- ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ : ΥΠΗΡΞΑΝ ; ;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δια ποιον λόγο δεν επεμβήκατε εσείς η ένας εκ των συντονιστών, και αφήσατε αξιόλογα ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ να καταλήξουν εκεί που κατέληξαν?
Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ΠΛΑΤΩΝΑ... γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Διότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν αποδείξει τόσες και τόσες φορές ότι μπορούν να συζητήσουν πολύ πιο αγνά και να βγάλουν προς τα έξω έναν πιο φωτεινό Εαυτό! Και επειδή, πολλές φορές έχει αποδειχτεί μέσα στις Συζητήσεις, ότι κόντρες μεταξύ ανθρώπων λύνονται και από μόνες τους, ειδικά μεταξύ ανθρώπων που έχουν το καλό μέσα τους και το έχουν αποδείξει. Μερικές φορές αρκεί να δουν τον καθρέπτη της συμπεριφοράς τους μέσα από τις καταγεγραμμένες συζητήσεις για να καταλάβουν το ανώφελο της διαιώνισης κάποιων παθών...
Όπως θα έχετε παρατηρήσει, όσοι το έχετε κάνει, δεν επεμβαίνουμε όντως πολύ εύκολα σε "αψιμαχίες" μεταξύ παλαιών Μελών, για τους παραπάνω και άλλους παρεμφερείς λόγους. Αλλιώς, θα ήταν σαν να ήμασταν "νηπιαγωγείο". Εκ προοιμίου θεωρούμε τα Νέα Μέλη πιο "παιδιά" από τα Παλαιότερα(με ένα στοιχείο σχετικότητας πάντα), για τον απλό λόγο του ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμη ικανοποιητικά τη δομή, το στυλ και τη δυναμική των Συζητήσεων του ESOTERICA.
Όπως και παραπάνω λέω όμως, πάντα υπάρχουν κάποια Όρια, μόνο που αυτά τα όρια δεν υπακούουν σε κάποιον "μπούσουλα", είναι σαφώς δυναμικά και εξαρτούνται από δεκάδες παράγοντες: παλαιότητα, περίσταση, θέμα συζήτησης, ακόμη και από την ώρα της ημέρας... ![]()
Ο Νόμος δεν είναι άτεγκτος, είναι Νοήμων... Η σταθερότητα δεν ταυτίζεται πάντα με την στατικότητα.
Πάντως το θέμα της διορίας συνεχίζει να υφίσταται...
Η τελευταία φράση της ΑΤΜΑ δίνει κάποιες ελπίδες...
Παρολαυτά, είδα πάλι μία κάποια, πιο λεπτοδουλεμένη, πλην όμως εμφανή συνέχιση της "εκτροπής". Πάλι διάβασα για προσωπικά δεδομένα, για πιθανές αποκαλύψεις, πήρε η μπάλα και τους Συντονιστές, πήρε και μένα, πήρε και το Site... σε λίγο θα κινδυνέψει να παρασύρει και ολόκληρη τη λίστα Μελών!!
![]()
![]()
Αστειεύομαι βέβαια, αλλά όχι εντελώς...
Πολύ καλό το μήνυμα του morent11, ευχαριστούμε!
Κατά τ'άλλα... θα περιμένουμε.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
θα ήθελα να δεις καλοπροαίρετα τα σχόλιά μου, ως απόρροια ενός γενικότερου προβληματισμού με αυτά που καταγράφονται σ' αυτή την 8η σελίδα πέρα από πρόσωπα:
Η σεξουαλική παρενόχληση είναι αδίκημα. Βέβαια λόγω της φύσης του αδικήματος είναι δύσκολο να αποδειχθεί ή να βεβαιωθεί εν γένει...
Πέραν αυτού βρισκόμαστε στο Διαδίκτυο, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν απ' την στιγμή που οποιοσδήποτε μπορεί (κι έτσι πρέπει), να εγγραφεί και να συμμετάσχει.
Κυκλοφορούν παρανοϊκοί, ψυχωσικοί ή και απλώς προβληματικοί πάσης φύσεως...
