- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Άμα ξεπεράσω την ΑΤΜΑ στα μηνύματα, θα 'μαι αυτή που τα κατάφερε όλα... :)
Ειλικρινά εξάντλησες κάθε όριο!Δεν υπάρχει καμμία υπεκφυγή εκ μέρους μου αλλά διάθεση να μην ασχοληθώ με την ανάρμοστη προσκόλληση που επιδεικνύεις με το μέλος ΑΤΜΑ απο την αρχή αυτού του θέματος και όχι μόνο.
Λυπάμαι που συνεχίζεις χωρίς λόγο να προσπαθείς άκομψα να αποδώσεις κίνητρα στην ΑΤΜΑ που ουδέποτε δήλωσε η ίδια ως πραγματικά αλλά τα Υπέθεσες ως τέτοια,μόνη σου και μάλιστα τα υποδεικνύεις με τόση σιγουριά που μοιάζει να γνωρίζεις κάθε ψυχολογική πτυχή του χαρακτήρα του μέλους αυτού.
Θα σε παρακαλούσα και είναι η τελευταία φορά που θα το κάνω με τόσο ευγενικό τρόπο να πάψεις να ασχολήσε με το εν λόγω μέλος με τόσο ύπουλο τρόπο και θα σου προτείνω να προσέχεις τις όποιες υποθέσεις κάνεις να μην τις Αποδίδεις ως Τετελεσμένα γεγονότα στους άλλους.
Απο την αρχή τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην Ουσία του τοπικ που είναι η επανενεργοποίηση των λογαριασμών και όχι την διερέυνηση εναλλακτικών τρόπων γραφής ή αν ταυτίζεται το φυσικό πρόσωπο με το ψηφιακό και άλλα παραπλήσια θέματα,αν και όλα αυτα τα συζητήσαμε και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις.Η δραστηριότητα σου οδηγεί συνεχώς το τόπικ εκτός Ουσίας.
Για να τελειώνω η ΑΤΜΑ,ο Pixeldream,η Galadriel επιθυμούν την Επανενεργοποίηση του Λογαριασμου τους και Εδω Δεν Ερευνούμε ούτε και μας Αφορά η Αιτία ή Κίνητρο που το θέλουν ούτε και είμαστε εδώ για να τους αποδώσουμε ψυχολογικά προβλήματα που τόσο εσύ όσο και άλλοι επιθυμούνε να κάνουν.
Οπως καταλαβαίνεις αγαπητή Avallon η μόνη προσκόλληση που υπάρχει είναι δική σου και εντέχνως την αποδίδεις στους άλλους.
Γιατί;
Υ.Γ:amaglia πολύ βιάζεσαι για νέο μέλος.

ΑΜΑΓΚΛΙΑ
ΤΙ ΕΞΥΠΝΟΟΟΟ!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΟΟΟ!!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ "ΝΕΑ" ΜΕΛΗ
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΒΟΡΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΥΜΑ ΜΥΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Edited by - gretel on 23/01/2006 21:15:28
1. Δείχνεις εμπάθεια
2. Ρίχνεις λάδι στη φωτιά

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ--γιατί του/της λείπουν--TROLLΑΚΙ...![]()
![]()
![]()
Καλή η φωτογραφία, Gretel, αν και εδώ ίσως ταίριαζε καλύτερα ένα άλλο σημείο του σώματος της μαϊμούς...Ναι...Εκείνο το κόκκινο!

quote:
Οπως καταλαβαίνεις αγαπητή Avallon η μόνη προσκόλληση που υπάρχει είναι δική σου και εντέχνως την αποδίδεις στους άλλους.
Σταματάω εδώ και τώρα... το ποιός έχει εμπάθεια φάνηκε αμέσως από τις απαντήσεις που αντί να είναι επί του θέματος είναι εκτός...
Αλλο ρώτησα άλλο απάντησες...
Αν δεν ήθελα να γυρίσει η Ατμα δε θα ασχολιόμουν με το θέμα...
