- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Πάρε μάτι το γερόντι φίλε industrialangel...![]()
![]()
Edited by - allzzaro on 06/05/2010 12:58:51
Βρε τρεχαγύρευε εσύ ......μάλλον ξέρεις τα περισσότερα (!) .
Αυτό με το τάνυσμα του δέρματος .....με ταρακούνησε !
Τρέχω αμέσως να ζυγιστώ και να κάνω τους υπολογισμούς για ......το μέλλον μου !
Άν και με τα νούμερα που παραθέσατε νιώθω ήδη άσχημα
quote:
Για τους άλλους έλεγα ρε εαρινέ όχι για σένα. Εσύ είπαμε είσαι άντρακλας δεν είσαι φτερό στον άνεμο σαν και μας χεχεχε...
Για πες μου τότε στο Βυζάντιο όταν ήσουν μικρός πώς σε φώναζαν τα πιτσιρίκια; (χαχαχαχ)Ελπίζω να μη με παρεξηγείς για πλάκα τα λέω...
Γιωργοκτόνο με φώναζαν....![]()
soul
quote:
ότι με το κρέας, δεν οξυγονώνεται κανονικά το αίμα και τα κύτταρα με αποτέλεσμα να έχουμε ελεύθερες ρίζες, πυο προκαλούν τη γήρνση και όλες τις φθορές που προκαλούνται στον οργανισμό και παντού στο σώμα μας...
εγώ τρώω τόσο κρέας καθημερινά που η greenpeace με έχει επικηρύξει αλλά δείχνω πάνω από 10χρονια νεότερος
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Το να τρώμε τους προγόνους μας αυτό είναι καννιβαλισμός.
quote:
Ειλικρινά,δεν ξέρεις πόσα δεν ξέρετε, φίλε DPJ10....
Καλά δηλαδή που στην χώρα , υπάρχεις εσύ και μας οδηγείς φίλε μου Βαγγέλη...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
soul
Εσύ, πάλι εμένα,...στοχοποιείς;..Τόσο πόρωση;.......
quote:
Εαρινέ μου, αυτή τη στιγμή, μας οδηγούν άλλοι, αν δεν το πηρες χαμπάρι....Και μας πάνε κάπου που δεν θα μας αρέσει...
Εσύ, πάλι εμένα,...στοχοποιείς;..Τόσο πόρωση;.......
Βαγγέλη ειλικρινά δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλα μην προσπαθείς συνεχώς να συνδέσεις και να αξιολογήσεις το οτιδήποτε , σύμφωνα με τα θρησκευτικά σου πιστεύω...καλά κάνεις και πιστεύεις όπου θελεις και το σέβομαι , παρ'οτι ως Παλιο-ημερολογίτης είσαι και είστε ισχνότατη μειοψηφία...αλλα είναι δικαιωμά σου να πιστεύεις όπου θέλεις και εκφράζεσαι...άσε στην άκρη λοιπόν τα πιστεύω σου -τα θρησκευτικά.." και μπορούμε να μιλάμε άνετα..!
Αφού εσένα το οτι και όπου πιστεύεις σε κάνει και αισθάνεσαι όμορφα....τι τα θέλεις τα υπόλοιπα..σου είπε κανένας να μην πιστεύεις όπου θέλεις???
Ασφαλώς όχι...άσε λοιπόν και τους υπολοίπους να ασκήσουν ελεύθερα το δικαιωμά τους , να έχουν την δική τους επιλογή!
Έλληνες είμαστε όλοι..απλά διαφοροποιούμαστε σε επιμέρους θέματα...πολιτική...θρησκεία..ομάδα...κλπ...κλπ!
soul