Καλοί οι κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται, όμως το να συντονίζει κάποιος μία συζήτηση θέλω να πιστεύω ότι δεν αφορά μόνο στο θέμα Κανονισμών, αλλά γενικότερης προστασίας του χώρου και των μελών.
Προσωπικά, δε συμμετέχω σε συζητήσεις σε άλλα Φόρουμς εκτός Esoterica κι εδώ αποφάσισα να συμμετάσχω γιατί πέρα από τη θεματολογία, η οποία είναι στην σφαίρα των ενδιαφερόντων μου, θεώρησα και ακόμη έτσι θεωρώ, ότι το επίπεδο είναι υψηλό...
Το έργο είναι δύσκολο κι είμαστε άνθρωποι, αλλά ας είναι πάντα αφορμή για να διδαχθούμε...
Θα συνεχίσω επί του θέματος πλέον, όπως έκανα και στο παρελθόν...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
τωρα για Παραδειγμα..ειναι η ωρα του Αρη...
κανενα σχολιο απο τους...Κριους που παρεβρισκονται;..
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ....ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ...)ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ + ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...
Ε ΝΑΙ! ΑΝ Μ' ΕΘΕΙΞΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ/ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΣΑΝ ΠΥΘΙΑΤΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;;;ΟΧΙ ! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΜΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙΜΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΕΤΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....
ΟΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΟΥ..ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ....ΔΕ ΘΑ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ... ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΛΟΠ;;;;.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΘΕΜΑ...
ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΟ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ....:) ΜΟΥ ΕΠΕΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ"...ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ...ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ(...) ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ....ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ....ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ....
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΠΑΜΕ...
ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ-ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 4000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ....

..listen to the rythm of the universe...
quote:
τωρα για Παραδειγμα..ειναι η ωρα του Αρη...
κανενα σχολιο απο τους...Κριους που παρεβρισκονται;.....
Παρούσα!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Πάντως το θέμα της διορίας συνεχίζει να υφίσταται...
Η τελευταία φράση της ΑΤΜΑ δίνει κάποιες ελπίδες...Παρολαυτά, είδα πάλι μία κάποια, πιο λεπτοδουλεμένη, πλην όμως εμφανή συνέχιση της "εκτροπής". Πάλι διάβασα για προσωπικά δεδομένα, για πιθανές αποκαλύψεις, πήρε η μπάλα και τους Συντονιστές, πήρε και μένα, πήρε και το Site... σε λίγο θα κινδυνέψει να παρασύρει και ολόκληρη τη λίστα Μελών!!
εντυπωσεις που εμπεδωθηκαν;
ειπε σε καποια στιγμη μεταξυ αλλων συκοφαντιων προς το προσωπο μου...
θα στειλω παραπλανητικα μειλ! πριν να στειλω καν μειλ σε φιλου ακομη και για ασχετα θεματα....
ωραια ! τωρα πια καθε που θα μιλαω...εσεις να υποθετετε πως ΕΓΩ....μιλαω με ψεμματα...αν αυτο δεν ειναι διαβολη τοτε τι ειναι;
θα ξαναπω :δινω στους ανθρωπους τοση εμπιστοσυνη οση τους αξιζει/αν τη χασουν τους ξαναδινω...ξανα και ξανα..μα μετα απο τρεις φορες...νομιζω πως πρεπει να προσπαθησουν να την ξανακερδισουν...
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΙΧΝΩ ΠΩΣ ΑΝ ΛΙΓΟΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΩ....
ΔΩΣΑΜΕ ειπα ΔΩΣΑΜΕ!....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΑΝΤΟΚ!-...ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ...-
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΙΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ...ΝΑ ΚΟΙΤΑ!...ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΕΙ...![]()
ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΘΑΝΑΣΙΑ!ΑΓΑΠΗ!ΕΙΡΗΝΗ!ΦΩΣ!....

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/02/2004 16:51:39
χμ.. τι ώρα είπαμε ότι είναι;

Va(l)nta ......
με τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα
--υποθέτω ότι OOOΛOI τα βλέπετε,ε;
Πατέρα, σε ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου...γιατί όποτε σε κάλεσα ήσουν εδώ...μέσα μου...
Όλοι αυτοί που με κατατρέχουν ας τους δοθεί απο Σένα αυτό που τους αξίζει...