Πολλές φορές χρειάζεται κάποιον που ισχυρίζεται ότι θέλει να αυτοκτονήσει και κάθεται στην άκρη του γκρεμού να τον σπρώξουμε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν μπας και καταλάβει τι πάει να κάνει... Ξέρεις με αυτό τον τρόπο πολλοί το μετανιώνουν...
Η Αvallon δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με το θέμα αλλα ξέρεις κάτι? θέλει δε θέλει με ή χωρίς την Ατμα τα μηνύματά της θα τα αυξήσει... γι'αυτό αγαπητό τρολλ να είσαι σίγουρο/η....![]()
![]()
Καλή συνέχεια μιας και είναι φανερό πλέον ότι εμείς δεν μπορούμε να συνενοηθούμε...
Edited by - Avallon on 23/01/2006 21:44:36
Σας συμβουλεύω να αρχίσετε να ψάχνετε για νέα nicknames, αν θέλετε να συνεχίσετε τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ συμμετοχή σας στις συζητήσεις μας...
Οι παλιοί λογαριασμοί θα παραμείνουν "συντονιστές".
Σάμπως όλα εγώ δεν τα κάνω και τώρα ? Χα χα.
Όσο για σένα Avallon, πρόσεχε, γιατί καρφώνεσαι. ![]()
TheChosenNone, δεν προλαβαίνω, αν δεν βιάζομαι.
Τώρα ήρθε η ώρα,
ολόκληρη η χώρα ξενυχτάααα...
[Κουρκού(gl)ης]

Edited by - amaglia on 23/01/2006 22:15:12
quote:
Όσο για σένα Avallon, πρόσεχε, γιατί καρφώνεσαι.
Ποτέ! Εγώ καλέ δε μπορώ να συντονίσω τον εαυτό μου θα συντονίσω τους άλλους?
Πρόσεχε καλή μου γιατί ΕΣΥ καρφώνεσαι...
Φιλούθκια σταυρωτά![]()
![]()
quote:
Πάντως είναι καταπληκτικό πως ξεπερνάμε τα εμπόδια και βρίσκουμε τρόπο να μπούμε και να γράψουμε ΟΤΑΝ θέλουμε
Εκτός από υπονοούμενα αγαπητή Avallon είσαι σε θέση να μας εξηγήσεις καθαρά και ξάστερα την τοποθετησή σου ή είσαι της σχολής ρίξε Λάσπη και κάτι θα μείνει;
Αν είναι έτσι,Ντροπή σου.
Amaglia
όποιος/α και να σαι κάνε μας την χάρη,παίξε με κάτι άλλο.
Το τόπικ δεν έχει ανάγκη απο μπαρούτι.Όπως βλέπεις μια χαρά βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Με τέτοιο κάρμα? ![]()

κι όμως τέθηκε ένα εκβιαστικό θέμα γιατί προσωπικά το βρήκα εκβιαστικό.
Έρχεσαι στην συνάντηση αλλιώς η προσωρινή απενεργοποίηση μεταμορφώνεται σε διαγραφή.
Τι είναι αυτά τα πράγματα;
Είμαι άνθρωπος και όχι σκυλάκι.
Τιμωρήθηκα με απενεργοποίηση και θα ξανατιμωρηθω επειδή δεν κάνω αυτό που δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω;
Ντροπή.
Αν βρίσκεις την ντροπή υπερβολή περίμενε να δεις την συνεχεία.
Αν θεωρείς ντροπή την συστηματική αδιαφορία περίμενε να δεις την συνεχεία.
Το πρόγραμμα μου;
Κάποια στιγμή που θα βολεύει και τις δυο πλευρές.
Έως τότε θα παραμείνουμε απενεργοποιημένοι;
Φυσικά και θα παραμείνουμε απενεργοποιημένοι.
Το θέμα είναι πως κάποιοι αδιαφορούν παντελώς για τα μέλη και ασχολούνται με αλλά πράγματα.
Αν τους ενδιέφερε η εικόνα του forum θα συζήτησαν πολλά πράγματα όμως το forum μάλλον τους είναι αδιάφορο.
