- Προσωπικη Εμπειρια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είναι πραγματικά κρίμα ένα παιδί να μπλέκει με αυτή τη μάστιγα. Θέλω να ελπίζω ότι έχεις ήδη μπει σε φάση οριστικής απομάκρυνσης από το συγκεκριμένο εθισμό και σύντομα θα μπορέσεις να δεις τη ζωή όπως είναι μπροστά σου (όχι ότι είναι όλα ευχάριστα και εύκολα, αλλά τουλάχιστον θα βλέπεις την αλήθεια και θα ζεις).
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ναρκωτικά, ούτε καν έχω καπνίσει τσιγάρο στη ζωή μου, αλλά έχω την εντύπωση πως όλα αυτά που αναφέρεις είναι απλές συνέπειες της διαδικασίας χρήσης ή των συμπτωμάτων στέρησης. Ενδεχομένως ως ένα σημείο να είναι και συνέπειες της εγκατάλειψης που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων από τους κοντινούς τους, είτε για λόγους φοβικούς, είτε για λόγους επιλογής. Το ότι προσπαθείς να μοιραστείς αυτή την εμπειρία σου μέσα σε μία κοινότητα, όπως η παρούσα, χωρίς να είναι το αντικείμενο αυτής, πιστεύω ότι θα σου δώσει τη δυνατότητα να νοιώσει πιο κοινωνικοποιημένος και πιο αποδεκτός. Όσο και αν αυτό είναι απλά διαδικτυακό, κάποια στιγμή θα σου δώσει την ώθηση να προχωρήσεις σε περαιτέρω κοινωνικές επαφές με περισσότερο θάρρος και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Είμαι στη διάθεσή σου να μοιραστείς ο,τι κρίνεις αναγκαίο και σημαντικό και ελπίζω να μπορέσω να σου φανώ χρήσιμος.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Άσε τις μ......... και μην καταστρέφεσαι δεν υπάρχει επιστροφή! αν μπεις στα σκληρά πέθανες. Το χασίς και τα χάπια αντιμετωπίζονται το τρύπημα όχι.
Δώσε ένα τέλος μόνος σου! Σταμάτα άμεσα! άλλαξε παρέες αν οι ήδη που έχεις συνεχίζουν στο χασίσι. Αυτή δεν είναι παρέα ο πρόδρομος του θανάτου σου είναι.
Χίλιες φορές μόνος σου, ή έστω στο ίντερνετ υπάρχουν τρόποι να στρέψεις αλλού την προσοχή σου! (διάβασμα εξωσχολικών και σχολικών βιβλίων συμμετοχή σε FORUM όπως εδώ! ακόμη και παιχνίδια στρατηγικής στον Υπολογιστή για να μάθεις να σκέφτεσαι με τον καλύτερο τρόπο!
Πρώτον και κυριοτέρον πες το στους γονείς σου εάν είναι συζητήσιμοι, αλλιώς στα αδέρφια σου! είναι οι μόνοι που θα ενδιαφερθούν αληθινά!
Κοίταξε μόνο τη σχολή σου μη σε απασχολεί τίποτα άλλο! διώξε από μακριά σου κάθε τι που σε φέρνει κοντά στα διάφορα ναρκωτικά! Εκτός εάν θέλεις για χάρη της παρέας να ζητιανεύεις στα λεωφορεία ή να κάνεις πιάτσα για τη δόση σου! Γιατί εκεί θα καταλήξεις!!!!
Τι λες το αξίζεις? Απλά διάλεξε θάνατο ή ζωή?
Περιμένω νέα σου!
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!