ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

BLIND GUARDIAN43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
BLIND GUARDIANΜέλος
21/01/2006, 18:31:32
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/unexplained/156565.html

Να και ένα θέμα απο μένα μετά απο απουσία πολλών μηνών. Σας καλησπερίζω και δήλωνω αναγνώστης σταθερός αλλα όχι και μετέχων. Ελπίζω να γίνω πιο τακτικός μετέχων.

Με εκτίμηση

Ο τυφλος φύλακας και οδηγός της Γνώσης.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

Edited by - BLIND GUARDIAN on 21/01/2006 18:32:35

necro-FieraΝέο Μέλος
21/01/2006, 19:03:12
η πάνω Φώτο μου μοιάζει σαν να έχει πατημένοι σφραγίδα
στο τέλος ο τίπας με τα χέρια ψιλά μου φαίνεται ότι η φωτογραφία είναι ΄΄λεκιασμένη΄΄ γιατί αν ήταν φυσιολογικοί θα έπρεπε το χέρι του τιπα να μην σκεπάζετε από τον διαφανή κύκλο πολύ απλό και η τέλευες που μοιάζει κάτι σαν αύρα είναι εύκολο να επεξεργαστείς οποιαδήποτε Φώτο ώστε να μοιάζει έτσι δεν με πολύ πείθουν οι Φώτο για το άρθρο δεν μπορώ να ξέρω αλλά η δύναμη της πίστης κάνει θαύματα αυτό είναι το μόνο σίγουρο δεν αναφέρω παραδείγματα

i don't fear anything exept my self...
=))=II=((=

21/01/2006, 19:17:01
Δεν με πειθει η φωτο.Απο τοτε που καποιοι ανακαλυψαν το φωτοσοπ,τα ανεξηγητα και τα θαυματα πολλαπλασιαστηκαν

STOP BIRD FLU!

BLIND GUARDIANΜέλος
21/01/2006, 19:27:07
Η φωτο δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι το βασικό του thread. Αυτή είναι μια φώτο που απλά χρησιμοποιειται απο το άρθρο. Το θέμα είναι γνωστο για τις ενργειακές μπάλες και οχι σαν μαρτυρία μέσα απο φωτογραφίες (ειναι γνωστο το πρόβλημα με χώρους που έχουν σκόνη και δυνάτα flash). Αρκετός κόσμος με μηδενικές γνωσεις photoshop, μιλάω για αγρότες και φτωχους σε χώρες όπως η Κινα και η Μογγολία έχουν αναφερθεί σε τέτοιοθ είδους φαινόμενα. Τωρα αληθινα η ψευτικα είναι αυτα τα φαινόμενα δεν μπορώ να το αποδείξω. Αναφέρω αυτο το θέμα για να ανοιχτεί ενα thread για ανάλυση του θέματος και όχι της φωτο που το πλαισιώνει ή ανάλογων φωτογραφιών που έχουν βγεί στα φωτα της δημοσιοτητας κατα καιρούς. Σε περιπτωση που το συγκεκριμενο thread συνεχιστει με αξιολόγηση της φωτογραφίας παρακαλώ να διαγραφει.

Φιλικα

Ο τυφλός φύλακας και οδηγός της Γνώσης.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

geoxΜέλος
21/01/2006, 23:09:35
Επιτρέψτε μου σχολιασμό

quote:
άρχισε να έχει θεραπευτικές δυνάμεις, θεραπεύοντας δύσκολες περιπτώσεις καρκίνου, άσθματος, ακόμα και κατάγματα.

