- "ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ" ΧΟΝΤΡΑ ΕΔΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Έπειτα από της αποκαλύψεις (;;;ερωτηματικά, διότι δεν παίρνω θέση, όχι δημόσια τουλάχιστον διότι δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από τους ‘εμπλεκόμενους’) του Ράμογλου για την λίλιθ και μετά από κάποια σχόλια του Κέλσου με άνανδρα και τιποτένια, σεξουαλικής υφής υπονοούμενα.
Όχι για το ότι διαπληκτίζεστε με την λίλιθ, μα με της εκφράσεις σας και τον τρόπο που εκδηλώνετε της σκέψης και της θέσεις σας προς εκείνη. Ίσος να έχετε δίκιο, ίσος να έχετε άδικο, δεν θα εκφέρω γνώμη, όχι δημόσια!
Ότι έχετε να πείτε, συζητείστε το, εκτός forums. Το τι έκανε αυτός με αυτήν, εκείνος με τον άλλο, ο άλλος με τούτον, δεν αφορά κανέναν πλην εσάς προσωπικά. Διότι με αυτόν τον δημόσιο τρόπο, δεν επιλύνετε τίποτα. (στο παρελθόν δοκιμάστηκα και εγώ ως ‘αντεπιτιθέμενος’ στον Κέλσο εδώ στα forums με απειλή, μια βεβιασμένη και θερμή κίνηση εκ μέρους μου – δικαιολογημένη η όχι, βεβιασμένη πάντως και λανθασμένη.)
Ειλικρινά, δεν ήμουν προετοιμασμένος για μια τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους σας.
Ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η…. ‘κόντρα’, ούτε στα forums αλλά ούτε και εκτός.
Προσωπικά δεν θα λάβω μέρος σε καμία διένεξη, ούτε διάλογο που αφορά ‘ιδιωτικούς’
βίους.
Για οτιδήποτε άλλο προσωπικό, γνωρίζουμε ήδη πως υπάρχουν και τηλέφωνα και mail.
Και δόξα τον ‘θεό’, ένα σορό μέρη για συναντήσεις.
Ευελπιστώ σε κατανόηση και όχι σε παρανόηση του ύφους, μα και του άνωθεν λόγου μου.
Για πες.... για πες!!! ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Κοινός (και κατ' αναλογίαν του χώρου "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ") ΜΕΡΑΑΑΑΑ
Τι τρέχει αγαπητοί μου;;;
Τι πάθατε και κάνετε έτσι, εσείς οι υπερασπιστές (KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΟΙ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΦΟΣ) της υπο ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ Λίλιθ;;;
Ξεχνάτε ότι με την ΕΝΟΧΗ ΑΝΟΧΗ του Αdmin και με την εξίσου ΕΝΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τόσο της Λίλιθ όσο και του Εχέμβροτου ΑΛΛΑ και της υπόλοιπης παρεούλας που έχετε φτιάξει (ΚΛΙΚΑ λέγεται λαϊστή), ξεχνάτε πως αυτό είναι το αποτέλεσμα των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ;;;
Εσείς είστε εκείνοι που θερίζετε ότι είχατε σπείρει και ο θυμόσοφος λαός λεει πώς ΟΤΑΝ σπέρνεις θύελες, θερίζεις ΜΕΤΑ καταιγίδες...
Ας τα σκεφτόσασταν ΠΟΛΥ και ΚΑΛΑ πρίν ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ με τον έναν ή άλλο τρόπο στη κατασκευή αυτης της κατάστασης...
Αφού ενοχλήται η Λίλιθ, ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ με τα ανούσια και κενού λόγου μηνύματά της (κατα τη κρίση μου πάντα), που στη θέση του λόγου, υπάρχει το αποτέλεσμα της κολοκύθας που υπάρχει στη φώτο του Ράμογλου...
Ας καθήσει ήσυχη και ευπρεπείς, για να είναι ευπρεπείς και οι άλλοι απέναντί της...
Σε ότι έσπευσες Εχέμβροτε να πείς για το παρελθόν, ο πλέον ΑΝΑΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, μιας και όταν έπρεπε να έρεθεις να ξεκαθαρίσεις την όποια κατηγορία είχες για μένα, κρύφτηκες στο καβούκι σου ΑΛΛΑ ούτε και ΔΗΜΟΣΙΑ βγήκες να πείς μετά, "ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΕΛΣΟ, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..."
Μη σκαλίζεις το παρελθόν, γιατί το δικό σου παρελθόν δε θα σου αρέσει, όπως δεν αρέσει και της φιλενάδας σου...
