ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι έπαθε ο Χαρδαβέλας με τα UFO? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι έπαθε ο Χαρδαβέλας με τα UFO? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stitch31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stitchΝέο Μέλος
13/06/2004, 23:23:29
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑϊΟΥ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Υ.Γ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΘΕΤΑ ON-LINE ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ LINK.

~stitch~

TonyWZRDΜέλος
13/06/2004, 23:40:01
Φιλη Chris οπως και πριν θα σου ελεγα να ψαξεις στο forum πρωτου ανοιξεις θεμα γιατι αρκετα ατομα εδω μεσα ειναι καπως ευαισθητα με το συγκεκριμενο ζητημα(δηλαδη οταν υπαρχει ηδη ενα θεμα να μην ξανανοιγει ξανα και ξανα ετσι ωστε να μπορουν να ειναι συγκεντρωμενες οι πληροφοριες για λογους ευχρηστιας).
ευχαριστω για την κατανοηση(και των δυο πλευρων) εκ των προτερων
ωστε να μην χρειαστουν αλλες συστασεις

GirtosΜέλος
14/06/2004, 12:15:02
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΄ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ΄.ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ,ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚ ΣΤΑ ΄ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ΄.

gK

Edited by - Girtos on 14/06/2004 12:16:55

CYBERMASTERΜέλος
14/06/2004, 12:19:55
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΙΝΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΤΣΑΝΕΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

LOGOSΜέλος
14/06/2004, 12:31:24

Δε ξέρω αν ο Χαρδαβέλας έχει εσωτερικές αναζητήσεις...το σίγουρο είναι ένα όμως...ότι τέτοιου είδους εκπομπές συγκεντρώνουν μεγάλη ακροαματικότητα..και κάνουν πιο εμπορεύσιμο τον παρουσιαστή τους.
Ο Χαρδαβέλας χάρη στην μαζική θεαματικότητα αυτών των εκπομπών...υπογράφει ξανά συμβόλαιο με το ΑΛΤΕΡ...και νομίζω οτι θα του δώσουν και τρίτη εκπομπή.
Στα βήματα του περπατάει και η Παλαιτσάκη...που όταν βλέπει τα νούμερ των εκπομπών της να πέφτουν...βάζει και μια σειρά εκπομπών μεταφυσικής.
Όμως σε καμία απο αυτές τις εκπομπές δεν είδα να υπάρχει σοβαρή εκπροσώπηση τους μεταφυσικού πόλου...και οι περισσότεροι γκέστς είναι γραφικές φιγούρες και τελικά η εκπομπή μάλλον γελιοποιεί το μεταφυσικό παρά προβληματίζει γύρω απο αυτό.Απο την άλλη,οι τηλεθεατές είναι πολύ λογικό να αναζητούν τέτοιες εκπομπές...για να κάνουν την φυγή τους σε κόσμους μαγικούς και να ξεχάσουν λίγο τη πεζή και βάρβαρη πραγματικότητα.Δυστυχώς όμως μένουν ανικανοποίητοι στο τέλος αυτών των εκπομπών...γιατί πολύ απλά ο τρόπος παρουασίασης τους δεν οδηγεί πουθενά.Το μόνο για το οποίο καταφέρνει να μας πείσει ο Χαρδαβέλας...είναι οτι τελικά υπάρχουν ΟΥΦΟ... όχι όμως εξωγηίνα,αλλά μάλλον πολύ γήινα...και οι καλεσμένοι του είναι η πιο πειστική απόδειξη γι αυτό.

DimitrisDΝέο Μέλος
14/06/2004, 18:03:44
Προσοχή τι λέτε για τον Χαρδαβέλλα παιδιά για να μη πέσουν να σας φάνε οι πιστοί του fans!!!
Και προς Θεού μη ξαναπείτε ότι λέει χαζομάρες μόνο λόγω της τηλε8έασης γιατί δεν επιτρέπεται να τον χλευάζετε, έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο, που υποστηρίζει για παράδειγμα ότι το μέλλον του παιδιού που θα γεννηθεί εξαρτάται από τη διάθεση των γονέων κατά τη σεξουαλική πράξη!!
Προσοχή!!

~Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο~

peppitaΝέο Μέλος
14/06/2004, 19:41:06
Κάτι εβδομάδες πρίν είχα γράψει στο θέμα για την Πεντέλη:

"Καλημέρα σας!Δεν ξέρω αν το είδατε,αλλά το Σάββατο 29 του μηνός στην εκπομπή του alter "χωρίς μοντάζ" είχε "ωραιότατο" θέμα για την Πεντελη και τα δήθεν μυστήριά της(όπως υποστήριζαν οι μισοί καλεσμένοι)!Το αποτέλεσμα:μια ανιαρή εκπομπή,με τον χαρδαβέλα να παρουσιάζει βαριεστημένα,και οι καλεσμένοι του μου θύμιζαν καλεσμένους κουτσοπμολίστικης εκπομπής μεσημεριανής ζώνης(δηλαδή 2 διαφορετικες παραταξεις να σκυλομαλώνουν)...Αφήστε που δεν δόθηκε η απαιτουμενη σοβαρότητα στα θέματα και τα περισσότερα(αν οχι όλα)θέματα ήταν απο το βιβλίο του Γιαννόπουλου"Μυστική Αθήνα"!!!!!!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!"

αλλα δεν του δόθηκε και πολύ σημασία...

Δεν λέω οτι ο Χαρδαβέλας είναι άσχετος στο θέμα"παράξενο"-δεν έχω παρακολουθήσει και πολλές εκπομπες του-απλά μου φάνηκε βαρετός...

Αυτα...

Κατερίνα...

ksenitiaΜέλος
15/06/2004, 03:01:11
An kai eimai ligaki makria gia na krinw.... alla pisteyw oti sigoyra o k. Xardabelas gnwrizei arketa pragmata, wste na kanei mia kai dyo h kai treis ekpompes sxetika me ola ta para3ena. Akomh ki an o tomeas "agnwsto" einai to pio polyploko pragma, den bgainei etsi apla mia ekpomph mono kai mono gia thn akroamatikothta. Epishs, einai enas poly sobaros an8rwpos, epaggelmatias, dhmosiografos apo toys KYRIOYS kai egw toy dinw "mprabo" se mia prospa8eia na dwsei kapoies apopseis gyrw apo to 8ema.
As mhn 3exname, oti ki emeis kshmerobradiazomaste edw sto esoterica, grafontas tis apopseis h tis empeiries mas, xwris na gnwrizoyme kai polla. Oti plhroforia mporei na dwsei o ka8enas, kalh einai.
Isa isa, poy eseis oloi toy forum, ekei sthn patrida, 8a mporeite pi8anon na sylleksete kapoia plhroforia epi toy 8ematos.
Akomh ki an oxi, toylaxiston, h prospa8eia 8a exei ginei. Ayto pisteyw oti metraei.
Filika, panta!!!!!!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

CYBERMASTERΜέλος
15/06/2004, 12:59:26
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

steelspringΜέλος
16/06/2004, 11:38:56
quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ!!!

Άμα τα έλεγε ο Χαρδαβέλας και τον πιστεύαμε , τότε όντως θα ήμασταν
μακρυά νυχτωμένοι.
Έλα όμως που αυτά τα λένε επιστήμονες , καθηγητές και ερευνητές .
Όλοι αυτοί νυχτωμένοι είναι;
Το να κατηγορήσεις κάποιον για αχαλίνωτη φαντασία ή δόλο είναι λίγο δύσκολο όταν σου φέρνει στοιχεία.
Εξάλλου η επιστήμη όσο κι αν έχει προχωρήσει πιο πολλά ερωτηματικά και μυστήρια δημιουργεί , παρά λύσεις και επιτεύγματα.