Επιθετική στάση μπροστά στην ειρωνεία.
Φυσική αντίδραση γιατί δεν μπορείς να μου λες ότι δεν έχει μείνει και τίποτα για να πω.
Σε πληροφορώ πως αν κάποιοι νοιώθουν πως ενοχλούνται από αυτά που λέω δηλώνω πως ακόμα δεν έχουν ακούσει τίποτα.
Και όταν έρθει η ώρα και θέλουν ας τα διαψεύσουν.
Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και το βάθος των εσωτεριστων.
Ακόμα δεν έχω εκδηλωθεί.
Μέχρι στιγμής έχετε δείγματα από pixeldream.
Δεν παραποίησα τίποτα.
Αν θυμάσαι είχαμε κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας.
Το θέμα είναι πως φανταστικές το περιβάλλον μιας συνάντησης ενώ αγνοείς τον χώρο και τους ανθρώπους που θα είναι παρόντες.
Αφού αγνοείς τα βασικά πως μπορείς να με συμβουλεύσεις να πάω σε μια τέτοια συνάντηση με την δικαιολογία πως θα είναι μια όμορφη συνάντηση;
Με αυτά που μου περιέγραφες με έκανες να σε ρωτήσω ευθέως αν έχεις πάρει μέρος σε τέτοιου είδους συνάντηση και δεν μου απάντησες.
Εκτός κι αν δεν πρόσεξα την απάντηση σου.
Παραποίησα τα λεγόμενα σου;
Λογικές απορίες έχω.
Σε ρώτησα και δεν άφησα να εννοηθεί κάτι που δεν είπες.
Εκτός κι αν σου αρέσει να δίνεις ότι συμβουλή σου έρθει στο μυαλό.
Η συμπεριφορά μου μπορεί να μην ήταν η πρέπουσα όμως ξεχνάς ότι σε εμένα και την Αφροδίτη έριχναν λάσπη και όχι σε εσένα.
Τώρα θα μου πεις ότι έπρεπε να αδιαφορήσω.
Πριν λίγο εσύ μου έκανες παρατήρηση ότι παραποιώ τα λεγόμενα σου ενώ εγώ απλά σε ρώτησα λογικά πράγματα.
Όπως βλέπεις δεν αδιαφόρησες.
Που να στα έχωνα κιόλας.
Εντάξει τότε είχα άσχημη συμπεριφορά.
Τώρα;
Τιμωρήθηκα για σκέψεις που είχα σχετικά με τους ανθρώπους που συμπεριφέρονται σαν γουρούνια;
Δεν κατονόμασα κάποιον.
Δεν υπονόησα κάποιο μέλος.
Αυτό γιατί είναι άσχημη συμπεριφορά;
Να σου υπενθυμίσω ότι τότε το είχες βρει διασκεδαστικό.
Να σου υπενθυμίσω πως ακόμα δεν βγήκε κάποιος να πει πως θίχτηκε από αυτά που είχα πει τότε.
Να σου υπενθυμίσω για άλλη μια φορά το θέμα για τους κλεφτές.
Για πες μου τώρα γιατί τιμωρήθηκα.
Χωρίς έγκλημα δεν μπορεί να υπάρξει τιμωρία.
Οι ορφανές τιμωρίες δεν έχουν σχέση με την δικαιοσύνη.
Έχουν σχέση με αλλά πράγματα που θα τα πω στην πορεία.
Σχετικά με την συνάντηση και τον χρόνο έχω απαντήσει.
Να σεβαστώ μια απόφαση που ήρθε από ανθρώπους που δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στο πρόσωπο μου και στα πρόσωπα που απενεργοποίησαν;
Που είναι ο σεβασμός τους όταν απαιτούν από την Ατμα να ταξιδέψει μέχρι την Αθηνά ενώ γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα;
Δεν είμαστε ζώα έτσι;
Εσύ τι γνώμη έχεις για το ταξίδι της ΑΤΜΑ;
Που είναι ο σεβασμός τους όταν εδώ και τόσες μέρες λέω τα ίδια και τα ίδια και αυτοί απέχουν συστηματικά από την συζήτηση;
Χρόνος και κουραφέξαλα.
