ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Μινωας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΜινωαςΝέο Μέλος
01/02/2005, 02:25:49
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος και θα θελα να μπω στην παρέα σας!! Το θέμα με απασχολεί χρόνια. .όχι γιατί διάβασα κάποιο βιβλίο ή τα σχετικά αλλά επειδή είχα και εγώ αρχικά κάποιες εμπειρίες!
Εμπειρίες όχι τόσο σημαντικές αλλά αρκετά επώδυνες για μένα μιας και δεν ήξερα τι μου συμβαίνει !πριν 3 χρόνια λοιπόν χωρίς κάποιον λόγο άρχισα να έχω όλα εκείνα τα συμπτώματα της Α.Π….συνέχεια έφτανα μέχρι το σημείο της εξόδου ..εκεί όμως με κυρίευε ένας πολύ άσχημος τρόμος(θα το έλεγα)και το σταμάταγα όλο το φαινόμενο βίαια…τόσο βίαια που έκανα αρκετή ώρα να συνέλθω !Όλα αυτά γίνονταν κάθε μήνα(υπολόγισα)2-3 φορές... όπως καταλαβαίνεται ήταν πολύ άσχημο για μένα γιατί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω !!!Πραγματικά πίστευα(ένοιωθα) ότι κάποιος προσπαθούσε να με βγάλει και να μπει αυτός, σ’ αυτό δικαιολογούσα και τον τόσο μεγάλο φόβο μου !!Όλα αυτά πλέον όμως έχουν τελειώσει…και δεν καταλαβαίνω πως σταμάτησαν όλα τόσο απότομα. Τώρα προσπαθώ να κάνω Α.Π. και δεν μπορώ να τα καταφέρω με τίποτα(τραγική ειρωνεία)!Κάθε βράδυ όταν ξαπλώνω προσπαθώ να χαλαρώσω να χαλαρώσω να χαλαρώσω…νομίζω ότι μουδιάζω…νομίζω ότι κάτι γίνεται...μέχρι που χάνω τον ρυθμό και τον αναπνοών μου αλλά και των σφυγμών μου(εννοώντας ότι χτυπάει πιο γρήγορα η καρδιά μου ταράσσοντας την ηρεμία μου)…και όλα τελειώνουν εκεί !!!προβληματίζομαι μήπως κάτι δεν κάνω σωστά ή μήπως χρειάζεται κάποια πιο συγκεκριμένη πρακτική !αν αναρωτηθεί κανείς γιατί τα γράφω εδώ όλα αυτά είναι καθαρά γιατί αφενός θα ήθελα μια συμβουλή από κάποιους που ξέρουν και αφετέρου γιατί τέτοια θέματα δύσκολα μπορείς να συζητήσεις στην καθημερινότητα!
σας ευχαριστώ που αφιερώσατε τον χρόνο σας διαβάζοντας με….
SagaviperΜέλος
01/02/2005, 14:39:36
Για σας

Απαντώ στο θέμα για να δώσω ένα καλό σαίτ που περιλαμβάνει απο τώρα και το βιβλίο Δωρεάν.

http://www.astralvoyage.com/page1.html

Καλωσορίσατε Μίνωα και Astradeni

Όπως βλέπετε αυτή είναι η τρίτη έκδοση Αστρικής Προβολής. Αν διαβάσετε το παρόν και τα υπόλοιπα πόστς θα σας λυθούν αρκετές απορίες. Θα πάρει λίγη ώρα αλλά αξίζει.

Προσωπικά εγώ πάντα είχα το αίσθημα όταν κοιμόμουν να νιώθω ότι πέφτω σε γκρεμό και αμέσως να νίωθω ένα έντονο τράβηγμα και να ξυπνάω. Απο τι διαβάζω συμβαίνει σε πολλούς αυτό. Μετά κατάλαβα ότι όταν αυτο συμβαίνει είναι σήμα κατατεθέν ότι προβάλλεσαι αστρικά.