Ας μη φέρω εγώ το βάρος του αποτελέσματος των πράξεών τους...
Και Ελεύθερος ας ατενίσω τη Νέα αυγή και τη μοίρα δυστυχισμένων ψυχών και εξαυλωμένων υπάρξεων...
Φωτεινή καινούργια μέρα...ευλογία η Παρουσία Σου...
Ευχαριστώ Σε...
...

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!

Edited by - Zadok on 20/02/2004 19:07:26
Εγώ κατοικώ στην Αθήνα και έχω πάει στην όμορφη Θεσσαλονίκη μόνο μία φορά στην ζωή μου! Δεν ξέρω κανέναν από εσάς προσωπικά και όποια γνώμη έχω για τα μέλη εδώ, έχει βγει καθαρά από τα λεγομενά του εδώ!
Δεν είμαι λοιπόν ούτε φίλη του Γρηγόρη ούτε της Άτμα..
Αυτά που θέλω να πω λοιπόν αφορούν κάποια άτομα εδώ μέσα.. περισσότερο για τα άτομα που ενεπλάκησαν σε αυτό εδώ το θέμα..και έδειξαν τον εαυτό τους..
Φίλη Άτμα.. γύρνα πίσω και κοίτα τα λεγόμενά σου και σκέψου αν όντως ο Γρηγόρης ήταν αυτός που άνοιξε την επίθεση.. Και σε προλαβαίνω, μην μου μιλήσεις για την αλήθεια σου γιατί έχω και εγώ την δική μου!! Κοίτα καλά όμως.. πίσω από την υποκειμενικότητα σου...
Τελικά ξέρετε τί βλέπω φίλοι μου?... ένα ολόκληρο φόρουμ να έχει επιτεθεί στον Γρηγόρη και να τον κατηγορεί για ένα σωρό άλλα λάθη του παρελθόντος λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε κάνει τέτοια ποτέ μας..
Εγώ που δεν είμαι Χριστιανή, λέω σε εσάς που είστε: όποιος είναι αναμάρτηρος πρώτος τον λήθο να ρίξει και σας προλαβαίνω, "καλοί μου άνθρωποι", ... ΠΩΣ ΌΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ..εσείς οι "καλοί
Χριστιανοί"..ο καθένας το μικρό του λιθαράκι, όχι όμως για καλό αυτή την φορά..
Κάποια στιγμή βγάλατε τόσα άπλυτα στην φόρα που θα σας φοβότανε ο οποιοσδήποτε φίλος σας.. γιατί τα όσα γνωρίζετε για τους φίλους σας δεν θα έπρεπε να τα ξεστομισετε ποτέ στην ζωή σας ακόμα και εάν έχετε γίνει εχθροί πλέον με αυτούς!!!
Γέλασα πολύ όταν είδα πως κάποιος τόλμησε να εκβιάσει κιόλας λέγοντας πως εάν ο Γρηγόρης συνεχίσει θα αποκαλύψει και άλλα άπλυτά του.. Μα πόσα άπλυτα έχει πια αυτό το παιδί? Αναμάρτυτοι εσείς που τον είχατε φίλο και τώρα βρήκατε την ευκαιρία σας για να ρίξετε το δηλητήριό σας!!!
Κάποιος άλλος έβαλε μία εικόνα με ξύδια.. αλήθεια δεν κατάλαβα το νόημά του... ..
Άτμα βλέπω πως έχεις ανθρώπους που σε υποστηρίζουν, θα πρέπει λοιπόν νε είσαι χαρούμενη γι΄αυτό.. όμως εγώ ποτέ δεν ακολουθώ το κοπάδι.. οπως έχω πει σε κάποιο άλλο φόρουμ πιστεύω στην μονάδα..
Πρόσεχε λοιπόν μην γυρίσει και φάει και εσένα το κοπάδι...
Αν είσαι όμορφος άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αφήσεις να συμβαίνει αυτό που γίνεται εδώ μέσα.. Ξέρεις πόσο τρομακτική κακία έχει βγει? Μόνο να μπορούσες να δεις φίλη μου, τίποτα άλλο δεν σου λέω!!! Γιατί αν έβλεπες θα λυπόσουν...
