- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(εκτός απροόπτου...)

quote:
Πέραν την πλάκας, αυτό που έχω να πώ για εκείνη την ημέρα, και το οποίο με συγκίνησε, ήταν αυτός ο κακός υπερβόρειος Βρίλ, ο οποίος μάζευε τα σκουπίδια με το μωράκι του δεμένο στην πλάτη. Να δείτε χαρές και γέλια το βριλομωρό! Απο τις πιο ωραίες σκηνές που έχω δεί στη ζωή μου.ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
ROUFFFF !!!!!
quote:Jonnie, την Κυριακή στο βουνό, σε παρακάλεσα κάτι αν θυμάσαι...γιατί μου το κάνεις αυτό βρε παλιοχαρακτήρα;
σοβαρα Τασσο μου?
δεν το θυμαμαι καθολου! ![]()
το αλτσχαϊμερ βλεπεις...
quote:Ντροπή σου κύριος! Αυτό ήταν το ευχαριστώ; Σε πλούτισα με χίλια δυο σκουπίδια που δεν είχες δει ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WC ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑ και’συ με «δίνεις»; Αχάριστοι άνθρωποι…
θα σε δωσω με το αρθρο 4 και θα σου φαω την συμμορια! ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:Να δείτε χαρές και γέλια το βριλομωρό! Απο τις πιο ωραίες σκηνές που έχω δεί στη ζωή μου.
πες και γιατι γελαγε το βριλομωρο...
οποτε με εβλεπε ξεκαρδιζοταν!
αν του εκανα ποτε την μπεϊμπυ σιτερ, θα σκαγαμε απο τα γελια!!! ![]()
quote:Nταβέεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλλλ .......
B ό λ τ αααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!! ...........
Π ό τ ε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;;;;; ...........
Μ a i i llllllllllllllllllllll !!!!!!!!! ...........
κατσε να συνελθω αδερφε για ναρθω και εγω, γιατι με πετυχε η καταραμενη γριππη που κυκλοφοραει...
μην πατε χωρις εμενα γιατι θα παθω καταθλιψη στο "κρεβατι του πονου". ![]()
μετα ΚΑΙ βολτες, ΚΑΙ κρασοκατανυξη!!! ![]()
quote:Τελικά αυτό το «Νταβέλης 1 6 6» πολύ μ’αρέσει! Μου φαίνεται θα αλλάξω αριθμό! Ένα μπράβο στον Vril που είχε αυτή την αρχική ιδέα.
σημερα εμαθα οτι ο βριλης εχει κονε στο εσωτερικα!
πες του να βαλει το μεσον του να σου αλλαξει το νικ! ![]()
quote:Τι θα λέγατε για μια διανυκτέρευση την παραμονή της 21ης Ιουνίου, της ιερότερης Απολλωνίου ημέρας, πάνω στο πάνσεπτο Πεντελικόν για να δούμε από εκεί την Ανατολή ;...
δηλωνω συμμετοχη απο τωρα!
για την δεντροφυτευση του Νταβελη166 δεν ειδα λεξη.
ξεκολλα Τασσο και γραφτο γιατι θα το κανω εγω και θα με βριζεις παλι! ![]()
quote:
[b]για την δεντροφυτευση του Νταβελη166 δεν ειδα λεξη.
Τι είναι τούτο jonniebegood?
Θες να σε μαλώσω?
Τον ξεφώνησες τον άνθρωπο και του χάλασες το image...
Αφού ξέρεις ότι είναι χαμηλών τόνων...

quote:Τι είναι τούτο jonniebegood?
Θες να σε μαλώσω?
Τον ξεφώνησες τον άνθρωπο και του χάλασες το image...
Αφού ξέρεις ότι είναι χαμηλών τόνων...
δεν ξερω μηπως τοχει αναφερει σε καποιο αλλο τοπικ, (αν και αμφιβαλλω γιατι τον ξερω) αλλα οντως θα αρχισω να ξεφωνιζω οπου ναναι.
σχεδιαζει συντομα δενδροφυτευση και δεν ζηταει βοηθεια.
την Κυριακη με εψηνε να μην το αναφερω!
κι επειδη εμενα με λενε Γκανταρα κι οχι Νταβελη, και τα χωνω στα ισα, αναφερω και την οικονομικη βοηθεια για τα δενδρυλια.
quote:
σχεδιαζει συντομα δενδροφυτευση και δεν ζηταει βοηθεια.
Σύντομα?
Πόσο σύντομα?
