- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ψυχής μας,αν μας φέρνει ειρήνη αυτό μας
δίνει την βεβαιότητα ότι βαδίζουμε με συνετά βήματα στη ζωή μας.
Θεραπεύτηκα πολλές φορές μέσα από όνειρα.Σ'ένα όνειρο μέσα σε μια στιγμή, είδα να περνά ένα χέρι απ'το σώμα μου και να μου αφαιρεί
ένα μεγάλο όγκο. Το όνειρο με οδήγησε, Έτσι έγινε η επέμβαση και θεραπεύτηκα. Κάποιος μου είπε,
"Είχα το ίδιο πρόβλημα και θεραπεύτηκα χωρίς επέμβασή,μόνο με μια προσευχή.." η πίστη ..λοιπόν..
anahs
τι ειναι αν-ηθικο?
quote:
-Tωρα θα το πω και οτι βρεξει ας κατεβασει.
-Ειμουν υπερτασικος.Η συστολικη μου πιεση ηταν 15 και η διαστολικη μου 11!!!.Οι γιατροι μου προτειναν φαρμακα τα οποια δεν πηρα ποτε γιατι γενικα ,ειμαι κατα των φαρμακων.
-Σε ονειρο μου,ηρθε καποιο γιγαντιαιο μεταλικο ρομποτ και με πηρε ενω εγω αντιστεκομουν τρομοκρατημενος και με πηγε σε ενα διαστημοπλοιο.Αφου με περασε απο κατι διαδρομους,εφτασε σ'ενα σημειο οπου υπηρχε ενας τεραστιος κυλινδρος.Ανοιξε μια πορτα/καταπακτη και με πεταξε μεσα ,ενω εγω συνεχιζα να αντιστεκομαι.Εκλεισε την καταπακτη και αμεσως ο κυλινδρος αρχισε να περιστρεφετε με ολο αυξανομενη ταχυτητα.Καποια στιγμη σταματησε και τοτε ξυπνησα στο κρεβατι μου.
-Απο εκεινη τη στιγμη και μεχρι τωρα,εχουν περασει κοντα 20 χρονια,η πιεση μου ειναι, η συστολικη 13-14 το πολυ και η διαστολικη μου 7-8.
-Θα ηθελα καποιος γιατρος να μου δωσει καποια εξηγηση.Μεχρι τωρα ομως
σε οποιον γιατρο ειπα οτι η πιεση μου διωρθοθηκε χωρις φαρμακα,δεν μου εδωσε καμια.Edited by - Notirk on 11/10/2011 07:50:05
Eχεις ππέσει θύμα απαγωγής απο εξωγήϊνους Notirk?
Να πάς να κάνεις αξονική,μήπως σου έχουν βάλει τσιπάκι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/10/2011 23:28:04
τι ειναι αν-ηθικο?
quote:
ahlobar αν το παπάκι το έχετε ακόμα και αν είναι σε ηλικία που να μπορεί να τρώει κανονική τροφή, ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω!Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/10/2011 23:28:04
Είσαι απίστευτος!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love
quote:
-Tωρα θα το πω και οτι βρεξει ας κατεβασει.
-Ειμουν υπερτασικος.Η συστολικη μου πιεση ηταν 15 και η διαστολικη μου 11!!!.Οι γιατροι μου προτειναν φαρμακα τα οποια δεν πηρα ποτε γιατι γενικα ,ειμαι κατα των φαρμακων.
-Σε ονειρο μου,ηρθε καποιο γιγαντιαιο μεταλικο ρομποτ και με πηρε ενω εγω αντιστεκομουν τρομοκρατημενος και με πηγε σε ενα διαστημοπλοιο.Αφου με περασε απο κατι διαδρομους,εφτασε σ'ενα σημειο οπου υπηρχε ενας τεραστιος κυλινδρος.Ανοιξε μια πορτα/καταπακτη και με πεταξε μεσα ,ενω εγω συνεχιζα να αντιστεκομαι.Εκλεισε την καταπακτη και αμεσως ο κυλινδρος αρχισε να περιστρεφετε με ολο αυξανομενη ταχυτητα.Καποια στιγμη σταματησε και τοτε ξυπνησα στο κρεβατι μου.
