- "ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ" ΧΟΝΤΡΑ ΕΔΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Επειδή έχει με κάποιο τρόπο εμπλακεί το όνομά μου σε κάποια συγκέντρωση που έγινε από τη Λίλιθ θα ήθελα να μάθω ποιοί άλλοι ήταν παρεβρισκόμενοι εκείνη τη μέρα εκτός από τη Μάρα και το Ramoglou...
Καθώς επίσης θα ήθελα να μάθω και που έλαβε χώρα η εν λόγω συγκέντρωση...έτσι για να βγάλω κάποια συμπεράσματα...
Ramoglou...ελπίζω αυτή τη φορά να απαντήσεις...![]()

quote:
Ποιό έσω είναι και πράσινα άλογα ? Μάσησες και σύ το παραμύθι?
ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΑ...ΣΙ ΕΙΝΑΙ οι περισότεροι...
Τα λες χύμα, φίλτατε ΑΙΟΝ, αλλά βλέπω κάποια αλήθεια στο χειμαρρώδη λόγο σου.
Όμως κι αν υποθέσουμε ότι έτσι είναι για αρκετούς. Δεν υπάρχουν κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, που πραγματικά ψάχνουν κάτι το διαφορετικό;
quote:
ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ "ΨΑΧΝΕΤΑΙ" .... ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
Αν κάποιοι θέλουν να λέγονται εσωτεριστές και να πιστεύουν ότι τα γνωρίζουν όλα, δικό τους θέμα.
quote:
Επίσης δεν υπάρχει "έσω είναι" και "έξω είναι"
....ΤΟ ΕΙΝΑΙ είναι ΕΝΑ!!...και αυτό είναι μια καλή αρχή ωστε να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας.
Γιατί η αναζήτηση του είναι, αφού με διορθώνεις, είναι η ουσία της υπόθεσης κι όχι το ποιος το παίζει ότι είναι.
Ζήσε τη στιγμή!
quote:
Σας χαιρετώ.quote:
παλιοκουφάλες ...όταν εγώ έλεγα πριν κανα χρόνο οτι το μόνο που "αναζητάτε" εδω μέσα είναι να μπλέξετε τα μπούτια σας μου την πέφτατε όλοι μαζί.
Τελικά τα μπλέξατε ...και τώρα δεν σας αρέσει.
Είπες τέτιο πράγμα βρε θηρίο;;; ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ;
Και δεν σε ακουγάν....λες να ψαχνόντουσαν για όσα τώρα ξερνάνε εδώ;;;
Ας είναι, θα δουμε την συνέχεια, ποιός να πλέκει ποιό όμορφα τα "μπούτια" ή τα "μπαλαμούτια"...
Που είσαι Πλάτωνα να δεις πως εκφράζομαι στο αχλαδότυρο!!!Από καιρό ήθελα να ρωτήσω, τι εξυπηρετεί το αχλαδότυρο μέσα σε ένα εσωτερικό χώρο αλλά και αυτός ο τόπος που άνοιξατε και γράφω τώρα;
Άραγε θα μου απαντήσεις κάποιος;;;
Σε χαιρετώ ΑΙΟΝ.
Σας χαιρετώ.

Όμως δεν θα μπορούσα και να μην αντιδράσω καθόλου στην "κατηγορία" που μου προσάπτεις. Ότι, σε παρακαλώ διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος στην ερμηνεία των γραφομένων σου, παρότι "νουθετώ", όπως λες, τους άλλους να μην εκθέτουν άλλα άτομα σε μηνύματά τους σχετικά με προσωπικά τους στοιχεία και να μην επισυνάπτουν σε αυτά, δεδομένα(που ευσταθούν ή όχι) που αφορούν τρίτα άτομα ή καταστάσεις μεταξύ ανθρώπων εκτός Forums, εγώ ο ίδιος το παραβιάζω, όπως λες για την ακρίβεια:
"σπευδει να τα νουθετησει λεγοντας τους κατι το οποιο δεν εκανε ο ιδιος παλιοτερα."
και ότι,
"Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις..!