Ε καλά δεν πρωτοτύπησε...αυτό το κάνουν κι άλλοι

quote:
Τις ικανότητες του Kobayashi επιβεβαίωσε και η πρακτική θεραπεύτρια Jamuna Kayastha

Σαν να λέμε ο ΕΟΦ ένα πράμα....Αλήθεια πως προφέρεται το όνομα της στα ελληνικά

quote:
Όσο για τον Kobayashi, αυτός έχει πειστεί ότι αυτή η δύναμη του δόθηκε από τον Θεό και αποτελεί την αποστολή της ζωής του για να βοηθήσει τους πάσχοντες συνανθρώπους του

Ε αλοίμονο .. αν δεν είχε πειστεί αυτός πως θα έπειθε τους άλλους?

quote:
Πολλοί φωτογράφοι έχουν μείνει έκθαμβοι

Αλλοι πάλι όχι..

quote:
Όπως δηλώνει ο Madhu Pradhan, υπεύθυνος φωτογραφικού στούντιο

Photagraphic studio executive manager δηλαδή...

quote:
Ανάμεσα στους επισκέπτες και στους ειδικούς που έχουν περάσει από την έκθεση, πολλοί δηλώνουν

Ειδικούς σε τι ακριβώς ?

quote:
και στη δυνατότητα κάποιος να είναι προικισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις

κι ο superman το ίδιο έλεγε και δεν τον πίστευε κανείς

Φωτεινές μπάλες είπαμε ή μπαμιες?

22/01/2006, 00:23:42
Η άποψή μου γι αυτό το θέμα είναι, ότι πρόκειται για φάρσα. Δεν μπορώ να πιστεύψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά αυτά που λέει το άρθρο.

Εγώ προσωπικά έχω δεί και έχω στην κατοχή μου δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες φωτογραφίες με τέτοιου είδους "φωτεινές μπάλες". Είναι αντανακλάσεις από φλάς κατά την φωτογράφηση και καθόλου ανεξήγητες.

Αναφέρω ρητά ότι είναι τελείως φυσιολογικό να χρησιμοποιηθεί φλάς και κατά την ημέρα. Είναι τεχνική που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι για να τονίσουν το θέμα, όταν το φόντο έιναι πολύ φωτεινό. Ακόμα και μια ααυτόματη μηχανή μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει λήψη με φλάς, χωρίς να χρειαστεί η συμμετοχή αυτού που κάνει τη λήψη. Μπορεί να αστράψει το φλάς και χωρίς κάν να το πάρει χαμπάρι ο φωτογράφος.

Ότι αφορά την επιτυχία της θεραπίας, προτιμώ να μην το σχολιάσω. Εγώ προσωπικά δεν θα έστελνα ούτε τον χειρότερο εχθρό μου σε κάτι τέτοιους τσαρλατάνους.

Ανδρέας "Βρίλ"

lancelotΜέλος
22/01/2006, 01:20:51
Συμφωνω με τον Βριλ.Μονο κατι αμορφωτοι και πολυ χαμηλου επιπεδου πιστευουν σε φωτεινες σφαιρες και χαζομαρες.Λιγος σεβασμος στους αρρωστους απο ανιατες ασθενειες δε βλαπτει.

necro-FieraΝέο Μέλος
23/01/2006, 01:42:19
Συγνώμη καταρχάς αν γύρισα το θέμα στης φωτογραφίες αλλά αυτές μου φάνηκαν το θέμα του BLIND GUARDIAN μιας και τέτοια φαινόμενα ανθρώπων είναι αρκετά συχνά άλλοι στο όνομα του Χριστού άλλες στο όνομα της ανθρώπινης δύναμης ,πίστης κτλ

Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι χαζομάρες

Φέρνω παράδειγμα την χθεσινή εκπομπή του Χαρδαβελα είχε ένα βίντεο με μια γυναίκα η όπια μίλησε για μια φωτεινή σφαίρα -οντότητα -πνεύμα όπως θέλετε πείτε το στο Μεξικό νομίζω δεν το πολύ παρακολούθησα που θεραπεύει για να μη τα πολυλογώ τσάμπα ΤΣΑΜΠΑ και τώρα έρχεται το ερώτημα μου γιατί να κάνει κάποιος έναν τσαρλατανισμο χωρίς να έχει όφελος ?