Όποτε γίνεται κάτι στο forum που τους ξινίζει δεν υπάρχει χρόνος.
Να απενεργοποιήσουν και να παίξουν προλαβαίνουν.
Πόσος χρόνος χρειάζεται να πεις δυο κουβέντες;
Εσύ πως βρίσκεις χρόνο;
Δεν κόβεις και ράβεις από τον χρόνο σου;
Πρέπει κάθε φορά να γίνονται βουνό τα ερωτήματα και τα σχόλια;
Αν οι λύσεις βασίζονται στην κούραση των μελών τότε ντροπή σας.
Μια ζωή θα έχετε προβλήματα.
Λες και περιμένουμε την ομιλία του πρωθυπουργού.
Θα ενημέρωνες για το ποιος είσαι;
Μάλιστα.
Η Αμαλία είχε πει πως πρέπει να μπαίνουμε κρυφά.
Και στις δυο περιπτώσεις είσαι χαμένος.
μπορώ να στο αποδείξω αν θέλεις.
Θα αλλάξεις nickname μόνο στην περίπτωση διαγραφής;
Τι ταύτιση είναι αυτή με το nickname σου;
Είδες πόσο απλά είναι τα πράγματα;
Δεν σε ειρωνεύομαι.
Να σου θυμίσω τον ενδοραμα που τόσο πολύ σχολιάζεται ακόμα και σήμερα αν και έχει περάσει αρκετός καιρός.
(ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΥΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ)
Είχε μπει με το ίδιο όνομα το οποίο απλώς το είχε γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες και διαγράφηκε με το καλημέρα.
(Dying_Incubus ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ)
Εδώ ήμουν.
Διαγράφηκε επειδή κάποιοι είδαν πορνογραφικό υλικό πάνω σε ραδίκια και μελιτζάνες.
Τελικά το συνηθίζει αυτό το forum να διαγράφει μέλη με αόριστους λόγους.
Πονηρά μυαλά και πονηρές σκέψεις.
Σε λίγο θα διαγράφονται μέλη επειδή έγραψαν το καλημέρα με δυο ΛΛ επειδη θυμίζουν γυναικείο στήθος.
Εξουδετερώνεται απόψεις με όπλο την υποκρισία.
Μερικοί εκεί πάνω είστε πολύ πονηροί όμως ο κλεφτής και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
There is trouble with the trees,
For the maples want more sunlight
And the oaks ignore their pleas.
The trouble with the maples,
(And they're quite convinced the're right)
They say the oaks are just too lofty
And they grab up all the light.
But the oaks can't help their feelings
If they like the way they're made.
And they wonder why the maples
Can't be happy in their shade.
So the maples formed a union
And demanded equal rights.
"These oaks are just too greedy;
We will make them give us light."
Now there's no more oak oppression,
For they passed a noble law,
And the trees are all kept equal
By hatchet, axe, and saw.
quote:
Ακόμα δεν έχω εκδηλωθεί
Εχεις...εχεις...
Και αν ειχες και λιγο μυαλο, θα καταλαβαινες γιατι ανοιγα τοπικ, χωρις να αναφερθω σε συγκεκριμενα ατομα.
Υπαρχει κανεις (απο τους παλιους),που δεν καταλαβε σε ποιον αναφερομουν;
Υπαρχουν ομως δεκαδες νεα μελη και αναγνωστες καθημερινα, που δεν σας ξερουν και δεν σας εχουν διαβασει.
Και επειδη αναζητατε την δημοσιοτητα και την αποδοχη, φροντιστε να κερδισετε νεους θαυμαστες...
Ειδαλλως, θα καταντησετε να συνομιλειτε μεταξυ σας ή στην χειροτερη περιπτωση...με τον εαυτο σας (-σου)!
quote:
Και αν ειχες και λιγο μυαλο, θα καταλαβαινες γιατι ανοιγα τοπικ, χωρις να αναφερθω σε συγκεκριμενα ατομα.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=