ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

thebest2030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
n1stargirlΝέο Μέλος
20/07/2007, 12:40:49
Agaphte kerberos,
H agaph tou theou einai aperanth opws eipes, gi'auto kai asxoleitai akoma kai me teoia themata pou mporei gia kapoious na einai provlhma.....
Gnwseis mporeis na apokthseis kai na dieurueuruneis tous orizontes sou, an gineis satanisths, h an mpeis se parathriskeutikes organwseis kai n'arxiseis na kaleis pneumata...!!!Me auto ton tropo eixeis APERANTH PROSVASH STH GNWSH, den einai kaati omws pou o THEOS tha epikrotouse ???!!!!! Den thelw na fanw kakia, alla mhn prospathite na vgalete ap'ton isio dromo pistous.......Prospathiste na ksanampeite ston dromo TOY , den einai arga...H hmimatheia, einai xeiroterh ap'thn amatheia lene...gi'auto prin parotrinete tous allous na kanoun kati...skefteite ligo!!! An itan toso kalo telos pantwn tha mas parotreine kai h ekklhsia, tha to anefere kamia vivlos, antitheta, an diavaseis thn vivlo, tha parathrhseis, pws anaferetai se arketa shmeia pws tha vrethoun arketoi pou tha thampwsoun to plhthos me tis gnwseis kai tis dunatothtes pou tha dinoun stous allous kai tha tous parotrinoun na tous akolouthisoun kai pws tha einai me to meros TOY....( se eleutherh metafrash ) Mporei na s'exoun paraseirei kai esena....den kserw....krima.....
20/07/2007, 12:51:49
Αγαπητή n1stargirl, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...

kerberosΝέο Μέλος
20/07/2007, 14:46:12
Αγαπητή n1girl,

Εγώ ημιμάθεια θεωρώ το να ακούς ότι λένε οι άλλοι για ένα θέμα και να μη τοέχεις αγγίξει προσωπικά ποτέ σου. Επίσης ημιμάθεια θεωρώ το να ακολουθείς τυφλά τις συμβουλές ενός κύκλου εκκλησίας που στόχους έχει να κρατάει τη γνώση στους λίγους και να χρησιμοποιεί ως πρόφαση το Θεό για να κατευθύνει τις μάζες, να κάνει πολιτική, να μαζεύει λεφτά και να θησαυρίζει όταν η φτώχεια και ο πόνος είναι το μόνο που βλέπεις γύρω σου.

Ανέκαθεν οι θρησκείες και ο φόβος για το Θεό χρησιμοποιήθηκαν για να ελέγχουν τις μάζες. τα δόγματα, τα πιστεύω και τα "πρέπει" της κάθε εκκλησίας σμιλεύτηκαν και αλλάχτηκαν άπειρες φορές, χάνοντας την πραγματική ουσία των λόγων των προφητών και των μεγάλων δασκάλων.

Δεν έχει σημασία για μένα οτιδήποτε θα μου πεί οποιαδήποτε εκκλησία.
σημασία έχουν τα προσωπικά βιώματα του καθενός. Ο καθένας βιώνει την παρουσία του Θεού προσωπικά.

Εγώ δεν είπα σε κανέναν να μη πιστευει, είπα απλά ότι πρέπει ο καθένας να αναπτύξει την κρίση του και να ξυπνήσει τη συνείδησή του με κριτική σκέψη και προσωπική έρευνα πριν καταλήξει σε συμπεράσματα.

Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος δεν θέλει να το ψάξει και προτιμά να πιστεύει ότι του σερβίρει η θρησκεία του φέτος, του χρόνου, εδώ, στην Λάρισα ή στην Αυστραλία χωρίς αμφισβήτηση τότε με συγχωρείς αλλά εγώ τον θεωρώ βαθιά νυχτωμένο.

Όσο για τα σατανιστικά που αναφέρεις και τις παραθρησκευτικές οργανώσεις θα σου έλεγα ότι το κακό ή το καλό είναι επιλογή του καθενός. Μπορείς να ερευνήσεις ότι θέλεις, αλλά έσύ επιλέγεις στην κάθε στιγμή την ηθική σου. Υπάρχουν πολλές θρησκείες και οργανώσεις που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από την εκκλησία.

Όποιος κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του αφήνει απλά τους άλλους να αποφασίζουν γ αυτόν.

Η εκκλησία έχει λόγους που δε λέει τα πάντα σε όλους. Ψάξε και θα βρείς είπε ο Χριστός, χτύπα και οι πόρτες θα ανοίξουν.