Δεν είναι κακό να προσφέρεις ελπίδες τσάμπα ίσα το να δείχνεις ενδιαφέρων στον άλλον του κανείς λίγο καλύτεροι την υπόλοιποι ζωή του ακόμα και αν όλα αυτά που του λες είναι μπούρδες

Και για να μην παρειξηθω ακόμα μια φορά φυσικά το να εκπεταλευεσε έναν άρρωστο είναι κακό αλλά αυτό δεν είναι περισσότερο κακό από το να εκμεταλλεύεσαι οποιωνδήποτε έτσι είναι η πραγματικότητα πάντα κάποιος θα εκμεταλλεύεται κάποιον άλλο

THE GOD WE TRUST

=))=II=((=

geoxΜέλος
23/01/2006, 03:03:58
quote:
Δεν είναι κακό να προσφέρεις ελπίδες τσάμπα ίσα το να δείχνεις ενδιαφέρων στον άλλον του κανείς λίγο καλύτεροι την υπόλοιποι ζωή του ακόμα και αν όλα αυτά που του λες είναι μπούρδες

Κάτι μου λέει ότι είσαι πολιτικός
αλλά κι αν δεν είσαι καλά το πας

quote:
το να εκπεταλευεσε έναν άρρωστο είναι κακό αλλά αυτό δεν είναι περισσότερο κακό από το να εκμεταλλεύεσαι οποιωνδήποτε έτσι είναι η πραγματικότητα πάντα κάποιος θα εκμεταλλεύεται κάποιον άλλο

Πες τα χρυσοστομε, στο κάτω κάτω κι αν δεν μπορούν να το αποφύγουν ας κάτσουν να το απολαύσουν.

Κάτι σκέφτηκα αλλά δεν το κατάλαβα

geoxΜέλος
23/01/2006, 03:05:10
quote:

Κάτι μου λέει ότι είσαι πολιτικός
αλλά κι αν δεν είσαι καλά το πας

quote:
το να εκπεταλευεσε έναν άρρωστο είναι κακό αλλά αυτό δεν είναι περισσότερο κακό από το να εκμεταλλεύεσαι οποιωνδήποτε έτσι είναι η πραγματικότητα πάντα κάποιος θα εκμεταλλεύεται κάποιον άλλο

Πες τα χρυσοστομε, στο κάτω κάτω κι αν δεν μπορούν να το αποφύγουν ας κάτσουν να το απολαύσουν.

Κάτι σκέφτηκα αλλά δεν το κατάλαβα

23/01/2006, 03:17:22
quote:
τώρα έρχεται το ερώτημα μου γιατί να κάνει κάποιος έναν τσαρλατανισμο χωρίς να έχει όφελος ?

Μην ξεχνάς ότι το όφελος δεν είναι πάντα οικονομικό σε τέτοιες περιπτώσεις...

Και στην τελική, τα κίνητρα δεν παίζουν ρόλο εδώ, εφόσον το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Κι εγώ μπορεί να έχω όλη την καλή διάθεση να πιλοτάρω ένα αεροπλάνο πχ...Αυτό δε σημαίνει ότι και οι επιβάτες πρέπει να με εμπιστευτούν να το κάνω!

23/01/2006, 03:36:16
Φωτεινες μπάλες που θεραπεύουν ασθενεις....τι μαθαινεις καθε μερα ρε παιδι μου....

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

necro-FieraΝέο Μέλος
23/01/2006, 05:52:59
Αγαπητέ geox σου υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον και σε σένα durden_alie ……

δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους άντε να μην τους χαρακτηρίσω απλά είναι μια λογική στο 18χρονο μυαλό μου

αγαπητέ durden_alie έχεις δίκαιο στο ότι το οικονομικό όφελος δεν είναι πάντα το ζητούμενο αλλά όλοι οι υπόλοιποι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ καταλήγουν στο οικονομικό πάλι βοήθα με περισσότερο ...

quote:

Και στην τελική, τα κίνητρα δεν παίζουν ρόλο εδώ, εφόσον το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Κι εγώ μπορεί να έχω όλη την καλή διάθεση να πιλοτάρω ένα αεροπλάνο πχ...Αυτό δε σημαίνει ότι και οι επιβάτες πρέπει να με εμπιστευτούν να το κάνω!