Για το σχόλιο που σε ενόχλησε αγαπητέ Αdmin, δε κατάλαβα μόνο το που "κολά" το κρίμα...
Σκέψου καλά πρίν απαντήσεις και πρόσεχε, οι παρέες που κάνεις τώρα τελευταία σε έχουν κάνει να ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ...
Με σεξουαλικής υφής (ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ οτι υπάρχει και τέτοια "υφή" !!!) υπονοούμενα...
Θα μου πείτε βέβαια, πώς ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύτε, οπότε και σας δικαιολογώ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
"Εχθρός των Πάντων" κατά τον αγαπητό κατά τα άλλα Admin
Σας καλώ όλους να επιστρέψετε στις εστίες σας και να πήξετε κανα τυρί.
quote:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΕΙ!!!Σας καλώ όλους να επιστρέψετε στις εστίες σας και να πήξετε κανα τυρί.

![]()

quote:
quote:
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «για να έχει αξία ο λόγος μου μέσα στα Forums πρέπει να γίνω συντονίστρια» ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣαν αφαιρέσουμε λίγο την παραποίηση των λέξεων μου, που έχεις κάνει
Καλή μου Φρούλη επειδή είχα την χαρά να παραβρεθώ την βραδυά της δήλωσης αυτής... και δεν ήμουν η μόνη... δεν κατάλαβα που ακριβώς παραποιήθηκε η δήλωση σου!!!
quote:
ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ...
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Πρόσεχε λοιπόν τι λες γιατί ΠΑΛΙ θα ζητάς συγνώμη !
Χμμμμμ wild guess - αλλά μάλλον εννοεί για το βράδυ εκείνο που όλοι νοιώσαμε την υπέροχη φιλοξενεία σου!!!
Αστο λοιπόν καλή μου φίλη...μάζεψε καμία κουράδα του γάτου σου απο το κρεβάτι (κατάσταση που είχαμε την χαρά να την διαβάσουμε όταν την μοιράστικες μαζί μας πριν απο λίγο καιρό μέσα στα φόρουμς)
Έχει πολύ γέλιο τελικά η όλη εικόνα και η όλη κατάσταση!
Ο καθένας λέει ότι θέλει, αφήνει τα όποια υπονοούμενα και τις όποιες εντυπώσεις και επειδή τα λέει καλυμένα και με όμορφες λεξούλες δεν τρέχει κάστανο... Όταν κάποιος λοιπόν αποφασίζει να ρίξει τις μάσκες και τα προσωπεία και να πει τα πράγματα με το όνομα τους σπεύδουν όλοι να τον κατηγορήσουν και να κάνουν τις όποιες παρατηρήσεις.
Και μέσα πλέον απο τα όρια του θράσους κρίνουμε τους όσους τολμάνε να μιλάνε ως μη εσωτεριστές, ως κακεντρεχείς και μνησίκακους!!
Απορώ απο πότε τελικά ο εσωτερισμός ξέφυγε απο το δρόμο της αλήθειας (η οποία ξέρουμε ότι πολλές φορές πονάει)...απο πότε εσωτεριστής θεωρείται αυτός που ανέχετε τα πάντα και τους πάντες και φτάνει τα όρια του ηλίθιου!!!!
Αγαπητέ κύριε Admin (ή με όποιο άλλο nickname γράφετε τέλος πάντων) θέλετε να μας πείτε ότι όταν δημιουργήτε μία ομαδα, μία παρέα οι αποφάσεις, οι καυγάδες, οι αντιθέσεις αλλά και οι συμπάθειες δεν μεταφέρονται και στο χώρο που γράφουν τα μέλη της παρέας? Ή μήπως ο σκοπός είναι να βγαίνουμε και να φερόμαστε με κάποιο τρόπο και όταν γράφουμε στο φόρουμ μεταμορφωνόμστε σε κάποια άλλα άτομα και φερόμαστε και αντιδρούμε σαν να μην ξέρουμε τίποτα και κανένα...
Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, απο το δικό σας πρόσωπο αν δεν απατώμαι, ο καρνάβαλος κάηκε πλεον - ας το αντιμετωπίσουμε πια και ας μην κρυβόμαστε άλλο.... τουλάχιστον ας μην υποβιβάζουμε τον αναγνώστη - κρίμα είναι!!!
Η αρχοντας του κακού
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Ελα τώρα μαζί μας να δημιουργήσουμε την λαϊκή Εσωτερική Συμμαχία που θα φέρει την ανατροπή του κατεστημένου.
