- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
βλεπω το τεστ ειναι "πετυχημενο"... τουλαχιστο εγινε "χωρος" για μεγαλη συζητηση!
ενδιαφεροντα αποτελεσματα για ολους! Τα αποδεχομαστε ομως? δηλαδη, θα μας ικανοποιουσαν?

OANNHSEA για βουναλάκι ή θάλασσα για βολτίτσα μίλησε η ostria όχι για ταξίδι. ![]()
![]()
Καμιά παραλία εντός Αττικής τώρα που δεν έχουν γεμίσει ακόμα από τους βαρβάρους και ο καιρός είναι γλυκός είναι ότι πρέπει ![]()

quote:
PREDATOR -η συναντηση κορυφης (οπως πολυ ωραια το λενε οι Αμερικανοι, Summit) πως πηγε? ηταν πολλα μελη?
Αν διάβασες το σχόλιο της Ostria, θα καταλάβεις ότι ο καφές που ήπιαμε ήτανε μια σκέτη περιπέτεια…
Βέβαια αυτό δεν χάλασε το κέφι της παρέας, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε το πώς πέρασε η ώρα και μας έπιασε το βράδυ…![]()
![]()

quote:
Βέβαια αυτό δεν χάλασε το κέφι της παρέας, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε το πώς πέρασε η ώρα και μας έπιασε το βράδυ…
Elo βαλτός είσαι;
Θα αρχίσω να δαγκώνω!

![]()
Ζηλεύω που δεν το είδα έγκαιρα και δεν ήρθα είπαμε! 
![]()
Χαίρομαι που περάσατε όμορφα, και σύντομα να κανονίσουμε άλλη συνάντηση, αυτή την φορά καλά να πάθω που δεν το διάβασα, την άλλη όμως δεν το χάνω ![]()

Edited by - keraynos on 04/04/2009 21:40:39
quote:
keraynos -και σύντομα να κανονίσουμε άλλη συνάντηση
χα, χα, το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός θα μας χάσει το σπίτι μας…![]()
Οπότε μην στεναχωριέσαι που το έχασες…

quote:
PREDATORαληθεια? η συναντηση κορυφης (οπως πολυ ωραια το λενε οι Αμερικανοι, Summit) πως πηγε? ηταν πολλα μελη?
Στα highlights ήταν οπωσδήποτε οι δυνατές συζητήσεις με τον OANNHSEA για την "Εξοδο" των Εβραίων, τους "Λαούς της θάλασσας" και την νικοτίνη στις αιγυπτιακές μούμιες! All time classic συζητήσεις μιλάμε, για γερά νεύρα κι ας μην βγαίνει άκρη εύκολα!![]()
Αν εξαιρέσεις τους πλανόδιους, έπρεπε να προσέχω κάθε τρεις και λίγο το μπουφάν μου από τον μουστάκια του πίσω τραπεζιού που δεν μου γέμιζε και τόσο το μάτι!![]()

quote:
keraynos - Καλησπέρα και από μένα, το facebook το σιχαίνομαι, οπότε δεν θα γραφόμουν.
Ούτε κι εγώ ήθελα να γραφτώ αλλά οι φίλες μου ήθελαν και λέω κι εγώ άντε καλά. Πλάκα έχει όμως, λίγο κουτσουμπόλικο είναι μόνο. ![]()
quote:
elo -χα, χα, το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός θα μας χάσει το σπίτι μας…![]()
Κι εδώ έφτιαξε ο καιρός για λίγες μέρες αλλά σήμερα χάλασε πάλη :/ Κρίμα κι έχει μια ωραία λίμνη εδώ κοντά...
Love wothout genelove is like an important question without answer.
Ελπίζω να τα περάσατε καλά το διήμερο και να ξεκουραστήκατε, αν και δυστυχώς το διήμερο έφυγε γρήγορα.
Τι συννεφιά και κακό είναι σήμερα;
Περίμενα ότι θα είχε λίγο ήλιο κι ότι ο καιρός θα άρχιζε να βελτιώνεται από εδώ κι εμπρός αλλά μάταια... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
OANNHSEA για βουναλάκι ή θάλασσα για βολτίτσα μίλησε η ostria όχι για ταξίδι
keraynos
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ για καφέ μέχρι την Τρίπολη; Αααα δεν ξέρεις τι χάνεις... Καιρός όμως να μάθεις!!!
quote:
Αν διάβασες το σχόλιο της Ostria, θα καταλάβεις ότι ο καφές που ήπιαμε ήτανε μια σκέτη περιπέτεια…
Βέβαια αυτό δεν χάλασε το κέφι της παρέας, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε το πώς πέρασε η ώρα και μας έπιασε το βράδυ…
Α μπα... Είναι κάτι που σου μένει αξέχαστο...
Πάλι καλά που δεν μας ήρθε κάνα αεροπλανάκι στο κεφάλι όπως στους διπλανούς...
Όσο για την ώρα: όντως, πότε πέρασε η ώρα; Την επόμενη φορά λέω να ξεκινήσουμε πρωί - κατά τις 8:00, αν και μέχρι το βράδυ στις 12:00 δεν θα έχουμε τελειώσει...
quote:
Στα highlights ήταν οπωσδήποτε οι δυνατές συζητήσεις με τον OANNHSEA
Agnostic
Ποιές δυνατές συζητήσεις;
Ξύλο έπεσε, βρισίδια ακουστήκανε; Οοοοοοχι!!!! Άρα ήταν όλα μέσα σε πλαίσια λογικής συζήτησης... Άσε βέβαια που δεν είχαμε και την ώρα να εμβαθύνουμε...
quote:
μουστάκια του πίσω τραπεζιού που δεν μου γέμιζε και τόσο το μάτι!
Και εγώ κοιτούσα στο τραπέζι από πίσω σου δύο ωραίες θηλυκές υπάρξεις, αλλά με φτύνανε δυστυχώς - κλαψ, κλαψ...