όσο αναφορά το παραπάνω το παράδειγμα σου έχει τη προσωπική σου΄΄ επιθυμία ΄΄ να το πω έτσι η όπια δεν αφορά μάλλον τους επιβάτες όταν όμως η προσωπική σου επιθυμία δεν είναι να οδηγήσεις αεροπλάνο αλλά να τους σερβίρεις το καφέ και γενικότερα να τους εξυπηρετείς κατά την διάρκεια μιας πτήσης τους θέλω να πω ότι το θέλω σου ταυτίζεται με της ανάγκες τους

=))=II=((=

07/05/2016, 17:22:57
Heretic,

Δίκιο είχε ο φίλος σου.Σόρρυ.
Το θέμα είναι τι κάνουνε-με αυτοί που θα αποφασίσουν να μείνουν εδώ.
Ο Dr ας πούμε σκύβει.Το τουρλώνει βρε παιδί μου.

---------------------------------------------------------

Dr,
Βρωμάς.Πολύ.
Έχεις σκεφτεί να σκουπίζεσαι.

Επί της ουσίας τώρα.
Αυτό που προτείνεις εσύ, είναι περισσότερο ναι.
Οφείλω να πω ότι είναι σαφές.

Αυτό που λέω εγώ είναι ότι σε μια χώρα που επικρατεί αυτό που λένε γιουσουφάκια σαν του λόγου σου,οι υπόλοιποι δεν έχουν ελπίδα ανάκαμψης.

Ο δικός μου στόχος,δεν είναι εφικτός όσο υπάρχουν τυπάκια σαν κι εσένα.Σκυφτά προς τους έξω και θρασύτατα προς τους μέσα.Έχεις δίκιο σ' αυτό.

Εδώ,όσο μένουμε, και δεν την κάνουμε όπως η περίπτωση που είπε ο Heretic,είμαστε υποχρεωμένοι ,όσο τηρούνται ακόμη τα κοινωνικά προσχήματα, να κουβεντιάζουμε και να προτείνουμε λύσεις.

Δεν δικαιούμαστε να σακατέψουμε τους προσκυνημένους.Δεν είμαστε σε τέτοιες βάρβαρες εποχές.Ευτυχώς,δε λέω όχι.

Μπορούμε όμως ακόμη, να τους ξεφτιλίζουμε,γιουσουφάκι.

Αυτό που πρέπει εσύ να φοβάσαι, είναι μη πάψουν να τηρούνται τα κοινωνικά προσχήματα.
Τότε οι κουβέντες θα σταματήσουν.
Τότε θα ξαναζήσουμε βαρβαρότητα.Δυστυχώς.
Το εξήγησα όσο μπορούσα,στο προηγούμενο ποστ.

Τότε είναι που θα κρυφτείς.Θυμήσου το.
(κατ' ελάχιστο,θα σταματήσεις να τσαμπουνάς τις μαλακίες που λες).

Μέχρι τότε τραγούδα γιουσουφάκι.Και σκύβε.Ελεύθερα.
Αλλά είπαμε ... να σκουπίζεσαι.

Βρωμάς βρε παιδί.Πολύ.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

07/05/2016, 17:46:36
quote:
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι σε μια χώρα που επικρατεί αυτό που λένε γιουσουφάκια σαν του λόγου σου,οι υπόλοιποι δεν έχουν ελπίδα ανάκαμψης.