Μπορεί επειδή όταν το αστρικό σώμα βγαίνει έξω το φυσικό να φοβάσαι απο την αλλαγή σε ξένο περιβάλλον και να επιστρέφει αμέσως πίσω.

Ο φόβος όπως θα δείτε παίζει βασικό ρόλο στην Αστρική Προβολή.

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"

AlnilamΝέο Μέλος
01/02/2005, 17:49:48
Θα ήθελα αν ξέρει κανείς πως μπορώ να λάβω τα μαθήματα του mysticweb στα ελληνικά γιατί με αγγλικά δεν τα πάω και τόσο καλά.
astradeniΝέο Μέλος
02/02/2005, 00:25:45
giati den dokimazeis na steileis ena email sto parartima tous stin ellada gia perissoteres plirofories ?
to mail einai : athens@mysticweb.org
02/02/2005, 09:47:44
Καλωσορίζω τους νέους φίλους/ες astradeni, Μινωα και Alnilam στο θέμα.

Αγαπητέ roberto24, η διαφορά του να ονειρεύεσαι από το να είσαι συνειδητά στο αστρικό είναι ουσιώδης και ποιοτική.
Διαπιστώνω ότι το έχεις βιώσει.

Θεωρώ κι εγώ, με τη σειρά μου, ότι το τράβηγμα του δακτύλου είναι μία από τις καλύτερες και πιο αποδοτικές τεχνικές.
Η δύσκολία βρίσκεται στη διάρκεια που μπορεί κανείς να παραμείνει συνειδητός.

Ζήσε τη στιγμή!

02/02/2005, 09:58:16
Αγαπητή astradeni, έχω την αίσθηση ότι βρίσκεσαι ένα βήμα πριν το συνειδητό αποχωρισμό του αστρικού από το φυσικό σου σώμα.

Ως προς τις παρουσίες, είναι πολύ πιθανόν να είναι οντότητες του αστρικού.
Μπορείς να το ανακαλύψεις μόνη σου, αρκεί να μην υπάρχει φόβος.

Αγαπητέ Μινωα, δεν είμαι σε θέση να ερμηνεύσω τις εμπειρίες που είχες πριν από λίγα χρόνια και κυρίως για το ότι κάποιος προσπαθούσε να σε βγάλει και να μπει αυτός.
Ίσως, τώρα, που οι συνθήκες έχουν αλλάξει, να είναι πιο κατάλληλος χρόνος, σταδιακά, να βιώσεις και να ερμηνεύσεις κάποια πράγματα.

Ζήσε τη στιγμή!

