωση είναι μια λέξη άγνωστη σε πολλούς εδώ.
Εκεί ακριβώς έγγειται ο λόγος των πολλών διαφωνιών. Οι μεν κρίνουν από το οβάλ μισό, ενώ οι δε από το επίπεδο μισό.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια τεκμηρίωση αυτό, το βιώνουμε όλοι καθημερινά.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/02/2011 18:52:34
quote:
αθεος - Απεστάλη: 17/02/2011, 14:18:54θα σου απαντήσω με την μέγιστη σοφία, όπως έχει χαρακτηριστεί από αρκετά άτομα εδω μέσα του craven
αθεος το θέμα που ξεκίνησες να πραγματεύεσαι είναι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο και με δυνατότητες να εξελιχθεί σε μια μεγάλη και πολύ δημιουργική συζήτηση.
Όμως...
Ο τρόπος που επέλεξες να το ξεκινήσεις (ως αντίλογο σε μήνυμα του Craven σε άλλο θέμα) και που σου είχε επισημάνει μεταξύ άλλων και ο Agnostic και που δυστυχώς συνεχίζεις (βλέπε το χαρακτηριστικό quote που έβαλα λίγο πιο πάνω) δεν είναι και ο πιο κατάλληλος.
Καλύτερα θα ήταν να μην ξεκινούσε καν με αφορμή το τι έγραψε κάπου αλλού ο Craven, άλλωστε θα μπορούσες μια χαρά να ξεκινήσεις τη συζήτηση αυτή χωρίς να δημιουργηθεί η αναμενόμενη ένταση μεταξύ σας εφόσον με το θέμα αυτό και τον στοχοποιείς, αλλά πιθανότατα να υπερβάλλεις στην ερμηνεία των όσων είχε γράψει σε άλλο θέμα. Λάβε δε υπόψη σου, ότι σε κάθε συζήτηση υπάρχει διαφορετικό πλαίσιο (αλλιώς context) οπότε και αυτούσιο να μεταφέρεις ένα κείμενο, μπορεί η απομονωμένη μεταφορά μιας κατάθεσης σε μια άλλη συζήτηση να αλλάζει το νόημα των όσων ηθελε να εκφράσει ο συγγραφέας του κειμένου.
Παρακαλούμε λοιπόν να σταματήσει εδώ η περιστροφή του θέματος γύρω από το τι έγραψε και τι εννοούσε ο Craven στο σχετικό μήνυμά του.
Κατά τα άλλα, υπάρχει πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον στο ζήτημα του τι μπορεί να πραγματευτεί κανείς μέσα στα πλαίσια του "παράξενου" και με ποιον τρόπο. Το ότι μέσα στην ενότητα αυτή γίνεται συζήτηση για περίεργα φαινόμενα, ή ακόμα και για υποτιθέμενα περίεργα φαινόμενα (δηλαδή φαινόμενα που ενώ έχουν μια φυσική/λογική εξήγηση υπάρχει η επιμονή να τους αποδίδεται ένας παράξενος/αφύσικος/υπερφυσικός/συνομωσιολογικός, κ.λπ. χαρακτήρας) δε σημαίνει πως η πραγμάτευση θα πρέπει να είναι αυθαίρετη. Το αντίθετο! Όποιος πραγματικά θέλει να ερμηνεύσει κάποια φαινόμενα και δε θέλει απλά να συντηρηθεί ένα μυστήριο, θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να παραδεχθεί κάθε στοιχείο που διαφωτίζει το θέμα, ακόμα κι αν αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τελικά τίποτε περίεργο ή παράξενο. Από την άλλη, μπορεί κάποια πράγματα να φαίνονται με μια πρώτη ματιά φυσικά και καθόλου παράξενα, αλλά μια δεύτερη ματιά να αποκαλύπτει άλλα πράγματα.
Καλή συνέχεια στη συζήτηση και ελπίζω, χωρίς άλλη άσκοπη ένταση.
![]()