20/07/2007, 15:08:45
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ KERVERE. ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ Η ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ
-ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΠΝΩΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΙΟΙΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ (ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΡΟΥΣΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣΤΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΩ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!
23/07/2007, 07:41:52
quote:
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ (ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΡΟΥΣΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Αγαπητέ europaios2, από την περιγραφή που κάνεις και σύμφωνα με τις λαϊκές δοξασίες, αυτές οι οντότητες μου μοιάζουν για Βραχνάδες.
Χαρακτηριστικό του Βραχνά λέγεται πως είναι το γεγονός ότι είναι οντότητα μικρή σε μέγεθος και κάθεται στο στήθος του ανθρώπου που κοιμάται.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, αγαπητέ kerberos, σ' αυτό που λες για τον φόβο.
Γενικότερα ο φόβος - με όποιον τρόπο κι αν έχει προέλθει - μας "ακινητοποιεί" και μας αδρανοποιεί, στερώντας μας έτσι την ευκαιρία να βιώσουμε κάποια κατάσταση, να λάβουμε κάποια απόφαση, να γνωρίσουμε κάτι το οποίο αγνοούμε.
Φυσικά αυτό εκτείνεται πολύ παραπέρα από μια αστρική προβολή, για το θέμα αυτό άλλωστε πιστεύω πως πρέπει να έχεις σκεφθεί τους λόγους για τους οποίους θέλεις να την κάνεις κι όχι να δοκιμάσεις μια τέτοια εμπειρία από απλή περιέργεια κτλ.

Θα συμφωνήσω επίσης μαζί σου σχετικά με το να μην ονοματίζουμε το κάθετί που είναι άγνωστο σ' εμάς ως σατανιστικό ή αμαρτωλό.
Είναι τελείως άδικο και σίγουρα αυτό συνιστά ένα αυθαίρετο συμπέρασμα...
Άλλωστε, πως μπορούμε να προσδιόρισουμε κάτι όταν δεν ξέρουμε τι πραγματικά είναι αυτό?

GoblinΝέο Μέλος
31/07/2007, 02:13:45
Κατ'αρχην γεια σε ολους! Χαιρομαι που το θεμα εχει παρει την διασταση που του αρμοζει!

Θα ηθελα να παραθεσω μια προσωπικη μου εμπειρια κ αν καποιος θα μπορουσε να μου δωσει καποια απαντηση θα το εκτιμουσα πολυ.
Οταν πηγαινα ακομα σχολειο κ χωρις να εχω ασχοληθει με το θεμα αλλα κ ουτε να το γνωριζω καν μου ετυχε το εξης, κατα την διαρκεια του νυκτερινου υπνου καποια στιγμη αρχισα να νιωθω καποια ενοχληση χωρις να μπορω να την προσδιορισω, αμεσως μετα αρχισα να νιωθω πως ολο το δωματιο σειοταν πανω κατω γεγονος το οποιο με οδηγησε στο να παρω απο το θρανιο το βιβλιο της ιστοριας κ να το αφησω κατω εχοντας κατα νου πως ετσι θα σταθεροποιησω το εδαφος ( στο μαγαζι του πατερα μου, συνεργειο, συχνα για να σταθεροποιησουμε κατι το αντισταθμιζουμε με κατι βαρυ )θα ηθελα να μου πειτε αν αυτες οι δονησεις θα μπορουσαν να ειναι το αρχικο σταδιο μιας Α.Π. Θα προτιμουσα με επιφυλαξη.

Με εκτιμηση Goblin.

RTSclub

05/08/2007, 14:13:39
Αγαπητέ Goblin, δεν ξέρω αν μπορεί να δοθεί μια συγκεκριμένη απάντηση σ' αυτό που ρωτάς για την οποία να είσαι σίγουρος ότι είναι κι η σωστή.
Ειδικά όταν καταθέτουμε μια προσωπική εμπειρία μας, η απάντηση που θα λάβουμε θα είναι βασισμένη σε πιθανότητες περισσότερο.

Είναι πιθανό λοιπόν η εμπειρία σου να ήταν ένα στάδιο μιας αστρικής προβολής, μπορεί να ήταν και κάποιο πολύ έντονο όνειρο.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξύπνησες από τον ύπνο σου κι ένιωθες πχ το δωμάτιο να σείεται κι αν το βιβλίο που αναφέρεις το πήρες από το γραφείο σου και το έβαλες στο πάτωμα όταν ξύπνησες ή όχι.