yannnnisΝέο Μέλος
03/02/2005, 03:47:54
Υγεια πνευματικη και μετα σωματικη στους παντες και στα παντα,νεος χρηστης,θα καθηστερω και με λαθη(συγνωμη).Οσο για το θεμα μας,απο τα λιγα που διαβασα(3ο μερος/1η σελιδα),θα ηθελα να αναφερω μια εμπειρια που μου εχει συμβει καποιες φορες(συγνωμη,αν σας ανατρεχω πισω),απο υπνο προσπαθουσα να ξυπνησω μα το σωμα μου οχι μονο παραλυτο αλλα και με ενα απιστευτο <<βαρος>>.φοβουμενος πραγματικα εκανα την <<προς ευχη>> μου και φανταζομενος να κανω τον σταυρο μου,αφου δεν μπορουσα να κουνηθω,και ενω ολα φανηκαν να διαρκουν αιωνιοτητες,ευτυχως συν ηλθα γιατι θα ηταν απαισιος θανατος.(χριστιανικη αποψη ειναι οτι σε <<παταει>> ο διαβολος-κακο. Και μια ερωτηση~πως μπορουμε να αμυνθουμε-αντιμετωπισουμε οτιδηποτε προσπαθησει να μας προξενησει κακο,να μας παρει +ενεργεια η να μας επιβαλει -ενεργεια κατα την αστρικη προβολη;~~~προς το καλο~~~
roberto24Μέλος
03/02/2005, 22:15:56
φιλε yannnni με βαση παντα τη δικη μου προσωπικη πειρα τα διαβασματα μου και τα λιγα που ανεφερες αυτη η εμπειρια που εχεις ειναι κλασικη εμπειρια αστρικης προβολης η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ αστρικης προβολης.δε θα πρεπει να σε ανησυχει .παρομοιες ειχα και εγω και εχω ακομα.το επομενο σταδιο απο αυτο ειναι το βαρος να γινει ελαφροτητα και να βρεθεις οριζοντιομενος με το αστρικο σου σωμα πανω απο το κρεβατι σου!!!δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.και μη προσπαθεις να τα ερμηνευσεις αυτα τα φαινομενα με ορους θρησκειων η δογματων.(διαβολος κ.τ.λ.)ειναι φαινομενα που σχετιζονται με τη ιδιαζουσα φυση του αστρικου πεδιου και την ηλεκτρομαγνητκη του συμπεριφορα.τιποτα παραπανω.μη σε απασχολουν ιδιαιτερα.δε θα πρεπει παραπανω απο οτι σε απασχολει π.χ. η βαρυτητα στο δικο μας κοσμο.ποσες φορες την σκεφτεσαι οταν περπατας;;εγω καθολου!και να δεις που ετσι η εμπειρια σου το πιο πιθανο ειναι να βελτιωθει σε ποιοτητα και σε ποσοτητα.
SagaviperΜέλος
04/02/2005, 00:33:22
quote:
φιλε yannnni με βαση παντα τη δικη μου προσωπικη πειρα τα διαβασματα
μου και τα λιγα που ανεφερες αυτη η εμπειρια που εχεις ειναι κλασικη εμπειρια
αστρικης προβολης η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ αστρικης προβολης.δε θα πρεπει να σε ανησυχει
.παρομοιες ειχα και εγω και εχω ακομα.το επομενο σταδιο απο αυτο ειναι το βαρος
να γινει ελαφροτητα και να βρεθεις οριζοντιομενος με το αστρικο σου σωμα πανω
απο το κρεβατι σου!!!δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.και μη προσπαθεις να τα
ερμηνευσεις αυτα τα φαινομενα με ορους θρησκειων η δογματων.(διαβολος κ.τ.λ.)
ειναι φαινομενα που σχετιζονται με τη ιδιαζουσα φυση του αστρικου πεδιου και
την ηλεκτρομαγνητκη του συμπεριφορα.τιποτα παραπανω.μη σε απασχολουν ιδιαιτερα.
δε θα πρεπει παραπανω απο οτι σε απασχολει π.χ. η βαρυτητα στο δικο μας κοσμο.
ποσες φορες την σκεφτεσαι οταν περπατας;;εγω καθολου!και να δεις που ετσι η
εμπειρια σου το πιο πιθανο ειναι να βελτιωθει σε ποιοτητα και σε ποσοτητα.

Συμφωνώ roberto μαζί σου.

Είναι πλέον μέσα στις ανθρώπινες ικανότητες. Το σώμα είναι φτιαγμένο για Αστρική Προβολή

Μόνο να σκέφτείς την πιθανότητα να συνυπάρχεις με το διάστημα και να ταξιδεύεις στη Σελήνη

Aλλωστε οι παραπάνω μας το κάνουμε συχνά χώρις να το συνηδητοποιούμε, όταν ονειρευόμαστε π.χ

Απλώς συνειδητά είναι διαφορετικά

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"

Edited by - Sagaviper on 04/02/2005 00:39:09

yannnnisΝέο Μέλος
09/02/2005, 23:58:13
Ευχαριστω για την απαντηση.Εχω προσπαθησει,εκτοτε, να κανω α.π αλλα χωρις αποτελεσμα.Ισως χρειαζετε περισοτερη θεληση και γνωση του αντικειμενου ~~~Προς το καλο~~~
VΝέο Μέλος
17/02/2005, 14:11:02
Γειά χαρά σε όλους!Είμαι νέο μέλος και επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος στο ερώτημα ποιά είναι (αν υπάρχει) η σχέση μεταξύ α.π. και lucid dreaming και αν το δεύτερο μπορεί να οδηγήσει με κάποιο τρόπο στο πρώτο.Ευχαριστώ...