Πολύ κακία εδώ μέσα και λυπάμε.. Μα πάρα πολύ μεγάλη..
Κανέναν δεν εξαιρώ...
Ελπίζω να βάλετε μυαλό.. αργά ή γρήγορα..
Να τονίσω πως ο ΑΝΤΜΙΝ και η ΑΜΑΛΙΑ χειρίστηκαν μία χαρά το θέμα.. αλλά εσείς θέλατε και άλλο.. και άλλο κακό, και άλλη κατινιά, και άλλον όχλο...
Κ Α Κ Ι Α!!!!!!Κ Α Κ Ι Α!!!!!!!!!!!!Κ Α Κ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!
Σκέφτομαι, ανακαλύπτοντας πως δεν μπορώ να πάψω να σκέφτομαι!
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Γρηγόρη, κάνεις σαν παιδί... που όταν είναι χτυπημένο κι ο γιατρός του καυτηριάζει την πληγή για να γειάνει... θεωρεί το γιατρό "κακό" που τον πόνεσε!!!
Φίλη Zadoc, ξέρεις καλά την εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπό σου.. αλλά σε ποιον γιατρό αναφέρεσε? Πως μπορείς να κρίνεις κάποιον ως γιατρό? Από που και ως που και με ποιανού την εξουσιοδότηση μπορεί κάποιος να παρει τον ρόλο του γιατρού?
Μήπως άνθρωποι δεν είμαστε όλοι μας? Έχει κανένας το αλάθητο?
Κάποιος είπε επίσης ότι δεν βγήκαμε εκτός θέματος ... ίσως χαριτολογώντας.. εγώ θα πω πως βγήκαμε.. ήρθαμε να μάθουμε και όχι να γίνουμε οι ίδιοι φίδια..Φαντάζομαι πως καταλαβαίνεται την διαφορά!!
Αλλά για τί πράγμα να πρωτο πώ..
Με έχετε αφήσει άναυδη με το Ό Λ Ο....
Σκέφτομαι, ανακαλύπτοντας πως δεν μπορώ να πάψω να σκέφτομαι!
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
αν με εκτιμάς, θα 'πρεπε να αναρωτηθείς τί βλέπω που δεν βλέπεις εσύ. Ούτε εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη.
Εν πάσει περιπτώσει δε θα συνεχίσω άλλο, έφτασα το 999. (Εδώ δεν καταλαβαίνει αυτός που ξέρει τί κάνει...)
Πάντως δεν καταλαβαίνω για ποιά συγχώρεση μιλάς. Δε ζήτησε συγγνώμη, ενώ έχει ευεργετηθεί...
Συγχώρεση δεν είναι το να ξεχνάς μία γενόμενη αδικία,
είναι η κατανόηση η οποία μας βοηθά να παραμερίσουμε
τη συναισθηματική επίπτωση αυτής της αδικίας μέσα μας.
Για να συγχωρήσουμε θα πρέπει να μην υπάρχουν πια αυτά τα συναισθήματα
και να έχουμε κατανοήσει...

Edited by - Zadok on 20/02/2004 23:03:11
Ειπα να ειμαι απλα θεατης στην ολη ιστορια για δυο λογους.
1ον) Ειναι μια αντιπαραθεση προσωπικη δυο ατομων την οποια το ενα θελησε να δημοσιοποιησει και να κανει υποθεση ολων και αυτος ειναι ενας πολυ μεγαλος λογος για να αποφυγει ο καθενας την παγιδα.
2ον) Ειχα και εγω μια αντιπαραθεση με το ενα απο τα δυο προσωπα της ιστοριας και δεν ηθελα να εχω αποψη γιατι καποιοι θα ελεγαν οτι εχω προηγουμενα και ετρεξα να συμπαρασταθω στο αντιπαλο προσωπο.
Διαβαζοντας ομως αυτα που λεει κρινοντας η Σιμορι αποφασισα παρα τους παραπανω λογους να παρω μια θεση,θελοντας να πιστευω οτι ειμαι οσο αντικειμενικη μπορω.