Απο την στιγμη λοιπον που δεν τον κρατας μη εκθετεις και τον εαυτο σου..."
Σε παρακαλώ λοιπόν και πραγματικά θα με βοηθούσες εάν μου υποδείκνυες σε ποιο σημείο των Forums έχω παραβιάσει προσωπικά αυτόν τον κανόνα;
Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, μπορεί και να το έχω κάνει, αθελά μου, ή να φαίνεται έτσι και να μην είναι. Πιθανώς και να έχω περιπέσει σε αυτό που, όπως είπα παραπάνω, προσπαθώ να τηρήσω και να προασπίσω με "ευλάβεια", αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία αυτής της επιθυμίας/Θέλησης. Εάν έχω κάνει όντως κάποιο λάθος θα το παραδεχτώ και θα προσπαθήσω να κάνω με πιο σωστό τρόπο πραγματικότητα την αρχή αυτή, όχι οικτίρωντας τον εαυτό μου αλλά προχωρώντας προς τα μπροστά και να διδαχτώ από το λάθος μου, έτσι ώστε να μην το ξανακάνω ή να το ελαχιστοποιήσω σιγά-σιγά...
Αυτή είναι και η οπτική με την οποία βλέπω το ζήτημα των σφαλμάτων γενικότερα.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα να αποδεχτώ τα λάθη μου, που σίγουρα είναι πολλά, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στα πλαίσια αυτής της τεράστιας και συνεχούς προσπάθειας τόσων ετών που κάνουμε, όμως καταλαβαίνεις και ότι σε κανέναν δεν αρέσει να του προσάπτουν κάτι χωρίς αποδείξεις. Και οι αποδείξεις αυτά είναι μέσα στα Forums - εφόσον αναφερόμαστε σε αυτά, στα Θέματα, στα μηνύματα, στις απαντήσεις...
Θα ήθελα επίσης να σου ζητήσω όταν αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένη συζήτηση ή μήνυμα των Forums να παραθέτεις και το Link γι'αυτή(και ίσως και την Ημερομηνία/ώρα του μηνύματος) έτσι ώστε όλοι να μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.
Προς την zezmperg:
Σχετικά με την ερώτησή σου για το Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", το Forum αυτό είναι, μάλλον, το τελευταίο που δημιουργήσαμε. Στην περιγραφή του(κεντρική σελίδα των Forums) αναφέρεται:
"Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!"
Συμπληρώνοντας να πω ότι κάποια στιγμή με την αλματώδη ανάπτυξη του ESOTERICA αλλά κυρίως των Forums του(εφόσον γι'αυτά συζητάμε τώρα) και την ολοένα και επιταγχυνόμενη αύξηση του αριθμού των Μελών τους, διαπιστώσαμε ότι ανοίγονταν διάφορες Συζητήσεις στα Forums ειδικής και γενικής Θεματολογίας οι οποίες δεν ταίριαζαν εκεί και αντανακλούσαν την ανάγκη πολλών ανθρώπων που επένδυαν έναν μεγάλο χρόνο "μέσα" στα Forums και που γνωρίζονταν μεταξύ τους μέσα από την Συζήτηση να συζητήσουν και για πιο γενικά θέματα, για κοινωνικούς προβληματισμούς ή ακόμη και προσωπικούς προβληματισμούς με έναν πιο ανέμελο και "χαλαρό" τρόπο. Γι'αυτό και δημιουργήσαμε το Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", για να στεγάσει αυτές τις Συζητήσεις και να μην υπάρχει το προφανές πρόβλημα της κατηγοριοποίησής τους εάν βρίσκονταν σε άλλα Forums. Για το ESOTERICA είναι σαφές, και συμφωνώ εδώ εν μέρει με τον AION και αυτά που γράφει παραπάνω, ότι ο Άνθρωπος είναι μία Ολότητα, και ότι κάποιος Αναζητητής της Αλήθειας, υπέρμαχος του Πνεύματος, θα πρέπει να μπορεί σιγά-σιγά να εναρμονίσει τις φαινομενικά αντιφατικές όψεις της Ζωής του και να ενσταλλάξει αυτή του την ώθηση για το Πνεύμα σε όλες τις πλευρές της. Εν ολίγοις να μπορέσει να συζητήσει για όλα τα Θέματα στοχεύοντας στη Εσωτερική τους Διάσταση και όχι στην Επιφανειακή.