V

18/02/2005, 11:29:07
Αγαπητέ V, καλώς ήρθες στο χώρο.

Για να λύσεις την απορία σου και ίσως και κάποιες άλλες, καλό θα ήταν να διάβαζες το θέμα "Συνειδητό Ονείρεμα" σε συνδυασμό με τα τρία θέματα της Αστρικής Προβολής.

Ζήσε τη στιγμή!

AlnilamΝέο Μέλος
23/02/2005, 01:07:35
Λιπών θα ήθελα να σας πω μια εμπειρία που είχα προχθές το βράδυ. Είχα ξαπλώσει και ήθελα να δοκιμάσω να κάνω αστρική προβολή, λιπών ξάπλωσα και χαλάρωσα άφησα το σώμα μου τελείως ελεύθερο και προσπαθούσα να κρατήσω τον εαυτό μου σε εγρήγορση, έτσι έμεινα παρατηρητής του σώματος μου.
Μετά από αρκετή ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν είχα και τόσο καθαρή συνείδηση, αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι ένοιωθα από τo κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης ένα παράξενο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις ένοιωθα μια μεγάλη ενέργεια να με πιέζει και να ανεβαίνει προ τα πάνω μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού εκεί που τελειώνει η σπονδυλικοί στήλη αλλά αυτό γινόταν γρήγορα και συνεχεία δηλαδή από το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης μέχρι στο πάνω μέρος στο σβέρκο σαν κύμα ξανά και ξανά ήταν τόσο έντονο και ένιωθα στο κεφάλι τόσο παράξενα δηλαδή δεν το ένιωθα ότι είχα κεφάλι αν με καταλάβατε και μετά άρχισε να με πιάνει ένας φόβος και τελικά άνοιξα τα μάτια μου. Τι λέτε λιπών λέτε να ήμουν στα πρόθυρα για αστρική προβολή ή ήταν κάτι άλλο;
perfomerΝέο Μέλος
26/02/2005, 20:37:37
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στο site και θα ηθελα αν μπορειτε να μου εξηγησειτε το παρακατω συμβαν.
Εχ8ες το μεσημερι μετα τη δουλεια ξαπλωσα στο κρεβατι μου με σκοπο να κοιμηθω μετα απο μια δυσκολη μερα. Δεν ξερω αν κοιμηθηκα η μομιζα οτι κοιμομουν αλλα κατι σαν ονειρο με μετεφερε αλλου. Σε παρκο γεματο μουσικι απο ολα τα τριγυρω σπιτια (και μαλιστα μουσικη της αρεσκειας μου) βραδυ και ξαφνικα βλεπω τον εαυτο μου να βγαινει απο ενα σπιτι λιγο πιωμενο. Μπροστα μου περνα ενα αυτοκινιτο καιμε μια κοπελα και για να μην μακρυγορω βρισκομε να περπατω με τη κοπελα αγκαλια. Το προσωπο της δεν το ειχα δει, περπατουσαμε σκυφτοι μεχρι που της ειπα "νιω8ω οτι σε ξερω χρονια". Τοτε σηκωσε το κεφαλι της με κοιταξε και μου ειπε "το ξερω". Αμεσως ενιωσα μια ζεστασια μολις την ειδα και μια οικειοτητα γιατι μου φανηκε το προσωπο της πολυ γνωστο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν την εχω δει ποτε.. Προσπαθησα να ξυπνησω αλλα δεν μπορουσα. Ειχα τις αισθησεις μου και προσπαθουσα να αλλαξω πλευρο αλλα ματαια. Ενιωθα τη καρδια μου να χτυπαει δυνατα και νομιζα πως 8α σκασω. Καταφερα να χαλαρωσω λιγο με πολυ δυσκολια και αμεσως τιναχτηκα απο το κρεβατι. Φοβηθηκα πολυ.
Τι ηταν αυτο? Τι 8α κανω αν το ξαναπαθω? Μου εχει συμβει παλιοτερα 2 - 3 φορες αλλα αυτη τη φορα ηταν πολυ εντονο.
Αυτο ηταν και η αφορμη που απο σημερα ψαχνω να βρω κατι παραπανω απο αυτο που βλεπω με τα ματια. Ευχαριστω.
27/02/2005, 11:12:03
Αγαπητέ perfomer.