Γενικώς, για εσάς, πάντα φταίνε οι υπόλοιποι. Πρώτα ήταν οι έξω. Γιατί τότε είχαμε ηρωική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα που αποδείχθηκε η μπούρδα του αντιμνημονίου, είναι τα "γιουσουφάκια"
και γενικώς, πάντα κάποιος θα είναι
Αλλά και αν δεν ήταν, ποια λύση θα είχατε να προτείνετε;

Μα αμεινεία, είστε πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα.
Είστε το 60% που ψήφισε όχι.
Ακόμα και σε αυτό το φόρουμ.
Είμαι εγώ, εναντίον σάς. Μειοψηφία.
Βασικά, θα μπορούσατε να κάνετε οτι θέλετε.
Αλλά..

07/05/2016, 17:58:10
Οπως καταλαβαίνετε, η περίπτωση του φίλου μου, είναι χαρακτηριστική φάση survivor, που κινείται στα όρια της ηθικής τάξης, παρότι δεν έκανε απολύτως τίποτε παράνομο ποτέ (ούτε καν φοροδιαφυγή).
Φυσικά αυτό που έκανε δεν γίνεται σήμερα, ούτε ξεπουλάς, ούτε μεταφέρεις την φ.κ σου έξω εύκολα, ούτε σε αφήνουν ήσυχο ποτέ.
Το θέμα για αυτούς που μπορούσαν να το κάνουν, αλλά δεν το έκαναν (σαν κι εμένα), ισχύει πως από τη στιγμή που έμειναν, ανέλαβαν την ευθύνη των πράξεων τους, όπως κι την δέσμευση τους απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα. Δηλαδή άπαξ και μείνεις, δεν γίνεται να το παίξεις στρουθοκάμηλος. Πρέπει να εμπλακείς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αμεινία, παραδείγματα της βίαιης εκτόνωσης παίρνω κάθε μέρα. Διάφοροι προκλητικοί τύποι, από καμένα χαρτιά μέχρι ανεπρόκοποι, μπατίρηδες, άτυχοι και γκαντέμηδες, κυκλοφορούν έχοντας το ζωνάρι τους λυμένο για καυγά. Μέσα στα 6 χρόνια της κρίσης, μετράω αντίστοιχα σοβαρά περιστατικά προκλητικών ενεργειών στην καθημερινή μου ζωή, που αν φερόμουν ανάλογα, και δεν υποχωρούσα, θα είχαμε καταλήξει στο χώμα ή στη φυλακή, και οι δύο ή κάποιος τεσπα. Ευτυχώς η μαγκιά του Ελληνα εξαντλείται στο φτηνό καραγκιοζιλίκι . Αν ζούσαμε μια πιο άγρια χώρα, πολύ πιθανόν να είχαμε τέτοιες εξελίξεις. Εδώ προβλέπω απλά αύξηση περιστατικών… παραβατικότητας, να το πω απλά, και ο καθένας σώφρων από εμάς, πρέπει να αρχίσει να κυκλοφορεί με μια νοοτροπία Ντείβιντ Κάρανταιν (από το παλιό Κουγκ-Φου) για να αποφεύγει τις προκλήσεις, δεν κρύβω όμως πως λίγη εξάσκηση σε τεχνικές αυτοάμυνας δεν είναι ποτέ αχρείαστη...

07/05/2016, 18:37:08
Dr,

Αντιλαμβάνεσαι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν εφαρμόστηκε από κάτι καθήκια που το αγνόησαν?

Αντιλαμβάνεσαι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος -πριν γίνει- το μπουκοτάιζαν κάτι λαμόγια ξεφτιλισμένα τύπου Μπογδάνου,ισχυριζόμενα ότι επικρατεί το ΝΑΙ?

Αντιλαμβάνεσαι ότι το μόνο που έχουμε δοκιμάσει σε αυτή τη χώρα είναι το μνημόνιο και το ΝΑΙ?
Αρνούμενοι μάλιστα το θέλημα της πλειοψηφίας?

