ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VELISSARIOS38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Demon_LordGRΜέλος
17/07/2005, 04:00:57
είναι ανάλογα με την κατάσταση!αν βγαίνεις με μια κοπέλα απλώς για να την ρείξεις,λες,εννοείται,ψέματα.μπούρδες.οτι σου κατέβει στο μυαλό...μιας και οι σημερινές κοπέλες είναι ευκολόπιστες...μόνο να τους πεις οτι έχεις αμάξι και λεφτά και τις έχεις πείξει!!και κάτι ακόμα.εννοείται προχωράς γρήγορα...τώρα αν βγαίνεις με μια κοπέλα επειδή θες πραγματικά να την κάνεις δικιά σου,τότε λές όλη την αλήθεια και προχωράς αργά,για να τις δείνεις περιθώρεια αντίδρασεις!!!αυτά απο μεριά του αγοριού.απο την μεριά του κοριτσιού?υπάρχει καμία να μας πεί?
Demon_LordGRΜέλος
17/07/2005, 04:01:35
είναι ανάλογα με την κατάσταση!αν βγαίνεις με μια κοπέλα απλώς για να την ρείξεις,λες,εννοείται,ψέματα.μπούρδες.οτι σου κατέβει στο μυαλό...μιας και οι σημερινές κοπέλες είναι ευκολόπιστες...μόνο να τους πεις οτι έχεις αμάξι και λεφτά και τις έχεις πείξει!!και κάτι ακόμα.εννοείται προχωράς γρήγορα...τώρα αν βγαίνεις με μια κοπέλα επειδή θες πραγματικά να την κάνεις δικιά σου,τότε λές όλη την αλήθεια και προχωράς αργά,για να τις δείνεις περιθώρεια αντίδρασεις!!!αυτά απο μεριά του αγοριού.απο την μεριά του κοριτσιού?υπάρχει καμία να μας πεί?
ΚολίμπριΝέο Μέλος
18/07/2005, 02:19:47
αν φερθείς όπως θα φερόσουν μετά από τέσσερεις μήνες σχέσης θα είσαι πολύ μάγκας.Και θα δείξεις τον αληθινό εαυτό σου.όχι κάποιον που είναι ευγενής, πληρώνει τα πάντα και είναι πολύ περιποιημένος.

Take it easy...

18/07/2005, 09:05:06
Demon Lordgr αν και ειμαι <<Μεγαλο>> κοριτσακι ,επειδη οι απαιτησεις παραμενουν σταθερες ανα τους αιωνες[παραδοξως] σου λεω το εξης:
Μην πιστευεις αυτα που θα σου πουνε τα κοριτσια για ισοτητεςκλπ
Αν δεν το παιξεις Τζεντλεμαν ,να ανοιξεις καμμια πορτα να περασουν πρωτες,να πληρωσεις τουλαγχιστον στα 3 πρωτα ραντεβου,να γραψεις κανενα ποιηματακι σαν και αυτα που κυκλοφορουν εδω μεσα το χανεις το παιγνιδι.Βεβαια δεν υπαρχει συνταγη [τουμπαρισματος ]αλλα τα παραπανω ειναι αποτελεσματικα.Τα εχω δει και σε δραση και πιανουν ακομα και αν ξερεις το παιγνιδι..
18/07/2005, 09:15:23
Eίσαι ο εαυτός σου -nst-. ΄Ισως να έχεις δίκιο σε κάποια από [αυτά που αναφέρεις], το ιδανικό όμως είναι να πετάμε τα [στολίδια κάθε είδους]και να παρουσιάσουμε τον αληθινή μας εικόνα.
Κυρίως όταν θέλουμε το πρώτο ραντεβού να γίνει δεύτερο τρίτο κλπ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