Τα θέματα που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο Forum έχουν ένα "χρονικό περιθώριο" μέσα στο οποίο παραμένουν ενεργά. Αυτό, αν και δεν το έχουμε τηρήσει κατά γράμμα, έχει δηλωθεί ότι είναι αυτό του ενός μηνός. Μετά από αυτό τον χρόνο τα Θέματα απενεργοποιούνται και μεταφέρονται στο ΑΡΧΕΙΟ του Συγκεκριμένου Forum - φαίνεται με το εικονίδιο
. Έχουν γίνει μέχρι τώρα 3 "κύμματα" τέτοιων αρχειοθετήσεων.
Κάποια Θέματα μέσα από αυτό το Forum που κάνουν κάποια "υπέρβαση" και μία μετάβαση προς πιο Εσωτερικά Μονοπάτια, είτε μεταφέρονται στα Forums που πλέον τους ταιριάζουν, είτε παραμένουν ενεργά στο Παρόν Forum.
Ανάμεσα στις διάφορες ιδέες που έχουν ακουστεί σχετικά με το συγκεκριμένο Forum είναι και αυτή του να είναι εμφανή και προσβάσιμα μόνον σε ένα ποσοστό των Μελών, βασικά σε αυτά που έχουν αποδείξει(στα πλαίσια της σχετικότητας πάντα) ότι Συμμετέχουν ενεργά στις Υπόλοιπες Συζητήσεις, προφανώς μέσω του μοναδικού μέσου που διαθέτουμε σχετικά, αυτό του αριθμού των μηνυμάτων(ίσως και με μία "αίτηση" του Μέλους για την είσοδό του και στο Συγκεκριμένο χώρο). Το πιθανότερο είναι πως την παραπάνω λύση θα ακολουθήσουμε τελικά!
Ελπίζω να απάντησα ικανοποιητικά στην ερώτησή σου! ![]()
Προς AION:
quote:
ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΑ...ΣΙ ΕΙΝΑΙ οι περισότεροι...
Δεν νομίζεις βρε AION ότι είναι αρκετά υπερβολικό αυτό που δηλώνεις; Και με ποια κριτήρια βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Ταυτόχρονα σε τοποθετεί και σε μία θέση "υπεροχής" απέναντι στους άλλους...
Νομίζω ότι με το δίκιο τους πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν στα Forums θα δυσανασχετίσουν και θα στεναχωρηθούν από αυτή τη γενίκευση και το "τσουβάλιασμα" που επιχειρείς...
Προς όλους:
Είναι αδύνατον φίλοι και φίλες να ζητάμε από 1900 περίπου ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει ή συμμετάσχουν ενεργά στα Forums(αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γράψει έστω ένα μήνυμα) να έχουν τις ίδιες απόψεις ή και Κοσμοθεάσεις για τα πράγματα. Αν εμείς το ζητούσαμε αυτό θα είμασταν τουλάχιστον ανεδαφικοί, αν όχι ηλίθιοι και σίγουρα απομακρυσμένοι από μία Πραγματιστική(και όχι ουτοπική) θέαση της Εσωτερικής Εξελικτικής πορείας των ανθρώπων.
Το αποδεχόμαστε λοιπόν αναπόφευκτα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και δυσαρέσκεια.
Το ζητούμενο για εμάς είναι όσοι άνθρωποι επιλέγουν να συμμετάσχουν στα Forums να το κάνουν αυτό με όσο το δυνατόν πλήρη Συνείδηση και με ελεύθερη Επιλογή τους επειδή πραγματικά τους ενδιαφέρει και η Θεματολογία μας αλλά και αισθάνονται καλά με την Λειτουργία των Forums. Σίγουρα εφόσον υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν και οι διαφορετικές ανάγκες και γενικότερες τάσεις της Προσωπικότητας. Δεν ταιριάζουν όλα τα πράγματα σε όλους. Στα πλαίσια της Ελεύθερης Βούλησης είναι αναφαίρετο δικαίωμα για τον καθένα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει και νιώθει καλά με αυτό και να μην προσπαθεί να προσαρμόσει αυτά που ταιριάζουν σε άλλους στα δικά του Μέτρα.