AnaisΝέο Μέλος
28/08/2007, 03:58:52
Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα!! Είμαι καινούριο μέλος της παρέας και θέλω καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν στις συζητήσεις του συγκεκριμένου φόρουμ γιατί τις βρίσκω πολύ επικοδομιτικές και άκρως ενδιαφέρουσες!! Τώρα στο θέμα μας!Για την αστρική προβολή μέχρι και πρίν απο ένα μήνα περίπου δεν ήξερα τίποτα, μέχρι που έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Πάουλο Κοέλο " Η ΄Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" όπου σε ένα σημείο του βιβλίου ο συγγραφέας αναφέρεται στο φαινόμενο και οφείλω να ομολογήσω οτι μου κίνησε αμέσως την περιέργεια! Μετά απο λίγο καιρό μπήκα ξανα στο συκγεκριμένο φόρουμ και έπεσα πάνω στο θέμα και αμέσως αρχιζά να διαβάζω και αποροφήθηκα! Είχα και εγω κάποιες ελάχιστες εμπειρίες που θα μπορούσαν να είναι κάποιου είδους αστρική προβολή αλλά φυσικά δεν είμαι σίγουρη! Βασικά αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν κάποιος γνωρίζει να μου πεί την επιστημονική-ψυχολογική τοποθέτηση των ειδικών πάνω στο ζήτημα, εάν υπάρχει και εάν υπάρχει η επιστημονικη κοινότητα τι εξήγηση δίνει για το φαινόμενο..?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου! :)

h psyxh mou einai h dynamh mou*

el.elyonΜέλος
28/08/2007, 15:45:07
quote:
Anais: Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου! :)

Καλησπέρα αγαπητή/ε Anais. Η συμμέτοχη σου δεν κουράζει αλλά προσφέρει….

quote:
Anais: Τώρα στο θέμα μας!Για την αστρική προβολή μέχρι και πρίν απο ένα μήνα περίπου δεν ήξερα τίποτα, μέχρι που έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Πάουλο Κοέλο " Η ΄Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" όπου σε ένα σημείο του βιβλίου ο συγγραφέας αναφέρεται στο φαινόμενο και οφείλω να ομολογήσω οτι μου κίνησε αμέσως την περιέργεια! Μετά απο λίγο καιρό μπήκα ξανα στο συκγεκριμένο φόρουμ και έπεσα πάνω στο θέμα και αμέσως αρχιζά να διαβάζω και αποροφήθηκα! Είχα και εγω κάποιες ελάχιστες εμπειρίες που θα μπορούσαν να είναι κάποιου είδους αστρική προβολή αλλά φυσικά δεν είμαι σίγουρη! Βασικά αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν κάποιος γνωρίζει να μου πεί την επιστημονική-ψυχολογική τοποθέτηση των ειδικών πάνω στο ζήτημα, εάν υπάρχει και εάν υπάρχει η επιστημονικη κοινότητα τι εξήγηση δίνει για το φαινόμενο..?

Θα πρέπει πρώτα από όλα να ψάξεις την προέλευση και όλα θα σε οδηγήσουν στην Θεοσοφία!!!!!!!

Η Θεοσοφία ξεκίνησε το 1875!!!!!!!

Άρα μετά από την προέλευση πάμε στην Ιστορία!!!!!!!

Και μετά από την Ιστορία στην Φιλοσοφία!!!!!!!

Προέλευση, Ιστορία, Φιλοσοφία………επιστήμη………

Μήπως το όνειρο είναι εφιάλτης ……..

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

AnaisΝέο Μέλος
29/08/2007, 04:09:44
Αγαπητέ φίλε-η el.elyon. Καταρχάς σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και θέλω να είσαι σίγουρος-η ότι μόλις βρώ χρόνο(γιατί τώρα με την εξεταστική δεν υπάρχει) θα προσπαθήσω να ξεκινήσω την εξερεύνηση στο μονοπάτι που αναφέρεις!! Παρόλα αυτά θα επιμείνω στην ερώτησή μου που αφορά την θέση της επιστήμης για το φαινόμενο της αστρικής προβολής, εννόω εαν έχουν γίνει έρευνες πάνω σε ανθρώπους που ισχυρίζονται οτι κάνουν αστρική προβολή και εαν η επιστημονική κοινότητα έχει ασχοληθεί καθόλου με το ζήτημα! (Στο σημείο αυτό θέλω να διευκρινήσω οτι είμαι αρκετά θετική απέναντι στη διαδικασία και πιστεύω οτι αυτή μπορει να επιτευχθεί, απλά θέλω να μάθω αν η επιστήμη δίνει ίσως κάποια πιο "πεζή" εξήγηση για αυτην την περίεργη και πολύ ενδιαφέρουσα εσωτερική και ψυχική διαδικασία).
Περιμένω την δική σου απάντηση, αλλά και οποιουδήποτε άλλου γνωρίζει κάτι πάνω ατην απορία μου!
Ευχαριστώ και πάλι!!

h psyxh mou einai h dynamh mou*