18/07/2005, 10:10:20
Αφροδιτη θελω να ειμαι εδω ο εαυτος μου γιατι εξω δεν μπορω και αντιδραω. Πες μου ,αν θες.Πες οτι βγαινεις με καποιον ,πας σε ενα μπαρακι και αφου περασει μεσα, σου ερχεται η πορτα στο κεφαλι,αφου πιειτε 2-3 ποτα και ερθει ο λογαριασμος ,αρχιζει τις διαιρεσεις και τους πολλαπλασιασμους ,οδιαλογος περοριζεται στο γηπεδο και για τα αμορτισερ του αυτοκινητου του που θελουν αλλαγμα,και στο τελος σου λεει:Να ανεβω πανω για ενα ΚΑΦΕ?
Εγω παντως δεν ξαναβγαινα[για καφε δεν συζηταμε καν]
Εσυ θα σκεφτοσουν:πωπω τι ωραια ,βρηκα την αποθεωση της ειλικρινειας?
Μου φαινεται οτι ξυπνησα με κεφια σημερα,ειμαι και σε αδεια...
VELISSARIOSΜέλος
18/07/2005, 12:19:57
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ.
20/07/2005, 21:51:58
quote:

Αφροδιτη θελω να ειμαι εδω ο εαυτος μου γιατι εξω δεν μπορω και αντιδραω. Πες μου ,αν θες.Πες οτι βγαινεις με καποιον ,πας σε ενα μπαρακι και αφου περασει μεσα, σου ερχεται η πορτα στο κεφαλι,αφου πιειτε 2-3 ποτα και ερθει ο λογαριασμος ,αρχιζει τις διαιρεσεις και τους πολλαπλασιασμους ,οδιαλογος περοριζεται στο γηπεδο και για τα αμορτισερ του αυτοκινητου του που θελουν αλλαγμα,και στο τελος σου λεει:Να ανεβω πανω για ενα ΚΑΦΕ?
Εγω παντως δεν ξαναβγαινα[για καφε δεν συζηταμε καν]
Εσυ θα σκεφτοσουν:πωπω τι ωραια ,βρηκα την αποθεωση της ειλικρινειας?
Μου φαινεται οτι ξυπνησα με κεφια σημερα,ειμαι και σε αδεια...

Mάτια μου σαφώς και δεν βγαίνεις ξανά. Πριν από το ραντεβού προσπαθείς να τον ψυχολογήσεις τον άνθρωπο πριν σε ταλαιπωρήσει, αλλά όλοι πέφτουμε έξω. Πάντως κάποτε που σε ένα πρώτο ραντεβού εκενυρίστηκα κι αντιμετώπισα αυτό το -να ανέβουμε κάπου γιά ένα καφέ, τον παράτησα- μαγκιά εν μέσω Ναυπλίου 1 και μισή τα ξημερώματα, πήρα ταξί πλήρωσα από Ναύπλιο Αθήνα 95 Ευρώ μέσα στα μαύρα ξημερώματα με βροχή, γιατί δεν γούσταρα να είμαι δευτερόλεπτο μαζί του, αισθάνθηκα τόσο περίεργα σε εκείνο το πρώτο ραντεβού, -είχαμε και παρέα ένα φιλικό ζευγάρι,- τα έχασαν οι άνθρωποι αλλά εγώ έκανα αυτό που νόμιζα σωστό. Είμαι περίεργη. Καλή γλυκιά υποχωρητική ευαίσθητη αλλά αν με [πιάσει το αντιδραστικό μου] τρέμε Αφροδίτη. Ακόμα με κυνηγάει ο τύπος εξηγώντας μου ότι τον παρεξήγησα, άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε άλλο εννούσε κι εγώ δεν το έπιασα. Εγώ φυσικά γιά να μην πιάσω από κατάχαμα κανένα λοστό επειδή μου έσπασε τα νεύρα ρίχτηκα σε ένα ταξί κι εξαφανίστηκα. Μην είδατε τον Παναγή. ΄Οχι παίζουμε. ΄Αστον να αναρωτιέται που έφταιξε.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