Μία πανάρχαια Εσωτερική Διδασκαλία λέει ότι "είναι καλύτερος για σένα ο δρόμος ο δικός σου έστω και όχι καλά εφαρμοσμένος παρά αυτός του διπλανού όσο καλά και αν αυτός ακολουθείται" ή σε άλλη ανάγνωση "ακολούθησε τον δικό σου δρόμο και μην προσπαθείς να προσαρμόσεις τον δρόμο του άλλου σε σένα"... ούτε και τον άλλον φυσικά!
Περί "μπινελικιών" ο λόγος! Θα τα αφήσω στον δρόμο τους φυσικά...
Κρατήστε όμως και για μένα μερικά! ...να σαν αυτά που μας προσέφερε η golden_ ariadne!!(Ελευθερία, μην φοβάσαι, δεν έχω βάζο με μαυροπίπερο... "μπαχάρια πύρινα" όμως έχω ![]()
)
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
μερος που ολως τυχαιως ειναι το πλεον <ασχετο>,απο τις παραπομπες που εβαλα...καλα εκανες αλλα ισως πρεπει να επικεντρωσεις την απαντηση σου στα παραπανω κομματια απο αυτα που διαλεξες να απαντησεις,το οποιο απο οτι ειδα τσ περασες επιφανειακα.
Επισης καλα εκανες αλλα οταν απανταει καποιος καλο ειναι να κοιταει ολο το ποστ στο οποιο θελει να απαντησει και να μην απανταει αρχιζοντας με αυτο που τον συμφερει για εντυπωσιασμο.
Οσο για το να βαζω ημερομηνια..θα εβαζα,αν το ποστ ηταν πολλων ημερων παλιο...(νεες ρυθμισεις..)αλλα εφοσον κανεις εδω δεν ειναι του νηπιαγωγειου,θεωρω οτι ειναι περιττη διαδικασια εφοσον το δικο σου ποστ ειναι μιας μερας παλιο!.
Τελοσπαντων,απο την στιγμη που επιλεγεις με τι θα αρχισεις την απαντηση σου και περνοντας στα ψιλα την ουσια το υπολοιπο ποστ,δεν υπαρχει κανενας φανερος λογος να κανω επεξηγησεις των διαφορων ποστς μου,οποτε ετουτο ειναι και το τελευταιο ποστ μου οσο αφορα τις κινησεις-τακτικες σου σε ετουτο το θεμα.
Αυτοι που μπορουν να διαβασουν σωστα καποιες απαντησεις θα μπορεσουν να διαπιστωσουν το ποιος ειναι σωστος απο ολα τα μερη που εχουν διαφωνιες και ποιοι μιλανε με μεγαλα και παχια λογια προς εντυπωσιασμο των υπολοιπων.
Καλο σας βραδυ.
Υ.Γ. Διαβαζοντας ξανα την απαντηση τοσο του ιδρυτη οσο και την δικη μου ειδα οτι ο μεν ιδρυτης απαντησε σε αυτα που διαπιστωσα(για αλλη μια φορα),και η δε εγω (οπως και ολοι υποθετω) ειδα το σημειο με το οποιο επελεξε να αρχισει την απαντηση του,και περασα με μια γρηγορη ματια την υπολοιπη απαντηση.
Παρ'ολ'αυτα η απαντηση μου παραμενει ως εχει με καποιες μικρες τροποποιησεις.
Οπως ειχα πει παλιοτερα αν κανω καπου λαθος δεν θα διστασω να το παραδεχτω.