Ελπίζω όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Εχω 25η τα γενέθλιά μου και θα την κάνω με ελαφριά εκτός Αθηνών σε άλλα βουνά...
Μια και δεν έχασα την προηγούμενη δεντροφύτευση του δε θέλω να λείψω και από αυτή...

Αγαπητέ μου Rostar, μπορούμε να κάνουμε και τα δύο. Να απολαύσουμε τους ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ METAL που αναφέρεις και εκστασιασμένοι όπως θα ήμαστε απο τις θείες μελωδίες τους, φύγαμε για Πεντέλη!! ΙΔΑΝΙΚΟ!!! Πάντως όπως και να΄χει φίλε είμαι μέσα. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ, να είσαι καλά!
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Κανείς απ'όσο ρώτησα, δεν γνώριζε την ύπαρξη των κατασκευών αυτών όπως δεν μπόρεσα ποτέ να μάθω πότε ακριβώς κατασκευάστηκαν. Μην σας περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για κάποιο αρχαίο ή έστω παμπάλαιο «ιερό». Είναι σχετικά πρόσφατη κατασκευή, κάτι που διαπιστώνει εύκολα κάποιος ακόμα και με μια πρώτη φευγαλέα ματιά.
Πάντως πρόκειται για κοπιαστική δουλειά, αν κρίνουμε απο τις ποσότητες πέτρας που χρειάστηκε να κουβαληθούν για την κατασκευή. Οι πέτρες πρέπει να κουβαλήθηκαν απο κάποιο λατομείο του Πεντελικού, διότι στην ευρύτερη περιοχή του λατρευτικού χώρου δεν υπάρχει ούτε ένα σημάδι εξόρυξης μαρμάρου. Η εν λόγω περιοχή όμως, απέχει αρκετά από τα λατομεία του βουνού. Αλλά ποιοι θα ήταν αυτοί που θα κουβαλούσαν τόσες πολλές πέτρες στο συγκεκριμένο σημείο;
Είναι λιγάκι περίεργο το γεγονός ότι μια ομάδα ανθρώπων πήρε ένα φορτηγό, ανέβηκε στα λατομεία, το φόρτωσε με πέτρες και έφυγε από εκεί με προορισμό εκείνη τη μικρή κορφούλα για το στήσιμο κάποιου λατρευτικού χώρου. Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν υπονοώ ότι το συγκεκριμένο «έργο» αποτελεί κάτι το «εξωγήινο» ή το «υπερφυσικό», απλά θεωρώ περίεργη την εκλογή του συγκεκριμένου τόπου για την «ανέγερση» του «ιερού» όταν κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε κάποιο έρημο λατομείο, με άφθονες μαρμαρόπετρες τριγύρω, δρώντας το ίδιο ανενόχλητα και γλιτώνοντας φυσικά όλη αυτή την ταλαιπωρία αλλά και το άγχος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν είμαι υπερβολικός νομίζω στους συλλογισμούς μου.
Μήπως έχει κάτι το συγκεκριμένο σημείο που να ευνοεί διαφόρων ειδών τελετουργίες; Ή είναι πολύ κοινή η ερώτηση; Ίσως αυτοί που κατασκεύασαν τον «λατρευτικό» αυτό χώρο, σχετίζονται με τον κατασκευαστή των
-«χριστιανοπαγανιστικής» χροιάς-, συμβόλων που βρίσκονται στις περιοχές γύρω από τη Σπηλιά. Μάλλον πρόκειται για αυτό το αλλόκοτο μίγμα των «χριστιανοπαγανιστών» μιάς και είναι ολοφάνερο ότι ακόμα και το σχήμα του «ιερού» παραπέμπει στα γνωστά χαραγμένα σύμβολα. Για παράδειγμα, οι πέτρινοι σωροί είναι πέντε, πράγμα που έχει να κάνει με τον αριθμό 5 και το σύμβολο του πεντάκτινου αστέρα ο οποίος απαντάται ΠΕΝΤΕ φορές στην Πεντέλη . Οι τρείς μεγαλύτεροι «βωμοί», σχηματίζουν τρίγωνο και οι γνωρίζοντες τα σύμβολα της Πεντέλης, ας θυμηθούν εκείνο το σύμβολο με το τρίγωνο και τον Ιχθύ. Τέλος είναι ο σταυρός, του οποίου το σύμβολο επαναλαμβάνεται τις πιο πολλές φορές σε σχέση με τα υπόλοιπα. Βέβαια τα παραπάνω θα μπορούσαν να εκλειφθούν και ως συμπτώσεις.