20/07/2005, 23:18:16
Καλοο, πολυ καλο. Οι καφεδες βλαπτουν σοβαρα την υγεια, κυριως αν δεν ειναι επεξεργασμενοι.
21/07/2005, 00:48:54
Πριν από το ραντεβού προσπαθείς να τον ψυχολογήσεις τον άνθρωπο πριν σε ταλαιπωρήσει, αλλά όλοι πέφτουμε έξω
.....................................................................
Για να κανουμε και μια μεταφυσικη προσεγγιση του θεματος.
Συμφωνω με το παραπανω της Αφροδιτης.Υπαρχουν ομως καποιες φορες που ενω η διαισθηση σου φωναζει:τρεξε μακρια,που ενω νιωθεις το σκοτεινο χρωμα της αυρας του αλλου ,που το νοητικο ρανταρ στριφογυριζει και στελνει του κοσμου ,τα αρνητικα μηνυματα,πας και πεφτεις στο πηγαδι και μαλιστα βουτας με το κεφαλι.
Πως να το εξηγησω τωρα αυτο? Να το πω καρμα ,να το πω συναστρια ,να το πω μαγεια η να το πω βλακεια με περικεφαλαια?
Οποιος μπορει ας απαντησει.
VELISSARIOSΜέλος
21/07/2005, 13:57:01
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ .ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΓΝΩΣΤΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ.ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΤΑΙΑ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙΝ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ .ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
02/03/2013, 12:57:33
quote:
Πόσα κιλά αίμα θα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, έτσι ώστε να αιμορραγεί επί…12 χρόνια και να μην πεθαίνει;
Κάτι πιο δύσκολο. Πόση φαιά ουσία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, ώστε να αιμορραγεί επί 30 χρόνια... και να μη γίνει Eumenis;

EumenisΜέλος
02/03/2013, 13:12:50
quote:

quote:
Πόσα κιλά αίμα θα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, έτσι ώστε να αιμορραγεί επί…12 χρόνια και να μην πεθαίνει;
Κάτι πιο δύσκολο. Πόση φαιά ουσία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, ώστε να αιμορραγεί επί 30 χρόνια... και να μη γίνει Eumenis;

Ο Χρυσόστομος Επιστράτευσε Μισθοφόρους για την Συστηματική Κατεδάφιση των Ελληνικών Μεγαλουργημάτων

«Ο δε μέγας Ιωάννης (ο Χρυσόστομος) ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού (φανατισμένους καλόγερους) συνέλεξε, με βασιλικούς δε νόμους αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών (ελληνικών) έπεμψε τεμενών, τα δε χρήματα για τους κατεδαφιστές και τους βοηθούς, δεν έλαβε απ’ τα βασιλικά ταμεία, αλλά από πλούσιες γυναίκες που φιλοτίμως να παρέχουν κατέπειθε, ώστε με την λαμπρή τους πίστη να κερδίσουν την ευλογία. Έτσι με τον τρόπο αυτόν τους υπολειπόμενους Σηκούς (ελληνικούς ναούς) με τούτον τον τρόπον εκ βάθρων ανέσπασεν.»

- Θεοδώρητου, Εκκλησιαστική Ιστορία (Τομ. 5ος σελίδες 328 - 330)

Ένας αθώος Χριστιανός στην φυλακή.
Becoming Newborn Christian In Prison

02/03/2013, 13:18:02

Eumenis

Παρακαλείστε να μην παραθέτετε προσωπικά σας στοιχεία στο φόρουμ

EumenisΜέλος
02/03/2013, 13:21:03
quote:

Παρακαλείστε να μην παραθέτετε προσωπικά σας στοιχεία στο φόρουμ

Πηδάλιον: Τα περί μαλακίας, αρσενοκοιτίας, μοιχείας, αιμομιξίας και πορνείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Σημείωμα του εκδότη 11
Πρόλογος 13
Ποιους μπορούν να σπιτώνουν και να κοιμίζουν οι κληρικοί και τα δεινά που προκύπτουν από αγένειους νέους 19
Αρσενοκοίτες, κτηνοβάτες, φονιάδες, δηλητηριαστές, μοιχοί
και μάγοι ίσον ένα και το αυτό 28
Πραγματεία περί μαλακίας το ανάγνωσμα 37
Η διπλή εκδοχή της μαλακίας και ο συγκυλισμός 44
Μαλακία και ιερωσύνη 46
Μοναχική πορνεία 48
Άλλο αδελφομιξία αμφιθαλής και άλλο ετεροθαλής 50
Περί των δύστυχων ευνούχων και των κατηγοριών τους 52
Οποιος παντρεφτεί διαζευγμένη να αφορίζεται 60Δεν αρκεί ο βιασμός πρέπει η βιασθείσα να είναι
και «αμνήστευτος» 62Οπού Ιερωμένοι πορνεύουν με αφιερωμένην γυναίκα
εις τον θεόν, ήτοι καλογραίαν 70
Τέρμα τα Καρναβάλια 72
Απαγορεύεται να τρως κουλούρι... πάνω στο κρεβάτι
κι ας είναι και Χριστούγεννα 76
Αυτοί που εκτρέφουν και βόσκουν πόρνες 79
Όποια παρατάει τον άντρα της... 81
Επειδή μερικοί εζωγράφιζον εις τοίχους
και σανίδας ζωγραφιάς τινάς άσεμνους 84
Αιχμάλωτες με βίτσιο τους βάρβαρους βιασμούς 86
Αρραβωνιαστικές χωρίς άποψη 91
Περί κτηνοβασίας 92
Οταν φθαρούν η κουνιάδα, η πεθερά ή άλλος
στενός συγγενής 95
Όταν κάποιος πάθει ρεύση, στον ύπνο ή στο ξύπνιο του 100
Όταν κάποιος πέσει... 103
Όταν αμαρτάνει το μάτι και η φαντασία 111
Όταν οι γυναίκες έχουν περίοδο 113
Και ένα τεστ αρετής 119

