- ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ πιστεύω πως είναι αλήθεια τα σπίτια αυτά φαίνονται....είναι σαν ξεχασμένα απο τον χρόνο όταν τα κοιτάς είναι σαν να υπαρχει μία ομίχλη μυστηρίου γύρω τους και μία παγωνία.
Εξ'άλλου δεν είναι απαραίτητο να μην υπαρχει κάτι εκεί επειδή κάποιος που μπήκε δεν είδε κάτι
.Είμαι απο τη Θεσ/νίκη και ξέρω το μέρος η μητέρα μου κάτοικος κοντα στη περιοχή απο τότε που γεννήθηκε μου επιβαιβέωσε τα όσα λέγονται μιας και πολλοί είναι αυτοί πουτα υποστίριζαν και που προσπάθησαν να ανακαινήσουν τέτοια κτίρια και φαινόμενα στοιχειών οι ατυχήματα τους ανάγκαζαν να διακόψουν.Παράδειγμα το σπίτι μπροστά στο λιμάνι όπου κάθε φορά που έκαναν επισκευές τα βράδια το πνεύμα της γυναίκας του εβραίου οπου την δολοφόνησε αυτος εκει μέσα ξεσήκωνε την γειτωνιά με
τις φωνές και τις εμφανίσεις της.Ενα ακόμη κτίριο οπου υπάρχουν πρόσγειοι είναι αυτό στις 40 εκκλησιές οπου μέσα δολοφόνησε
ο Δράκος του Σειχ Σου δύο φοιτήτριες που παραμένει κλιειδωμένο και άδειο μιας και όποιος το νοίκιασε γινόταν μάρτυρας φαινομένων όπως στριγγλιών των φοιτητριών.
Ελειψα αρκετες μερες απο το topic, εξακολουθω να εχω προβληματα με το internet στο σπιτι.Βρηκα τροπο να ανεβασω (ελπιζω) μια απο τις φωτογραφιες του κοκκινου σπιτιου.Ειναι κομμενο κομάτι απο μια φωτο που τραβηξα ασπρομαυρη,με μια sony cybershot 4 megapixels.Δεν εχει υποστει επεξεργασια,εκτος απο το γεγονος οτι ειναι κομένο κομματι μιας φωτο που το μεγεθος της ειναι μεγαλυτερο του ενος ΜΒ,και δεν ηθελα να παραφορτωσω την σελιδα.Τελοσπαντων,ειναι σκοτεινη επειδη τραβηχτηκε νυχτα,αλλα δεν την εχω φωτισει για να μην αλοιωθει η ποιοτητα της εικονας.Θα μπορεσετε να την δειτε μονο σε τελειως σκοτεινο δωματιο,χωρις κανενα αλλο φως εκτος απο την οθονη του pc.Αλλοιως,θα φαινεται μονο μια μαυριλα.Δειχνει το μεσαιο παραθυρο του πυργισκου του δευτερου οροφου,οπου εγω τουλαχιστον κατι βλεπω,που οταν τραβουσα την φωτο δεν ειχα δει.Ισως να ειναι ιδεα μου,ισως οχι.Περιμενω την γνωμη σας.Αυτα και τα ξαναλεμε!

Όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι, όπου και να φτάσεις καλό σου φαίνεται
Ωραία φωτογραφία Van
!
----------
"Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε θέλημα δικό μου είναι, ούτε αυτών που κατοικούν σε αυτήν. Κοινή απόφαση έχουμε λάβει όλοι να πεθάνουμε και δε θα λογαριάσουμε τη ζωή μας"
Κωνσταντίνος Παλαιολόγος
29/5/1453
quote:
ATMA ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΜΙΛΑΣ?
ΠΑΝΑΓΙΑ..ΛΑΟΟΔΗΓΗΤΡΙΑ...![]()
ΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...ΠΑΡΑΥΤΑ,GRTL:)
..
ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΩΡΕ....ΠΑΙΔΑΚΙΑ;
--ΕΝΝΟΩ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..:Ρ
ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ"..ΕΤΟΥΜΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ../ΕΧΩΜΙΑΜΑΣΤΕΡΚΑΤΑΝΟΥ..:))
-ΧΜ..ΙΔΕΑ..---
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑΝΤΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ΑΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ:Ρ
quote:
Μερσι ΚΑΜΙΚΑΖΕ.Δεν περιμενα τοσο γρηγορη απαντηση,αλλα μια και ειμαι ακομα on line,θα σου πω το εξης.Εβγαλα 6 διαδοχικες φωτογραφιες,εναλασσοντας καθε τοσο την λειτουργια της ασπρομαυρης με την εγχρωμη φωτογραφιση.Στις πρωτες 2 φαινεται απλως το σπιτι.Στην τριτη,εμφανιζεται αυτη η φιγουρα αχνα,στην τεταρτη λιγο καλυτερα,η πεμπτη ειναι αυτη της οποιας το κομματι βλεπετε εδω,οπου η φιγουρα φαινεται πιο καθαρα απο ολες τις φωτο,και στην τελευταια φαινεται παλι αχνα.Αν τις δει κανεις διαδοχικα,μοιαζει σαν να ερχεται στο παραθυρο,να στεκεται λιγο και μετα να φευγει.
ΕΧΜ...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΑ ..ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ //INDEED![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...//+ΑΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣΜΟΥ..:)//

Αγαπητέ Van Der Dekken μην απελπίζεσαι! Μάλλον θα τον δημιουργήσουμε εμείς το δρόμο
Πάντως εχτές το μεσημέρι περνούσα από Αγίας Σοφίας και στάθηκα όπως πάντα να αγναντέψω το εν λόγω κτίριο. Και σε μια στιγμή βλέπω έναν ηλικιωμένο κύριο να βγάζει ένα κλειδί και να μπαίνει μέσα. Κάνω να τρέξω προς το μέρος του, με βλέπει που ετοιμάζομαι να του μιλήσω και κλείνει βιαστικά την πόρτα πίσω του.. Anyway, ελπίζω να βγάλουμε άκρη με τους ιδιοκτήτες κάποια στιγμή!
Επειδή έχασα την τελευταία εκπομπή του Χάρδα, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το τι ειπώθηκε για το σπίτι στο Ντεπό?
-Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να προδώσει τη μοίρα του-
Και να διορθώσω κάτι που είχα πεί παλιότερα για το σπίτι κοντά στο λιμάνι της θεσ/νίκης εκεί ο εβραίος σκότωσε όχι μόνο την γυναίκα του αλλά και τα δυό του παιδια και ύστερα εξαφανίστηκε δεν αυτοκτόνησε.
Και στα δύο σπίτια υπάρχουν πνεύματα σύμφωνα με αναφορές και δεν μπορεί να ζήσει κανείς εκεί.