Όχι μόνο με το Σύριζα.(μην αρχίσεις τις εμμονές πάλι..έλεος)

Έξι χρόνια τώρα,όλες οι κυβερνήσεις εκλέχτηκαν λέγοντας ΟΧΙ,και αφού υπέκλεπταν με δόλο την εξουσία,εφάρμοζαν το ΝΑΙ.

Αυτό όμως που λες εσύ, ότι δοκιμάστηκε δηλαδή το ΟΧΙ και απέτυχε,ή ότι το ΟΧΙ είναι η πλειοψηφία και γιατί δεν κάνει κάτι γι' αυτό, είναι ο λόγος που σου λέω ότι βρωμάς.

Διότι είναι σιχαμερός ο τρόπος που πας να κάνεις το άσπρο μαύρο.

Είναι θρασύτατο να τσαμπουνάς σε κάποιον που ψήφισε ΟΧΙ στο σκύψιμο και του εφάρμοσαν το ΝΑΙ, λαμόγια σαν του λόγου σου,ότι ας με λιντσάρατε εμένα και όλα τα υπόλοιπα γιουσουφάκια,διότι μόνο και μόνο τότε θα καταφέρνατε να περάσει το ΟΧΙ.Που μόνος σου παραδέχτηκες ότι πλειοψηφούσε.

Μιλάς ως κλασικός θρασύδειλος.Εκ του ασφαλούς.
Ξέρεις ότι μόνο με ξύλο και αίμα θα περνούσε το ΟΧΙ από τα λαμόγια που έχουμε μπλέξει,και μας λες γιατί δε το κάναμε..

Διοτι δεν είμαστε βάρβαροι, γιουσουφάκι.Τόσο απλά.

Αυτό σου λέω τόσην ώρα.Μόλις κάποιοι- από την απελπισία- το ..χάσουν..

ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.
(ή θα σκύψεις σε αυτούς..)

ΥΣ: Πλύσου επιτέλους.

-------------------------------------------------------

Heretic,

quote:
Εδώ προβλέπω απλά αύξηση περιστατικών… παραβατικότητας

Είσαι αισιόδοξος.Αλλά δεν απέχει πολύ απ' αυτό που λέω εγώ.

quote:
λίγη εξάσκηση σε τεχνικές αυτοάμυνας δεν είναι ποτέ αχρείαστη

Ξεκίνα.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

07/05/2016, 19:30:02
Το ΟΧΙ (που ψήφισα) στη συγκεκριμένη συγκυρία περιλάμβανε διπλό νόμισμα, κάτι που ευχόμουν να συμβεί, αλλά οι άχρηστοι εντός Ελλάδας δεν μπορούσαν τελικά να διαχειριστούν με την καμία. Και αποδείχτηκε ότι θα βόλευε όλη την Ευρώπη αφάνταστα, μιας και θα γινόμαστε buffer μεταναστών, άνευ συμφωνίας. Αν ήξερα εκ των υστέρων τι επρόκειτο να συμβεί δεν θα πήγαινα να ψηφίσω καθόλου. Ο λόγος που πιθανόν να πάω να ψηφίσω και πάλι, είμαι μπας και μπει κάποιο μικρό κόμμα στη βουλή, αν και χωρίς απλή αναλογική το βλέπω απίθανο.

update:

Τσακαλώτος: Ο λόγος της κυβέρνησης είναι συμβόλαιο

Τον ήπιαμε...