© 2006 Εκδόσεις Περίπλους Τιτάνων 3, 113 62 Αθήνα Υποκ/μα: Γραβιάς 3-5, 106 78 Αθήνα
Τηλ.: 210-3307001, 2, 4 - Φαξ: 210-3307005

Ο Ιουδαιοχριστιανισμός, εκκινώντας από τη γενέθλια γη του, εισέβαλε στην Ευρώπη ως μια ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ενέσκηψε ως μια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ που βαθμιαία τους προσέβαλε όλους.

02/03/2013, 15:51:04
quote:
Ο Ιουδαιοχριστιανισμός, εκκινώντας από τη γενέθλια γη του, εισέβαλε στην Ευρώπη ως μια ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ενέσκηψε ως μια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ που βαθμιαία τους προσέβαλε όλους.
Αν κρίνω απο τη συμπεριφορά σου, εσύ έχεις προσβληθεί απο λύσσα... γνωστή πολυθεϊστική ασθένεια. Αλλά δεν την κολλάνε όλοι οι πολυθεϊστές! Εσύ είχες την προδιάθεση προφανώς.
quote:
Αν τα κάνεις όλα αυτά, μάλλον καλά κάνεις και είσαι αυτός που είσαι.

(...Αλλά πρέπει να διαβεβαιώνεις και τους άλλους οτι τα κάνετε. Αλλιώς δε θα μπαίνουν στο club)

EumenisΜέλος
03/03/2013, 10:37:35
quote:

quote:
Αν κρίνω απο τη συμπεριφορά σου, εσύ έχεις προσβληθεί απο λύσσα... γνωστή πολυθεϊστική ασθένεια. Αλλά δεν την κολλάνε όλοι οι πολυθεϊστές! Εσύ είχες την προδιάθεση προφανώς.
quote:
Αν τα κάνεις όλα αυτά, μάλλον καλά κάνεις και είσαι αυτός που είσαι.

(...Αλλά πρέπει να διαβεβαιώνεις και τους άλλους οτι τα κάνετε. Αλλιώς δε θα μπαίνουν στο club)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ:

Πατριάρχης Γεώργιος Σχολάριος, ο πρώτος Οικουμενικός Πατριάρχης, παραμονές της Άλωσης:

«...Τους γουν δυσσεβείς και αλάστορας (=καταραμένους) τούτους Ελληνιστάς... πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε της παρούσης ζωής... Ράβδιζε, είργε (=φυλάκιζε), είτα γλώσσαν αφαίρει, είτα χείρα απότεμνε• αν και ούτως μένη κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ.»
(Σ. Λάμπρου, «Παλαιολόγεια-Πελοποννησιακά», τ. Β , σ. 247.)

macrianΝέο Μέλος
20/03/2013, 15:35:07
Σας παραθέτω ένα άρθρο που έχω γράψει με πολλά "Σαταναστικά" σύμβολα και από που προήλθαν
http://www.mpanania.com/2013/01/satanic-symbols-that-are-not-satanic-at-all.html
Ετοιμάζω και δεύτερο μέρος