-Απο εκεινη τη στιγμη και μεχρι τωρα,εχουν περασει κοντα 20 χρονια,η πιεση μου ειναι, η συστολικη 13-14 το πολυ και η διαστολικη μου 7-8.
-Θα ηθελα καποιος γιατρος να μου δωσει καποια εξηγηση.Μεχρι τωρα ομως
σε οποιον γιατρο ειπα οτι η πιεση μου διωρθοθηκε χωρις φαρμακα,δεν μου εδωσε καμια.Edited by - Notirk on 11/10/2011 07:50:05
Προφανώς θα είχαν προσθέσει μερικούς κύβους καλκονίτ στο πλυντήριο.
Αυτά γίνονται, τα ξέρουν και οι εξωγήινοι.
Τριάντα εννέα κατασκευαστές πλυντηρίων, συνιστούν ανεπιφύλακτα καλκονίτ.
Με τους εξωγήινους γίνηκαν σαράντα τα παλληκάρια.
Άντε βρε, καλά ......σαράντα
Υ.Γ
Άσχετο
Μήπως οι γιατροί εκτός από τα χάπια σε συμβούλευσαν μακριά από αλάτι, καφέδες, οινοπνευματώδη, λιπαρά?
Βέβαια όλα αυτά δεν ..... σχετίζονται με την πίεση.
Το πλυντήριο από μόνο του έκανε το θαύμα.
Αλήθεια είχε και στέγνωμα?
Στις πόσες χιλιάδες στροφές?
Να σώσουμε και κανέναν άλλο χριστιανό ρε φίλε!!!
Δεν πρέπει να το κρατάς μυστικό.
Μέρες που είναι....
quote:quote:
ahlobar αν το παπάκι το έχετε ακόμα και αν είναι σε ηλικία που να μπορεί να τρώει κανονική τροφή, ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω!Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/10/2011 23:28:04
Είσαι απίστευτος!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μα δε κάνω πλάκα
Έχω μια αρσενική και χρειάζομαι μια θηλυκιά για να απαραγωγή
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/10/2011 13:39:46

το "πρόβλημα" που αντιμετωπίζεις είναι κάτι που εμφανίζεται σε περιπτώσεις που ο Φυλλομετρητής (Browser) δεν έχει τις ιδανικές ρυθμίσεις ή σε υπολογιστές που έχουν προβλήματα με τους πόρους τους (λίγη μνήμη συνήθως).
Μπορώ να σου υποδείξω έναν τρόπο για να το αντιμετωπίσεις:
Καταρχήν (υποθέτουμε ότι χρησιμοποιείς τον Internet Explorer αλλά και σε άλλους browsers οι ρυθμίσεις είναι ανάλογες), στο μενού έλεγξε εάν η επιλογή View > Encoding έχει ρυθμιστεί στο Auto-Select. Εάν η επιλογή είναι σωστή (δηλαδή ο Browser είναι ρυθμισμένος να αναγνωρίζει αυτόματα την κωδικοποίηση της ιστοσελίδας), τότε κάθε φορά που σου εμφανίζεται το πρόβλημα μπορείς να επιλέγεις από το μενού View > Encoding την επιλογή Greek (Windows) και τότε η σελίδες θα εμφανίζονται σωστά. Σε αυτήν (τη δεύτερη περίπτωση) φταίει μάλλον η μικρή μνήμη (όπως γράφω και παραπάνω). Μία αναβάθμιση του browser σε πιο πρόσφατη έκδοση πάντως δεν θα έβλαπτε και θα βοηθούσε γενικώς την πλοήγησή σου στο Internet. (για την περίπτωση του Internet Explorer χρησιμοποίησε τη διεύθυνση: http://windowsupdate.microsoft.com)
Εάν μετά από αυτά συνεχίζεις να έχεις το πρόβλημα που περιγράφεις, παρακαλώ επικοινώνησε ξανά!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Πάντως κοίταξε και τις ρυθμίσεις που σου αναφέρω όποτε μπορέσεις μήπως δώσεις μία μόνιμη λύση.
Για οτιδήποτε άλλο είμαστε στη διάθεσή σου.
Καλή συμμετοχή!
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"