Ψήφισε Ανατροπή
Ψήφισε Λ.Ε.Κ.Ε. (Λαϊκό Εσωτερικό Κόμμα Ελλάδας) για να σβήσουν οι λεκέδες του πλουτοκρατικού αστικού εσωτερισμού !!!
quote:
ρε thoth αυτός με τον φανάρι μου μοιάζει πολύ !!! που τον βρήκες ?
Μα έτσι σε φανταζόμουνα, τόσο κούκλο. ![]()
Είχα δίκιο τελικά! ![]()

απο αύριο μόνο τσίγκινο σώβρακο!!!!
quote:
και όπως φαντάζεσαι (αλλά δεν το λές) είμαι τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα και τα σεξουαλικά απωθημένα ...γιαυτό ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!απο αύριο μόνο τσίγκινο σώβρακο!!!!
Καλά, θα.. προσποιηθώ
ότι είμαι αξιοπρεπής... αλλά να ξέρεις ότι στα γενέθλιά σου θα σου κάνω δώρο ένα... ανοιχτήρι για κονσέρβες. Ξέρεις αυτά που ανοίγουν τις... τσίγγινες συσκευασίες. 

Που είναι η δική σου επίπληξη ή μήπως αυτά που αρχικά ειπώθηκαν σε έβρισκαν σύμφωνο?
Επειδή τυγχάνει να ανήκει σε κοινό «στρατόπεδο» θα έπρεπε να μείνει έτσι και να προσβάλει όλους εδώ μέσα, μιας και δεν αναφέρεται ονομαστικά?
Γιατί εσύ μπήκες αμέσως να προειδοποιήσεις και να εκφοβίσεις μέλη επειδή είπαν πράγματα που δεν άρεσαν σε μερικούς?
Πριν μιλήσει κάποιος και κατηγορήσει τους άλλους καλό θα ήταν πρώτα να έχει κάνει την αυτοκριτική του (αυτοκριτική, άγνωστη λέξη ? για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει στο λεξικό του Μπαμπινιώτη)
Σαν συντονιστής καλά κάνεις και προσπαθείς να επιβάλεις την τάξη, αλλά πάλι δυο μέτρα και δυο σταθμά??
Στο θέμα με τον διάβολο δεν είδα καμία προειδοποίηση από μέρους σου – πέρα από μία απλή επίπληξη μετά από πολλά post. Που ήσουν όταν μέλος ζητούσε την βοήθειά σου ? Α ξέχασα! το κλείδωσες…. μετά από δέκα σελίδες…. εδώ βέβαια μετά από δέκα σελίδες μερικοί αν έχουν λίγο φιλότιμο θα πρέπει να εξαφανιστούν… είμαστε τώρα για τέτοια .. να χάσουμε τους υποψήφιους…….
Αλλά ξέχασα… εσύ είσαι ο αρχηγός, εσύ ξέρεις, εσύ πράττει … ε στο τέλος εσύ τα θα τα λουστείς.
Καλή συνέχεια ![]()
Edited by - elpida on 04/03/2004 12:36:08
όταν εγώ έλεγα πριν κανα χρόνο οτι το μόνο που "αναζητάτε" εδω μέσα είναι να μπλέξετε τα μπούτια σας μου την πέφτατε όλοι μαζί.
Τελικά τα μπλέξατε ...και τώρα δεν σας αρέσει.
Oσο για τα τηλεφωνήματα που έκανα στη Λίλιθ...τα μείωσα γιατί "μάλλιασε" η γλώσσα μου καιρό τώρα να ζητάω τα βιβλία που η Λίλιθ είχε υποσχεθεί να μου βρει...![]()
![]()
![]()
Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί και ο Κέλσος βέβαια...ακόμη περιμένω τα βιβλία που του είχα παραγγείλει...![]()
![]()
Οσο για το ότι "μοιράστηκε" μαζί μου πράγματα που δεν έπρεπε περί συντονιστικής ομάδας του esoterica ...δηλώνω αθώα...δεν μου είπε τίποτα...αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω γιατί ακριβώς την κατηγορείτε ότι μου είπε...

quote:
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να σου την δώσουμε καθώς οι ίδιοι είμαστε οι πρώτοι που προασπίζουμε με "ευλάβεια" τα οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που δεν αφορούν τις Συζητήσεις μας!!Η Αποκριά τελείωσε! Το ίδιο και οι καρναβαλικοί "χειρισμοί"(υποτιθέμενων δεδομένων αλλά και, δυστυχώς, ανθρώπων) που συνέβησαν εκείνη την περίοδο! Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι(για τα πράγματα που δεν αφορούν το ESOTERICA φυσικά), όμως μερικοί άνθρωποι φτάνουν μέχρι τα άκρα της εκμετάλλευσης των άλλων για να ικανοποιήσουν το τυφλό τους πάθος...