Υπάρχουν κάποιες φορές, που στο αστρικό συναντάμε πραγματικά οντότητες θετικές και χρήσιμες για μας.

Η πιο σημαντική ένδειξη για σένα είναι το πώς αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή. Ο πιο καλός σου φίλος είναι η ίδια σου η εσωτερική αίσθηση. Δεν κάνει ποτέ λάθος.

Ζήσε τη στιγμή!

perfomerΝέο Μέλος
28/02/2005, 17:59:20
Φιλε Στεφανε γεια σου. Η αληθεια ειναι οτι αισθανθηκα πολυ ωραια με αυτο που ειδα. Αλλα ηταν πραγματι Α.Π η καποιο ονειρο. Και με το θεμα που δεν μπορουσα να ξυπνησω και ενωθα πως θα πνιγω τι γινεται? Πως θα το αντιμετωπισω αν μου ξανασυμβει?
01/03/2005, 09:51:08
Φίλε perfomer, το σημαντικότερο θέμα στην αστρική προβολή είναι να κατανικήσουμε το φόβο. Και ομολογουμένως δεν είναι εύκολο.
Έχει γραφεί ότι η αίσθηση του να μην μπορούμε να μετακινηθούμε ή ένα έντονο αίσθημα πίεσης παρατηρείται όταν το αστρικό σώμα βρίσκεται εν μέρει στο φυσικό μας σώμα, αλλά όχι πλήρως σε αυτό, για να ξυπνήσουμε φυσιολογικά.

Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Απλώς, χωρίς φόβο, χρειάζεται να χαλαρώσουμε και με ηρεμία να περιμένουμε λίγα λεπτά μέχρι την επανένταξη του αστρικού μας σώματος.

Για το αν η εμπειρία σου ήταν όνειρο ή συνειδητή α.π., μόνον εσύ μπορείς να το καταλάβεις, αλλά ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος.

Ζήσε τη στιγμή!

perfomerΝέο Μέλος
01/03/2005, 10:07:11
Θα ηθελα να κανω και μερικες ακομοα ερωτησεις. 1.Οταν κατα τη δειαρκεια της Α.Π. σε σκουντησει καποιος η σε τρομαξει για να ξυπνησεις τι μπορει να γινει? 2. Μπορει καποιος τριτος να δει το αστρικο σου σωμα ? 3. Μπορουμε να συναντησουμε η να δουμε γεγονοτα του παρελθον η του μελλοντος στην Α.Π 4. Τι μας βοηθαει η Α.Π? Ειναι καποιο χαρισμα? Ποιος ο ρολος της ? Ευχαριστω.
01/03/2005, 11:46:41
Δεν είμαι ο καθ' ύλην αρμόδιος να σου απαντήσω και κάποιες ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω μία σύνοψη:

1. Το ίδιο πράγμα που συμβαίνει κάθε βράδυ, όταν ένας θόρυβος, κάποιο σκούντημα ή ο,τιδήποτε άλλο σε ξυπνήσει. Απλώς επιστρέφεις στο φυσικό σου σώμα.