Πάντως αν θέλετε να γελάσετε με την ανοησία και την αφέλεια που χαρακτηρίζει τους σημερινούς δεισιδαίμονες χριστιανορωμιούς, σας αφήνω να απολαύσετε ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο της κωλοφυλλάδας Εspresso που αφορά την συγκεκριμένη αυτή περιοχή της Πεντέλης και το οποίο είχε τον εξής «τρανταχτό» και με μεγάλα παχιά γράμματα, τίτλο: "Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΝΤΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ" (!!!) Ανατριχιάσατε; Ακόμα δεν διαβάσατε τίποτα. Ο «αποκαλυπτικός» συγγραφέας του άρθρου, γενικολογεί μιλώντας για «μαγνητικά πεδία», για τη «σπηλιά του Νταβέλη», τις «παραμορφώσεις του τοπίου ανάλογα με τις ώρες της ημέρας», τις «ανεξερεύνητες πλαγιές της» τα οποία… «συνθέτουν ένα…ειδυλλιακό σκηνικό για μαύρες τελετές. Και το τελείως αποκαλυπτικό:
«…Η μεγάλη έκταση, το δύσβατο της περιοχής και οι φυσικές κρυψώνες της Πεντέλης αποτελούν έναν πρώτης τάξεως σύμμαχο σε όσους επιθυμούν να προσκυνήσουν τον Σατανά.»
Πείτε μου εσείς πόσα καφάσια ντομάτες χρειάζεται αυτός ο αρθογράφος. Ο πρωταγωνιστής του άρθρου είναι κάποιος Θανάσης Κ. ο οποίος διηγείται στο λαγωνικό της Espresso:
«Πρίν από έξι μήνες, σε μια από τις πολλές περιηγήσεις μου στο βουνό, βρέθηκα σε ένα ξέφωτο του δάσους, αρκετά ψηλά, όπου βρήκα τρείς πέτρινες «πυραμίδες». Είχαν τοποθετηθεί έτσι που να σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο.»
Και ο αρθρογράφος συνεχίζει :
«Αφού περιεργάστηκε για λίγο τους πέτρινους όγκους και αναρωτήθηκε τι θα μπορούσαν να συμβολίζουν αυτοί οι σχηματισμοί, ο Θανάσης Κ γύρισε στο τζιπ του (ωραίος περιηγητής) και ακολούθησε το δρόμο της επιστροφής.
Η περιέργεια «έσπρωξε» και πάλι τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
«Μετά περίπου από ένα μήνα ξαναπήγα στο ίδιο σημείο. Βρήκα τις τρείς «πυραμίδες» στο ύψωμα, αυτή την φορά όμως είχε προστεθεί κάτι ακόμη: ένας πέτρινος σταυρός βρισκόταν στη μέση του σχηματισμού και έδειχνε ανάποδα προς την κατεύθυνση που υπάρχει ένα νεκροταφείο. Ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί του και το μυαλό μου πήγε αμέσως στους υπηρέτες του Σατανά.(που αλλού θα πήγαινε;) Η σκέψη ότι όλα αυτά μπορεί να είναι αστείο κάποιων εκδρομέων διαλύθηκε γρήγορα, αφού φαινόταν ότι δεν πρόκειται για πρόχειρη δουλειά, αλλά για ένα κανονικό σκηνικό τρόμου, για ένα τόπο λατρείας του Σατανά. (Ένα ξυράφι σας παρακαλώ!!!) Το ότι η άκρη του σταυρού έδειχνε το νεκροταφείο με ανησύχησε ακόμη περισσότερο και αμέσως τράπηκα σε φυγή» λέει ο Θανάσης. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία για τις μακάβριες ανακαλύψεις του. Οι άντρες του αστυνομικού τμήματος Πεντέλης, που εξερεύνησαν την περιοχή, δεν θέλησαν να αναφέρουν στον Θανάση Κ. κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις έρευνες τους. Έτσι μόνο οι πλαγιές της Πεντέλης γνωρίζουν τα μυστικά των σκοτεινών τελετουργιών που πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα συγκεκριμένες ημέρες και ώρες» («Espresso» 25-5-2001)
Ουδέν σχόλιον...
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
γιατι με πετυχε η καταραμενη γριππη που κυκλοφοραει...
Τώρα jonnie τί γκρινιάζεις δηλαδή;
Εσύ την πέτυχες, εκεί στα κρύα τα βουνά που κυκλοφορείς.
quote:
σχεδιαζει συντομα δενδροφυτευση και δεν ζηταει βοηθεια
Άστον να νομίζει ότι... θα την κάνει μόνος του.
quote:... "
την παραμονή της 21ης Ιουνίου
Πέφτει Δευτέρα ![]()
quote:Εχω 25η τα γενέθλιά μου και θα την κάνω με ελαφριά εκτός Αθηνών σε άλλα βουνά...
