- Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ χξs ΣΕ 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
nikletΝέο Μέλος
ειναι χξσ=666 χ=600 ξ=60 σ=100 αρα ο αριθμος του αντιχριστου ειναι 760 αν τα υπολοοογισα σωστα.(στ=6)
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣΝέο Μέλος
Έδώ είναι ή σοφία όστις έχει τόν νούν,άς λογαριάση τόν άριθμόν τού θηρίου διότι είναι άριθμός άνθρώπου, καί ό άριθμός αύτού έιναι χξς΄(ιγ΄18)

AphrodityΜέλος
quote:
ειναι χξσ=666 χ=600 ξ=60 σ=100 αρα ο αριθμος του αντιχριστου ειναι 760 αν τα υπολοοογισα σωστα.(στ=6)
Και εγώ αυτή την απορια έχω. Του βενεδικτου έτσι μου βγείνει. Καποια γράμματα ή μου λοίπουν ή μου περισσευουν. Γιατί τ=300 και όχι 200;
amentiΝέο Μέλος
α=1 β=2 γ=3 δ=4 ε=5 ς΄=6 ζ=7 η=8 θ=9
ι=10 κ=20 λ=30 μ=40 ν=50 ξ =60 ο=70 π=80 π΄(σανπί)=90
ρ=100 σ=200 τ=300 υ=400 φ=500 χ =600 ψ=700 ω=800 κόπα=900
,α=1000
ι=10 κ=20 λ=30 μ=40 ν=50 ξ =60 ο=70 π=80 π΄(σανπί)=90
ρ=100 σ=200 τ=300 υ=400 φ=500 χ =600 ψ=700 ω=800 κόπα=900
,α=1000
Ελπίζω να βοήθησα(Επίσης, από ό,τι παρατηρώ, ο αριθμός του θηρίου θα μπορούσε να ήταν και φνε)(αλλά αυτό δεν ακούγεται και τόσο στομφώδες)
filosofos3Μέλος
Μια μικρή διόρθωση στον αμέντι:σαμπί=900 και κόππα=90
Όλα είναι τέλεια
ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣΜέλος
666 ΤΗΕ ΝUMBER OF THE BEAST.---->ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΟΤΑΙΝΙΑΣ+ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ
**** off
amentiΝέο Μέλος
Φιλόσοφε,
ευχαριστώ για τη διόρθωση(τα μπέρδεψα λίγο).
ευχαριστώ για τη διόρθωση(τα μπέρδεψα λίγο).
ΑΡΘΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
ΤΟ ΚΑΚΟ Μ'ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΟΣΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΛΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΛΤΕ ΕΓΩ, ΠΑΘΗ, ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 666 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΞΙ, ΕΞΙ, ΕΞΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ 666 ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΞΙ, ΕΞΙ, ΕΞΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΕΞ,ΣΕΞ,ΣΕΞ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ;
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.
AphrodityΜέλος
Αν είναι έτσι δυστυχώς είμαι πραγματι καταδικασμένη προ πολλού... 

ΑΡΘΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΘΑ ΤΠΗΡΧΑΜΕ (ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ Η ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡAΦΕΙ)

. ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΤΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.
AphrodityΜέλος
ναι αλλα δυστυχως ειναι το μόνο που δεν ελεγχεται, δεν περιορίζεται. με ποιον τρόπο εννοείς αυτά που λές?