Υ.Γ2.Οσο αφορα το που βασιζω τις κατηγοριες μου,παιδια δεν ειμαστε και ουτε παιζουμε την καλοκυθια και εγω τουλαχιστον δεν κρυβομαι πισω απο κανενα δαχτυλο μου.
Αν, οπως λες,παραδεχεσαι τα λαθη σου κοιτα την παραπομπη σου με την οποια ανοιγω την απαντηση μου την πρωτη και θυμισου τα ποστς μου σε αλλα τοπικς για να παρεις την απαντηση που ζητας-μιας και δεν θυμασαι.
Εδω καπου κλεινει οριστικα η απαντηση-συμμετοχη οχι μονο προς τον ιδρυτη αλλα και στην συγκεκριμενη διαμαχη καθως και στο τοπικ το οποιο εγινε αφορμη να κανω διαπιστωσεις-τις οποιες και επιβεβαιωσα.
Καλο σας Σαββατοκυριακο
Edited by - Το ξωτικό on 05/03/2004 13:49:06
Ευτυχως αργα η γρηγορα οι μασκες πεφτουν και η ΑΛΗΘΕΙΑ αποκαλυπτεται τραγικα ΓΥΜΝΗ δυστυχως,για καποια ατομα που προσπαθησαν ολο αυτον τον καιρο να παρουσιασουν ενα προσωπο που μονο ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Τελικα μηπως θα ειχε καποιο νοημα να κανουμε την ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΑΛΗΘIΝΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ;
ΟΜ

και κατι αλλο
ολοι τα εχετε βαλει με τον admin γιατι λεει κρατησε δυα μετρα και δυο σταθμα και ανοχη γενικοτερα. Ας πουμε οτι το εκανε, αυτο σας πειραξε περισσοτερο η το οτι εσεις ολοι οι ιθικοι(διαπλεκομενοι) δεν σεβαστηκατε τιποτα, ουτε εμας (νεοι χρηστες)και πανω απο ολα τον εαυτο σας εκμεταλευομενοι την ανοχη του admin στο οτι δε θα μπορουσε να λαβει θεση για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ διαμαχες παλιων μελων που ενδεχομενος να γνωριζε κιολας.
Αυτα δεν τα γραφω για να υποστηριξω τον admin ουτε που τον ξερω τον ανθρωπο απλα θεωρω μεγα λαθος να την πεφτουν ολοι σε εναν.
Ακομη επειδη ειπωθηκαν και πραγματα για το επιπεδο του χωρου εδω θα ηθελα να πω οτι το επιπεδο πεφτει απο τα λογια των ανθρωπων (κοινως απλυτα στην φορα ) αλλιως ο χωρος απο μονος του δεν εχει τιποτα
Τελος καλο θα ειναι να μαζευτιτε ολοι μαζι εσεις που εχετε προβλημα να πλακωτηκε η να τα βρειτε γιατι μας εχετε ζαλησει τα μπαλακια (κοινως αρχ........)
και μην μου πειτε τι με νοιαζει εμενα.
Με νοιαζει γιατι εκει που θα διαβαζα κατι εποικοδομητικο πανω σε θεματα που με ενδιαφερουν (και πολλες φορες γραμμενο απο την αφεντομουτσουναρα σας) τωρα αναλλωνομαι στο να διαβαζω παπαριες λες και βλεπω μικρουτσικο

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
quote:
Ακομη επειδη ειπωθηκαν και πραγματα για το επιπεδο του χωρου εδω θα ηθελα να πω οτι το επιπεδο πεφτει απο τα λογια των ανθρωπων (κοινως απλυτα στην φορα ) αλλιως ο χωρος απο μονος του δεν εχει τιποτα

quote:quote:
Ακομη επειδη ειπωθηκαν και πραγματα για το επιπεδο του χωρου εδω θα ηθελα να πω οτι το επιπεδο πεφτει απο τα λογια των ανθρωπων (κοινως απλυτα στην φορα ) αλλιως ο χωρος απο μονος του δεν εχει τιποτα"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
Ε, επειδή δε θίγουμε ονόματα και οικογένειες, μην ορκίζεσαι κιόλας ότι είναι έτσι.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)