Edited by - Heretic on 07/05/2016 20:11:07

07/05/2016, 23:03:47
quote:
Το ΟΧΙ (που ψήφισα) στη συγκεκριμένη συγκυρία περιλάμβανε διπλό νόμισμα
Βλέπω, έρχεσαι στα λόγια του Καρατζαφέρη (αυτή είναι η θέση του).
Βέβαια, ο Καζάκης το θεωρεί καταστροφή.
Διχόνοια στο αντιμνημόνιο..

quote:
Αν ήξερα εκ των υστέρων τι επρόκειτο να συμβεί δεν θα πήγαινα να ψηφίσω καθόλου.
Νομίζω το ίδιο θα ίσχυε και για τους περισσότερους που πήγαν να ψηφίσουν.

quote:
Ο λόγος που πιθανόν να πάω να ψηφίσω και πάλι, είμαι μπας και μπει κάποιο μικρό κόμμα στη βουλή, αν και χωρίς απλή αναλογική το βλέπω απίθανο.
Άκου τώρα το αστείο της υπόθεσης: Αυτή ήταν η θέση που εγώ υποστήριζα σε όλες τις περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις.
Επιπλέον, το μικρό κόμμα που στήριζα (τότε εκτός βουλής) ήταν η Ένωση Κεντρώων, βασικής θέση της οποίας ήταν/είναι η απλή αναλογική
Κοίτα πώς γυρίζει ο τροχός..

Και τότε ξέρεις τι μου λέγανε όλοι;
"Μα χαμένη θα πάει η ψήφος σου.."
Και τους έλεγα, μα αν δεν μπει νέο αίμα στη βουλή, πώς θα δούμε αλλαγή;

Τελικά ο Λεβέντης μπήκε στη Βουλή παρά τα αχ και βαχ όλων αυτών,
το αν θα πετύχει και κάτι τελικά, θα δείξει

08/05/2016, 00:12:09
quote:
Αντιλαμβάνεσαι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν εφαρμόστηκε από κάτι καθήκια που το αγνόησαν?
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι οτι άνθρωποι σαν και εσένα, θα μας είχανε ρίξει στον γκρεμό, και τη μετέπειτα πτώση, θα τη διαχειρίζονταν Τασίες, Κατρούγκαλοι και Πολάκιδες.
Πολύ χαίρομαι, που δεν εφαρμόστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που εσύ και οι εξίσου πλανεμένοι μαζί σου θέλατε (λέω το αποτέλεσμα που θέλατε γιατί ο καθένας ήθελε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα με το "ΟΧΙ")

Τώρα πάμε να πάρουμε ένα-ένα τα επιχειρήματά σου

quote:
Αντιλαμβάνεσαι ότι το μόνο που έχουμε δοκιμάσει σε αυτή τη χώρα είναι το μνημόνιο και το ΝΑΙ?
Αρνούμενοι μάλιστα το θέλημα της πλειοψηφίας?

Ποιο ήταν το θέλημα της πλειοψηφίας;
Να βγούμε από ευρώ;
Να έχουμε διπλό νόμισμα;
Να έχουμε καλύτερη συμφωνία;

Το θέλημα της πλειοψηφίας δεν ήταν τίποτα το συγκεκριμένο

Άρα για ποιο θέλημα μιλάς;

Το θέλημα για καλύτερο μνημόνιο;

Μα αν ισχύουν τα όσα λες, εσύ και με το καλύτεορ μνημόνιο του κόσμου να ερχόταν ο Τσίπρας μετά το ΟΧΙ, θα του το γύριζες στο κεφάλι, γιατί δεν θες να παραδίδεις την.. εθνική κυριαρχία σου
τουτέστιν, να γονατίζεις

Άρα βασικά δεν θες και την Ε.Ε., άρα βασικά δεν θες και το Ευρώ

Στο τέλος της ημέρας, μόνο εσύ ξέρεις τι θες

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που εσύ θες, αν ξέρεις τι είναι αυτό, αποκλείεται να ήταν το ίδιο, με αυτό που ήθελαν και όλοι οι υπόλοιποι που ψήφισαν ΌΧΙ στο δημοψήφισμα