1η προειδοποίηση λοιπόν. Παρακαλείσαι να μην εκθέσεις ξανά άλλα άτομα σε μηνύματά σου σχετικά με προσωπικά τους στοιχεία και να μην επισυνάψεις ξανά σε αυτά, δεδομένα(που ευσταθούν ή όχι) που αφορούν τρίτα άτομα ή καταστάσεις μεταξύ ανθρώπων εκτός Forums!
Καλημερα σας.
Σε καποιο αλλο τοπικ ειχα κανει καποιες διαπιστωσεις για τον ιδρυτη του φορουμ και στην απαντηση-<απολογια> που ειχε δωσει ειχα απαντησει οτι αν κανω λαθος δεν θα διστασω να πω πως εκανα λαθος..
Δυστυχως ομως,και ειναι πραγματι κριμα, για το ευρυτερο περιβαλλον του και για εμας που εχουμε επαφη(εστω και μεσα απο εδω)εμμενω στην αποψη μου.
Στις απαντησεις-συστασεις του προς καποια μελη τα οποια δεν δισταζουν να πουν καποια πραγματα,που κατ'αυτα ,αληθευουν (δεν το ξερω μιας και δεν ημουν μπροστα αλλα αυτο που μπορω να ξερω ειναι οτι,απο την παρουσια τους εδω μεσα,δεν λενε κατι που δεν ευσταθει) ,σπευδει να τα νουθετησει λεγοντας τους κατι το οποιο δεν εκανε ο ιδιος παλιοτερα.
Οι διαπιστωσεις μου παραμενουν ως εχουν .
Επειδη μ'αρεσουν πολυ οι παροιμιες..μια μου ερχεται στο μυαλο..Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις..!
Απο την στιγμη λοιπον που δεν τον κρατας μη εκθετεις και τον εαυτο σου,γιατι αυτος που χανει δεν ειναι το ατομο που τολμησε να μιλησει αλλα αυτος που η παραπανω παροιμια τον αντιπροσωπευει..οποιος και να ειναι.
Ελπιζω μεσα στην ασαφεια των λογων μου να ειμαι αρκετα σαφης στο τι θελω να πω.
Καλη σας μερα.
Edited by - Το ξωτικό on 04/03/2004 13:22:07
Κίτρινη κάρτα λοιπόν μου έβγαλε ο αγαπητός Admin.
Γιατί ;
Γιατί ενώ η Κυρία Λίλιθ επιτέθηκε καλυμμένα σε συγκεκριμένους ανθρώπους και για συγκεκριμένους λόγους, με βαριές εκφράσεις και υπαινιγμούς, εγώ δεν της απάντησα με τον ίδιο καλυμμένο τρόπο αλλά με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ε χαλάλι μου η κίτρινη κάρτα !
Κάποτε αγαπητέ Μιχάλη θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις και να παίρνεις θέση κατά το δίκαιο και όχι κατά το δοκούν.
ΕΑΝ η συγκεκριμένη Κυρία δεν έκανε το ατόπημα για πολλοστή φορά να θίξει ανθρώπους και καταστάσεις ΔΕΝ θα της απαντούσα . Και επειδή όπως είπες πέρασαν οι αποκριές και βαδίζουμε για τα πάθη ας ελπίζουμε στην κάθαρση και στην ανάσταση.
Δεν με πιάνει κανένας τρόμος απέναντι σε κίτρινες κάρτες , ούτε καν απέναντι σε κόκκινες , όμως όταν προκαλούμε έχω το δικαίωμα να απαντάω.
Το μαγαζί είναι δικό σου εάν δε σου αρέσει ο τρόπος που εκφράζομε και οι αλήθειες που λέω δεν είναι για τα όμματα των αγνοούντων τότε διέγραψε με.
Σου υπόσχομαι να μην κάνω εγγραφή με άλλο nickname.
Αν όμως δεν μου δώσεις κόκκινη τότε φρόντισε να διευθύνεις το παιχνίδι με τους κανόνες δικαίου.
Δεν νομίζω όταν η κατάσταση ήταν εν θερμό να είπα ονόματα ή να πείρα τηλέφωνα και να εξέθεσα προσωπικά δεδομένα, δεν νομίζω να αποδείχτηκε ότι κάνω κουβεντούλες πίσω από πλάτες και να μου πει ο Τάδε «Πάλι εσύ άνοιξες το στόμα σου ; Ε όχι ρε γ-μ-τ- μου !»