σου ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια καλη μου!
quote:Τώρα jonnie τί γκρινιάζεις δηλαδή;
Εσύ την πέτυχες, εκεί στα κρύα τα βουνά που κυκλοφορείς.
στα βουνα παει η τρελλα, οχι η γριπη! ![]()
την γριπη την κανουμε πασα ο ενας στον αλλο.
και φετος παιζουν δυο τουλαχιστον νεα στελεχη της, τα οποια γνωρισα απο κοντα.
το πρωτο (το εκλεψα απο τον Νταβελη166) ειχε τα κλασσικα ισσοπεδωτικα συμπτωματα της γριππης.
το δευτερο (που δεν ξερω ποιος μου το εκανε δωρο) προκαλλει γαστρεντερικα προβληματα.
το κακο ειναι πως οι ιωσεις μεταδιδονται ευκολοτερα στην επωαση και στην αναρωση - ετσι καποιος που βρισκεται στην επωαση δεν το γνωριζει πως μεταδιδει ιους γιατι ακομη δεν νοσει.
ΥΓ. ο Νταβελης166 θα βρει Χειρωνακτικη βοηθεια απο εκει που δεν το περιμενει, ε? ![]()
ΕΚΤΑΚΤΟΣ ANAKOINΩΣΙΣ
βρηκα στην κατηγορια Προτασεις-Αποψεις αυτην την ανακοινωση και πιστευω πως πρεπει να μπει σε ολα τα τοπκ περι Πεντελης.
ετσι την παραθετω εγω και εδω:
Καλησπέρα σας Αγαπητοί Φίλοι.
Την Κυριακή, 3 Απριλίου, εκατό νέες ψυχούλες θα βρουν τη μόνιμη κατοικία τους στο βουνό της Πεντέλης.
Θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη αναδάσωση στην οποία όσοι απο εσάς θέλετε και μπορείτε, είστε ευπρόσδεκτοι για να βοηθήσετε στην ανάσταση ενός βουνού που τόσο πολύ την έχει ανάγκη.
Δεν σας ζητώ να συνεισφέρετε οικονομικά, τα χέρια σας και η διάθεσή σας, αρκούν.
Οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν ένα mail για να τους πώ ακριβή τοποθεσία και ώρα.
Να είστε όλοι καλά!
Νταβελης666
quote:
...Να απολαύσουμε τους ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ METAL που αναφέρεις και εκστασιασμένοι όπως θα ήμαστε απο τις θείες μελωδίες τους, φύγαμε για Πεντέλη!! ΙΔΑΝΙΚΟ!!! ...
Έχεις δίκιο φίλε Ntavelis666, ειλικρινά καλύτερος συνδυασμός ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ από το να μεταλάβουμε των αχράντων μυστηρίων σε μια συναυλία της ΣΙΔΗΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, βλέποντας μάλιστα στο βάθος την Πεντελη και μετά να ανηφορίσουμε τα θεία μονοπάτια της, ενώ στο αίμα θα εξακολουθεί να στροβιλίζεται η ΥΠΕΡΔΟΣΗ της ΥΓΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΑΥΡΑΣ και οι παλμοί της καρδιάς θα είναι συντονισμένοι στην κραυγή του Dickinson
Time is up it couldn't last
But there's more things I'd like to do
I'm coming back to try again
Someday maybe I'll wait till then
NO MORE LIES...NO MORE LIES !
Φαντάζομαι βέβαια το τι σκέψεις θα κάνουν τα χριστιανόπουλα, συνδυάζοντας IRON MAIDEN, ΠΕΝΤΕΛΗ, 21η ΙΟΥΝΙΟΥ...
Είναι ικανοί γι αντιπερισπασμό να στείλουν αποσπάσματα σταυροφόρων για να μας σώσουν από τις φλόγες της κόλασης....
Ε...ρε, γλέντια !
...In your life you may choose desolation
And the shadows you build with your hands
If you turn to the light
That is burning in the night
Then the Journeyman's day has begun...
IRON MAIDEN
(Dance Of Death)
JOURNEYMAN
Edited by - Rostar on 25/03/2005 02:1
1:19
Edited by - Rostar on 25/03/2005 02:20:26
τι σχεση εχει το "αρχαιον πνευμα" με το "heavy metal"...![]()