Άρα το πρώτο επιχείρημα που διατυπώνεις, οτι δεν εφαρμόστηκε η άποψη της πλειοψηφίας, είναι ανυπόστατο
αφενός γιατί ούτε ξέρεις, ούτε και μπορείς να αποδείξεις, ποια πραγματικά ήταν η άποψη της πλειοψηφίας,
αφετέρου γιατί λαμβάνοντας ως υπόθεση εργασίας, οτι η πλειοψηφία ήθελε απλά μικρότερη λιτότητα (που είναι το πιο πιθανό), αυτή θα ήταν απίθανο να συμβεί με οποιαδήποτε σενάριο και να εξελισσόταν μετά το δημοψήφισμα (δηλ. με μνημόνιο, με δραχμή, με διπλό νόμισμα, σε κάθε περίπτωση θα μιλούσαμε για αυξημένη λιτότητα)
και κατά συνέπεια, εφόσον ήξερες οτι με κάθε σενάριο θα υπήρχε αυξημένη λιτότητα, δεν μπορείς να λες οτι εξαπατήθηκες

Εκτός πια και αν ήσουν κάποιος εξωγήινος, που πίστευε οτι με κλειστές τράπεζες και ταμεία άδεια, θα είχες λιγότερη λιτότητα

Στη συνέχεια:

quote:
Έξι χρόνια τώρα,όλες οι κυβερνήσεις εκλέχτηκαν λέγοντας ΟΧΙ,και αφού υπέκλεπταν με δόλο την εξουσία,εφάρμοζαν το ΝΑΙ.

Το επιχείρημα περί δόλου μπορεί να ευσταθεί έως το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη (και τότε με επιφύλαξη) αλλά δύσκολα βρίσκει οποιαδήποτε βάση επι ΣΥΡΙΖΑ
καθώς όταν κάποιος λέει τόσο πασιφανή ψεύδη, που ακόμα και ένας εξωγήινος που πατάει για πρώτη φορά το πόδι του στη Γη, μπορεί να τα καταλάβει, τότε δεν υπάρχει δόλος, τότε υπάρχει συνενοχή

Ως προς το δεύτερο μέρος, για εφαρμογή του ΝΑΙ (προφανώς εννοοώντας εφαρμογή του μνημονίου) ούτε αυτό ισχύει καθ' ολοκληρίαν, καθώς οι κυβερνήσεις απεύφευγαν να εφαρμόσουν τα μνημόνια, για αυτό και μετά τους "ηρωισμούς" του ΣΥΡΙΖΑ, του πιστώθηκαν και όλα τα μέτρα των περασμένων μνημονίων, τα οποία είχαν καταφέρει οι προηγούμενοι να αποφύγουν, να καθυστερήσουν ή να αντικαταστήσουν με άλλα

quote:
Είναι θρασύτατο να τσαμπουνάς σε κάποιον που ψήφισε ΟΧΙ στο σκύψιμο και του εφάρμοσαν το ΝΑΙ, λαμόγια σαν του λόγου σου,ότι ας με λιντσάρατε εμένα και όλα τα υπόλοιπα γιουσουφάκια,διότι μόνο και μόνο τότε θα καταφέρνατε να περάσει το ΟΧΙ.
Εγώ δεν είπα να λιντσάρετε κανέναν, εγώ είπα οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να λιντσάρετε, γιατί είστε πλειοψηφία. Οι αντιμνημονιακοί δηλαδή.
Απο εκεί και πέρα, το οτι και εσείς οι ίδιοι δε ξέρετε τι θέλετε, είναι δικό σας πρόβλημα

Εγώ μια φορά χαίρομαι που δεν πέρασε το δικό σας, και δεν έχουμε Τσίπρες και Τασίες και διαχειρίζονται μια κατάσταση τύπου Βενεζουέλας

Η Ελλάδα στην πραγματικότητα, θα είχε χαθεί πολύ γρήγορα, άμα πέρναγε το δικό σας

Πάντως τον λογαριασμό της δήθεν "επαναστατικής" κυβέρνησης, θα τον πληρώσουμε καλά όπως φαίνεται, όπως και να 'χει