Είχα πει ότι αν προκληθώ ή αν με προσβάλουν θα απαντήσω και αυτό έκανα.
Λοιπόν ή βγάλε κόκκινη ή μάζεψε αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν την κόντρα.
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι το κάτωθι δώρο με την ευχή να το χρησιμοποιήσεις σωστά και δίκαια.

Ο κακός λύκος
quote:
Προσωπικά δεν θα λάβω μέρος σε καμία διένεξη, ούτε διάλογο που αφορά ‘ιδιωτικούς’
βίους.Για οτιδήποτε άλλο προσωπικό, γνωρίζουμε ήδη πως υπάρχουν και τηλέφωνα και mail.
Και δόξα τον ‘θεό’, ένα σορό μέρη για συναντήσεις.Ευελπιστώ σε κατανόηση και όχι σε παρανόηση του ύφους, μα και του άνωθεν λόγου μου.
quote:
Όμως, επίσης με χαρά παρακολουθώ, το τελευταίο διάστημα, έντονες συζητήσεις, μεταξύ κυρίως παλαιών μελών, αλλά και νέων, για διάφορα ζητήματα.
Ναι, χαίρομαι, φίλοι μου και ξέρετε γιατι;
Μα γιατί, όλοι εσείς, παρά τις διαφωνίες και τους διαξιφισμούς σας, κρατάτε ένα επίπεδο συζήτησης και μάλιστα για ζητήματα τόσο λεπτά και σοβαρά, όπως η μεταφυσική και η θρησκεία.
Πριν από 10 περίπου μέρες, στο topic Υψηλού Επιπέδου Συζήτηση και...Εθισμός, που έχω ανοίξει, έγραφα τα παραπάνω.
Στο διάστημα που μεσολάβησε, προβληματίσθηκα ιδιαιτέρως για "το επίπεδο συζήτησης". Διαβάζοντας τα γνωστά topics, είδα έριδες, κόντρες, εγωιστικά κίνητρα, πικρές επιπλήξεις και πολλά άλλα.
Προβληματίσθηκα, καλοί μου φίλοι, γιατί διερωτήθηκα πού είναι αυτό το υψηλό επίπεδο συζήτησης, που θα περίμενε κανείς από ανθρώπους, που αν μη τι άλλο, ασχολούνται με το έσω είναι τους.
Στη συνέχεια, όμως, μπήκα στη θέση όλων υμών και κατέληξα στο εξής απλό:
Εγώ, άραγε δε θα έκανα τα ίδια;
Ίσως και χειρότερα!
Τελικά, φίλοι μου, το μόνο στο οποίο πιστεύω είναι η ελευθερία της έκφρασης, η ελευθερία του λόγου, το θάρρος της γνώμης, το θάρρος της άποψης. Με το μοναδικό, αλλά και ουσιαστικό πλαίσιο του σεβασμού της προσωπικότητας του συνομιλητή.
Συνεχίστε, λοιπόν και θα σας παρακολουθώ και θα παρέμβω, αν κρίνω ότι μου πέφτει λόγος. Γιατί αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Να είναι ο εαυτός του.
Ζήσε τη στιγμή!
Edited by - Στέφανος on 04/03/2004 14:47:42
quote:
Προβληματίσθηκα, καλοί μου φίλοι, γιατί διερωτήθηκα πού είναι αυτό το υψηλό επίπεδο συζήτησης, που θα περίμενε κανείς από ανθρώπους, που αν μη τι άλλο, ασχολούνται με το έσω είναι τους.
Ποιό έσω είναι και πράσινα άλογα ? Μάσησες και σύ το παραμύθι?
ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΑ...ΣΙ ΕΙΝΑΙ οι περισότεροι...
Επίσης δεν υπάρχει "έσω είναι" και "έξω είναι" ....ΤΟ ΕΙΝΑΙ είναι ΕΝΑ!!
...και αυτό είναι μια καλή αρχή ωστε να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας.
Δεν μπορεί κάποιος να είναι απο μέσα πνευματικός και απ'έξω καραγκιόζης...
Σαν να λέμε "εσωτεριστής με κότερο" ένα πράμα...γίνεται ?
ΕΜ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ "ΨΑΧΝΕΤΑΙ" .... ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
Εδώ σε λίγο θα μας βγούν μια οικόγενεια όλοι τούτοι.
Ρε λές να έχουν κατέβει απο το ίδιο χωριό ?