2. Αν είναι και αυτός συνειδητός στο αστρικό ή αν πρόκειται για άλλη οντότητα.

3. Λέγεται πως υπάρχει η δυνατότητα, αλλά χρειάζεται άνοδος του ενεργειακού επιπέδου.

4. Σίγουρα για κάποιους που γεννήθηκαν με την ικανότητα αυτή είναι χάρισμα. Για εμάς τους υπόλοιπους χρειάζεται εξάσκηση.
Για μένα και μόνο το γεγονός ότι συνειδητοποιώ πως υπάρχει ζωή και πέραν του φυσικού σώματος, με ένα άλλο σώμα πολύ πιο ανάλαφρο, το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, μου αρκεί.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που τα γνωρίζει κανείς στην πορεία.

Ζήσε τη στιγμή!

roberto24Μέλος
01/03/2005, 18:24:50
Θα ηθελα να πω κατι γενικο το οποιο νωμιζω οτι θα καλυψει παρα πολλα απο τα ερωτηματα των μελων αυτου του forum.Παντα μιλωντας απο προσωπικη εμπειρια να πω οτι ολλες αυτες οι εμπειριες που περιγραφονται εδω αποτελουν προδρομους μιας περισσοτερο η λιγοτερο συνειδητης ακουσιας η εκουσιας αστρικης προβολης.ας μην υπερεκτιμουμε αυτες τις εμπειριες ας μη της βαζουμε καποιον θρησκευτικο μανδυα και ας μη μας τρομαζουνε.ενα ειναι σιγουρο.οτι χωρις εξασκηση και επιμονη δεν προκειτε να γινει κατι περισσοτερο απο αυτο.δεχομαι βεβαια οτι υπαρχουν και ατομα τα οποια απλα καταθετουν τις εμπειριες τους εδω και δεν θελουν κατι παραπανω απο αυτο,για τον οποιοδηποτε λογο.δεκτο.για τους υπολοιπους ομως θα ηθελα να πω οτι αν θελουν κατι παραπανω θα το πετυχουν μονο με σκληρη εξασκηση και επομονη.το αστρικο πεδιο ειναι ενας υπεροχος κοσμος που σφιζει απο ενεργεια.οι κατοικοι του μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι πιο ζωντανοι και απο τους ζωντανους!!εχθες ειχα μια επισκεψη ενος αυτοχθονα του αστρικου και συνεχιζα να τον βλεπω ακομα και οταν ειχα ανοιξει τα ματια μου και συκωνομουνα απο το κρεβατι!!μου φανηκε καλοβουλο αλλα ειναι ακομα νωρις για να βγαζω απολυτα συμπερασματα για ενα κοσμο που μολις τωρα αρχιζω να εξερευνω.σε αυτη τη διασταση οι εννοιες της ατομικης υπαρξης της ανυπαρξιας, του χωρου του χρονου ,δεν εχουν καμια σχεση με την ιδεα που εχουμε σχηματισει για αυτες στο φυσικο πεδιο.και κυνδυνευουμε να βγαλουμε λαθος συμπερασματα.οτιειδαμε αγγελους δαιμονες κ.τ.λ.μιλαμε απλα για μορφογεννετικα πεδια τα οποια
αναπαραγουν την αυτοπροβολη μας.νωμιζω οτι αυτο καλυπτει αρκετα απο τα ερωτηματα που εχουν τεθει εδω. δεν θα πρεπει να δινουμε παραπανω σημασια απο οσο πρεπει σε τετοιου ειδους αστρικες προβολες και σκεπτομορφες.προβολες δηλαδη των φοβων και των επιθυμιων μας ντυμενες με αστρικη υλη και συγχρονισμενες με τους δικους μας κραδασμους.τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.