Σιμορι καλα εκανες και ειπες και εσυ την αποψη σου αλλα σου διαφευγει κατι.
Οτι πραγματι κανεις δεν ειναι αναμαρτητος και ολοι κατα καιρους εχουμε ριξει τους καυγαδες μας(και καυγαδες οι οποιοι εχουν γινει αιτια να αποχωρησουν μελη)αλλα οπως λεει και η παροιμια οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
Με αυτο θελω να πω οτι για να εχουν στραφει ολοι εναντιον του ενος απο τα δυο ατομα που εχουν αντιπαραθεση..ε καποιο λογο θα εχουν
Δεν μπαινουν εδω εχοντας λυμενο το ζωναρι τους για καυγα!
Οσο για το γιατι ολο το φορουμ συμπαρασταθηκε στο ενα ατομο και οχι στο αλλο ειναι κατι που επισης φαινεται απο τα γραπτα και το υφος και την ποιοτητα των γραπτων θα ελεγα.
Οσο αφορα τα ατομα εκ των οποιων το ενα <εκβιασε> το ενα μελος οτι θα δημοσιοποιησει καποιο μειλ του προσβλητικο επισης εχω να πω πως απο την ολη εικονα που εχει δωσει εδω μεσα δεν λεει κουφια λογια-το οποιο σημαινει οτι αυτο το μειλ υπαρχει!.
Για το αλλο ατομο που εβαλε την εικονα με τα ξυδια υποθετω,μιας και δεν παρακολουθω ολα τα τοπικς,οτι ισως ειχε καπου μια αντιπαραθεση με το ατομο και καθως εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο αυθορμητη απο οτι οι αλλοι θελησε να εκφρασει την συμπαρασταση της με αυτο τον τροπο,Ζαντοκ αν κανω λαθος σορρυ.
Οποτε πριν να μπεις και εσυ στην ολη ιστορια ισως επρεπε να σκεφτεις διπλα πριν πεις κατι τοσο σοβαρο οτι το μονο που ειδες ηταν μια τεραστια και απεραντη κακια.
Ατμα λυπαμαι που εβαλα και εγω το πετραδακι μου για να παει για λουκετο το τοπικ σου .
Καλο σας βραδυ και καλο τριημερο.
Υ.Γ.Κε Ραμογλου και Ζαντοκ απο μια συγνωμη που απαντησα εκ μερους σας .
Edited by - Το ξωτικό on 20/02/2004 23:52:32
Edited by - Το ξωτικό on 21/02/2004 08:12:24
να ενωσω αυτους που οι ιδεες
χωριζαν τις καρδιες τους...
μα η ζωη μου εμαθε οτι
δεν γινεται αν αυτοι δεν θελουν...
ξερεις ατμα...
η συγχωρεση ειναι κατα καποιο τροπο
η μεγαλυτερη τιμωρια...
και εχεις ταλεντο κοριτσι μου σ'αυτο...
ελπιζω να σου επιτρεψουν να συνεχισεις
το θεμα σου...
σου ειχα πει πως θα σε παινεσουν
ή θα σε κριτικαρουν μα δυσκολα θα σε
καταλάβουν...
μα ο σταυρος δεν περιμενει...
και τα καρφια οταν σκουριασουν
τσουζουν πιο πολυ...
εισαι ο καθρεπτης της ψυχης...
μα τουτο το καθρεπτησμα πονα...
η ατμα ειναι η ατμα
ή οπως λεει ο 1900 "...."
οσο γι αυτους που δεν ανεχονται
να βλεπουν αυτες τις μαχες...
τοτε θελουν να βλεπουν την μιση
πλευρα...σαν την σεληνη...
θελουν να αγνοουν...
που ειδατε μωρε γυρω σας να μην
παλευει η ζωη,να μην πληγωνεται?
παρτε το χαμπαρι το Κακο ειναι εδω
και γεννα!!!
να κλειδωθει το θεμα?
ουτε κατα διανοια κατα την αποψη μου...
δωστε την ευκαιρια
σε κατι νεο να γεννηθει
γιατι ειναι σιγουρο πως
κατι γινεται εδω...
Ryche...defending the Evil=φως

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...