SAUDiΜέλος
16/06/2004, 14:18:20
quote:

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΄ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ΄.ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ,ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚ ΣΤΑ ΄ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ΄.

Φιλε girtos πολυ σωστα το ειπες, κι εγω το ιδιο εχω παρατητησει! λες να παιρνει ιδεες για τα θεματα του απο το εσωτερικα ?:p

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

oneiric1Μέλος
16/06/2004, 15:31:58
Έτσι ακριβώς... μετά από την θεαματική αύξηση της τηλεθέασης της εκπομπής του, ήρθαν και οι διαφημίσεις και τα ... φράγκα (όπως θα έλεγαν πολλοί)! Οπότε αφού η "συνταγή" έπιασε...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

bouflisΜέλος
16/06/2004, 16:02:55
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ.ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΕΡΝΩ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ''ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΟΝ''.
ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ...........ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ

16/06/2004, 23:11:16
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΠΤΩΝΤΑΙ

bouflis ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΑΞΟΠΗΣΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

1 ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ 4005 Π.Χ. ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

2 ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

3 ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΗΖΕΤΕ ΣΕ ΚΟΛΟΝΕΣ

4 ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ
5.......
6.....
7......

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

beyondΜέλος
16/06/2004, 23:58:35
"ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ"

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΠΑΝΩ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

XDΜέλος
17/06/2004, 12:21:26
«Αρπακτες» για τηλεθέαση είναι εδώ που τα λέμε. Τα ίδια έκανε πριν κανένα χρόνο άλλωστε και η Πάνια στις «Αϋπνίες» της καλύπτοντας μερικές εκπομπές με τέτοια θέματα μέχρι που το «ξεφτίλισε» εντελώς, λίγα χρόνια πιο πριν και ο «πολύς» Μάκης ασχολιότανε με αυτά στην «Ζούγκλα» του ANT1 (ή στο Alpha –Sky- ; ), πρώτη διδάξασα στα ιδιωτικά βέβαια η Σεμίνα Διγενή..

Υ.Γ.
α! να μην ξεχάσω και την Δρούζα στο «Μπορώ», γενικά τα θέματα αυτά τραβάνε..

Edited by - XD on 17/06/2004 12:22:16

Edited by - XD on 17/06/2004 12:25:23

17/06/2004, 21:44:58
Νομίζω ότι κάποιος τον φώτισε...γιατί έδωσε στον απλό τον κόσμο μία ιδέα του τι συμβαίνει γύρω στο κόσμο...

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

ABBYSSΝέο Μέλος
18/06/2004, 01:44:27
φιλε boufli,μαλλον δεν εχεις μελετησει την Καινη διαθηκη.
ψαξε λιγο στον κατα Ιωαννη και θα καταλαβεις τι ενωω:-)

abbyss

bodarkΜέλος
18/06/2004, 20:42:33
Και που το ξερετε οτι δεν ειναι αυτος εξωγίηνος και προσπαθεί να μας πείσει οτι υπάρχουν.

Φιλικά Bodark
---------------
Dio batte il diavolo

http://www.greystudio.com/images/gallery/bw/werewolf.jpg " border=0>

Edited by - bodark on 20/06/2004 17:08:29

astral-projectΜέλος
19/06/2004, 10:06:50
διοτι τον εχω συναντησει στο κολωνακι και μονον εξωγηινος δεν εμοιαζε και γιατι ο αντρας μιας συναδελφου μου, εργαζεται σε αυτον και απο οτι μου λεει ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και ψυχουλα.

δεν εχει καβαλησει το καλαμι και συμπεριφερεται σαν κανονικος οικογενειαρχης ανθρωπος.

απλα ειναι διασημος.

και στο κατω κατω γιατι να ειναι ο χαρδαβελας εξωγηινος και να μην ειναι η μενεγακη, η τατιανα και η λαμπιρη? (που μας εχουν δωσει και δειγματα οτι ειναι ουφο?)

------------------------